.
Отговор в тема
Страница 14 от 22 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 543
    аминокиселини има в маргарина, който не ям от години
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    И аз гледам смъквам задник, паласки корем.. Ама за ръцете не се бях замислила... Дайте да измислим нещо и за тях, защото с гиричките само се стягат...

И имам въпрос към тези, които имат книгата.. Мога ли да ям печени чушки от буркан и стерилизирани гъби и да ползвам за кекс 2 лъжички примерно мляко от 2%, защото много го ям и не мога да купувам по 10 млека и често се случва да привърши вечер, когато си правя закуската...
    Какво има в тоя буркан с чушки какви са му съставките?
    Също така и на гъбите?
    Мляко може само 0.1%
    Какаото също не е разрешено
    казвам от книгата факти

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Да се отчета и аз че отдавна не съм хаха
    Значи продължавам си режима след като около седмица всеки ден прегрешавах. Не ме питайте ама много ми се струпа на главата и трябваше да си го изкарам на някого и както става винаги си го изкарах на себе си Сега всичко е отново ок обаче и да чукна на дърво не ми се е отразило (тоест не съм напълняла) и се чувствам отлично. Не се тегля редовно защото нямам кантар в нас но да речем че съм - 7кг (вчера се претеглих у мама обаче беше следобяд, бях яла, пила...). Супер много ми личи по дрехите вече и съм адски щастлива. Единствения ми проблем е че колежките ме гледат супер странно като си извадя за обяд 2 сварени яйца, малко шунка и парче краставица вместо сандвич ама свикнах вече.
    Та това е от мен.
    Много се радвам на успехите ви и особено на Сиска която е толкова стриктна.

Да не ти пука за колежките важното е че ще се чувстваш много по-красива и по-добре след като си свалиш кг

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    И аз гледам смъквам задник, паласки корем.. Ама за ръцете не се бях замислила... Дайте да измислим нещо и за тях, защото с гиричките само се стягат...

И имам въпрос към тези, които имат книгата.. Мога ли да ям печени чушки от буркан и стерилизирани гъби и да ползвам за кекс 2 лъжички примерно мляко от 2%, защото много го ям и не мога да купувам по 10 млека и често се случва да привърши вечер, когато си правя закуската...
    Какво има в тоя буркан с чушки какви са му съставките?
    Също така и на гъбите?
    Мляко може само 0.1%
    Какаото също не е разрешено
    казвам от книгата факти

Ами едни най- обикновени чушки от магазина печени, защото нямаме наши( по принцип си правим и ги замразяваме) и стерилизирани гъби. По принцип нищо не пише.. Аз от тях ям и какаото си го ограничих.. а пък относно млякото - взимам си о.1 % обаче съм на мнение че в днешно време никое мляко не е мляко и тези проценти просто си ги пишат ей така... Всичко е химия в тва мляко. Незнам дали имате баби и дядовци и села, където да ви правят домашно мляко, но няма абсол=тно нищо общо.. Та за мен всички купени млека са еднакви.. Било то и с различни проценти, но поради формалностите на Дюкан си купувам 0.1...

нямам абослютно никакво обяснение как сваляте с този Дюкан в другата тема за меню виждам,че си похапвате добре не търпите глад и въпреки, че е на принципа на разделното хранене се изненадвам, но щом има ефект продължавайте =D>
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Тинче, не съм срещала в книгата да пише нещо за тия гъби и чушки, но ще отворя да погледна пак и ще ти пиша.
    Ама трябва да има някакви съставки на буркана... нямам идея как ги правят. Погледни на някоя друга фирма дали не пише съставките, не знам.

И да ви питам какво мляко си купувате 0.1%. Аз гледах, гледах по големите магазини и не видях. И все на Култура я карам 1%.

А някъде бях чела за рецепти с обезмаслено какао. Ама и такова чудо не намерих по магазините.

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от vanilla
    Тинче, не съм срещала в книгата да пише нещо за тия гъби и чушки, но ще отворя да погледна пак и ще ти пиша.
    Ама трябва да има някакви съставки на буркана... нямам идея как ги правят. Погледни на някоя друга фирма дали не пише съставките, не знам.

И да ви питам какво мляко си купувате 0.1%. Аз гледах, гледах по големите магазини и не видях. И все на Култура я карам 1%.

