.
Затворена тема
Страница 19 от 91 ПървиПърви ... 91516171819202122232969 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 2269

Град
    Plovdiv`Sity
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    За тези,които вдигат краката на чичковци не съм споменавала..Просто ми става супер тъпо като чета за момченца на не повече от 17 години,зарязани от някое момиче и вече твърдят,че всички искат пари и ала бала.[/i]
    Сори мацко но това е положението. Между един добър и един богат мъж почти винаги печели богатия ... освен ако мацката вече се е опарила ..т.е. прекарали са я Имаш ли други идеи ?!
    Затова първо помислете как да направите пари и след това си тъсете жена ..

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Затова първо помислете как да направите пари и след това си тъсете жена ..
    Мерси !

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Ето как да се харесате на момиче - правете като него...

Чувствам се тъпо,залухарско,смотано и прочие..
    Значи миналата год. към септември,октомври ходех с едно момче /женкарче,адския сладур/ 2 седмици,през които ме лъжеше и се сваляше на други..Да разбрах,че е говорил,че няма нищо към мен.. А аз глупачката му вярвах,че има нещо,дори и мъничко.. Защото той така ме предразполагаше,че наистина се чувствах важна,негова,искана и т.н.
    Както и да е след тези две седмици,той си замина /в друг град/ без да се обади,а когато му званях излизаше с номера - ЕМИ ДРУГАТА СЕДМИЦА СЪМ ТУК.. След месец,вече ме беше игнорирал от всякъде..
    Седя си аз неделя вечерта пред компа към 00:30 часа и гледам той ми пише .. писахме си общи неща,и ме накара да излезнем.. Аз се съглъсих. Видяхме се и си говорихме,смяхме се,споделяхме си ... После той започна да ме целува и прегръща..И на това му отвърнах,но го приех като забивка нищо повече..Та той си заминава края на тази седмица.. Както и да е 2 дни след целувката не се виждахме,щото той ме прецакваше и после получавах смс,че не може..Е снощи се видяхме,целувахме се,прегръщахме се..И той ми заяви,че ние в момента ходим.. Аз не се съгласих много с мнението му,но както и да е..Е нямам нищо към него / поне така си мисля / но ме боли,че ще си иде..гадно ми е, кофти ми е.. Незнам как да постъпя
    Към юзърките - не се сърдете на мен - писало го е момиче - двоен агент

kakwa zodiq e momicheto?
    Tell me how I'm supposed
    to breathe with no air
    Can't live,can't breahte with
    no air..It's how i feel whatever you
    ain't there..no air

Цитирай Първоначално написано от srebrity
    kakwa zodiq e momicheto?
    Hip Hop , Rap ,

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    НеЗапознат е прав! Метресите са по на 16-18г. вече. Това е филма. Жени с пари, без пари, с много пари и т.н. се врат при мъже с пари. Ама ако искат и като Чичолина да са задоволени. Защото мъжете с пари разполагат и с приятели и връзки. Така тези неща изстрелват нагоре въпросното момиче. Аз лично точно такива обичам да мачкам. Живота е такъв, че всички жени искат да бъдат глезени. А това става с пари, става и с много пари. И така се нареждат нещата. Опита го е доказвал в историята, както и поколенията. Неизбежно е! Парите ти уреждат жените и разнообразието им!

Супер фен Аватара на l0lz
    Бе като не й се харесаш, теглиш й шута и тва е.. Кво толко обеснения вече как да се харесаме.. То ако няма химия, ти и да си напрайш пластична операция пак няа да върви.. Да не говорим ако си някой прост селянин без маниери.

Има неща,които според мен не са много вярни.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Има неща,които според мен не са много вярни.
    Например?Обоснови се като казваш нещо...

EDIT:@valdesbg поздрави да темата добра е

Град
    In Your Memories
    КРЕАТИВНОСТА му е майката!

Яяя, какво толкова са се депресирали малките, нестига, че и "големите" са изпаднали в транс..

Облечи нещо свежо, сложи си неизползваният от 1 година парфюм, зализваш бритона на лЕво и си готов.. а да тряят ти малко пари, ако ще се правиш на джентълмен, какъвто всъщност не си.. но..

Хм.. ако я каниш на кафенце и тя се сългаси и всичко мине добре - уау, тя е от лесните, ша топнеш чушлето до 1 месец.
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Защо трябва да се стараеш да се харесаш на когото и да е било?!
    Me :
    http://www.album.bg/baby_b3_min3/

Страхотна тема наистина...

Цитирай Първоначално написано от Nickole
    Задавам си същия въпрос. Но нямам отговор и надали ще получа такъв..........

Град
    столицата
    Цитирай Първоначално написано от Kopu
    Цитирай Първоначално написано от Nickole
    Задавам си същия въпрос. Но нямам отговор и надали ще получа такъв..........
    Ако не включиш мозъка си,ще има да си чакаш още дълго.Какво значи "Защо трябва да се стараеш да се харесаш на някой?" ? За да му се харесаш разбира се.Или вие си мислите,че сте толкова красиви,че всички ви падат в краката след като ви видят.Не става така тази работа.Трябва да направиш някакво впечатление.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

bravo za qkata tema mnogo e vajno da budesh sebe si )

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Ми как да се харесаме? Инструмента да бъде готов за евентуално действие , сваляш гащите и толкова. Ако се впечатли - супер , ако ли не - яка прецакня
    Станислава

OOOO q STIGA badi takuv kakuv to si!ina4e posle kato si pokaje6 rogata ot drugata strana 6te te gledat i nqma da im se vqrva
    :P

Град
    sofia

.........

kakuv e smesen avtora tova e copy paste ot edin sait pick up project pfff aman ot dosadni kopirachi
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Мега фен
    Град
    <3

Re: .........

Цитирай Първоначално написано от DekoDenev
    kakuv e smesen avtora tova e copy paste ot edin sait pick up project pfff aman ot dosadni kopirachi
    Аман и от неграмотни разбирачи...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    UnDeRgRoUnD
    Първия път като се видите и почне зарибявка тря да си на максимум забавен, да си луд (ама не глупав) и да показваш по малко и от истинското ти аз.. СЪщо така трябва да и обръщаш достатъчно внимание.. Май това е..
    .... Недей да ме питаш какво искам.. Не можеш да ми го дадеш.. Освен ако нямаш 1 човал с пари

Никога,ама никога не трябва да се правите на това,което не сте.
    Трябва да сте самия себе си,и ако ви хареса някое "момиче", тогава скачайте до тавана.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Много добра тема. Въпреки че съм момиче, реших да я прочета, за да видя каква представа имате за момичетата. И наистина авторът знае какво говори. Само две неща не ми харесаха - "Момичето е безсилно пред хумора." и "Девойката изобщо не те слуша какво говориш. Девойката анализира как говориш и начина, по който се държиш по това време."
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си