.
Затворена тема
Страница 23 от 91 ПървиПърви ... 131920212223242526273373 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 2269
    Това ми е първото мнение в тоя форум и просто исках да кажа...
    Свалям ти шапка, valdesbg! Адските разсъждения вадиш за мъж, хубаво е, че си решил да пуснеш такава тема. Понякога, слушайки предубедените си приятели, грешим, а ти като страничен наблюдател, можеш доста да помогнеш.
    Главната ти теория, че "жените харесват мъже с поведение на такива, а не на кученца" също е адски вярна.
    А ако направиш такава тема, в която момичетата могат да питат, ще е супер, защото лично аз имам нужда от съвет от някого, който разбира.
    Просто... Евала.

Хора, здравейте. Искам да ви обясня моя проблем:
    Сега уча в ново у-ще, нови хора, нова обстановка и искам да ви попитам следното:
    Има едно момиче в класа ми, което харесвам, но съм леко срамежлив и не знам как точно да я заговоря, досега сме си писали по Скайп, но нали знаете... не е същото.
    Благодаря.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от nestea95
    Хора, здравейте. Искам да ви обясня моя проблем:
    Сега уча в ново у-ще, нови хора, нова обстановка и искам да ви попитам следното:
    Има едно момиче в класа ми, което харесвам, но съм леко срамежлив и не знам как точно да я заговоря, досега сме си писали по Скайп, но нали знаете... не е същото.
    Благодаря.
    Е защо винаги трябва да се намери по един,който трябва да осере темата.Пусни нова,прочети тази тема....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    З да се харесаш на едно момиче са ти нужни няколко мн важни неща .Да си културен а не лигав или гъзар , да не си надут или мутра , да не се правиш на мъж като си с блонди или някоя друга хубавица , да не делиш приятелката ти с личните и приятели щото това е мн сериозно и може да сложи фатален краи . Да си умен не прост . Да не се лигавиш с нейните приятелки . Да не гледаш хората на кръв . Мисля , че това са най важните неща за да можеш да задържиш момичето да себе си за дълго време

с тва може да я задържиш, но не и да я свалиш (просто няма да те забележи)

Цитирай Първоначално написано от RadioMan
    З да се харесаш на едно момиче са ти нужни няколко мн важни неща .Да си културен а не лигав или гъзар , да не си надут или мутра , да не се правиш на мъж като си с блонди или някоя друга хубавица , да не делиш приятелката ти с личните и приятели щото това е мн сериозно и може да сложи фатален краи . Да си умен не прост . Да не се лигавиш с нейните приятелки . Да не гледаш хората на кръв . Мисля , че това са най важните неща за да можеш да задържиш момичето да себе си за дълго време
    Абе зависи.Понякога не е зле да вкараш и малко лигавщина - днес никой не харесва тотално сериозните типове, които правят едно и също, присъщо за сериозността им.Когато стане нещо и трябва да си сериозен бъди такъв, но не през цялото време.Затова човек трябва да се научи да импровизира според ситуацията.
    Иначе си има такива момичета, които харесват гъзарите (колкото и малоумно да е това) и прочие.Абе Алеко го е казал - 'Разни хора, разни идеали'.Бъди какъвто си и да не ти пука дори и да не успяваш веднага, няма смисъл да се променяш или да правиш някакви неща, нехарактерни за теб заради някой, който може да се впечатли.Не знам, поне такова е моето мислене.
    Сви заједно ко један, само здрави у глави против Система!

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Отношението, за мен визията не е важна. ( Е са не казвам, че трябва да е некъв изверг ама ..)

ауууу 40 страници мнения за некъв нелеп шит няма такава тъпня. ако се стараеш да се харесаш на путката почваш да правиш неща, които не би правил иначе и губиш себе си едва ли не е тва ще ви кажа- или те харесва или не. Няма такъв, които сички да го харесват (или е уникалния педерасТ). Прилагайте системата чук и бег и тва си е

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ifilin4ica
    Цитирай Първоначално написано от fifinkathefreak

А някой ще се навие ли да направи и "обратната" тема?
    За какво ти е "обратна" тема? Там ще има да се пише не знам колко много....защото край няма момчешката простотия и наглост
    Абре,не е точно така,а и ми намирисва на дискриминация

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Няма определен начин, някой да се хареса на друг.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Предпочитам човек да се държи такъв какъвто е, а не да ми се прави на джентълмен след като не е!Това е като да ми сваля звезди докато ме вкара в леглото после и през църквата може да минем и накрая какво...след 20 години ще се е излегнал на дивана с мръсната си раздърпана тениска и дънки в които може да се поберат и аз и той и децата и кучето, котката че и съседите сигурно!

