- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Търся ноХтореСачка :)
Хора, помагайте! Търся си нокторезачка на територията на Бургас(плюс минус 40 километра радиус).
Усещам че ще има хора които се смеят, ама не е смешно. Писна ми да ходя до съседите да си режа ноктите. Хората са любезни и услужливи, ама не искам да злоупотребявам.
Хванах трима "кореняци" от Бургас - никой не знае къде има подобно съоръжение. И странно, но тук му викат "ноХтореСачка"Е, има го варианта съседите ми да фъфлят. Както и да е. Ако не успея да намеря до ден-два, ще се пробвам с подръчни средства:
Тествано е един път - работи. Само се притеснявам да не ми трепне ръката и да си отнеса някой друг пръст.![]()
ПП. Ако може обяснението на търговските обекти да е обяснено като за идиоти, че не се ориентирам добре. Например: "Пича дет си мятка кунките" - Альошата или "Там дето ходим да спим" - Свободния.
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Странен подпис имаш, а?
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
отиди в някой козметичен магазин или магазинче за левче и ще си намериш нокторезачка
Май ще трябва да минеш на ноктогризачка![]()
![]()
![]()
пич и аз съм от Бургас ама за такива нохторесачки не съм чувала..влез в някой магазин там козметичен .. тряя да има НОКТОРЕЗАЧКА
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
40 лева оригинална ноХторезачка Adidas не използвана(много)...
телефон: 0887654321![]()