Да ти кажа чесно снощи ми направи впечатление,че с водката бая ми се допи вода и изпих сигурно 5-6 големи чаши вода.Днеска също водата доста ми върви.Надявам се факта,че съм пила вода с водката малко да повлияе и да няма отрицателен ефект.Кола уаит аз избягвам.Не съм пила откакто започнах диетата,макар че е позволено,просто защото ако дъвча дъвка без захар,пия кола уаит или си направя нещо със захарин и самото сладко ми раздразва корема и предпочитам да избягвам дори сладкото,което е позволено.
Колкото до това със свалянето права си.В началото имаше дни,в които по 1 кг на ден смъквах,сега става доста по-бавно ама съм решила да си изкарам целите три месеца,които са позволени на 2-я етап.Сега съм точно посредата.Надявам се за още 45 дни да смъкна поне 10кг и ще съм предоволна.Сега си гледам записките и гледам,че от седмица не съм, мръднала с килограмите.Последните дни нямах кантар и неможех да се меря ама утре нагладно ще се премеря и се надявам да съм с килограмче по-малко поне.Успех на всички,които полагате всякакви усилия и си калявате волята с тази диета