.
Отговор в тема
Страница 5 от 22 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 543
    Град
    Варна
    Аз мога да кажа нещо негативно за тази диета. Оставете бъбреците и всичко настрана , това го видях с очите си - случи се на мой близък човек , докато пазеше диетата .
    Започна да пази тази диета , всичко тип-топ , сваля килограми - без проблеми , но изведнъж започна да му капе косата. Не да падат 2,3 косъма , ами направо кичури. Човекът се стресна и естествено веднага отиде при дерматолог. Той му обясни , че тази диета е много вредна и това и е един от страничните ефекти. Човекът отиде и при втори дерматолог , който потвърди мнението на първия. Трябваха му месеци , за да си възстанови косата.
    Envoi moi ! ;]

Супер фен Аватара на galu6a
    нз за всички ,които спазват тази диета ,но според мен са безмислени всички тези определение кога какво да ям.Препочитав да спроа сладкото и хляба и да ям по-место ,но по малко вместо някой да и казва в колко часа какво да ям
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на EarthShaker
    всъщност няма нищо общо

ядеш от позволените храни КОЛКОТО искаш... ако искаш можеш цял ден да си ядеш без да спреш...

въобще ми се струва не си прочела за кво иде реч

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    всъщност няма нищо общо

ядеш от позволените храни КОЛКОТО искаш... ако искаш можеш цял ден да си ядеш без да спреш...

въобще ми се струва не си прочела за кво иде реч
    и на мен така ми се струва

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Аз мога да кажа нещо негативно за тази диета. Оставете бъбреците и всичко настрана , това го видях с очите си - случи се на мой близък човек , докато пазеше диетата .
    Започна да пази тази диета , всичко тип-топ , сваля килограми - без проблеми , но изведнъж започна да му капе косата. Не да падат 2,3 косъма , ами направо кичури. Човекът се стресна и естествено веднага отиде при дерматолог. Той му обясни , че тази диета е много вредна и това и е един от страничните ефекти. Човекът отиде и при втори дерматолог , който потвърди мнението на първия. Трябваха му месеци , за да си възстанови косата.
    Дерматолозите казаха че косата на познатия ти капе защото яде твърде много нетлъсто месо, яйца, млечни продукти и зеленчуци,пие минимум 2 литра вода на ден и избягва сладкото, твърде соленото, мазното и тестеното? Малко невероятно ми се вижда но щом настояваш нека така да е...

Между другото момичета от утре почвам и аз диетатаааа Да видим как ще ми се отрази

Успех слънчицеееееее.Аз съм вече във втория етап

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    Успех слънчицеееееее.Аз съм вече във втория етап
    Колко килограма успя да свалиш досега,ако не е тайна?

През първия етап,който ми беше 10 дена свалих 5кг

Град
    Германия
    Мерси
    Аз мисля ударния период да ми е 7 дена ама ще видим. Майка ми направи 5 и свали 2кг обаче тя е и по-възрастна все пак и е нормално да сваля по-бавно. На мен тия дни ще ми идва и едва ли ще сваля много защото нали се задържа вода ама ми беше важно да почна сега Аз не бързам да сваля килограмите така че съм спокойна.

Небалансираното хранене, при което е нарушено съотношението белтъчини, мазнини и въглехидрати, забавя обмяната на веществата.
    Балансираното хранене е 60-30-10 или 50-30-20. Това, че организма ти е свикнал да го тъпчеш или пък да ядеш по един хамбургер на ден не ти е виновен Дюкан. Освен това холестерола няма как да се повиши, защото не ядеш маргарини, мазни меса и т.н. Съгласна съм със Слънчице.

Да ви кажа,че втория етап имам чувство,че всичко ям.Зеленчуци пиле риба мляко.Абе всичко всичко.И ако това може да ти навреди....ок не я спазвайте,ако вредят зеленчуците

Откачени камикадзета! Вместо да си увреждате бъбреците с този Дюкан,спрете сладкото,пърженото и всичко от брашно 500 и газираното и ще видите колко бързо ще свалите килограми(лично аз свалих за 2 месеца 15 кг и не си ги върнах)...нооо всеки си носи кръста

Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    Цитирай Първоначално написано от Terorist
    Нямах предвид дали бързо се отслабва, а дали не увисва кожата, след бързото отслабване?
    Днес попитах - не.не увисва
    Колкото до бъбреците,затова се пие много вода за да не се увредят бъбреците,ама който не е чул книгата остава необразован по тая тема специално.Колкото до сиренето и мляко - не е вярно,че в БГ няма ИМА.Обезмаслено сирене в пакетчета има има и мляко 0.1% това са само оправдания като казваш,че няма за да не я започнеш.Има си всичко
    Който пък,не е учил Анатомия 8 клас,остава още по-необразован.Ти тъпа ли си?! Знаш ли,че вкарваш сумати количества белтъци ,които бъбреците ти няма как да обработят,ощ еповече ако искаш се наливай с цистерни вода?!Питай,който искаш лекар,би трябвало и най-простите лекари да го знаят.Ама то тиквата си остава пак тиква...все пак това си е твоето тяло.И вземи се поразчети още малко,вместо този брадясал поп Дюкан и неговата книга,която единствено става за вторични суровини.

