.
Отговор в тема
Страница 18 от 22 ПървиПърви ... 8141516171819202122 ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 543
    Да, права си. До индивид си е. До хранене. До колкото знам различните храни се отразяват различно и на различните кръвни групи. Може и тука да има нещо общо, знам ли. Явно за мен оптимално действие има месото.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Порчетох книгата.От утре ще я започна и аз.Проблема ми ще е с плодовете Но
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Свиква се. Пък и на 3тия етап плодовете се включват

На мен кантарът днес ми отчете -14. Направо не повярвах. Още 3 пъти се качих. И уви, истина е.

Град
    в мечтите ми
    Мога ли да ям млякото на баба кафявото?
    и айряна на Данон, че на даскало нз какво ще ям.
    И също така,какво са овесените трици?

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    ей
    ти някъде по темите си писала че си 170 и 55 кг. ...
    нормална ли си че да правиш диети
    ти по-скоро трябва да качваш...

Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от clever
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    ей
    ти някъде по темите си писала че си 170 и 55 кг. ...
    нормална ли си че да правиш диети
    ти по-скоро трябва да качваш...
    как помниш бе

Ами качих 2-3 кг пък и идва лято

Град
    Инкогнито
    2-3 кг и ще правиш дюкан той е живо самоубийство, моля те недей, стани на 20+ и тогава

Град
    Хасково
    Найстина за 2-3 кг никак не си струва... Мини на салати и пилешко и си готова...

А относно за идването на цикъла 2 пъти в месеца...

На мен ми се случи точно след 1вия етап и гинеколожката ми щеше да ме убие като й казах, че съм на Дюкан и страшно ми се скара, защото била много вредна за подрастващи момичета, а и не само за подрастващи.. (на 17 съм) И се оказа, че е заради диетата.. След това я развалих и я започнах отначало и слава богу втория път нямаше такива неща. При мен лично се оказа от диетата, а за теб незнам...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    От диетата е. На първите страници написах, че тази диета води до 1 самоизяждане на организма и изобщо не е полезна и правилна. Като единствен вариант за силно наднормено тегло при възрастни хора-може, но до 10 кг се свалят по други начини. Сама се убедих, че организмът има нужда от всичко. Днес ми дойде и не си представям деня ми без шоколад, ядки и месо(ама не пилешко, а суджук). На първият етап на Байкова имах менструални проблеми-закъснение, слаба, но продължителна менструация...Въпреки, че диетата ми помогна много и вече 1 месец не съм качила и грам, въпреки че не се ограничавам, това си го отчитам за съществен минус. Женското тяло е силно податливо на подобни влияния-климат, смяна на часовото време, храна, стрес и менструалният цикъл е първото, което се повлиява. Вие сте дълго време на тази както вече казах вредна диета. Вземете си пуснете едни изследвания на кръв и урина, за да видите как са нещата. Все пак Дюкан се прави под лекарски контрол.

Град
    Wonderland
    Е спортувайте-само с диетата не става,аз съм и на тази диета от 1 месец и ходя на фитнес=резултат 43 кг и готини мускули и плочки

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Е спортувайте-само с диетата не става,аз съм и на тази диета от 1 месец и ходя на фитнес=резултат 43 кг и готини мускули и плочки
    Ти не беше ли против тая диета или се бъркам?

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Смятам,че диетата е неефективна и няма понятие 'Отслабнете завинаги',пробвай плодова диета.
    Съдя по този цитат

Град
    Свищов
    Момичето си мисли, че 46-7 кг са и много и прибягва до Дюкан, за да стане 43. на мен на признаци на анорексия ми замирисва при нея...

SoFarSoG00d, спри да гледаш модните канали, а се завърти на улицата. Жените имат гърди, талия и ханш, а не кокали...Съвсем добронамерено ти казвам, че 43 кг на 20+ години са нормални и здравословни, ако си висока 155 см. Във всеки друг случай това са изключително малко кг.

