- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиер Дюкан
Аз пък не успях да я схвана тая диета,ще взема да прочета книгата може да ми хареса
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Здравето ти не е ли по важно от интереса,защото нали диетата беше "вредна" и колко свали като сега си 43кг?.да се подложиш на тая диета не мисля че е удачно като си 43кг.тя е подходяща за смъкване на доста килца.Мисля че при теб е вредно да я спазваш не при насПървоначално написано от SoFarSoG00d
SiSsKkAa, сега нали е модерно да изглеждаш като сушена риба и да пробваш всяка възможна диета под слънцето![]()
Всеки да прави каквото му мозък подволява![]()
Аз още не съм се съвзела от грешката с месото, но след 3-4 дена си почвам 3-ти период и шапка на тояга![]()
Das Feuer liebt mich
хахах
Е, радвай се![]()
Тинче, как е третия етап при теб? Има ли някакъв + или всичко е по план?
А аз да се похваля -15![]()
Ами аз цялата диета малко през просото я прекарах... Днес бях 63.800 кг и общо за 5 удърни дни 1ви етап съм свалила малко повече от 4 кгСега си позволявам 3 в 1, малко мед със ябълката ( когато ям ябълка ) , гризнах си от 1 палачинка, 1 шоколадов бонбон изядох, 1 лъжичка крем карамел и 2 гъбки с масло... Мнооого прегрешения правя
![]()
![]()
Направо незнам
Ама нали гледам пак горе долу да не ям захар и хляб и такива непозволени нещица, ама пак си ям по малко и за сега не качвам. Повече карам на краставици със сирене
![]()
и бульончета... ама не ме е страх че ще кача защото след 2 седмици почвам разделно хранене
![]()
Браво на теб!
Радвам се
Ние с моят приятел се поскарахме преди 2 седмици. Направих му аз закуска сутринта, кафе, нося му я в леглото, а той ми вика да изям и аз една палачинка. После мина на половин. Казах му, че не искам, не че не мога, просто не ме блазнят. Той се размрънка, че не съм се хранела ... и мрън-мрънмрънкало
Е, важното е, че после се сдобрихме![]()
Ейййй кукли и аз ще започвам диетата ъгейн :P ама чакам да ми дойде и да ми свършиШ' ставам слаба
Надявам се 10тте кг да ги разкарам за месец и половина
Айде успех на останалите ГЕРОИ и на зайците също
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Е не аз съм 1 месец на нея и нищо ми няма,ама все пак си пия доста витамини допълнително и спортувам,пък аз свалих 5-6 кг и вече съм доволна и я спирам.Първоначално написано от SiSsKkAa
Вземи си поука,че не трябва да говориш за нещо,което не си го опитала и нямаш впечатления за него как действа и какви са "последиците".И как я спираш като диетата е 4 етапа или ти ей така просто ще си я спреш.Май не си достатъчно осведомена
Ами малко под едно кило, но това е заради глупавата мнима пуешка шунка, която похапнах на 2 пътиПървоначално написано от vanilla
![]()
![]()
Майка ми май е объркала етикета както е била уморена и май си е била свинска![]()
Но послушах съвета и продължих- сега ми е 15 ден от началото на ударния,карах 4 дена ударен и 10 дена смесен-5 на 5рсега съм на 1 на 1 рскоро ще съм си наред и ще мина на трети етап![]()
Голещо съветвам който не е чел книгата и не смята да мине и през 4-те етапа да си седи на задника и да не се захваща! Ще свалите нещо но главоломно ще си го върнете-само ще си поскапете организма който при хилядите диети които пазите и без това едва ли е кой знае колко добре!
Das Feuer liebt mich
Не ми говори за палачинки. не бях яла сигурно година и решаваме с моя мъж миналата събота да си направим. Всичко точно, но ги правим у тях на котлон на ток. Ужас е. На всичкото отгоре аз си ги представям по 1 начин и ги искам така, защото това ще е първият и последен път, в който ще си позволя палачинки, а той не ги прави така. Е, изпокарахме се. Стана лют скандал за това как е правилно да се правят палачинки. цепихме сместа на 2 и всеки направи, както ги харесва. Той и от моите яде, а аз неговите вкусих и изплюх-бяха сурови. Бяхме в 1 добър период-1-2 месеца без особени скандали. С тия палачинки стана ад. Сериозно ви казвам-изпокарахме се страшно много. Добре, че хубавата палачинка с течен шоколад или ягодово сладко оправя настроението...Ако бяхме готвили свинско със зеле какво ли щеше да бъде?Първоначално написано от vanilla
ахахахахахахахПървоначално написано от krem4et0
Явно връзка, която е устояла на палачинки е много сериозна
Ех тия палачинки...
здравейте момичета как върви отслабването?аз съм в застой пак не мърдам и с 1кг ,а започнах и да тичам
...един б0клук не м0же да ме сдуха..н0 м0же да ми духа...
Привет момичета
На този режим свалих 15 килограма и мисля още около 5
На въпроса с цикъла - на мен дори ми се нормализира - по-редовен стана от преди.
Когато започнах бях на 17, затова си хапвах и по няколй плод от дъжд на вятър, ядох и ям нормално сирене. Може би, давам лош пример, казвайки всички тези неща, но хапвах и пилешки кюфтета и кебапчета на скара, наденички пак на скара, кренвирши (знам, че са с неизвестен произход, ама...) и въпреки всичко си свалям. Прегрешения съм правила по празниците, обаче се успокоявам с това, че в тази възраст организма има нужда от всичко
Поздравления и успех на всички момичета, спазващи режима (най вече за стриктните дюканки) и продължавайте в същия дух.
Само да не забравите, че по женското трябва да остане и месце.
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
nelllly и аз като теб.смъкнах 15кг смятам още 5 и я приключвам,че и да започна 3-я етап малко повечко хранички да похапна![]()
За малко повече от месец и половина. Кожата ми е добре. Не се е отпуснала. Но май трябва да отбележа, че тичам всеки ден, качвам се пеша по стълбите и правя упражнения за ръцете с моите импровизирани гирички (шишета пълни с вода). Не че е кой знае каква физическа активност, но все пак е нещо.
За палачинката си права. Никак не ми се струва майтап. Като се сетя, че с бившия ми се разделихме заради един кроасан![]()
Привет момичета!
Поздравявам ви за успехите!![]()
mihichkaaa, май в първи и втори период не беше кой знае колко препоръчително да тренираш много![]()
Сега да попитам както винагиКолко от вас са на трети период вече?
И имам някакъв спомен, че някой някъде беше споменал, че в Билла имало овесени трици?![]()
Das Feuer liebt mich
Аз пък онзи ден ви разглеждах темичката и се чудех кога ще пуснете снимки от типа "Преди-Сега" за да видим резултатите ви,защото всеки може да каже -10,-15,-20кг. ама си е друго като видиш разликата
Айде сега,на който му стиска да поства снимки от преди и от сега :P
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!