- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиер Дюкан
Яйцата са ограничени. По 3-4 жълтъка ти се падат на седмица, а белтъци, колкото си искаш.
И то ще се получи някаква млечна диета.
Аз не бих изкарала много само на мляко, защото омръзва. Не знам. Без месото, ще стане много мъчна диета.
Емии Vanilla - дам права си, но нали след 1-вата фаза ще се включи и нещо друго ..
Е мерсии за отгг се пакк:P
аа koshtramba<-- ако има ефект, казвай
![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Да. На втора фаза се редуват 5 дни протеини и зеленчуци, 5 дни протеини.
Демек 5 дни мляко и зеленчуци, 5 дни мляко.
*не е задължително да са 5, може 1/1, 2/2, който както си реши.
Виж сега при месото поне има разнообразие! Пилешко, телешко, риба, заешко и т.н.
Аз за това все се каня да я започна, но толкова намразих месото, че не ми се мисли...![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Първоначално написано от Aniiiii
хей, Ани , щом обичаш плодовете, защо не започнеш 90 - дневнатачувала съм, че и тя помага много
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Еми защото аз не искам да свалям 20 кг :О Ии защото не мога да се храня по 4-5 пъти на ден, та аз по 3 не мога .. ;Сс
А пък и там до колкото знам (и сега я чета) има някъкви протеинови дни, после белтъчен .. нещо не ги разбирам тези неща много добре![]()
На мен проблема ми е че като съм на диета почти не ям и след 1 седмица ми се яде супер много ии се наяждам![]()
Ама сега мисля да съм сериозна а пък и не искам да свалям мнооого кг![]()
И все пак мерсии:P
Ууууфф стига с тея диети бе момичеетааа![]()
![]()
![]()
как искате да сте слаби и да не спортувате?? Вие се тъпчете с боклуци и после имам кореем, дебела съъмм, краката ми са дебелии. Ми какво очаквате вие тровите организма си и искате да сте слаби ми не може да станЕе!! Аз съм твърдо срещу диетите дакажа и защо!! Първо не може докато тялото ти се развива да не му предоставяш нужните витамини и хранителни вещества!! Не че не може обаче така ще надебелеете ощеи второ тая диета се прави 1 пат отслабваш 10 кг. примерно, после пак надебеляваш (щото се храниш със чипсове пържени картофи и прочее) и пак правиш диетата и отслабваш 6 кг. и така като я направиш няколко пъти и започва да не действвааа
![]()
![]()
![]()
и ти се чудиш кфо да правиишш!! Мн ми е чудно като ми говорят, че трябвало да ядеш рядко!! ТОВА Е ПЪЛНА ГЛУПООСТ!!!!! Трябва да се яде често в малки количества и да се пият мн течности!! Нее да ядеш 3 пъти ама като седнеш да не станеш!!! СПОРТУВАЙТЕ и СЕ ХРАНЕТЕ ЗДРАВОСЛОВНО!!! ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
![]()
:P дано съм бил полезен!!
Ти и живота ти сте това, което са и мислите ти!! Това е тайната!!!
Ти прочете ли изобщо за какво става въпрос в темата?![]()
И аз това питам!Първоначално написано от Loshotia
Аман от дървени философи.
Разбери че не при всички нещата стоят, така както си ги описал.
+1 и мисля, че тази диета не е кой знае колко нездравлословна...Първоначално написано от vanilla
Има много по-лоши случаи![]()
не бе те нямат омаляване такива философиПървоначално написано от Aniiiii
А аз да се похваля от днеска я започнах сериозно 1 ден стискайте палци!
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Азз азз стискам .. ти колко кг искаш да свалиш :PПървоначално написано от pinki
ми поне 10Първоначално написано от Aniiiii
![]()
Как втрви диетата, момичета? Има ли напредък?![]()
Аз днес мисля да направя лунната диета и после почвам дюканската. Напоследък ми се събраха кг да свалям, така че ... пожелайте ми успех![]()
майка ми я спазваше тази диета 1-2 седмици и се отказа най-ефикасно е Разделното хранене обаче аз не искам да съм вече слаба...
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
И защо така? Да не би да си имала някакви здравословни проблеми? .... ако не е тайна деПървоначално написано от Irenchety
![]()
започнах да си внужавам че момчетата харесват по-пърнички а не торби с кокалиПървоначално написано от WitcH_oF_DooM
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.