За да има такава огромна трайност,всичко живо в мляото се убива.ИСТИНСКИТЕ кисели млека имат трайност 2-3 дни.Същотот е и с боклука Активиа - самата актерия бифидус есенсис живее 2 дена от датата на производство
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Не искам да ти отговарям на обидите,за да не падна по-ниско от теб(макар че къде по-долу незнам).Водата пречиства бъбреците само това мога да кажа.Не виждам какво общо има дали един лекар е добър според това брадясал ли е или не.Никой не задължавам да спазва диетата или да чете книгата.За мен щом книгата е бестселър никой неможе да ме убеди,че един лекар може да напише погрешни неща,а също така и някой да издаде книга без да е проверил истинността й.

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Откачени камикадзета! Вместо да си увреждате бъбреците с този Дюкан,спрете сладкото,пърженото и всичко от брашно 500 и газираното и ще видите колко бързо ще свалите килограми(лично аз свалих за 2 месеца 15 кг и не си ги върнах)...нооо всеки си носи кръста
    И да ядем месо, млечни продукти, яйца и зеленчуци? Прав/а си че Дюкан казва нещо съвсеееем различно
    Лошото е че някои хора като чуят "диета" и веднага мислят че става дума за нещо което ще ти увреди организма без изобщо да са си направили труда да разберат за какво избщо иде реч. Ако човек има алергии или сериозни заболявания тогава нещата са различни. При положение обаче че единственото което те мъчи са излишни килограми този режим си е напълно ок.
    И само да добавя ченаскоро четох статия за напълняването и там пише че има начин всички да са слаби и да няма затлъстяване но начина не е 1 и точно там е голямата грешка. Всички решават че техния начин на отслабане е правилният и отричат всичко друго. Да обаче всеки трябва сам да намери своя начин който е най-подходящ за неговата психика (което е изключително важно) така че да издържи и да не си върне килорамите.
    Не мога да разбера и защо толкова хора отслабнали по други начини тоооолкова се палят и предупредават за режима на Дюкан. Така и така ако някой ще си уврежда организма, ще му пада косата, кожата ще увисва, бла бла това ще са спазващите режима а не другите нали?

Както и да е. При мен кантарчето показва -2кг Предполагам че е защото вчера не се претеглих на гладно а днеска процедирах правилно но въпреки това поне се чувствам добре

Вредна или не аз съм вече на 2-ри етап и се чувствам по-добре от всякога

A mogat li da se qdut plodove?
    You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от SunLov3
    Чак в третия етап и то не всички

Момичета никакви ви няма! Нито казвате колко сте свалили нито нищо
    Мен днеска ми е четвърти ден и се чувствам прекрасно! Последните два ме болеше малко главата но не мисля че се дължи на режима защото и по принцип ми се случва често. За сметка на това обаче дишам Имам астма и често се задушавам и прибягвам до инхалатор но от понеделник насам нито една криза! Толкова ми е лекоооо
    И да не пропусна че съм -4кг

Браво на слънчицееееееееее!!!!!!! Само така ^^

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Браво на слънчицееееееееее!!!!!!! Само така ^^
    Мерси мерси
    Още не си личи и осъзнавам че повечето е вода ама карай. Важното е че днеска цял ден ми е супер настроението

Да ти кажа само че ти триците можеш да си ги ядеш и с мюсли щом не спазваш диетата че вчера пропуснах този варянт.
    И да те осведомя че вече подписах и в четвъртък си взимам ключа йеее!

Град
    Германия

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от SunLov3
    позволени са чак в 3я етап
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на pinki
    опа не видях, че са отговорили извинявам се
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

майка ми отслабна благодарение на точно тази диета близо 20 кг в продължение на близо половин година...
    с очите си убедих че е супер ефикасна, нямаше абсолютно никакви проблеми.

Цитирай Първоначално написано от RiseGirl
    майка ми отслабна благодарение на точно тази диета близо 20 кг в продължение на близо половин година...
    с очите си убедих че е супер ефикасна, нямаше абсолютно никакви проблеми.
    Mного се радвам за майка ти.Аз за около 2 седмици съм 6кг по-лека хаха

Супер фен Аватара на galu6a
    една моя прятелка я вкара в болницата заради тази диета
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си