Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Майка ми беше на тази диета и свали 13кг.
Сега е като нов човек - много доволна, красива ии ъъ нищо и няма на косата.
Продължава си със дните с протеини (четвъртият режим) и от август месец (тогава я спря диетата) до сега не е мръднала и един килограм нагоре.Чувства се прекрасно, като се има в предвид, че тя е с ниско кръвно и нищо й няма.Диетата е опасна за хора със слаба психика предполагам.
Сега и аз я започвам.
Искам само да попитам дали мога да пия Кола Лайт през ударния режим?!
Също така ми е интересно дали мога да се задържа на втория режим една седмица и да премина към третия?!
51 килограма съм и искам да стана около 45-46.
Благодаря на тези, които ме посъветват.
Радвам се,че се намери един човек с вяра и воля.Радвам се много за майка ти.Предполагам,че щом е спазвала диетата има и книгата.Ще ти отговоря на въпросите,но имай предвид,че направиш ли някаква грешка в диетата трябва наново да се започва,затова е най-добре да я прочетеш и да си наясно с всичко.Позволено е да си пиеш Кола Лайт,ако ти се прияде сладичко това е заместителя.Пиер Дюкан казва,че можеш да си я пиеш спокойно.Колкото до втория режим......Разбирам,че искаш да свалиш 5 кг значи ако примерно ударния свалиш 3кг втория период трябва да ти е 2 седмици,защото дават,че този втори режим се спазва - една седмица сваляш 1 кг и след тези две седмици започваш третия.Ако си свалила 4 логично е да спазваш втория една седмица за да свалиш и петия килограм и преминаваш към третия.Дано да го обесних разбираемо.Успех ти пожелавам.Между другото и аз съм с ниско кръвно,но едно кафенце сутрин оправя всичко.