.
Отговор в тема
Страница 3 от 22 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 543
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Ми хиподинамика е обездвижване,в смисъл,че ако човек води заседнал начин на живот -пълнее,само диетата няма да реши проблема, а минимум 2 часа спорт дневно
    Аз знам много добре какво е, но не разбрах общия израз - промяна в "обездвижването". Както и да е... Това колко часа спорт са необходими зависи и от спорта, и от организма. Едно тяло може да гори с тичане 800 калории, друго - 1200. А някой професионален атлет - 500. Това си е индивидуално. Различни спортове/ходене - различно горят. И пак този въпрос с калориите е доста спорен. Пример ще ти дам. Докато бях на тренировъчен лагер спортувах по 5-6ч на ден. По изчисления е трябвало да изгарям 2 пъти повече от калориите, които приемах с храненето. За 2 месеца качих 8кг мускулатура. Личният ми лекар ми обясняваше, че това е невъзможно. Дори треньора ми след този лагер си промени мнението за калориите. Колко гори човек, колко се усвояват от тялото при хранене - това не е много ясно.
    Не 1 път съм казал, че не им трябват диети на хората, а движение+здравословно хранене.

Предлагам ви да прекратите този спор Най-малкото всеки човек е различен. SoFarSoG00d ти като си слаба, не може да знаеш какво е в главата на едно по-пълничко момиче. Има хора, които обичат да спортуват и такива, които не. Майка ми тежи 54 килограма, родила е две деца и никога не е спортувала, ама си и е такава. Аз тежа 60 килограма, с двеста зора ги поддържам, да не качвам и не съм спирала да спортувам!

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Цитирай Първоначално написано от UnBelievable
    Тази диета не е за подрастващи! Информираите се преди да започвате каквото и да е било Вие здравето си за какво го имате
    Първо виждам,че говорите за спортуването.Пиер Дюкан е казал,че може и с минимално спортуване поради факта,че не се тъпчиш като животно и не ядеш какво да е и нямаш толкова сила и калории,които да изразходиш.Колкото до децата и подрастващите Дюкан е отделил внимание на тях и които е чел книгата знае какво пише.Ще го напиша най-важното,което пише
    ПРОТАЛ И ЮНОШЕСТВОТО
    За момчето юношеството е най-слабо застрашено от затлъстяване поради факта,че има много разход на енергия.
    Но при девойката не е така.Тя е хормонално нестабилна и склонна да трупа кг на бедрата ханша и коленете.Има два вида - рискова девойка и затлъстяла девойка.
    При рисковата девойка ако растежът не е приключил,което го установява личния лекар, е най-подходящ Протал 3,който е достатъчен да спре пълнеенето.Ако е приключил растежа - олекотен Протал 2-без частта с чистите протеини,само режима протеини и зеленчуци.
    Затлъстялата девойка може да се подложи щом навърши 16 години на цялостния вид на Протал.
    казвам ви говорите без да сте прочели книгата.Дюкан е помислил за всякакъв вид хора дори и за пушачите.И мога да ви кажа,че откакто я спазвам глад не съм изпитала,хапвам си,а резултат има.Затова казах,който е решил сериозно да се захване с диетата е препоръчително да си купи книжката

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от lcl
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Самата костна структура не позволява дълготрайно задържане на килограмите,не казвам,че всички дебели хора ще останат дебели,може би ще смъкнат до ниво закръглени,но никога слаби,това е истината,фактите са факти и не може да бъдат променени.
    По-глупаво мнение до момента в темата не бях чел!
    в концлагерите тия с дебелите гени са се познавали отдалече значи... няма такива филми... вярно че тялото помни, че си бил дебел преди и си склонен към надебеляване с малко отпускане, НО смея да твърдя ЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е СЛАБ...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cNATWsVVwgo[/youtube]

сега ако ми кажеш, че тя е с 'добрия' ген

Момичета, не можах да изчета цялата тема, защото нямам време, но искам и аз да споделя мнението си за тази диета...Значи вече съм на тази диета от 12 дни и наистина има резултат.Голяма грешка направих като преди да я започна не се претеглих и сега нямам представа колко точно съм свалила.Но мога да определя, че съм отслабнала от това, че вече мога да обуя едни дънки, в които не можех да се пъхна.
    Диетата е много приятна поне за мен, защото мога да ям колкото си искам.За да не прекалявам с храната докато ям пия по една или две чаши вода, така водата ми пълни стомаха и не мога да изям повече от нормана порция.
    Лошото обаче е, че не можах да преценя колко дни трябва да ми е ударния режим и го направих само 3 дни и след това започнах смесения.Сега мисля да започна диетата отначало, но наистина стриктно, за да получа желания резултат.

