Пия по 4-5 литра вода на ден. Просто без сол не мога-не ми е вкусно и кръвното ми пада...абе ужас.

SiSsKkAa, пиша го като човек, който Е спазвал диетата и е чел книгата 2 пъти от кора до кора. Сега тя е в сестра ми де, но ако трябва още утре ще я взема, за да сравним за една книга ли говорим. С диетата на Търмънд и тази, която пазя в момента се чувствам много по-добре, свалям по-плавно, но си личи най-вече на сантиметри. С Дюкан загубих за седмица общо 5 кг някъде, но не издържах без плод, без сладко, не издържах по цели дни да не ям зеленчук, поне салтки, доматки, спанак...Пазих я края на май, но дойде РД на кака, после моя и.....нещата се отнесоха. Може би за хора, които не обичат плодове и зеленчуци е ок. Аз мога да не ям месото покрай салатата, но нея ще изям първа. За тялото ми беше мъка. Гадеше ми се, повръщах, болеше ме кръста, кожата ми (за около 2-3 седмици говорим) започна да се лющи, появи се бялото под ноктите. При майка ми и сестра ми(3-те я правихме заедно, за да се стимулираме една друга) ефектът беше идентичен. не можех да отида по голяма нужда по 3-4 дни, а по принцип си ходя 1 път дневно. Чувствах се като натровена от това. Сега ходя до 00-те всеки божи ден и червата ми изобщо не са лениви, даже напротив. Говоря от опит, а не защото имам нещо против човека и диетата му. Пак казвам-вие си правете каквото знаете-то си е за вас. Това, което ще спазвам от нея и сега, когато приключа диетата която правя е 4-тия етап. И аз се бях вманиачила и не исках да чуя нищо против. Но като видях колко зле бях тогава и колко заредена и силна съм сега...не мога да си кривя душата. И аз ядях мляко със степче, и аз пиех кола лайт, и аз си правех пастет от риба тон и извара, и аз си вземах от обезсоленото и обзмаслено сирене...минала съм този път преди близо година. Бих го повторила само, ако стана над 80 кг и не съм бременна.