- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Братле, кво да ти кажа?Първоначално написано от Mitkosa
До 5-ти клас бях най-големия загубеняк от класа. Точно като ти каза само се ебаваха с мен и т.н. Но, как ги накарах това отношение към мен да се промени: Когато някой ме удряше или спъваше, или там квото и да е, просто се обръщах и му забивах един! Така отношението им се промени
100% работи
No sicilian can refuse any request on his daughters' wedding day!
а така boyski33 ,те келешарите тормозят по-слабите,когато им покажеш че не се оставяш те приемат на сериозно
иначе за темата , супер е ама нема стане от първия път
то мноо неща има за запомняне,аз няма да се сетя за тях на срещата пфъх![]()
![]()
Още ли съществува тая тема... и по темата още веднъж, нафиркай се и бъди себе си
An Evil Man
Здравейте!
Значи имам едно въпросче към автора на темата!
Първо да си разкажа историята:
Значии...миналия Петък бяхме на диско (аз,две момичета,и още едно момче).Другото момче си ходи с едното момиче,пък аз и другото момиче - не.По едно време отидохме да танцуваме...и аз почнах да пускам ръце по нея...а тя не се отдръпна...каза че съм супер готин...и че било забавно с мен...та въпросът ми е...дали имам шанс с това момиче или само ме залъгва,защото приказвах с една нейна приятелка и тя каза че това момиче което харесвам,харесва друго момче...
Незнам...ако можете да ми дадете някакъв съвет или поне мнение,ще съм благодарен!![]()
Въпреки че не съм авторът, бих ти отговорил.Първоначално написано от zawera
Това, че не се е отдпръпнала е добър знак.Харесало й е.
А това, че си пада по някой друг, не означава, че нямаш шанс с нея.
Пробвай, нищо не губиш. Успех!![]()
mitkom89 - ПРЕЗИДЕНТ!
Слушайте него , той тук е прав!
И както каза - БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ!
Искам да попитам как да направя впечатление за да ме забележи едно момиче. Значи аз харесвам една съученичка, но не знам как да и го кажа да я накарам да ме забележи или нещо. Мислех си някой ден като се прибира към тях ако е сама да и подаря плюшена играчка или нещо такова и да и кажа че я харесвам, но да си призная малко ме е сраммоля някой да ми каже какво да направя
![]()
аз бих ти препоръчал да я заговориш първо ала-бала ...може да е за нещо не толкова велико, но е важното разговора да продължава... и пробвай да и "пускаш стръв" по-малко ..заобиколно и ако "клъвне" - евала...ако не се пак не се отказвай може се пак да не е схванала за какво става въпроса и малко оффтопик: ... с опасност да обидя някой, а и нямам нищо против темата..но мисля че всеки трябва да действа така както му идва отвътре а не да се прави на нещо/някой друг .... пък ако на даденото момиче не му харесва - пътят и е ясен .. намерете си момиче което да ви харесва такива каквито сте
![]()
![]()
Супер яката темааа..![]()
![]()
Тука като гледам,май май момчетата всъщност не сте чак толкоз хладнокръвни,колкото изглеждате на живо!
![]()
Най-важното е да сте естествени,а ако сте срамежливи-е айде престрашете се поне малко,де!
![]()
![]()
разкриха ни...Първоначално написано от lovegaga
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
ИЗВЕРГ не характеризира физиката, а психиката на човек...Първоначално написано от m0n4yyy
![]()
![]()
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
kato budesh sebe si![]()
Tell me how I'm supposed
to breathe with no air
Can't live,can't breahte with
no air..It's how i feel whatever you
ain't there..no air
Така Yew първо мисля че не трябва да позваш златния зъб на кучето си пред момичетаа сега по сериозно аз имам 1 приятелка дето се знаем от детската градина и секи ден си говорим ей тей кат приятели и когато говоря с момичето което харесвам просто си представям че говоря с приятелката ми или пък с някой друг мой приятел и пич не се опитвай да бъдеш послушен и всичко да ти е интересно ако наистина не си такъв ако наистина те хареса би трябвало да те приеме такъв какъвто си!
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.
