.
Отговор в тема
Страница 22 от 22 ПървиПърви ... 121819202122
Резултати от 526 до 543 от общо 543
    Яйцата са ограничени. По 3-4 жълтъка ти се падат на седмица, а белтъци, колкото си искаш.
    И то ще се получи някаква млечна диета.
    Аз не бих изкарала много само на мляко, защото омръзва. Не знам. Без месото, ще стане много мъчна диета.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Аз съм на ананасова диета.Ям всичко, без ананас.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Емии Vanilla - дам права си, но нали след 1-вата фаза ще се включи и нещо друго ..
    Е мерсии за отгг се пакк :P

аа koshtramba <-- ако има ефект, казвай
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Да. На втора фаза се редуват 5 дни протеини и зеленчуци, 5 дни протеини.
    Демек 5 дни мляко и зеленчуци, 5 дни мляко.

*не е задължително да са 5, може 1/1, 2/2, който както си реши.

Супер фен Аватара на pinki
    Виж сега при месото поне има разнообразие! Пилешко, телешко, риба, заешко и т.н.
    Аз за това все се каня да я започна, но толкова намразих месото, че не ми се мисли...
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    SiSsKkAa, vanilla, вие само с тази диета ли сте свалили толкова много кг?
    Много хора казват, че помага, но мен ме е страх да я почна. 1-вото защото не знам какво мога да ям 1-вите седмици, защото не обичам много много месо, 2-то защото немога да си представя да не ям плодове (диета без плодове .. хмм, та нали казват в всички диети, че трябва да се ядът мн плодове и зеленчуци ;S) и 3-то защото ме наплашиха, че след тази диета каквото и да хапнеш, дори и да спазваш 3-тата фаза пак надебеляваш супер много

Вие какво мислите? И вярно ли е това, някъкви съвети?
    аа и ако сте отслабнали само с тази диета толкова кг, колко време сте я спазвали?

Прочетох цялата тема ии виждам че много помага но .. незнам, мнннн ще съм ви благодарнаа ако отгг :P

хей, Ани , щом обичаш плодовете, защо не започнеш 90 - дневната чувала съм, че и тя помага много

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Град
    Лондон
    Еми защото аз не искам да свалям 20 кг :О Ии защото не мога да се храня по 4-5 пъти на ден, та аз по 3 не мога .. ;Сс
    А пък и там до колкото знам (и сега я чета) има някъкви протеинови дни, после белтъчен .. нещо не ги разбирам тези неща много добре
    На мен проблема ми е че като съм на диета почти не ям и след 1 седмица ми се яде супер много ии се наяждам
    Ама сега мисля да съм сериозна а пък и не искам да свалям мнооого кг

И все пак мерсии :P

Ууууфф стига с тея диети бе момичеетааа как искате да сте слаби и да не спортувате?? Вие се тъпчете с боклуци и после имам кореем, дебела съъмм, краката ми са дебелии. Ми какво очаквате вие тровите организма си и искате да сте слаби ми не може да станЕе!! Аз съм твърдо срещу диетите дакажа и защо!! Първо не може докато тялото ти се развива да не му предоставяш нужните витамини и хранителни вещества!! Не че не може обаче така ще надебелеете ощеи второ тая диета се прави 1 пат отслабваш 10 кг. примерно, после пак надебеляваш (щото се храниш със чипсове пържени картофи и прочее) и пак правиш диетата и отслабваш 6 кг. и така като я направиш няколко пъти и започва да не действвааа и ти се чудиш кфо да правиишш!! Мн ми е чудно като ми говорят, че трябвало да ядеш рядко!! ТОВА Е ПЪЛНА ГЛУПООСТ!!!!! Трябва да се яде често в малки количества и да се пият мн течности!! Нее да ядеш 3 пъти ама като седнеш да не станеш!!! СПОРТУВАЙТЕ и СЕ ХРАНЕТЕ ЗДРАВОСЛОВНО!!! ТОВА Е ИСТИНАТА!!! :P дано съм бил полезен!!
    Ти и живота ти сте това, което са и мислите ти!! Това е тайната!!!

Мега фен
    Град
    София
    Ти прочете ли изобщо за какво става въпрос в темата?

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    И аз това питам!
    Аман от дървени философи.
    Разбери че не при всички нещата стоят, така както си ги описал.

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от vanilla
    И аз това питам!
    +1 и мисля, че тази диета не е кой знае колко нездравлословна...
    Има много по-лоши случаи

И аз това питам!
    Има много по-лоши случаи
    не бе те нямат омаляване такива философи А аз да се похваля от днеска я започнах сериозно 1 ден стискайте палци!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    И аз това питам!
    Има много по-лоши случаи
    не бе те нямат омаляване такива философи А аз да се похваля от днеска я започнах сериозно 1 ден стискайте палци!
    Азз азз стискам .. ти колко кг искаш да свалиш :P

Цитирай Първоначално написано от pinki
    И аз това питам!
    Има много по-лоши случаи
    Азз азз стискам .. ти колко кг искаш да свалиш :P
    ми поне 10

Как втрви диетата, момичета? Има ли напредък?
    Аз днес мисля да направя лунната диета и после почвам дюканската. Напоследък ми се събраха кг да свалям, така че ... пожелайте ми успех

майка ми я спазваше тази диета 1-2 седмици и се отказа най-ефикасно е Разделното хранене обаче аз не искам да съм вече слаба...
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Цитирай Първоначално написано от Irenchety
    майка ми я спазваше тази диета 1-2 седмици и се отказа най-ефикасно е Разделното хранене обаче аз не искам да съм вече слаба...
    И защо така? Да не би да си имала някакви здравословни проблеми? .... ако не е тайна де

Цитирай Първоначално написано от WitcH_oF_DooM
    Цитирай Първоначално написано от Irenchety
    И защо така? Да не би да си имала някакви здравословни проблеми? .... ако не е тайна де
    започнах да си внужавам че момчетата харесват по-пърнички а не торби с кокали
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си