А някъде бях чела за рецепти с обезмаслено какао. Ама и такова чудо не намерих по магазините.

Ами по принцип се води за тези чушки че са само печени, но май е : вода, захар, сол, оцет и лимонена киселина (ама не ми прилича като да ма захар - никакъв вкус няма, само на чушка без нищо... )

а на гъбите само : вода, сол, лимонена киселина и витамин Ц

а за мляко аз ям на Бор-Чвор 0.1 %, има и на култура 0.1 % и другите ги забравих, но на бор чвор е най- хубаво. Огледай се по- добре и ще намериш в тези големи магазини

А за какаото и аз не съм намирала под 12 %, защото и не съм тъсила , просто спрях да употребявам често и клкото мога по- рядко

на роса 0.1% е най вкусно!
    ay caramba

Благодаря ви, момичета, запомних следващия път какво да търся
    Тинче, отивам да погледна книгата. Ама захар се слага и в маринованите краставички примерно, ама не се усеща Не е задължително да я усещаш на вкус. Тя е малко.
    Ама като гледам така съставките, които си писала... абе не ми се струва да е съвсем фатално, стига да не ядеш само и единствено това
    Ще ти пиша ей сегичка.

Град
    Хасково
    Благодаря ви, момичета, запомних следващия път какво да търся
    Тинче, отивам да погледна книгата. Ама захар се слага и в маринованите краставички примерно, ама не се усеща Не е задължително да я усещаш на вкус. Тя е малко.
    Ама като гледам така съставките, които си писала... абе не ми се струва да е съвсем фатално, стига да не ядеш само и единствено това
    Ще ти пиша ей сегичка.
    О ма той 1 буркан чушки има 6-7 чушлета а аз за повече от седмица ги изяждам...

Нищо не пише за бурканите.
    Само за сурови и варени зеленчуци.

А тия ръце ме притесняват. С импровизираните ми гирички се постегнаха, усеща се, ама не слабеят.

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Привет, момичета
    Много ме блазни идеята за -4,5 килца! Ще се присъединя и аз и дано след 2-3 седмици и аз имам с какво да се похваля като вас!
    И голямо благодаря на Pinki че ми прати книгата!

Град
    Хасково
    Нищо не пише за бурканите.
    Само за сурови и варени зеленчуци.

А тия ръце ме притесняват. С импровизираните ми гирички се постегнаха, усеща се, ама не слабеят.
    Ами да ги приемем тези за печени.. Ама както и да е. Аз ми трябва малко отслабване дето вече и без Дюкан се достига. А за ръцете и аз имам същия проблем.. Незнам какво да правя, ама с горочките се стягат, не отслабват...

Цитирай Първоначално написано от colymoly
    нямам абослютно никакво обяснение как сваляте с този Дюкан в другата тема за меню виждам,че си похапвате добре не търпите глад и въпреки, че е на принципа на разделното хранене се изненадвам, но щом има ефект продължавайте =D>
    Извинявай ама къде видя в темата за менютата да съм писала какво си похапвам и колко?Може би ако прочетеш книжката може и да схванеш смисъла,заради който е успешна диетата.Ако нямаш проблем с напълняването изобщо незнам какво се заяждаш в темата.
    Мляко 0.1% има на култура и роса бор чвор(засега това се сещам,ако се сетя друго ще пиша)
    Ако има захар в чушките е логично да не ги ядеш.
    Гъбки можеш да си хапваш.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ние си печем чушки. Вярно, слагаме ги в кесийки и във фризера, но просто ги печем, белим и това е...Не слагаме нищо. 1 пакет(15-тина чушки) с 3-4 КМ си ги хапвах, когато бях на млечни дни. Вкусно е с малко солчица. Колкото до КМ-вече не искам да ям купешко. 1 човек от съседно село ни носи 3 пъти седмично и майка ми го кваси. Подварява го, обира му каймака(страхотен е за запръжки, сосове) и го кваси. Няма нищо общо с тия сметани по магазините. не ми пука каква му е маслеността...вкусно е и знам, че ям мляко. Млякото в кутии и бутилки от магазина не може да се кваси. Защо ли?

