- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
За да се харесаш на едно момиче и да знаеш,че тя те харесва ТАКЪВ КАКЪВТО СИ трябва просто да бъдеш себе си и нищо повече.Всяко момиче има различни идеали и ако момичето,което сте си "набелязали" не ви харесва,просто го приемете и разберете,че на какъвто и да се правите нямате шанс и толкова![]()
Да де ама тва не важи за всеки.
Напълно съм съгласна с тебПървоначално написано от bog4eto
![]()
направи първата крачка...това ще я впечатли ... и най - важното бъди истинскиспоред мен
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Крайно време беще някой да обясни на начинаешите как стоят нещата защото ми писна да гледам теми "Как да я поканя?" или нещо от рода ... Евала,слънце![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Не е така поради простата причина,че няма нищо постоянно.Можеш да се харесаш на всеки,стига да намериш "слабото място" и да знаеш какво правиш.Трябва и да си търпелив разбира се.Първоначално написано от bog4eto
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
MP имам един познат.Пълна отрепка.Харесваше ме.Разбра какво харесвам,какво искам.И какво?Направи се на нещо,което не е и само ми падна в очите.
Това не значи,че той няма шанс.Просто не е направил това,което трябва за да го харесаш.Знам много такива уж "невъзможни" случаи.Даже съм успявал да се харесам на такива момичета,с които уж съм нямал шанс (не се хваля) и които не са си и представяли,че могат да ме харесат.
Хахах евалата за момичетата,но все пак сигурно си и свестен.По принцип съм на мнение,че никой нa може да се хареса не всекиго
Просто някои хора не си допадат и това е
![]()
за това няма точна формула, не ства с обяснение трябва опитПървоначално написано от miss_asi
проблема идва че докато се придобие такъв човек търпи най-често провали те НЕ трябва да ви отчайва
провалил си се, тогава опитай с друга, с друга, с друга, (с друг![]()
)
Бих искал малък съвет от компетентнитеЕдин приятел наскоро си хвана гадже от неговия клас и ми разправя как, когато излизат тя води някви нейни си приятели, които той не познава и м/у тези имало някакво момиче, което е доста хубаво и няма гадже. Та понеже и аз нямам, пък и никога не съм имал сериозна (освен в трети клас
) той ще ме запознае с нея. Та, ако ми хареса как да я поканя на среща (да и взема номера или нещо от сорта), защото не искам да се виждаме само в компания
![]()
Претендирам че имам чувство за хумор, не съм грозен или хилав, така че не мисля, че ще й направя лошо впечатление![]()
No sicilian can refuse any request on his daughters' wedding day!
Нека първо я видиш,постарай се да направиш горе-долу добро първо впечатление,разговарай по-често с нея,отколкото с другите и като намерите общи теми за разговор,можеш да поискаш телефон...
сложен въпрос на който едвали има отговор няма как да и се каресаш тя или те обича или не ако не те обича и пода в къщатата и да излижеш пак няма да те заобича
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
'Как да се харесаме на момиче?'
Въпроса ми звучи страшно глупаво.
Всяка е различна и се подразбира,че се харесват различни момчета.
Не може да се наконтите и преправите заради някакви измислени идеали и да очаквате тя да ви хареса,освен ако не е от онези повърхностните които търсят пари и секс.
Не бъдете такива наивници..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Глупости.Любовта се изгражда с времето и действията.Ако на нея и харесва да лижеш пода и го правиш заради нея,отношението и към теб ще се подобрява с всяко следващо излизване.Първоначално написано от NeZaPoznat
Ако това което казвате е вярно и всяка жена харесва нещо различно щеше ли да има свалячи като Дон Жуан и Казанова?Помислете над това и си спестете глупостите![]()
Помислих ! И ето какво измислих !Първоначално написано от totik
Ако питате жените - може би всяка втора ще иска да спи с Брат Пит .... а де ?!![]()
Някакво обяснение ?!
добре че не съм от четнитеПървоначално написано от NeZaPoznat
Не харесвам Брад Пит
![]()
а за тези който го искат да обясбие някой хора гледат само външния вид
да идат на очен и да се прегледат че той и хубав не е![]()
![]()
![]()
Всяко обикновено момиче е различно и харесва различни неща
![]()
докато необикновените "каки" са супер предвидливи.... нимфоманки![]()
Бих му дала сърцето свое нека има две сърца. Само когато той е добре тогава ще съм добре и аз, но не бих дала очите си тогава ще сме еднакви... слепи ..... с(:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=262032
Nezapoznat с тебе нямаме различия бате.Аз се надявах някоя и друга мацка която си пада по 'различни' да се замисли ама нищо![]()
е добре де Брат Пит не е като вас...човекът си има и пари и е известен и е смятан за хубав...вярно малко е дъртичък ама...![]()
Да ви кажа аз какво измислих по вашия казус.Спането е различно от това да бъдеш дълго време с някого. Естествено, че за едната нощ, мамините убавци от Холивуд нема да ги подминемАма нали идеята е да се харесате, да се залюбите и да можете да се търпите. Та темата е тъпа (ще ме извинява авторът
) Тези,които търсят само забивката за едната нощ, мдаа ще им е полезна
![]()
нещо не ми върви гладко мисълта,ама...разбрахте ме![]()
Мисълта хич не ти върви гладко,защото за да бъдеш с някого дълго време,трябва ПЪРВО да му се харесаш.Което означава,че това е задължителна крачка към връзка,било тя за една нощ или за цял живот,та темата би могла да бъде полезна.Даже бих казъл,че харесването и симпатиите предхождат влюбването,което прави желанието да се харесаме на даденото момиче абсолютно задължително условие за връзка.
Ама за да се харесаш и да може да се стигне до влюбването трябва да си себе си...не да се правиш на некъв супер мен.