Въпроса е да не се правиш на някой друг, а да бъдеш себе си!

Харесвам едно момиче, но си има приятел? Имам ли някакъв шанс изобщо?

Повече от фен
    Град
    Велинград
    Цитирай Първоначално написано от BeatIt
    тц

Град
    Dreamland

Щом си има приятел значи не я интересуваш следователно няма шанс.
    I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic

Мнооого грешно мнение, ретро :P

Град
    Dreamland
    Защото не пускаш твоя снимка за това е грешно.
    I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

Защото не пускаш твоя снимка за това е грешно.
    Ако ти дам, ще се съгласяваш ли с мен ? ^^

страхотна тема.. прочетах я от до , звучи доста интересно браво и за титлата ако мога така да кажа "Важна тема"
    лол

Абе стига да я поканиш на среща пък от там темите на разговор флиртове ала бала всичко се връзва .. егати то верно цяла наука стана тая тема :Д
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Bloodyy
    Абе стига да я поканиш на среща пък от там темите на разговор флиртове ала бала всичко се връзва .. егати то верно цяла наука стана тая тема :Д
    Абсолютно съм съгласна с теб. Дано повечето хора я изучат тази наука, че повечето...

Пълни глупости, пич. Примерно ти ходиш с някое момиче, обаче по някое време срещаш мацка, която ти взима акъла (супер много си допадате като характер и е мн хубава на външен вид) и какво правиш? Естествено, че зарязваш сегашната и тичкач при новата. Така е и с момичетата.

Женките са като маймунките - не пускат клона, за който са се хванали, докато не се хванат за другия.

ami mom4eto koeto haresvam e ot sofiq a az ot t1rgovi6e. Bqhme zaedno na lager okolo m10 dena i si prekarahme strahotno no samo kato fr s leki zaka4ki. Posle po skype prerasna v ne6o mnogo silno i sega neprekasnato se 4uvame ve4e 2 meseca.Tazi sedmica az sam v sofiq i toi iska da se vidim. Toi ne e ot prikazlivite i vinagi az trqbva da se 4udq kakvo da mu govorq.Po negovite dumi iskal da me vodi v CCs na kino , no tam spored men 6te e t1po za6oto kinoto mnogo otdavna se iztri i prosto dokato gledame film ne varvi da se natiskame...i malko se pritesnqvam za6oto ot tolkova otdavna i dvamate 4akame momenta da se vidim i se strahuvam da ne stane malko t1pi4ko. Daite mi malko saveti kvi 6egi da pusna, nqkakvi temi ili ne6o s koeto da si zapalnim vremeto.

Повече от фен
    Град
    Велинград
    Цитирай Първоначално написано от LeMoi
    страхотна тема.. прочетах я от до , звучи доста интересно браво и за титлата ако мога така да кажа "Важна тема"

Цитирай Първоначално написано от anisummer
    ami mom4eto koeto haresvam e ot sofiq a az ot t1rgovi6e. Bqhme zaedno na lager okolo m10 dena i si prekarahme strahotno no samo kato fr s leki zaka4ki. Posle po skype prerasna v ne6o mnogo silno i sega neprekasnato se 4uvame ve4e 2 meseca.Tazi sedmica az sam v sofiq i toi iska da se vidim. Toi ne e ot prikazlivite i vinagi az trqbva da se 4udq kakvo da mu govorq.Po negovite dumi iskal da me vodi v CCs na kino , no tam spored men 6te e t1po za6oto kinoto mnogo otdavna se iztri i prosto dokato gledame film ne varvi da se natiskame...i malko se pritesnqvam za6oto ot tolkova otdavna i dvamate 4akame momenta da se vidim i se strahuvam da ne stane malko t1pi4ko. Daite mi malko saveti kvi 6egi da pusna, nqkakvi temi ili ne6o s koeto da si zapalnim vremeto.
    пиши на кирилица, к?

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от LeMoi
    И аз така мисля!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си