Ууууфф стига с тея диети бе момичеетааа как искате да сте слаби и да не спортувате?? Вие се тъпчете с боклуци и после имам кореем, дебела съъмм, краката ми са дебелии. Ми какво очаквате вие тровите организма си и искате да сте слаби ми не може да станЕе!! Аз съм твърдо срещу диетите дакажа и защо!! Първо не може докато тялото ти се развива да не му предоставяш нужните витамини и хранителни вещества!! Не че не може обаче така ще надебелеете ощеи второ тая диета се прави 1 пат отслабваш 10 кг. примерно, после пак надебеляваш (щото се храниш със чипсове пържени картофи и прочее) и пак правиш диетата и отслабваш 6 кг. и така като я направиш няколко пъти и започва да не действвааа и ти се чудиш кфо да правиишш!! Мн ми е чудно като ми говорят, че трябвало да ядеш рядко!! ТОВА Е ПЪЛНА ГЛУПООСТ!!!!! Трябва да се яде често в малки количества и да се пият мн течности!! Нее да ядеш 3 пъти ама като седнеш да не станеш!!! СПОРТУВАЙТЕ и СЕ ХРАНЕТЕ ЗДРАВОСЛОВНО!!! ТОВА Е ИСТИНАТА!!! :P дано съм бил полезен!!