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ние си печем чушки. Вярно, слагаме ги в кесийки и във фризера, но просто ги печем, белим и това е...Не слагаме нищо. 1 пакет(15-тина чушки) с 3-4 КМ си ги хапвах, когато бях на млечни дни. Вкусно е с малко солчица. Колкото до КМ-вече не искам да ям купешко. 1 човек от съседно село ни носи 3 пъти седмично и майка ми го кваси. Подварява го, обира му каймака(страхотен е за запръжки, сосове) и го кваси. Няма нищо общо с тия сметани по магазините. не ми пука каква му е маслеността...вкусно е и знам, че ям мляко. Млякото в кутии и бутилки от магазина не може да се кваси. Защо ли?
    Креми и аз съм съгласна с тебе, и аз страшно много си харесвам нашето краве мляко и наистина има вкус на мляко. Докато тук си взимам на Лактея 0.1% (просто защото така е казано) и направо не мога да го пия само мляко. Като вода с овкусители ми е, та и не само 0.1 процентовите, а и 5 процентовите, та затова бях казала че май всички купешки, без значение каква "Масленост" имат са еднакви.. А за чушките и ние си ги правим така, но миналото лято нямахме възможност да направим и затова си купувам от време на време, защото много ги обичам

Олеее и моята баба какво вкусно кисело мляко прави... нищо общо с купеното.
    А за сиренето да не говорим.
    А домашните доматки и краставички...
    Е, имат вкус, по дяволите.
    Огладнях.

Това домашното мляко нали се сещате,че е с много голям % масленост и не е много подходящо за диета каквато и да е тя

Е, аз не го ям. Нито сиренето. От както започнах диетата.
    Само на зеленчуците от градинката мога да порадвам.

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    Това домашното мляко нали се сещате,че е с много голям % масленост и не е много подходящо за диета каквато и да е тя
    Не бе Сиске, аз имах предвид, че купените млека са едни и същи, само дето на опаковката пише холяди различни маслености... А и никой не успорва, че домашното е с най- висок проент, но то е така, защото е мляко, докато купеното не е мляко, а някакви остатъци от мляко със много вода, овкусители и такива глупости...

А относно храната - днес исках да си взема скумрийка или копърка в собствен сос, но копърка имаше само с растително масло и затова си взех скумрията. Интересното ми беше обаче следното: че съдържанието и на двете беше абсолютно еднакво: растително масло, сол, подправки. Незнам защо се счита за позволена храна рибата в собствен сос, но не и в нещо друго, след като и двете имат растително масло... Има ли някой компетентен по въпроса да отговори? Мерси

Град
    Германия
    А относно храната - днес исках да си взема скумрийка или копърка в собствен сос, но копърка имаше само с растително масло и затова си взех скумрията. Интересното ми беше обаче следното: че съдържанието и на двете беше абсолютно еднакво: растително масло, сол, подправки. Незнам защо се счита за позволена храна рибата в собствен сос, но не и в нещо друго, след като и двете имат растително масло... Има ли някой компетентен по въпроса да отговори? Мерси
    Според мен щом има растително маско значи не е съвсем в собствен сос съответно не е режимна. На риба тон примерно пише само вода и сол

Град
    Хасково
    Е ама аз леко и с финансите трябва да се ограничавам, понеже не мога на воля да харча а и рибата тон е доста по- скъпа от скумрията, която е например 1.20, а има и едно сирене Екскуиза, което е 0.1 и което е адски хубаво , ама е към 5 левчета, такак че аз по- евтинко си пазарувам Ама защото четох че всякаква риба в собствен сос може да се консумира та за това ми стана интересно...

Град
    Германия
    Е ама аз леко и с финансите трябва да се ограничавам, понеже не мога на воля да харча а и рибата тон е доста по- скъпа от скумрията, която е например 1.20, а има и едно сирене Екскуиза, което е 0.1 и което е адски хубаво , ама е към 5 левчета, такак че аз по- евтинко си пазарувам Ама защото четох че всякаква риба в собствен сос може да се консумира та за това ми стана интересно...
    О аз не съм в БГ и нямам представа как са цените
    Иначе ако е в собствен сос може ама според мен щом има растително масло значи не е в собствен сос...Не съм сигурна де. Просто ми се вижда малко съмнително рибата да пусне растително масло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си