.
Отговор в тема
Страница 15 от 22 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 543
    Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Е ама аз леко и с финансите трябва да се ограничавам, понеже не мога на воля да харча а и рибата тон е доста по- скъпа от скумрията, която е например 1.20, а има и едно сирене Екскуиза, което е 0.1 и което е адски хубаво , ама е към 5 левчета, такак че аз по- евтинко си пазарувам Ама защото четох че всякаква риба в собствен сос може да се консумира та за това ми стана интересно...
    О аз не съм в БГ и нямам представа как са цените
    Иначе ако е в собствен сос може ама според мен щом има растително масло значи не е в собствен сос...Не съм сигурна де. Просто ми се вижда малко съмнително рибата да пусне растително масло...

Незнам дали пуска или не пуска, ама уж става за ядене Поне така пише. ама те и всички риби които видях в собствен сос бяха с растително масло...

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Аз не рискувам да ям риба в собствен сос както пише точно,защото е с растително масло,а то едва ли е включено в хранителния режим.Предпочитам да си купя една скумрия сурова,да я сложа на оребрения тефлонов тиган(отгоре да я поръся с малко диетична сол) и да си я опека на него.Става точно като риба на скара.И после слагам малко лимонче отгоре(само сока) и става супер.Вместо да ям миризливите консерви дето кой знай какво има вътре си я хапвам рибката така.Всеки може да си го позволи,скумрията не е скъпа риба

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    Аз не рискувам да ям риба в собствен сос както пише точно,защото е с растително масло,а то едва ли е включено в хранителния режим.Предпочитам да си купя една скумрия сурова,да я сложа на оребрения тефлонов тиган(отгоре да я поръся с малко диетична сол) и да си я опека на него.Става точно като риба на скара.И после слагам малко лимонче отгоре(само сока) и става супер.Вместо да ям миризливите консерви дето кой знай какво има вътре си я хапвам рибката така.Всеки може да си го позволи,скумрията не е скъпа риба
    Знам, но просто не ми харесва особено да ям риба на скара. До сега единствено съм харесвала и яла пържена, но ... И затова си взех в собствен сос защото е по- сочна, не за друго.

Еми да все пак всеки си има собствен вкус и сам си преценява.Аз просто казвам,че не обичам да рискувам

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Това домашното мляко нали се сещате,че е с много голям % масленост и не е много подходящо за диета каквато и да е тя
    Така е по принцип, но мама маха каймака, а и маслото изплува отгоре (едно жълто е) и аз си го махам. С домашното мляко свалих 6 кила...По-добре домашно мляко с висока масленост, отколкото сметана, подсладител и сухо мляко с ниска....

А иначе скумрията предполагам е на парчета. Хвани ги 1 по 1 и ги измий. И да са поели малко мазнина не е фатално.

Да кажа 1 рецепта за домашна риба. Аз си я правя малко модифицирана(с домати), но оригиналната рецепта е следната:
    Вземаш скумрия. Изчистена и нарязана на кръгчета. Слагаш я в тенджера. Сипваш олио(може и без него, за да не е с прословутата мазнина), оцет(2-3 супени лъжици) и слагаш подправки-черен пипер на зърна, дафинов лист, бахар, солчица, нарязан чесън(или малко на прах)...Сипваш чаша вода и вариш на бавен огън. Ние почти на слагаме оцет, а 2-3 шишета домати, домашно производство. В първия случай става като скумрия в растително масло(или собствен сос, ако не й сложиш олио), а във втория-като скумрия в доматен сос. Страхотно е.

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Момичета, съжалявам за тъпия въпрос, но нали пуешката шунка беше позволена в първия етап???

Прочетох доста от книгата и днес по-рано се зарадвах, че е позволена уж в първия период ,взех си похапнах си, но сега се чувствам странно и си изкарах акъла да не съм се объркала че точно пуешката шунка е позволена

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от BlackMeow
    Момичета, съжалявам за тъпия въпрос, но нали пуешката шунка беше позволена в първия етап???

Прочетох доста от книгата и днес по-рано се зарадвах, че е позволена уж в първия период ,взех си похапнах си, но сега се чувствам странно и си изкарах акъла да не съм се объркала че точно пуешката шунка е позволена
    Позволена е

Цитирай Първоначално написано от BlackMeow

Не се притеснявай пуешкото е позволено

Много ви благодаря!
    За няколко минути си изкарах акъла-щеше да е много тъпо ако се бях издънила!

