- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Затова първо помислете как да направите пари и след това си тъсете жена ..Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Ето как да се харесате на момиче - правете като него...![]()
Към юзърките - не се сърдете на мен - писало го е момиче - двоен агентЧувствам се тъпо,залухарско,смотано и прочие..
Значи миналата год. към септември,октомври ходех с едно момче /женкарче,адския сладур/ 2 седмици,през които ме лъжеше и се сваляше на други..Да разбрах,че е говорил,че няма нищо към мен.. А аз глупачката му вярвах,че има нещо,дори и мъничко.. Защото той така ме предразполагаше,че наистина се чувствах важна,негова,искана и т.н.
Както и да е след тези две седмици,той си замина /в друг град/ без да се обади,а когато му званях излизаше с номера - ЕМИ ДРУГАТА СЕДМИЦА СЪМ ТУК.. След месец,вече ме беше игнорирал от всякъде..
Седя си аз неделя вечерта пред компа към 00:30 часа и гледам той ми пише .. писахме си общи неща,и ме накара да излезнем.. Аз се съглъсих. Видяхме се и си говорихме,смяхме се,споделяхме си ... После той започна да ме целува и прегръща..И на това му отвърнах,но го приех като забивка нищо повече..Та той си заминава края на тази седмица.. Както и да е 2 дни след целувката не се виждахме,щото той ме прецакваше и после получавах смс,че не може..Е снощи се видяхме,целувахме се,прегръщахме се..И той ми заяви,че ние в момента ходим.. Аз не се съгласих много с мнението му,но както и да е..Е нямам нищо към него / поне така си мисля / но ме боли,че ще си иде..гадно ми е, кофти ми е.. Незнам как да постъпя![]()
kakwa zodiq e momicheto?
Tell me how I'm supposed
to breathe with no air
Can't live,can't breahte with
no air..It's how i feel whatever you
ain't there..no air
Първоначално написано от srebrity
![]()
Hip Hop, Rap
,
НеЗапознат е прав! Метресите са по на 16-18г. вече. Това е филма. Жени с пари, без пари, с много пари и т.н. се врат при мъже с пари. Ама ако искат и като Чичолина да са задоволени. Защото мъжете с пари разполагат и с приятели и връзки. Така тези неща изстрелват нагоре въпросното момиче. Аз лично точно такива обичам да мачкам. Живота е такъв, че всички жени искат да бъдат глезени. А това става с пари, става и с много пари. И така се нареждат нещата. Опита го е доказвал в историята, както и поколенията. Неизбежно е! Парите ти уреждат жените и разнообразието им!
Бе като не й се харесаш, теглиш й шута и тва е.. Кво толко обеснения вече как да се харесаме.. То ако няма химия, ти и да си напрайш пластична операция пак няа да върви.. Да не говорим ако си някой прост селянин без маниери.
Например?Обоснови се като казваш нещо...Първоначално написано от moon_flower
EDIT:@valdesbg поздрави да темата добра е![]()
КРЕАТИВНОСТА му е майката!
Яяя, какво толкова са се депресирали малките, нестига, че и "големите" са изпаднали в транс..
Облечи нещо свежо, сложи си неизползваният от 1 година парфюм, зализваш бритона на лЕво и си готов.. а да тряят ти малко пари, ако ще се правиш на джентълмен, какъвто всъщност не си.. но..
Хм.. ако я каниш на кафенце и тя се сългаси и всичко мине добре - уау, тя е от лесните, ша топнеш чушлето до 1 месец.
There is no good either bad, only thinking makes it so.
Защо трябва да се стараеш да се харесаш на когото и да е било?!![]()
Задавам си същия въпрос. Но нямам отговор и надали ще получа такъв..........Първоначално написано от Nickole
Ако не включиш мозъка си,ще има да си чакаш още дълго.Какво значи "Защо трябва да се стараеш да се харесаш на някой?" ? За да му се харесаш разбира се.Или вие си мислите,че сте толкова красиви,че всички ви падат в краката след като ви видят.Не става така тази работа.Трябва да направиш някакво впечатление.Първоначално написано от Kopu
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
bravo za qkata tema mnogo e vajno da budesh sebe si)
![]()
Ми как да се харесаме? Инструмента да бъде готов за евентуално действие , сваляш гащите и толкова. Ако се впечатли - супер , ако ли не - яка прецакня![]()
Станислава
OOOO q STIGA badi takuv kakuv to si!ina4e posle kato si pokaje6 rogata ot drugata strana 6te te gledati nqma da im se vqrva
:P
kakuv e smesen avtora tova e copy paste ot edin sait pick up project pfff aman ot dosadni kopirachi![]()
![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
Аман и от неграмотни разбирачи...Първоначално написано от DekoDenev
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първия път като се видите и почне зарибявка тря да си на максимум забавен, да си луд (ама не глупав) и да показваш по малко и от истинското ти аз.. СЪщо така трябва да и обръщаш достатъчно внимание.. Май това е..
.... Недей да ме питаш какво искам.. Не можеш да ми го дадеш.. Освен ако нямаш 1 човал с пари
Никога,ама никога не трябва да се правите на това,което не сте.
Трябва да сте самия себе си,и ако ви хареса някое "момиче", тогава скачайте до тавана.
Много добра тема. Въпреки че съм момиче, реших да я прочета, за да видя каква представа имате за момичетата. И наистина авторът знае какво говори. Само две неща не ми харесаха - "Момичето е безсилно пред хумора." и "Девойката изобщо не те слуша какво говориш. Девойката анализира как говориш и начина, по който се държиш по това време."
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.