- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиер Дюкан
Само 1,70 съм,но кокалите ми са много тежки, пък и ако сваля повечко ще си направя лоша услугаПървоначално написано от Bianca
![]()
Das Feuer liebt mich
Ааа.Защото аз съм 53-4-5 в момента, висока съм колкото теб и определено искам да сваля, но не ми стиска да я почна тая диета.
Ами на теб може да ти седят по различен начин, може конструкцията ти да няма нищо общо с моята, за мен твоите килограми си ми звучат идеални
Ето така ми седяха моите 61-2:
И с тях не ми беше много зле. но ми тежаха пък и някои хора биха ме предпочели по-слаба.
И реших че ми трябва промяна- заради първата причина разбира се
пс много се извинявам за офф-а!
А по темата-съветвам те да не го правиш особено ако нямаш и 20 години!
Das Feuer liebt mich
И аз по празниците прехреших и си пийнах няколко чашки водка и уиски ама сега ми следват 5 протеинови дни и се надявам да не са ми повлияли особено много чашките и да успея да посмъкна още.Иначе 2 месеца нямах прегрешения,но просто........празници хахаСега малко повечко ще се пограничавам и се надявам скоро да има резултат на кантара.,че за втори път вече изпадам в кофти и дълъг застой
хахах празниците са така
не съм единствената![]()
Поне получи ли се при теб ефекта с многото вода. Щото от както започнах диетата се насилвам да пия вода. А като пийнах чашката и като ми тръгна водата... 4 бутилки минерална вода изпих и две коли уайт. Другата вечер същата работа. А през деня пак такава жажда...
И аз съм на протеинови дни сега.
Успех, Сиска, дано да няма застой. Макар че вече свалянето е доста мъчно и бавно, не е като в началото. Ама нормално е.
Да ти кажа чесно снощи ми направи впечатление,че с водката бая ми се допи вода и изпих сигурно 5-6 големи чаши вода.Днеска също водата доста ми върви.Надявам се факта,че съм пила вода с водката малко да повлияе и да няма отрицателен ефект.Кола уаит аз избягвам.Не съм пила откакто започнах диетата,макар че е позволено,просто защото ако дъвча дъвка без захар,пия кола уаит или си направя нещо със захарин и самото сладко ми раздразва корема и предпочитам да избягвам дори сладкото,което е позволено.
Колкото до това със свалянето права си.В началото имаше дни,в които по 1 кг на ден смъквах,сега става доста по-бавно ама съм решила да си изкарам целите три месеца,които са позволени на 2-я етап.Сега съм точно посредата.Надявам се за още 45 дни да смъкна поне 10кг и ще съм предоволна.Сега си гледам записките и гледам,че от седмица не съм, мръднала с килограмите.Последните дни нямах кантар и неможех да се меря ама утре нагладно ще се премеря и се надявам да съм с килограмче по-малко поне.Успех на всички,които полагате всякакви усилия и си калявате волята с тази диета
Аз вече съм месец на втория етап.
Поне още един ще изкарам.
А ако има нужда и третия.
Ей, добре, че са тия форуми, да се подкрепяме, че иначе е много трудно. Като се огледам нашите из къщи как похрупват. Навън... все ядене. Като знаеш, че не си единствен и че другите успяват, някак мотивацията ти се засилва.
Така е да.За два месеца да си се изкушил два пъти и то със съвсем малко изкушение не мисля,че е нещо фатално или нещо,което би ми възвърнало и 12-те кг ,които вече ги няма.Воля,воля му е майката
Момичетата с 53-5 кила да не прибягват до този режим. Той е за сваляне на 20+ кг, а не за 3-4, които пролетта и лятото ще си отидат без да се усетите. Аз съм висока 166 по лична карта(иначе съм по-малко де) и тежа 54 кг. Чувствам се перфектно в кожата си и не искам да свалям повече...За 3 кг не си тормозете бъбреците а ограничете сладкото, тестото, газираното и алкохола...
И аз съм съгласна с Кремчето.
