Цитирай Първоначално написано от kasidy
Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
Смятам,че диетата е неефективна и няма понятие 'Отслабнете завинаги',пробвай плодова диета.
Е то че няма диета завинаги, няма ... Всичко е до начина на мислене. То каквото и да правиш, ако след това почнеш да плюскаш като прасе няма да има значение.

Аз съм на мнение, че трябва да се яде според сезона - ахах. Е примерно сега идва пролет, ще има по-голямо разнообразие на зеленчуци, плодове Не си представям три месеца да не ям такива неща ... но то си зависи от човека. Щом момичетата са преценили, че диетата им се струва подходяща , няма лошо да я правят : ) Поне правят усилие да променят това,което не харесват
Хубаво мнение. Ще добавя нещо - диетите е подходящо да се правят с профилактично и лечебни цели. Като цяло всичко опира до нормалното хранене, а и движението също, от където именно идват проблемите при вас. А проблемите засягат не само килограмите, а и здравето ви като цяло.
Според мен диетата е нездравословна. Тя стресира, а и натоварва тялото - идва от ударния режим. Ако след това захранвате пак по начина, по които сте се хранили преди да правите диетата, допълнително ще се стресира. Не случайно и някои качват пак килограми.... За това трябва да се концентрирате НЕ върху диети, а да си изготвите едно нормално хранително меню. Гледах в темата за менютата, закуски от рода на вафли, солети, кроасани и подобни глупости.