- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиер Дюкан
Всъщност се засищаш чудесно. Всичко е в главата както обичам да казвам. А и не е като да не поемаш абсолютно никакви въглехидрати тъй като във всичко има по малко. Ето примерно в една кофичка нискомаслено кисело мляко има 25g![]()
А и като ядеш по 4-5 пъти на ден нямаш изобщо време да огладнееш.
Режимът е перфектен за хора които не могат да си контролират апетита и са свикнали да ядат пекалено много сладки неща защото приемайки главно бавни захари мозъкът започва да дава сигнали че не му трябва повече храна съответно апетита намалява с времето. Аз в началото на режима ядях едва ли не нон стоп а сега вече с 300 зора се убеждавам да ям 3 пъти на ден...![]()
Bianca, всяка диета или режим или каквото и да е, което принуждава тялото ти да смъква кила си е изтезание-нали и тук заради това е третия период- за да свикне горкото ти тяло с новите кила и да не му дадеш шанс да си върне загубеното...
Но какво да се прави жени сме-все някой път през живота ти се ще да смъкнеш някое кило![]()
А аз на моя 3-ти етап съм доста по-енергична-само ако трябва да кача повече стълби сега в жегата ми става ужасно изтощено но ще мине!
А пък във втория на моменти ми ставаше уморено-там вече колата лайт помагаше много!![]()
А за огромна моя изненада и киселото мляко, което преди не понасях!
И още едно приятна изненада от организма ми-преди ядях шоколад и всякакви сладкиши всеки ден-даже май имах 3-4 поредни дни с по 1 шоколад в коремчето![]()
А на първата ми гала вечеря хапнах нормално количество десерт и много по-добре можех да се контролирам...
Сякаш тялото ми сега е малко по-малко зависимо от захарта!![]()
![]()
Das Feuer liebt mich
Здравейте!Аз от 5 дни съм на тази диета и съм свалила 3 кг.Ако някой може да ми даде някакви съвети следващата фаза как да я карам ще съм му много благодарна.Мисля да я направя 5/5,но незнам добре ли е.
5/5 е оптималното. Зависи и колко кг искаш да свалиш де. Според мен започни с 5/5 и после прецени дали да промениш схемата според това как се чувстваш и колко кг имаш да сваляшПървоначално написано от kaprizna
![]()
Благодаря за съвета.И аз така съм решила.Ами поне още 6 искам да сваля.
Аз бях една седмица в чужбина... и за жалост си развалих диетата. Качих 3кг. Вчера се върнах и я започнах отначало и днес като се претеглих 3те килограма ги нямаше. Дано да продължа да смъквам. На -17 съм си все още.
аз съм вече -16кг
ванила ние с тебе горе долу еднакво се движим![]()
ох най-сетне излязох от застоя вече съм -8кг![]()
но ми остават поне още 5,но мисля да се стегна и до към 10 юли да съм ги махнала защото смятам да ходя на моренце се пак
![]()
![]()
![]()
![]()
...един б0клук не м0же да ме сдуха..н0 м0же да ми духа...
Мерси за хубавото пожелание, миличка!
Ще дам всичко от себе си.
Невероятно, но факт. С всеки изминал ден започвам все повече да се влюбвам в себе сихахах
SiSsKkAa, vanilla, вие само с тази диета ли сте свалили толкова много кг?
Много хора казват, че помага, но мен ме е страх да я почна. 1-вото защото не знам какво мога да ям 1-вите седмици, защото не обичам много много месо, 2-то защото немога да си представя да не ям плодове (диета без плодове .. хмм, та нали казват в всички диети, че трябва да се ядът мн плодове и зеленчуци ;S) и 3-то защото ме наплашиха, че след тази диета каквото и да хапнеш, дори и да спазваш 3-тата фаза пак надебеляваш супер много
![]()
Вие какво мислите? И вярно ли е това, някъкви съвети?
аа и ако сте отслабнали само с тази диета толкова кг, колко време сте я спазвали?
Прочетох цялата тема ии виждам че много помага но .. незнам, мнннн ще съм ви благодарнаа ако отгг :P
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Каквото съм свалила е с тази диета, да. Вече 18кг.
Сваляла съм и с други, но после пак съм си връщала килограмите, че и отгоре. И тая зима вече тотално се промених. реших, че е време за драстична промяна.
