- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиер Дюкан
Аз мога да кажа нещо негативно за тази диета. Оставете бъбреците и всичко настрана , това го видях с очите си - случи се на мой близък човек , докато пазеше диетата .
Започна да пази тази диета , всичко тип-топ , сваля килограми - без проблеми , но изведнъж започна да му капе косата. Не да падат 2,3 косъма , ами направо кичури. Човекът се стресна и естествено веднага отиде при дерматолог. Той му обясни , че тази диета е много вредна и това и е един от страничните ефекти. Човекът отиде и при втори дерматолог , който потвърди мнението на първия. Трябваха му месеци , за да си възстанови косата.
Envoi moi ! ;]
нз за всички ,които спазват тази диета ,но според мен са безмислени всички тези определение кога какво да ям.Препочитав да спроа сладкото и хляба и да ям по-место ,но по малко вместо някой да и казва в колко часа какво да ям![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
всъщност няма нищо общо![]()
ядеш от позволените храни КОЛКОТО искаш... ако искаш можеш цял ден да си ядеш без да спреш...
въобще ми се струва не си прочела за кво иде реч
и на мен така ми се струваПървоначално написано от EarthShaker
Дерматолозите казаха че косата на познатия ти капе защото яде твърде много нетлъсто месо, яйца, млечни продукти и зеленчуци,пие минимум 2 литра вода на ден и избягва сладкото, твърде соленото, мазното и тестеното? Малко невероятно ми се вижда но щом настояваш нека така да е...Първоначално написано от Mihailova
![]()
Между другото момичета от утре почвам и аз диетатаааа![]()
Да видим как ще ми се отрази
![]()
Колко килограма успя да свалиш досега,ако не е тайна?Първоначално написано от SiSsKkAa
Мерси![]()
![]()
Аз мисля ударния период да ми е 7 дена ама ще видим. Майка ми направи 5 и свали 2кг обаче тя е и по-възрастна все пак и е нормално да сваля по-бавно. На мен тия дни ще ми идва и едва ли ще сваля много защото нали се задържа вода ама ми беше важно да почна сегаАз не бързам да сваля килограмите така че съм спокойна.
Балансираното хранене е 60-30-10 или 50-30-20. Това, че организма ти е свикнал да го тъпчеш или пък да ядеш по един хамбургер на ден не ти е виновен Дюкан. Освен това холестерола няма как да се повиши, защото не ядеш маргарини, мазни меса и т.н. Съгласна съм със Слънчице.Небалансираното хранене, при което е нарушено съотношението белтъчини, мазнини и въглехидрати, забавя обмяната на веществата.
Да ви кажа,че втория етап имам чувство,че всичко ям.Зеленчуци пиле риба мляко.Абе всичко всичко.И ако това може да ти навреди....ок не я спазвайте,ако вредят зеленчуците
Откачени камикадзета! Вместо да си увреждате бъбреците с този Дюкан,спрете сладкото,пърженото и всичко от брашно 500 и газираното и ще видите колко бързо ще свалите килограми(лично аз свалих за 2 месеца 15 кг и не си ги върнах)...нооо всеки си носи кръста
Който пък,не е учил Анатомия 8 клас,остава още по-необразован.Ти тъпа ли си?! Знаш ли,че вкарваш сумати количества белтъци ,които бъбреците ти няма как да обработят,ощ еповече ако искаш се наливай с цистерни вода?!Питай,който искаш лекар,би трябвало и най-простите лекари да го знаят.Ама то тиквата си остава пак тиква...все пак това си е твоето тяло.И вземи се поразчети още малко,вместо този брадясал поп Дюкан и неговата книга,която единствено става за вторични суровини.Първоначално написано от SiSsKkAa
За да има такава огромна трайност,всичко живо в мляото се убива.ИСТИНСКИТЕ кисели млека имат трайност 2-3 дни.Същотот е и с боклука Активиа - самата актерия бифидус есенсис живее 2 дена от датата на производство
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Не искам да ти отговарям на обидите,за да не падна по-ниско от теб(макар че къде по-долу незнам).Водата пречиства бъбреците само това мога да кажа.Не виждам какво общо има дали един лекар е добър според това брадясал ли е или не.Никой не задължавам да спазва диетата или да чете книгата.За мен щом книгата е бестселър никой неможе да ме убеди,че един лекар може да напише погрешни неща,а също така и някой да издаде книга без да е проверил истинността й.
И да ядем месо, млечни продукти, яйца и зеленчуци? Прав/а си че Дюкан казва нещо съвсеееем различноПървоначално написано от MrUndaztood
![]()
Лошото е че някои хора като чуят "диета" и веднага мислят че става дума за нещо което ще ти увреди организма без изобщо да са си направили труда да разберат за какво избщо иде реч. Ако човек има алергии или сериозни заболявания тогава нещата са различни. При положение обаче че единственото което те мъчи са излишни килограми този режим си е напълно ок.
И само да добавя ченаскоро четох статия за напълняването и там пише че има начин всички да са слаби и да няма затлъстяване но начина не е 1 и точно там е голямата грешка. Всички решават че техния начин на отслабане е правилният и отричат всичко друго. Да обаче всеки трябва сам да намери своя начин който е най-подходящ за неговата психика (което е изключително важно) така че да издържи и да не си върне килорамите.
Не мога да разбера и защо толкова хора отслабнали по други начини тоооолкова се палят и предупредават за режима на Дюкан. Така и така ако някой ще си уврежда организма, ще му пада косата, кожата ще увисва, бла бла това ще са спазващите режима а не другите нали?
Както и да е. При мен кантарчето показва -2кгПредполагам че е защото вчера не се претеглих на гладно а днеска процедирах правилно но въпреки това поне се чувствам добре
![]()
Вредна или не аз съм вече на 2-ри етап и се чувствам по-добре от всякога
A mogat li da se qdut plodove?
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
Чак в третия етап и то не всичкиПървоначално написано от SunLov3
![]()
Момичета никакви ви няма! Нито казвате колко сте свалили нито нищо![]()
![]()
Мен днеска ми е четвърти ден и се чувствам прекрасно! Последните два ме болеше малко главата но не мисля че се дължи на режима защото и по принцип ми се случва често. За сметка на това обаче дишамИмам астма и често се задушавам и прибягвам до инхалатор но от понеделник насам нито една криза! Толкова ми е лекоооо
![]()
И да не пропусна че съм -4кг![]()
Браво на слънчицееееееееее!!!!!!!Само така ^^
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Мерси мерсиПървоначално написано от hardball
![]()
![]()
Още не си личи и осъзнавам че повечето е вода ама карай. Важното е че днеска цял ден ми е супер настроението![]()
Да ти кажа само че ти триците можеш да си ги ядеш и с мюсли щом не спазваш диетата че вчера пропуснах този варянт.
И да те осведомя че вече подписах и в четвъртък си взимам ключа йеее!![]()
позволени са чак в 3я етапПървоначално написано от SunLov3
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
опа не видях, че са отговорили извинявам се![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
майка ми отслабна благодарение на точно тази диета близо 20 кг в продължение на близо половин година...
с очите си убедих че е супер ефикасна, нямаше абсолютно никакви проблеми.
Mного се радвам за майка ти.Аз за около 2 седмици съм 6кг по-лека хахаПървоначално написано от RiseGirl
една моя прятелка я вкара в болницата заради тази диета
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