То 2-3 кг като пекне слънцето, горещината, плажче, това онова... като минеш на салати, щото не знам за другите, но лятото ме съмнява, че на някой му се ядат тежки яденета... килограмите се стопяват. Зимата се връщат и после пак
В рамките на нормалното си е.
Иначе да се похваля, вече съм -12. От днес започнах да тичам отново. Чувствам се така добре, като си потичвам. Много е тонизиращо.
Оооооо, действай с някоя по-драстична диета от тази на Дюкан. Например само на вода. Но бързо, мисля, че ще си изключително секси, ако тежиш 5кг.![]()
![]()
Има два варианта - диета,40кг,анорексия,лечени ,Първоначално написано от koshtramba
и другия - 45кг,достатъчно секси,съвсем нормално тегло,и здрава(което мисля е най-важното)
На колко години си,че искаш да си 40кг?И какъв ти е ръстта
Ходи да ти присадят мозък!Първоначално написано от koshtramba
![]()
![]()
Момичета, на кой период сте, че сте пълни с енергия?
Ако не греша, няколко от вас я споменават тая енергия, а при мен нещо я няма-напротив,уморявам се бързо
![]()
Das Feuer liebt mich
аз съм на 2-я период и имам енергия,но през 1-я и началото на 2-я много се изморявах и аз .Беше ужасно,обаче отмина това положение и сега ми е мн добре.Яж повече риба и пилешко да си наваксваш енергия
Енергията се набавя от въглехидратите. Този режим ги ограничава през първия етап, а през втория не са всеки ден. Абсолютно нормално е да нямаш енергия, защото не се запасяваш с гориво. В дните със зеленчуци си хапвай повечко. Иначе при нормално и правилно хранене количеството на въглехидратите трябва да е 4 пъти повече от това на протеините. Протеините и мазнините трябва да са в равни количества...
Аз нямам проблеми с умората.
До сега каквито и диети да съм пазила, едва не припадах.
А сега нито през първия, нито през втория период съм имала проблеми. Направотив даже, от вчера започнах да потичвам.
И си се качвам до вкъщи пеша по стълбите (живея на 7мия етаж).
Явно прескочих периода със застоя. Дано, дано!
-13кг
Тука два дни свалих 2кг.
Аз съм в ужасен застой вече почти седмица.Искам поне до 20-ти май да сваля още 3кг ама започнах да се отчайвам че няма да се получи,но продължавам стриктно да си спазвам диетата и да чакам резултати.ванила много се радвам за тебе.браво браво![]()
![]()
![]()
Ще стане, ше стане. Това са две седмици. Ще ги свалиш. Аз имах период, в който свалих 4кг за три седмици... мн мъчен период.
Ама, да чукам на дърво, премина.
Упорствай, Сиска. Няма къде да се крият тия лоши килограми. Ще ги смикнем.
Абе, някой да е имал проблеми с месечния цикъл, от както е започнал диетата? Април месец ми дойде два пъти. Не знам дали се дължи на диетата... но май не е изключено.![]()
здравейте момичета, и аз съм в ужасен застой.Вече месец съм на диетата, почти нямам прегрешения,във втория етап съм и съм си -6кг не мърдам от 2 седмици дори и с 1кг...![]()
...един б0клук не м0же да ме сдуха..н0 м0же да ми духа...
Миличка не се притеснявай мен тоя месец ми закъсня с 1 седмица.Незнам дали се дължеше на стреса,който преживях или на диетата,но е възможно да имаш някакви промени,защото все пак организма ти се пречиства
Много ви благодаря за отговорите!![]()
Кремче, досещам се и точно заради това ми стана странно как Ванила си се чувства енергична-явно е до организъм, може би зависи и от това от какви килограми сваляш![]()
Предполагамр че и колкото повече сваляш организма ти се "инати"![]()
До момента аз съм си много доволна от диетата на мосюто!![]()
А за месечната 'радост"-все пак и времето е едно...
Много успехи ви пожелавами от утре съм на 5 дена белтъчини!
![]()
Das Feuer liebt mich