С едно момиче в училище си пускахме разни намеци ( дали усмивки или тя ми прави комплименти чрез мои приятели ) , но не се познавахме .. Аз така и не поех инициативата и не се запознах с нея . Лятото си мина , дойде 15 септ. и тя направи крачката ... Взе ми скайп, поиска да се видим .. Целунах я на 2та среща . Последваха още 3 , при които се отдалечихме един от друг, незнайно как ... Обадих и се 2-3 пати след това да се видим и беше заета. Последния път като ми отказа й казах, че ми е писнало да ме реже тънко .. Ако просто иска да не се задълбочава да ми го каже .. Тя каза , че не сам прав .. и от тогава не сам и звънял... Има ли смисал да я търся или всичко приключи![]()
Не се мъчи КолегаПродължавай
![]()
![]()
Здравейте, аз съм 10 клас и харесвам едно момиче от 11 клас, което е в друга гимназия. Не мога да разбера дали и тя ме хаесва, тя е на приливи и отливи. Пускаме си бъзици по скайп, няколко пъти и се обаждах да излизаме и все нещо става. Тези дни се разбрахме пак да излезем уж ако не се обърка нещо. Имам чувството, че е пълен непокис. Не отвръща на sms-те, в чата повече аз говоря, а и и показах че я харесвам. Когато и пиша се чудя дали не ставам досаден? Можеби тя чака аз да и пиша, но ако ми беше силно навита нямаше ли тя да ми пише? СМС-те дали не са грешка? А, няма си приятел. Пичове какво да направя, че вече взе да ми писва. Понякога ми показва че иска да се получи нещо, друг път не, а все още не е момента да я питам дал иможе да се получи нещо.
Здравейте, аз съм 10 клас и харесвам едно момиче от 11 клас, което е в друга гимназия. Не мога да разбера дали и тя ме хаесва, тя е на приливи и отливи. Пускаме си бъзици по скайп, няколко пъти и се обаждах да излизаме и все нещо става. Тези дни се разбрахме пак да излезем уж ако не се обърка нещо. Имам чувството, че е пълен непокис. Не отвръща на sms-те, в чата повече аз говоря, а и и показах че я харесвам. Когато и пиша се чудя дали не ставам досаден? Можеби тя чака аз да и пиша, но ако ми беше силно навита нямаше ли тя да ми пише? СМС-те дали не са грешка? А, няма си приятел. Пичове какво да направя, че вече взе да ми писва. Понякога ми показва че иска да се получи нещо, друг път не, а все още не е момента да я питам дал иможе да се получи нещо. Аз все си мисля, че ако много тичам след не я ии показвам, че я харесвам ще започне да ме прави на глупак...
Не и тичай по гъзо... Ако искаше да има нещо щеше да ти го е показала вечеПървоначално написано от privated
Остави я... тя ако иска ще ти пише
А това за скайп-и аз не пиша първа на момчетата, така че не съди по това :P
Трагедията е пълна...
Така става когато предпочетеш компютърните игри или футбола. "Незнайно как", ми близко е до акъла, бе братче. Само момичето ли трябва да поема иниациативата цяла вечност?Първоначално написано от probablYtrue
![]()
Аз си мисля, че само ми се прави на недостъпна. Като и пиша и като излизахме май месец веднъж винаги общуваме и много я забавлявам, но все пак ще я попитам да излезем, а ако откаже няма да се занимавам.Не и тичай по гъзо... Ако искаше да има нещо щеше да ти го е показала вечеОстави я... тя ако иска ще ти пише
А това за скайп-и аз не пиша първа на момчетата, така че не съди по това :P
Може и така да е, но е глупавоПървоначално написано от privated
Покани я пак, пробвай се, но ако каже, че е заета или нищо от сорта не я търси пак скоро
![]()
Трагедията е пълна...
НЕКА ДА СПРЕМ С ТЕЗИ КЛИШЕТА
"просто бъди себе си"
да кажем че човека е мухъл, е да пробължава да бъде себе си ли
Нямал си гадже до сега - ами е значи да се промениш а не да престанеш да бъдеш себеси-мухльото.
"за всеки влак си има пътници"
спокойно карай като преди за всеки влак си има пътници, е да ама за да хванеш влака трябва да отидеш на гарата и да се прередиш на опашката
"просто върви и и кажи че я харесваш"
Ако имаш някакъв опит това ще ти подскаже че директния подход по-трудно се приема и е каде каде по-безопасно с индиректен
ААаАаА за наденицата ли питате?
Тук не си правПървоначално написано от oNthEmaX
Представи си АКО тръгнеш да се жениш...Цял живот ли ще се правиш на такъв какъвто не си
А и не виждам как като си "мухльо" можеш да се правиш на "не мухльо"
![]()
Трагедията е пълна...
между да се промениш и да се правиш на такъв какъвто не си има голяма разлика, първо се промени, после бъди себеси (промененият)Първоначално написано от Korrnyy
ААаАаА за наденицата ли питате?