Пазя диетата от края на март. 28ми, 29ти март, нещо такова беше.
Дали се надебелява след третата фаза не мога да ти кажа, не съм стигнала до там. Но имах около седмица в чужбина, когато ядох какво ли не и развалих тотално режима, качих 3кг. На 1ви юни се прибрах и реших за наказание да изкарам 10дни на протеини. На първия ден още бях -2кг, а на втория свалих и 3тия, който бях качила.
Еми... да свалиш 18 кг. си е повече от драстична промяна.Още колко искаш да свалиш? Имаш ли проблеми със стрий, или увисване на кожа?Питам, просто защото ми е супер любопитно.А иначе, ако направиш такова дупе от аватара... направо ше те...
![]()
Увисване на кожата нямам.
Стрии имам (но не са от тази диета, а от преди няколко години, когато напълнях драстично заради заболяването).
А искам да сваля още 10тина максимум.
^ ухааа още 10 кгче ти колко си тежала в началото на диетата ?
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Лелеле каква воля имаш само! :P
Е добре а когато огладнееш хапваш ли си? Имам впредвид гладувала ли си или когато ти се прияде отиваш и си хапваш нещо от позволените храни?
Ами честно казано след като си издържал ударния режим (5 дни - КРИТИЧНИТЕ!) след това вс е мн по-лесно и не изпитваш стария мъчителен вълчи глад :P А когато огладнееш вече си знаеш какво може да ядеш и си хапваш колкото си искашПървоначално написано от Aniiiii
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Мм дам така е. Не аз мога да издържам на глад това не ми е проблем, но искам да ви питам през 1-вата фаза САМО месо ли ядяхте? и ако да например какво.. купувате си пилешко месо и си го варите, печете? И само месото без нищо друго? :P
Аз никога не съм имала вълчи апетит. И почти не ям.
Никога не съм била вейка. До преди 3 години тежах 58кг. Висока съм 172см. Не бях дебела. Харесвах си се. Макар че не бях и много слаба.
Но се оказа, че имам заболяване, от което напълнях. Пълнеех от въздуха. 5кг... после още 5 отгоре. Започнах какви ли не диети. Глад, чайове и вода, и накрая пак съм качила 1кг. Междувременно килограмите в повече ми станаха над 15. Започнах да ходя по лекари. Всички ми викаха спортувай и ограничи храната, а аз не се хранех, по дяволите. След като два пъти припаднах на улицата от глад, се намери една лекарка, която ми обърна внимание. Направи ми пълни изследвания. Прати ме в София. Прегледи, болници, докато се разбере какво ми е, бях качила над 30кг. Минаха няколко месеца, от както ми назначиха лечение, и да чукна на дърво вече не пълнея. Организмът ми си функционира нормално. Но качениети килограми трябва да се свалят. Затова имам нужда от диета.
Можете да си направите сметката колко съм тежала , когато я започнах. Стигна ли крайния резултат, ще пусна снимки да се похваляМакар че нямам много снимки, имах комплекси, не обичах да се снимам. Срамувах се и от килограмите, и от външния вид. Появиха се стрии. Бях съсипана
Сега (макар че имам още да свалям) се чувствам много по-уверена в себе си.
Дали ям, когато огладнея, ами да, ям. На тази диета не съм гладувала. Но аз и принципно не ям много, а съм и гладувала много. Не ми е проблем гладуването. Но диетата ми харесва, защото не ме умаря, за разлика от много други, които пазих.
Не само месо. Правех му позволените сосове от книгата. Кисело мляко, прясно мляко, яйца също.Първоначално написано от Aniiiii
На хора като теб с такава воля евала им!Първоначално написано от vanilla
Аз точно за това си търся някъква диета с която ще имам енергия поне да се движа. По принцип когато ми трябва диета аз си я измислям и винаги на 2-рия, 3-тия ден нямам енергия да се помръдна, камо ли да спортувам. Виждам, че много хора казват че са отслабнали с тази диета ама това месо ... едва ли ще мога да издържа само на него .. аз по добре да не ям нищо. Та за това ви питам ако може с нещо да се замении или .. ах нз![]()
А ако го махна и си карам само на мляко, яйца ..Първоначално написано от vanilla
Ти как мислиш? Или да се откажа от тази диета :P
да, наистина , не може ли само мляко и яйца![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...