Аз имам книжката ( и аз не знам от къде ) чела съм я няколко пъти и съм доста запозната, даже пробвах да я правя, ама нещо този режим не е за мен - не мога без плодове. Една приятелка я прави обаче иии свали 13 килограма ( сега е в третия етап , свали тия килограми някъде за три месеца )
За газираното видях, че сте писали : В книгата даже се съветва да се приема кола лайт, за да не ви се дояде сладко ( имайте предвид, че има риск от падане на кръвната захар при този режим)
При първия етап както казахте се ядат нетлъсти меса, риба иии яйца ( не повече от две на ден - просто стават вредни ) ии нискомаслено мляко.
През втория етап се редуват дни с зеленчуци и дни с чисти протеини.
Третия етап продължава по 10 дни на всеки свален килограм от преди това ( внимавайте, че ако в този момент се откажете, всичките килограми се връщат ) иии така : )
Забравих да добавя, че поне първата седмица не е препоръчително много да се спортува, защото това намалява самия стимул ( ее или поне така твърди автора ) Имаа и някакви хитринки за "мързеливо" изграряне на калории , ако се интересувате мога да ги напиша.