- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиер Дюкан
colymoly на мен и на майка ми не ни е било зле през нито един ден от започване на режима. При другите доколкото знам неразположението е макс 2-3 дни докато свикне организма![]()
Loshotia можеш да пиеш всякакви газирани неща (това Аспасия не го знам какво е) стига да са без захар. Единствената причина по която е препоръчително да не се прекалява е защото е само химия. За аспартама се носи слух че е канцерогенен. Аз лично гледам да се огранича до половин литър ама някои дни не пия изобщо а някои дни пия повече... Зависи. Аз открих че ми убива апетита което е супер защото напоследък много стрес ми се насъбра а аз в стресови ситуации имам ужасния навик да ям в количества! Та просто си прецени колко искаш да пиеш. Има някои които изобщо не я пият ама аз обичам кола пък така и така в днешно време почти всичко е канцерогенно така че...
Освен това колата е допълнително натоварване за бъбреците така че не прави грешките да си я приспадаш към поетите течности.
nellllly честито! Значи все пак не е толкова страшно щом има и оцелели след режима хахахах![]()
![]()