Радвам се за теб,Теди.Аз съм на 4-я ден и съм 3 кг по-малко.Задължително трябва да се претеглиш,защото третия период зависи от това колко кг си отслабнала.И ударния ти период ако си по-слабичка е от 3 до 5 дена а ако си по пълничка е от 5 до 7 като максималните дни са 10.Успех ти пожелавам.Радвам се,че има и при теб ефект и си положително настроена.Браво

Голям фен Аватара на akinom
    Здравейте, момичета.
    Иска ми се да започна тази диета, но се опасявам да не сгреша. Защото съм група А+, а съм чела че тя трябва да набляга на въглехидратите.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Супер фен Аватара на pinki
    Сис май май и аз ще я започна пак :P
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от akinom
    Здравейте, момичета.
    Иска ми се да започна тази диета, но се опасявам да не сгреша. Защото съм група А+, а съм чела че тя трябва да набляга на въглехидратите.
    Тук немога да ти помогна засега в книгата нищо не пише за кръвните групи

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Диетата е опасна макар че се свалят килограми после не действа нормално на организма.Една приятелка я спазваше и сега по 1-2 дена в седмицата и става лошо и повръща и припада.Даже чух скоро от някой от който я е прилагал че тази диета си струва за да отслабнеш обаче после ти уврежда организма,така че има и други диети от които може да отслабнеш по лесно(например аз миналата година отслабнах 15км,ако те инт нещо пиши) :P

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Диетата е опасна макар че се свалят килограми после не действа нормално на организма.Една приятелка я спазваше и сега по 1-2 дена в седмицата и става лошо и повръща и припада.Даже чух скоро от някой от който я е прилагал че тази диета си струва за да отслабнеш обаче после ти уврежда организма,така че има и други диети от които може да отслабнеш по лесно(например аз миналата година отслабнах 15км,ако те инт нещо пиши) :P
    За тези,които са чели книгата знаят,че диетата е опасна през протеиновия период,през които трябва да се пие много вода,а ако не се пие се увреждат бъбреците.Това,че на единични случаи не им е подействала добре това не значи,че е неефективна,че е опасна и т.н.Може да е опасна,ако не се спази захранването,защото ще си доведете организма до стрес. Тя просто ти променя начина на хранене спираш да мислиш и да се тъпчиш като свиня и се чувстваш много по-добре и по-жизнен.Казвам го,защото днес ми е 5-ти ден,чувствам се добре,свалила съм 4кг и пия страшно много вода.И пак ви казвам прочетете книгата,не приказвайте работи наизуст.Немога да разбера какво свързваш припадъците на приятелката ти с диетата.Толкова много болести могат да я доведат до тея припадъци.Кой й е гарантирал,че това се е случило заради диетата.Немога да разбера каква е връзката с това да се храниш нормално,а не да се тъпчеш и от това да се разболееш,защото ядеш по-малко и по-рационално ли?

Град
    Варна
    Диетата не само , че е опасна , а е МНОГО опасна. Знам и още нещо от хора , които са я спазвали и от лекари , че по едно време косата започва да пада и не спира , докато не се спре диетата.
    Envoi moi ! ;]

Цитирай Първоначално написано от akinom
    Здравейте, момичета.
    kakfoooooo A+ tr da nablqga na vaglehidratite....ti slu6a6 li se kakfo prikazvash......ako az nablqgam na sladko,hlqb i drugi testeni izdeliq 6te stana dundeee na nas vaglehidratite mnogo ni vliaqt.....

oooooooooo я изчетете книгата и тогава изказвайте такива страховити мнения?От кое ще ти опада косата и ще се разболееш?От ударния етап,който е 5 дена ли и се ядат яица мляко шунка и пиле ли(ауууууууу че опасни храни са тези)?А след това втория етап от зеленчуците(още по-опасни ужас как ще изтърпя се чудя направо дано да оживея) ли ще ми окапе косата и ще припадам.А третия етап може би от хляба и плодовете ще се разболея от анорексия.И ще умра преди да си изпълня четвъртия етап,в който мога да ям всичко.Горката аз.Оф боже.... Май за вас рационално хранене значи смърт.Е.....приятно плюскане в такъв случай.дано да не сте склонни към надебеляване и дано мазничките хранички не ви докарат сърдечни проблеми.Ай бъдете живи и здрави.Казах ви книгата ясно си показва пише Бестселър.За втори път казвам,че това,за тези който не знаят,значи че е адски продава книга,а хората си я купуват за какво?За да спазват диетата.И искате да кажете,че половината от тези хора вече са мъртви .Хах.А защо да е по-опасна от тая лунна диета,която е само глад и никакви витамини или да е по-опасна от тази диета,в която се ядат плодове и нищо друго.Не мога да се съглася с вас.Бъдете оптимисти или изобщо не пишете,за да не разочаровате тези,които се опитват да влязат във форма

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Майка ми беше на тази диета и свали 13кг.
    Сега е като нов човек - много доволна, красива ии ъъ нищо и няма на косата.
    Продължава си със дните с протеини (четвъртият режим) и от август месец (тогава я спря диетата) до сега не е мръднала и един килограм нагоре.Чувства се прекрасно, като се има в предвид, че тя е с ниско кръвно и нищо й няма.Диетата е опасна за хора със слаба психика предполагам.
    Сега и аз я започвам.
    Искам само да попитам дали мога да пия Кола Лайт през ударния режим?!
    Също така ми е интересно дали мога да се задържа на втория режим една седмица и да премина към третия?!
    51 килограма съм и искам да стана около 45-46.
    Благодаря на тези, които ме посъветват.