Супер фен Аватара на pinki
    Хей момиче защо не напишете какви са резултатите за сега :P
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

аз свалих две кила .. доволна съм ама искам още

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

аз съм -12кг ама още искам и аз

Град
    Германия
    аз съм -12кг ама още искам и аз
    Бравооо! =D>
    Ти си машинка направо
    И сега сигурно подновяваш гардероба а
    Аз сега съм на -7 някъде и гледам че повечето ми дрехи са станали широки та представям си като сваля още

Браво на всички Удържайте фронта и няма да се давате!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

ами да ти кажа подновявам го малко по малко.вече се събирам в М размер.Но има още доста какво да се желае

-11
    бавно, но славно

Град
    Хасково
    Сиске, значи аз съм решила вече да минавам към Преходния етап, защото ми стига толкова отслабване.. Само че в интернет навсякъде пише различно какво храни се добавят. Ще можеш ли да погледнеш в книгата и да ми напишеш набързо?

Град
    Wonderland
    И аз реших да я приложа тази диета за 10 дни-6кг,бях 50кг,сега съм 44кг

Град
    Германия
    Е вие тука всички сте шампиони братче
    Сиске е то като искаш още да сваляш верно че не е много удачно да подновяваш. Аз си харесах адската поличка за лятото ма се отказах защото ето че 2 седмици по-късно щеше да ми е широка.. Ще си нося каквото още може от миналата година пък подновяване след месец-два като сваля и останалите кг

Град
    Wonderland
    Една приятелка с тази диета за 2 седмици свали 10 кг-сега от 60кг е 50кг,само,че беше включила и фитнес.
    Аз също спазвам диетата и ходя на фитнес,за да избегна увисването и стриите,засега няма проблеми

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ^Нали беше против тази диета. 44 кг не мислиш ли, че е поднормено?

Аз за 6 свалине кг тотално трябваше да сменя гардероба. По-скоро да извадя позабравени панталончета, рокли и полички, които не ми ставаха. Не бях ги носила 4-5 години. но да се оплача:не мога да разбера кой размер съм. Мисля си, че съм М, но реших да си взема 1 рокля Л, за да ми е леко широка и да обличам под нея ризка(иначе не става за работа). да, ама Л едва ми се събра на гърба. Взела съм ХЛ. Премерих й талията. Оказа се 58 см в талията тая рокля(моята талия си е точно 58 см), мярка ХL. Роклята не се разпъва... Вече съм объркана коя мярка съм. Явно е ХL. Имам ризки 42 размер, които са ми огромни и в талията, и на гърба...За това нищо не гледам по мяра вече, а пробвам. миналата година си харесах 1 рокля. Взех по-голямата мярка да меря, но ми беше късичка. Взех и по-малката мярка от 1 и съща рокля-беше 4 пръста по-дълга и по-свободна. май наизуст ги слагат тия размери. Не може с Талия 58 см и гръдна обиколка 84 да не се събера в L. Потресена съм!!!

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Аз за 6 свалине кг тотално трябваше да сменя гардероба. По-скоро да извадя позабравени панталончета, рокли и полички, които не ми ставаха. Не бях ги носила 4-5 години. но да се оплача:не мога да разбера кой размер съм. Мисля си, че съм М, но реших да си взема 1 рокля Л, за да ми е леко широка и да обличам под нея ризка(иначе не става за работа). да, ама Л едва ми се събра на гърба. Взела съм ХЛ. Премерих й талията. Оказа се 58 см в талията тая рокля(моята талия си е точно 58 см), мярка ХL. Роклята не се разпъва... Вече съм объркана коя мярка съм. Явно е ХL. Имам ризки 42 размер, които са ми огромни и в талията, и на гърба...За това нищо не гледам по мяра вече, а пробвам. миналата година си харесах 1 рокля. Взех по-голямата мярка да меря, но ми беше късичка. Взех и по-малката мярка от 1 и съща рокля-беше 4 пръста по-дълга и по-свободна. май наизуст ги слагат тия размери. Не може с Талия 58 см и гръдна обиколка 84 да не се събера в L. Потресена съм!!!
    По Холувудският стандарт трябва да съм 43кг,висока съм 163см и така вадиш 120 от височината и получаваш колко трябва да тежиш,е за гардеробът-това не е проблем-накупих си нови дрехи,сега се чувствам по-добре.
    Бях против диетата,ама видях,че върху приятелката ми има ефект и реших да пробвам,все пак не ми струва никакви усилия

Браво момичета! =D>
    Кремче, аз съм няколко санта в повече от теб и обикновено се пъхам в М ,понякога в S и дори Л
    Иначе в 10 uk-това е единствения по-сатибилен размер за мен
    Така че работата почти никога не е 100% сигурна.

SoFarSoGood,извинявай но не мога да се стърпя- в кой Холивудски филм ще стане драма, ако не си 40 и не знам си колко кила?

По темата-аз съм - 2,5 и мисля дали да не си продължа първия етап с още 1 ден и да се съберат 4
    Das Feuer liebt mich

Един откровено тъп въпрос. Има ли разлика между овесени трици и овесени ядки?

Цитирай Първоначално написано от krem4et0

абе Кремче XL е най-големия размер, не може да имаш талия 58 и да си на XL невъзможно е!
    А също и за онова девойче по-горе ... мн яко оплюваше диетата, а сега ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си