Първоначално написано от
t1n4e7o
Имам няколко въпроса относно диетата...
1. Колко време продължават 2 и 3 фаза? - Втора фаза продължава докато не смъкнеш излишните си килограми,но най-много 3 месеца,а 3-та фаза продължава - 10 дена за всеки смъкнат килограм,т.е. ако си смъкнала 10 кг третата фаза трябва да ти продължи 100 дена
2. Тричавият хляб, които се прави от 22 с.л овесени трици, 3 яйца, 1ч.ч к.мляко и бакпулвер за колко дни трябва да се яде? - Не е уточнено в книгата,но все пак според мен не бива да прекаляваш,макар и да пише,че позволените храни могат да се ядат в неограничено количество.
3. Пилешки дреболии позволени ли са? - цитирам книгата "Всички части от пилето са позволени без крайната част на крилоото,откъдето неможе да се отдели кожата и е прекалено тлъста.Най-постната част е бялото месо,следвано от кълката и крилцето."
4. Може ли всеки ден към някоя гозбичка която се прави да се добавя по 1 малка кисела краставичка? - Киселите краставички можеш,но рядко само като "гарнитура",а не за наяждане,а има някои хора,които в киселите краставички слагат и захар тогава вече логично не е разрешено
5. Пресен магданоз ли се употребява или в пакетче? - Не пише дали има значение.Предполагам,че няма огромно значение,защото аз си слагам и магданоз от пакетче и чубрица от пакетче.Незнам дали има значение.Не пише в книгата