.
Отговор в тема
Страница 19 от 22 ПървиПърви ... 91516171819202122 ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 543
    Мега фен Аватара на koshtramba
    Защото месото е върха на сладоледаааааа..... особено на скара....
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз пък не успях да я схвана тая диета,ще взема да прочета книгата може да ми хареса
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    SoFarSoG00d не ми отговори на моите въпроси
    Просто реших да пробвам,ама аз принципно нямам нужда от диета,кой знае колко,ама ей така,всички я хвалят диетата и аз реших,на нея съм от 1 месец и ми е много лесна,мога да карам така цял живот без проблем .
    Здравето ти не е ли по важно от интереса,защото нали диетата беше "вредна" и колко свали като сега си 43кг?.да се подложиш на тая диета не мисля че е удачно като си 43кг.тя е подходяща за смъкване на доста килца.Мисля че при теб е вредно да я спазваш не при нас

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    SiSsKkAa, сега нали е модерно да изглеждаш като сушена риба и да пробваш всяка възможна диета под слънцето
    Всеки да прави каквото му мозък подволява

Аз още не съм се съвзела от грешката с месото, но след 3-4 дена си почвам 3-ти период и шапка на тояга
    Das Feuer liebt mich

BlackMeow, колко успя да свалиш през втория етап?

Град
    Хасково
    Хора, днес приятеля ми ми вика "Ако отслабнеш още малко и ще те изхвърля"

хахах
    Е, радвай се

Тинче, как е третия етап при теб? Има ли някакъв + или всичко е по план?

А аз да се похваля -15

Град
    Хасково
    Ами аз цялата диета малко през просото я прекарах... Днес бях 63.800 кг и общо за 5 удърни дни 1ви етап съм свалила малко повече от 4 кг Сега си позволявам 3 в 1, малко мед със ябълката ( когато ям ябълка ) , гризнах си от 1 палачинка, 1 шоколадов бонбон изядох, 1 лъжичка крем карамел и 2 гъбки с масло... Мнооого прегрешения правя Направо незнам Ама нали гледам пак горе долу да не ям захар и хляб и такива непозволени нещица, ама пак си ям по малко и за сега не качвам. Повече карам на краставици със сирене и бульончета... ама не ме е страх че ще кача защото след 2 седмици почвам разделно хранене

Браво на теб!
    Радвам се

Ние с моят приятел се поскарахме преди 2 седмици. Направих му аз закуска сутринта, кафе, нося му я в леглото, а той ми вика да изям и аз една палачинка. После мина на половин. Казах му, че не искам, не че не мога, просто не ме блазнят. Той се размрънка, че не съм се хранела ... и мрън-мрън мрънкало
    Е, важното е, че после се сдобрихме

Супер фен Аватара на pinki
    Ейййй кукли и аз ще започвам диетата ъгейн :P ама чакам да ми дойде и да ми свърши Ш' ставам слаба Надявам се 10тте кг да ги разкарам за месец и половина Айде успех на останалите ГЕРОИ и на зайците също
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    SoFarSoG00d не ми отговори на моите въпроси
    Просто реших да пробвам,ама аз принципно нямам нужда от диета,кой знае колко,ама ей така,всички я хвалят диетата и аз реших,на нея съм от 1 месец и ми е много лесна,мога да карам така цял живот без проблем .
    Здравето ти не е ли по важно от интереса,защото нали диетата беше "вредна" и колко свали като сега си 43кг?.да се подложиш на тая диета не мисля че е удачно като си 43кг.тя е подходяща за смъкване на доста килца.Мисля че при теб е вредно да я спазваш не при нас
    Е не аз съм 1 месец на нея и нищо ми няма,ама все пак си пия доста витамини допълнително и спортувам,пък аз свалих 5-6 кг и вече съм доволна и я спирам.

Вземи си поука,че не трябва да говориш за нещо,което не си го опитала и нямаш впечатления за него как действа и какви са "последиците".И как я спираш като диетата е 4 етапа или ти ей така просто ще си я спреш.Май не си достатъчно осведомена

Цитирай Първоначално написано от vanilla
    BlackMeow, колко успя да свалиш през втория етап?
    Ами малко под едно кило, но това е заради глупавата мнима пуешка шунка, която похапнах на 2 пъти
    Майка ми май е объркала етикета както е била уморена и май си е била свинска
    Но послушах съвета и продължих- сега ми е 15 ден от началото на ударния,карах 4 дена ударен и 10 дена смесен-5 на 5рсега съм на 1 на 1 рскоро ще съм си наред и ще мина на трети етап

Голещо съветвам който не е чел книгата и не смята да мине и през 4-те етапа да си седи на задника и да не се захваща! Ще свалите нещо но главоломно ще си го върнете-само ще си поскапете организма който при хилядите диети които пазите и без това едва ли е кой знае колко добре!
    Das Feuer liebt mich