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Майка ми беше на тази диета и свали 13кг.
    Сега е като нов човек - много доволна, красива ии ъъ нищо и няма на косата.
    Продължава си със дните с протеини (четвъртият режим) и от август месец (тогава я спря диетата) до сега не е мръднала и един килограм нагоре.Чувства се прекрасно, като се има в предвид, че тя е с ниско кръвно и нищо й няма.Диетата е опасна за хора със слаба психика предполагам.
    Сега и аз я започвам.
    Искам само да попитам дали мога да пия Кола Лайт през ударния режим?!
    Също така ми е интересно дали мога да се задържа на втория режим една седмица и да премина към третия?!
    51 килограма съм и искам да стана около 45-46.
    Благодаря на тези, които ме посъветват.
    Радвам се,че се намери един човек с вяра и воля.Радвам се много за майка ти.Предполагам,че щом е спазвала диетата има и книгата.Ще ти отговоря на въпросите,но имай предвид,че направиш ли някаква грешка в диетата трябва наново да се започва,затова е най-добре да я прочетеш и да си наясно с всичко.Позволено е да си пиеш Кола Лайт,ако ти се прияде сладичко това е заместителя.Пиер Дюкан казва,че можеш да си я пиеш спокойно.Колкото до втория режим......Разбирам,че искаш да свалиш 5 кг значи ако примерно ударния свалиш 3кг втория период трябва да ти е 2 седмици,защото дават,че този втори режим се спазва - една седмица сваляш 1 кг и след тези две седмици започваш третия.Ако си свалила 4 логично е да спазваш втория една седмица за да свалиш и петия килограм и преминаваш към третия.Дано да го обесних разбираемо.Успех ти пожелавам.Между другото и аз съм с ниско кръвно,но едно кафенце сутрин оправя всичко.

Град
    Тапая, Кирибати
    Понеже не ми стана ясно, според този режим на хранене, взима ли се предвид повишена физическа активност, т.е. дали се променят количествата храна според физическата активност на спазващият режима?

PROUD MEMBER OF THE PACK

Не.Дори не са препоръчителни много физически натоварвания,защото първите дни се чувстваш понякога доста изтощен.Можеш да си вървиш повечко,защото не е толкова физически натоварващо.А за количеството храна няма ограничение стига да ядеш само позволената храна

Град
    Тапая, Кирибати
    Ъъъ, при такъв тип отслабване не увисваш ли, така да се каже, щом не се препоръчва да спортуваш?

П.С.: Само питам, някой да не реши, че се заяждам.

PROUD MEMBER OF THE PACK

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Мен ме заинтересува.. Я кажи как и за колко време? :P

Цитирай Първоначално написано от Terorist
    Ъъъ, при такъв тип отслабване не увисваш ли, така да се каже, щом не се препоръчва да спортуваш?

П.С.: Само питам, някой да не реши, че се заяждам.
    Не.Дори сантиметрите на талията ти доста бързо намаляват.А и тази диета е предназначена освен за сваляне на кг и за кожата,косата и ноктите.Колкото до други диети направете си тема и там си ги споделяйте.Тук е за диетата на Пиер Дюкан.Благодаря ви!Вие май предпочитате бърза диета като моята миналия път,когато смъкнах за 20 дена 9 кг и после ги върнах със 6 отгоре.Еми успех ви пожелавам.Аз предпочитам бавно,но славно.
    Можеш да си правиш някакви аеробики или както мен да си купиш степер и да си "изкачваш" стълбички

Град
    Тапая, Кирибати
    Нямах предвид дали бързо се отслабва, а дали не увисва кожата, след бързото отслабване?

PROUD MEMBER OF THE PACK

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от Terorist
    Нямах предвид дали бързо се отслабва, а дали не увисва кожата, след бързото отслабване?
    не не увисваш, защото приемаш мн вода, която ти прави кожата еластична Само да допълня, че ако тази диета се съчетая със спорт ефекта е двойно поразителен. И за тези, които все "чуват" по нещо от тук от там : хора спестете си недочутите съвети В книгата точно и ясно е написано кое е в границите на здравословното и опасното
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Сирене може ли да се яде?

Град
    Тапая, Кирибати
    Че кво е тва сирене с 0% масленост? Тебешир? Такъв имаме в излишък.

PROUD MEMBER OF THE PACK

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си