- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиер Дюкан
^ за дните е индивидуално, но със сигурност ще намериш информация на предишните страници.
Трици можеш да намериш в био магазините или в по- големите супери. Например аз си купувам от пикадили
7ми ден -2кг, втори етап
малко съм се отчаяла като гледам колко много сте свалили а аз едвам-едвам тея два килограма(и определено имам доста за сваляне, поне още 6-7кг) а да знаете колко ми е трудно на тва гадно месo
иначе имам въпрос: понеже не съм чела книгата, а някой беше споменал нещо за кръвни групи, тва че съм АБ има ли някво влияние и изобщо зле ли е като я правя тая диета?
ay caramba
о! спокойно, и аз съм такаПървоначално написано от cookie_power
Ох аз пък се преместих и сега нямам кантар още и откакто съм във втора фаза не съм се теглилаИначе си отслабвам! Вече ми личи по дрехите и направо не мога да си намеря място от кеф!
![]()
^и на мен ми личи- балната рокля ми е вече лека голяма![]()
Имам няколко въпроса относно диетата...
1. Колко време продължават 2 и 3 фаза?
2. Тричавият хляб, които се прави от 22 с.л овесени трици, 3 яйца, 1ч.ч к.мляко и бакпулвер за колко дни трябва да се яде?
3. Пилешки дреболии позволени ли са?
4. Може ли всеки ден към някоя гозбичка която се прави да се добавя по 1 малка кисела краставичка?
5. Пресен магданоз ли се употребява или в пакетче?
Няма проблеми.А за сиренето мога да ти препоръчам ниско масленото на Cultura.Няма сол вътре,но има вкус все едно,че има и е много приятно за разлика от другите безвкусните.В едно бяло-синъо пликче е.
Леле мерси.. Предния път като си търсих сирене и кашкавал направо откачих...Първоначално написано от SiSsKkAa
![]()
Немога да намеря и немога... То на тез етикети нищо не пише да го е*а
Намерих там някакво на Talia и пишеше че било с растителна мазнина и беше ужасно и там някво подобие на кашкавал, ама такова подобно на това дето слагат в хамбургерите на Макдоналдс ако се сещаш.. и то беше с растителна мазнина и така и не си намерих хубави сирене и кашкавал..
![]()
А днес си взех извара на която пишеше в състава : белтъци, въглехидрати и още нещо... Просто не мога да намеря нищо, на което да пише с големи букви : ОБЕЗМАСЛЕНО... и със шунката съм така.. Никъде не пише % на масленост.. Ужас е просто
![]()
В това няма сол и растителна мазнина.мене ми е добре.не ми пречи на диетата.А да ти кажа чесно в книгата кашкавала не се включва в позволените млечни продукти,затова и не ям кашкавал.Едва ли ще намериш обезмаслен.Аз вече един месец търся и накрая се отказах,защото видях че в книгата го няма просто като позволена храна.Но се живее без кашкавал не се притеснявай.За шунката - има на "Наше село" една шунка,но немога да ти кажа точно какво пишеше на нея помня само като марка.За изварата няма да коментирам,защото и да ме убият извара не обичам и няма да ям.
Tо и аз не обичам ама какво да се прави.. В някои рецепти я има и става по- мека и по- вкусна храната. А аз щото нали я нямам книгата и каквото прочета из интернет и все си мисля че и кашкавал се включва...но както и да е. Значи няма да си взема. За утре съм намислила някаква скумриика да си взема и шунчица и вече си имам всичко нужно
![]()
от утре и аз почваммммм![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Палачинки не съм правила,но за яйцата по същия начин се чудих как няма да залепват и намерих отговора.Просто ги оставяш хубаво да се опекат от едната страна и така можеш да ги обърнеш без проблем.Аз си помагам с 2 дървени шпатулки.
Иначе аз съм вече 10 дена в малък застой ама няма да се откажа каквото стане![]()
10ти ден -2кг
нещо май ми има повредено!
ехх дано сега като почна само протеините пак да се свали нещо!
ay caramba
Не се притеснявай.Аз 10 дена ту смъквам ту качвам и накрая пак съм на същото тегло от преди 10 дена
Има го тоя момент със застоя. И то във всяка диета. Организмът е стресиран, че ще му свършат запасите, така да се каже. И си пази резерви. Имайте търпение, момичета.
Аз две седмици вече съм на диетата. И първата седмица свалих 5,5кг. И цяла седмица си задържам сега. Не съм мръднала. Макар че в момента съм пак на протеините. Упоритост му е майката. И инат![]()
Успех на всички!
Искам да попитам като сте на даскало и трябва да закусите какфо хапвате? осевен нискомалсено кисело мляко?
Първоначално написано от babyliss0
аз си носех преди (също бях на диетата преди ама я провалих) нискомаслено кисело мляко. то няма кво друго..
иначе са се премерих и съм - още един килограм![]()
ay caramba
Първоначално написано от babyliss0
аз си носех преди (също бях на диетата преди ама я провалих) нискомаслено кисело мляко. то няма кво друго..
иначе са се премерих и съм - още един килограм![]()
ay caramba
3 с. л. овесени трициПървоначално написано от babyliss0
1 с.л. пшенични трици
1 яйце
1 с. л. извара
2 с. л. кисело мляко 0,1%
1/2 c.л бакпулвер
подсладител на вкус
канела
ванилия
всичко се разбива и на най- високите градъси на микровълновата на грил за 5-6 мин в някаква купичка и става страхооотно кексче :P
а ако искаш може и сандвич да си направиш, но вместо подсладител, канела и ванилия - слагаш малко чубрица :P след това си го режеш хоризонтално и мажеш със извара, малко яйце ако искаш и шунка, вече по избораз даже за утре за даскало ще си правя половината сладко кексче, другата половина сандвич.
А сега имам още едно въпросче - та днес нали беше ветница и си бях на село, ама имаше само някви мазни наденици и свинско... НА скарата го правеха и аз си избрах 2 малко нетлъсти пържолки и ги препекох на скарата повечко и доста сирене си хапнах (ама обикновено)Просто нямаше друго, а нес от 8 съм на село и вечерта се прибрах и нямаше начин как да стоя гладна цял ден.. Днес ми е 3ти ден и дали съм повлияла на диетата ? ...
Надявам се Не. Ама важното е че от всички сладки бонбонки и много разни вкусотийки устоях и не хапнах
![]()
Ако си на даскало и си само на протеини освен мляко незнам какво друго може да хапваш за закуска,не се сещам просто.Свинското не е разрешено през първите два етапа(особено две пържолки колкото и да са малки и крехки).Я кажи по точно на кой етап си и на кой ден от диетата,защото ако си само на трети ден от диетата по-хубаво я започвай наново.