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Браво на теб!
    Радвам се

Ние с моят приятел се поскарахме преди 2 седмици. Направих му аз закуска сутринта, кафе, нося му я в леглото, а той ми вика да изям и аз една палачинка. После мина на половин. Казах му, че не искам, не че не мога, просто не ме блазнят. Той се размрънка, че не съм се хранела ... и мрън-мрън мрънкало
    Не ми говори за палачинки. не бях яла сигурно година и решаваме с моя мъж миналата събота да си направим. Всичко точно, но ги правим у тях на котлон на ток. Ужас е. На всичкото отгоре аз си ги представям по 1 начин и ги искам така, защото това ще е първият и последен път, в който ще си позволя палачинки, а той не ги прави така. Е, изпокарахме се. Стана лют скандал за това как е правилно да се правят палачинки. цепихме сместа на 2 и всеки направи, както ги харесва. Той и от моите яде, а аз неговите вкусих и изплюх-бяха сурови. Бяхме в 1 добър период-1-2 месеца без особени скандали. С тия палачинки стана ад. Сериозно ви казвам-изпокарахме се страшно много. Добре, че хубавата палачинка с течен шоколад или ягодово сладко оправя настроението...Ако бяхме готвили свинско със зеле какво ли щеше да бъде?

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Браво на теб!
    Радвам се

Не ми говори за палачинки. не бях яла сигурно година и решаваме с моя мъж миналата събота да си направим. Всичко точно, но ги правим у тях на котлон на ток. Ужас е. На всичкото отгоре аз си ги представям по 1 начин и ги искам така, защото това ще е първият и последен път, в който ще си позволя палачинки, а той не ги прави така. Е, изпокарахме се. Стана лют скандал за това как е правилно да се правят палачинки. цепихме сместа на 2 и всеки направи, както ги харесва. Той и от моите яде, а аз неговите вкусих и изплюх-бяха сурови. Бяхме в 1 добър период-1-2 месеца без особени скандали. С тия палачинки стана ад. Сериозно ви казвам-изпокарахме се страшно много. Добре, че хубавата палачинка с течен шоколад или ягодово сладко оправя настроението...Ако бяхме готвили свинско със зеле какво ли щеше да бъде?
    ахахахахахахах

Явно връзка, която е устояла на палачинки е много сериозна
    Ех тия палачинки...

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    здравейте момичета как върви отслабването?аз съм в застой пак не мърдам и с 1кг ,а започнах и да тичам
    ...един б0клук не м0же да ме сдуха..н0 м0же да ми духа...

И аз съм в застой от няколко дни насам.

Повече от фен Аватара на nellllly
    Привет момичета
    На този режим свалих 15 килограма и мисля още около 5
    На въпроса с цикъла - на мен дори ми се нормализира - по-редовен стана от преди.
    Когато започнах бях на 17, затова си хапвах и по няколй плод от дъжд на вятър, ядох и ям нормално сирене. Може би, давам лош пример, казвайки всички тези неща, но хапвах и пилешки кюфтета и кебапчета на скара, наденички пак на скара, кренвирши (знам, че са с неизвестен произход, ама...) и въпреки всичко си свалям. Прегрешения съм правила по празниците, обаче се успокоявам с това, че в тази възраст организма има нужда от всичко
    Поздравления и успех на всички момичета, спазващи режима (най вече за стриктните дюканки) и продължавайте в същия дух.
    Само да не забравите, че по женското трябва да остане и месце.
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

nelllly и аз като теб.смъкнах 15кг смятам още 5 и я приключвам,че и да започна 3-я етап малко повечко хранички да похапна

Уф, най-накрая мръднах кантара. -16 ... още малкооооо

Град
    Wonderland
    Ехееее 16 кг?!!!Уоу!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    vanilla, ти си мислиш майтап нещо, ама и палачинката може да обърне колата...Браво иначе. Свалила си доста. За колко време е това? как е кожата ти?

За малко повече от месец и половина. Кожата ми е добре. Не се е отпуснала. Но май трябва да отбележа, че тичам всеки ден, качвам се пеша по стълбите и правя упражнения за ръцете с моите импровизирани гирички (шишета пълни с вода). Не че е кой знае каква физическа активност, но все пак е нещо.

За палачинката си права. Никак не ми се струва майтап. Като се сетя, че с бившия ми се разделихме заради един кроасан

Привет момичета!
    Поздравявам ви за успехите!

mihichkaaa, май в първи и втори период не беше кой знае колко препоръчително да тренираш много

Сега да попитам както винаги Колко от вас са на трети период вече?
    И имам някакъв спомен, че някой някъде беше споменал, че в Билла имало овесени трици?
    Das Feuer liebt mich

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз пък онзи ден ви разглеждах темичката и се чудех кога ще пуснете снимки от типа "Преди-Сега" за да видим резултатите ви,защото всеки може да каже -10,-15,-20кг. ама си е друго като видиш разликата

Айде сега,на който му стиска да поства снимки от преди и от сега :P
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си