.
Затворена тема
Страница 18 от 91 ПървиПърви ... 81415161718192021222868 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 2269

Hybrid View

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    За да се харесаш на едно момиче и да знаеш,че тя те харесва ТАКЪВ КАКЪВТО СИ трябва просто да бъдеш себе си и нищо повече.Всяко момиче има различни идеали и ако момичето,което сте си "набелязали" не ви харесва,просто го приемете и разберете,че на какъвто и да се правите нямате шанс и толкова

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    За да се харесаш на едно момиче и да знаеш,че тя те харесва ТАКЪВ КАКЪВТО СИ трябва просто да бъдеш себе си и нищо повече.Всяко момиче има различни идеали и ако момичето,което сте си "набелязали" не ви харесва,просто го приемете и разберете,че на какъвто и да се правите нямате шанс и толкова
    Умно !

Да де ама тва не важи за всеки.

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Напълно съм съгласна с теб

Повече от фен
    направи първата крачка...това ще я впечатли ... и най - важното бъди истински според мен
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Крайно време беще някой да обясни на начинаешите как стоят нещата защото ми писна да гледам теми "Как да я поканя?" или нещо от рода ... Евала,слънце
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    столицата
    Не е така поради простата причина,че няма нищо постоянно.Можеш да се харесаш на всеки,стига да намериш "слабото място" и да знаеш какво правиш.Трябва и да си търпелив разбира се.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    София
    MP имам един познат.Пълна отрепка.Харесваше ме.Разбра какво харесвам,какво искам.И какво?Направи се на нещо,което не е и само ми падна в очите.

Град
    столицата
    Това не значи,че той няма шанс.Просто не е направил това,което трябва за да го харесаш.Знам много такива уж "невъзможни" случаи.Даже съм успявал да се харесам на такива момичета,с които уж съм нямал шанс (не се хваля) и които не са си и представяли,че могат да ме харесат.
    бях 2 месеца в изпания.

Град
    София
    Хахах евалата за момичетата,но все пак сигурно си и свестен. По принцип съм на мнение,че никой нa може да се хареса не всекиго Просто някои хора не си допадат и това е

Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    Крайно време беще някой да обясни на начинаешите как стоят нещата защото ми писна да гледам теми "Как да я поканя?" или нещо от рода ... Евала,слънце
    за това няма точна формула, не ства с обяснение трябва опит
    проблема идва че докато се придобие такъв човек търпи най-често провали те НЕ трябва да ви отчайва
    провалил си се, тогава опитай с друга, с друга, с друга, (с друг )

Град
    София
    Бих искал малък съвет от компетентните Един приятел наскоро си хвана гадже от неговия клас и ми разправя как, когато излизат тя води някви нейни си приятели, които той не познава и м/у тези имало някакво момиче, което е доста хубаво и няма гадже. Та понеже и аз нямам, пък и никога не съм имал сериозна (освен в трети клас ) той ще ме запознае с нея. Та, ако ми хареса как да я поканя на среща (да и взема номера или нещо от сорта), защото не искам да се виждаме само в компания

Претендирам че имам чувство за хумор, не съм грозен или хилав, така че не мисля, че ще й направя лошо впечатление
    No sicilian can refuse any request on his daughters' wedding day!

Град
    столицата
    Нека първо я видиш,постарай се да направиш горе-долу добро първо впечатление,разговарай по-често с нея,отколкото с другите и като намерите общи теми за разговор,можеш да поискаш телефон...
    бях 2 месеца в изпания.

сложен въпрос на който едвали има отговор няма как да и се каресаш тя или те обича или не ако не те обича и пода в къщатата и да излижеш пак няма да те заобича
    ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя

Цитирай Първоначално написано от godji3
    сложен въпрос на който едвали има отговор няма как да и се каресаш тя или те обича или не ако не те обича и пода в къщатата и да излижеш пак няма да те заобича
    Много точно казано !

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    'Как да се харесаме на момиче?'
    Въпроса ми звучи страшно глупаво.
    Всяка е различна и се подразбира,че се харесват различни момчета.
    Не може да се наконтите и преправите заради някакви измислени идеали и да очаквате тя да ви хареса,освен ако не е от онези повърхностните които търсят пари и секс.
    Не бъдете такива наивници..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    столицата
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от godji3
    Много точно казано !
    Глупости.Любовта се изгражда с времето и действията.Ако на нея и харесва да лижеш пода и го правиш заради нея,отношението и към теб ще се подобрява с всяко следващо излизване.
    бях 2 месеца в изпания.

Ако това което казвате е вярно и всяка жена харесва нещо различно щеше ли да има свалячи като Дон Жуан и Казанова?Помислете над това и си спестете глупостите

Цитирай Първоначално написано от totik
    Ако това което казвате е вярно и всяка жена харесва нещо различно щеше ли да има свалячи като Дон Жуан и Казанова?Помислете над това и си спестете глупостите
    Помислих ! И ето какво измислих !

Ако питате жените - може би всяка втора ще иска да спи с Брат Пит .... а де ?!

Някакво обяснение ?!

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от totik
    Помислих ! И ето какво измислих !

Ако питате жените - може би всяка втора ще иска да спи с Брат Пит .... а де ?!

Някакво обяснение ?!
    добре че не съм от четните Не харесвам Брад Пит
    а за тези който го искат да обясбие някой хора гледат само външния вид
    да идат на очен и да се прегледат че той и хубав не е

Всяко обикновено момиче е различно и харесва различни неща

докато необикновените "каки" са супер предвидливи.... нимфоманки
    Бих му дала сърцето свое нека има две сърца. Само когато той е добре тогава ще съм добре и аз, но не бих дала очите си тогава ще сме еднакви... слепи ..... с(:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=262032

Nezapoznat с тебе нямаме различия бате.Аз се надявах някоя и друга мацка която си пада по 'различни' да се замисли ама нищо

Супер фен Аватара на kindergarden
    е добре де Брат Пит не е като вас...човекът си има и пари и е известен и е смятан за хубав...вярно малко е дъртичък ама...

Да ви кажа аз какво измислих по вашия казус.Спането е различно от това да бъдеш дълго време с някого. Естествено, че за едната нощ, мамините убавци от Холивуд нема да ги подминем Ама нали идеята е да се харесате, да се залюбите и да можете да се търпите. Та темата е тъпа (ще ме извинява авторът ) Тези,които търсят само забивката за едната нощ, мдаа ще им е полезна

нещо не ми върви гладко мисълта,ама...разбрахте ме

Град
    столицата
    Мисълта хич не ти върви гладко,защото за да бъдеш с някого дълго време,трябва ПЪРВО да му се харесаш.Което означава,че това е задължителна крачка към връзка,било тя за една нощ или за цял живот,та темата би могла да бъде полезна.Даже бих казъл,че харесването и симпатиите предхождат влюбването,което прави желанието да се харесаме на даденото момиче абсолютно задължително условие за връзка.
    бях 2 месеца в изпания.

Супер фен Аватара на kindergarden
    Ама за да се харесаш и да може да се стигне до влюбването трябва да си себе си...не да се правиш на некъв супер мен.

Don't try to fix me i'm NoT broken

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си