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Момичета, извинявам се че пак досаждам
    Но се чудя, тези от вас които, са прегрешавали с по нещичко в кой етап са го правили?
    Защото преди 3-4 дена похапвах на 2 пъти от 1 филе, което уж беше пуешко-не изглеждаше като другото пуешко което аз си взимах...Сега се чудя майка ми в магазина да не е взела нещо по грешка
    И днес гледах кантара и съм на същите кила както след Ударния
    Може да е параноя ,но ако си върна багажа...
    Дали да започна от начало?
    Das Feuer liebt mich

Цитирай Първоначално написано от BlackMeow
    Момичета, извинявам се че пак досаждам
    Но се чудя, тези от вас които, са прегрешавали с по нещичко в кой етап са го правили?
    Защото преди 3-4 дена похапвах на 2 пъти от 1 филе, което уж беше пуешко-не изглеждаше като другото пуешко което аз си взимах...Сега се чудя майка ми в магазина да не е взела нещо по грешка
    И днес гледах кантара и съм на същите кила както след Ударния
    Може да е параноя ,но ако си върна багажа...
    Дали да започна от начало?
    Аз прегреших втория етап и след това 1 седмица нямах никакви резултати,но днес вече съм -13кг.Тъпение се иска.Неможе да искаш всеки ден да си отслабнала с 1кг.Има и моменти,в които задържаш,дори и качваш,но всичко е временно.Ти си прецени дали да започнеш отначало,но според мен няма смисъл да я започваш отначало.Продължаваш си я и чакаш резултати

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Благодаря ти!
    Сега като знам че не всичко е загучено съм по-спокойна.
    Ще продължа колкото трябва-1, 2 ,3 месеца няма значение!

пс само ме е яд че прегрешението се оказа по неволя месо! да беше поне торта!
    Das Feuer liebt mich

Град
    Свищов
    Не се тегли всеки ден, де...Най-много 2 пъти седмично, че да виждаш тенденция, а не моментно състояние.

Град
    Хасково
    Не се шашкай толкова заради една шунка.. Аз първия и втория етап пих мляко с какао, през втория етап прегреших с козунак и курабийки по великден, а за 3тия етап общо прегрешенията ми са :1/2 кифла с мармалад, 2-3 шоколадови бонбона, 1 кашкавалена хапка, 1 сок натурален, 2 пъти пих 3 в 1, и 1 път кафе със течна сметана и 1 захарче, ааа и 2 хапки торта. По принцип вече на третия етап си ям обикновено сирене и не съм качила нищо. Старая се да спазвам горе долу квото е писано, обаче вече с месеци не съм хапвала нищо нередно и просто мозъка и организма си го иска подсъзнателно...

Аз си се тегля всеки ден,макар че не е много правилно ама пустото ми любопитство надделява.И всеки ден си пиша колко кг съм,кой ден на кой етап е и дните дали са протеини или зеленчуци,за да мога да следя всичко точно по дни.

Град
    Хасково
    Момичета, направо Евала, особено на Сиска и Ванилла, аз в началото също спазвах на 100 % всичко, но омръзва зверски Но и да си кача пак тези 4-5 кг ще си ги сваля със спорта, които напоследък поизоставих и разделното хранене. Наскоро си купих книгата и след Дюкан ще я започвам нея и ще си ми остане за цял живт

Разбирам те много добре,че омръзва.И на мен ми омръзна и ми се хапват доста неща,но няма как.Имам още малко време и още поне 5кг за смъкване даже и повечко и ще търпя

Омръзва ми да ям 5 работи на кръст...
    ама по ми омръзват тия килограми
    Заслужава си!

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Момичето си мисли, че 46-7 кг са и много и прибягва до Дюкан, за да стане 43. на мен на признаци на анорексия ми замирисва при нея...

SoFarSoG00d, спри да гледаш модните канали, а се завърти на улицата. Жените имат гърди, талия и ханш, а не кокали...Съвсем добронамерено ти казвам, че 43 кг на 20+ години са нормални и здравословни, ако си висока 155 см. Във всеки друг случай това са изключително малко кг.
    Не смятам,всичко е въпрос до структура,аз си имам гърди-независимо от това,че съм на диетата.Висока съм 163-4см и смятам,че 43кг са си напълно нормални.

SoFarSoG00d не ми отговори на моите въпроси

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    SoFarSoG00d не ми отговори на моите въпроси
    Просто реших да пробвам,ама аз принципно нямам нужда от диета,кой знае колко,ама ей така,всички я хвалят диетата и аз реших,на нея съм от 1 месец и ми е много лесна,мога да карам така цял живот без проблем .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си