Цитирай Първоначално написано от krem4et0
slun4ice, какъв е този калкулатор? Все пак да знам колко ми е оптималното тегло. От седмица съм на 55 и не съм мръднала надолу(половин кг ако се брои). Имам чувството, че това ми е оптималното тегло...Въпреки, че вчера по магазините пак се отчаях...тия дрехи са за кукли, заклевам се. Нямаше нищо по-голямо от 42-ри номер. Едва намерих дрехи 44-та мярка или М...ужас.

П.С. Намерих го! по него трябва да съм 56 кг...
Епа значи си си перфектна. За размера не се притеснявай. В БГ имам чувството че си правят гавра. Сестра ми носи 38 а в България едвам си намира дрехи

Ето калкулатора за тези които не са го открили

Калкулатор на Дюкан
http://www.livredemonpoids.com/

След като отворите сайта, трябва да натиснете бутона Votre poids d'avenir.
Следват 12 въпроса:
1. Метрична система
2. Сегашно тегло
3. Желано тегло
4. Максимално достигано тегло
5. Минимално достигано тегло
6. Най-продължително запазено тегло без особени усилия
7. Прилагани режими: никакви; няколко; многобройни
8. Ръст (см)
9. Възраст
10. Наследственост (съществува ли в семейството ви тенденция към напълняване): никаква; средна;силно изразена
11. Костна система (обхванете лявата китка с палеца и показалеца на дясната ръка). Пръстите ви се: застъпват; докосват; не се докосват
12. Пол
13. Брой бременности: 0 - 7
След това натискате бутона Calculer и се появява цифрата на вашето бъдещо тегло.

PIF това не е краткотрайна диета а режим на хранене който трябва да спазваш до края на живота си. Не е само за ваканцията защото ако не го приложиш правилно ще си върнеш свалените кг Пък и ако имаш под 10 да сваляш според мен изобщо не си заслужава да почнеш...