- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиер Дюкан
Аз не рискувам да ям риба в собствен сос както пише точно,защото е с растително масло,а то едва ли е включено в хранителния режим.Предпочитам да си купя една скумрия сурова,да я сложа на оребрения тефлонов тиган(отгоре да я поръся с малко диетична сол) и да си я опека на него.Става точно като риба на скара.И после слагам малко лимонче отгоре(само сока) и става супер.Вместо да ям миризливите консерви дето кой знай какво има вътре си я хапвам рибката така.Всеки може да си го позволи,скумрията не е скъпа риба
Еми да все пак всеки си има собствен вкус и сам си преценява.Аз просто казвам,че не обичам да рискувам
Така е по принцип, но мама маха каймака, а и маслото изплува отгоре (едно жълто е) и аз си го махам. С домашното мляко свалих 6 кила...По-добре домашно мляко с висока масленост, отколкото сметана, подсладител и сухо мляко с ниска....Първоначално написано от SiSsKkAa
А иначе скумрията предполагам е на парчета. Хвани ги 1 по 1 и ги измий. И да са поели малко мазнина не е фатално.
Да кажа 1 рецепта за домашна риба. Аз си я правя малко модифицирана(с домати), но оригиналната рецепта е следната:
Вземаш скумрия. Изчистена и нарязана на кръгчета. Слагаш я в тенджера. Сипваш олио(може и без него, за да не е с прословутата мазнина), оцет(2-3 супени лъжици) и слагаш подправки-черен пипер на зърна, дафинов лист, бахар, солчица, нарязан чесън(или малко на прах)...Сипваш чаша вода и вариш на бавен огън. Ние почти на слагаме оцет, а 2-3 шишета домати, домашно производство. В първия случай става като скумрия в растително масло(или собствен сос, ако не й сложиш олио), а във втория-като скумрия в доматен сос. Страхотно е.
Момичета, съжалявам за тъпия въпрос, но нали пуешката шунка беше позволена в първия етап???
Прочетох доста от книгата и днес по-рано се зарадвах, че е позволена уж в първия период ,взех си похапнах си, но сега се чувствам странно и си изкарах акъла да не съм се объркала че точно пуешката шунка е позволена![]()
![]()
![]()
Позволена еПървоначално написано от BlackMeow
![]()
Не се притеснявай пуешкото е позволеноПървоначално написано от BlackMeow
Много ви благодаря!![]()
![]()
За няколко минути си изкарах акъла-щеше да е много тъпо ако се бях издънила!![]()
Хей момиче защо не напишете какви са резултатите за сега :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
аз свалих две кила .. доволна съм ама искам още![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Бравооо! =D>Първоначално написано от SiSsKkAa
![]()
Ти си машинка направо![]()
И сега сигурно подновяваш гардероба а![]()
Аз сега съм на -7 някъде и гледам че повечето ми дрехи са станали широки та представям си като сваля още![]()
Браво на всичкиУдържайте фронта и няма да се давате!
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
ами да ти кажа подновявам го малко по малко.вече се събирам в М размер.Но има още доста какво да се желае
И аз реших да я приложа тази диета за 10 дни-6кг,бях 50кг,сега съм 44кг![]()
Е вие тука всички сте шампиони братче![]()
Сиске е то като искаш още да сваляш верно че не е много удачно да подновяваш. Аз си харесах адската поличка за лятото ма се отказах защото ето че 2 седмици по-късно щеше да ми е широка.. Ще си нося каквото още може от миналата година пък подновяване след месец-два като сваля и останалите кг![]()
Една приятелка с тази диета за 2 седмици свали 10 кг-сега от 60кг е 50кг,само,че беше включила и фитнес.
Аз също спазвам диетата и ходя на фитнес,за да избегна увисването и стриите,засега няма проблеми![]()
^Нали беше против тази диета. 44 кг не мислиш ли, че е поднормено?
Аз за 6 свалине кг тотално трябваше да сменя гардероба. По-скоро да извадя позабравени панталончета, рокли и полички, които не ми ставаха. Не бях ги носила 4-5 години. но да се оплача:не мога да разбера кой размер съм. Мисля си, че съм М, но реших да си взема 1 рокля Л, за да ми е леко широка и да обличам под нея ризка(иначе не става за работа). да, ама Л едва ми се събра на гърба. Взела съм ХЛ. Премерих й талията. Оказа се 58 см в талията тая рокля(моята талия си е точно 58 см), мярка ХL. Роклята не се разпъва... Вече съм объркана коя мярка съм. Явно е ХL. Имам ризки 42 размер, които са ми огромни и в талията, и на гърба...За това нищо не гледам по мяра вече, а пробвам. миналата година си харесах 1 рокля. Взех по-голямата мярка да меря, но ми беше късичка. Взех и по-малката мярка от 1 и съща рокля-беше 4 пръста по-дълга и по-свободна. май наизуст ги слагат тия размери. Не може с Талия 58 см и гръдна обиколка 84 да не се събера в L. Потресена съм!!!
По Холувудският стандарт трябва да съм 43кг,висока съм 163см и така вадиш 120 от височината и получаваш колко трябва да тежиш,е за гардеробът-това не е проблем-накупих си нови дрехи,сега се чувствам по-добре.Първоначално написано от krem4et0
Бях против диетата,ама видях,че върху приятелката ми има ефект и реших да пробвам,все пак не ми струва никакви усилия![]()
Браво момичета! =D>
Кремче, аз съм няколко санта в повече от теб и обикновено се пъхам в М ,понякога в S и дори Л![]()
Иначе в 10 uk-това е единствения по-сатибилен размер за мен![]()
Така че работата почти никога не е 100% сигурна.
SoFarSoGood,извинявай но не мога да се стърпя- в кой Холивудски филм ще стане драма, ако не си 40 и не знам си колко кила?
По темата-аз съм - 2,5 и мисля дали да не си продължа първия етап с още 1 ден и да се съберат 4![]()
Das Feuer liebt mich
Един откровено тъп въпрос. Има ли разлика между овесени трици и овесени ядки?![]()
![]()
![]()
абе Кремче XL е най-големия размер, не може да имаш талия 58 и да си на XL невъзможно е!Първоначално написано от krem4et0
А също и за онова девойче по-горе ... мн яко оплюваше диетата, а сега ..![]()