- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
oNthEmaX, напълно те разбрахНо...не знам... просто не виждам как някой ще се промени толкова лесно и от "мухльо" да стане "пич" например
![]()
Трагедията е пълна...
+1Първоначално написано от oNthEmaX
Тва си е сложна игра, има неясни правила и си трябва мастойрлък (пък и в жените няма логика)
и аз съм против тези клишета.
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Добре,бива ли така да удряте по клишетата,даже не се замислихте че някои хора сега няма да имат какво да кажат.Бре,че сте лоши![]()
Шапка свалям на Автора. Тая тема е 100 процента учител. Всичко е описано от-до. \/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
Просто бъдете себе си....Искате да хареса Вас,а не представата си за Вас...нали...?
Живота не е нито добър,нито лош,а такъв,какъвто сам си го направиш...
oNthEmaX написа:
НЕКА ДА СПРЕМ С ТЕЗИ КЛИШЕТА
"просто бъди себе си"
да кажем че човека е мухъл, е да пробължава да бъде себе си ли
Нямал си гадже до сега - ами е значи да се промениш а не да престанеш да бъдеш себеси-мухльото.
![]()
Обноски . .![]()
Бе незнам ви методите и другите глупости и шибании ама мога да ви кажа че ако момичето ви харесва само ше доиде при вас нема кво да и тичате по гъза и да и угождате аз така права и си немам проблеми с момичетата.Аз съм висок сини очи свлечени дрехи постояно съм замесен в некви просотии само не и харесва пушенето на трева и некои други работи които права![]()
![]()
Интереси:Момичета,Трева,На
Такамм.. аз съм момиче - първо да кажа,че темата е суперска.. Искам само да кажа нещо - за момичетата наистина е важен външният вид,поради простата причина,че когато се запознаем с вас,първото впечатление идва от външността ви. Естествено,за нас е много важен и характерът и държанието ви. Ето малко от мен (не прочетох всички страници и не знам дали са написани вече..):
1. Да забравиш рожден ден или празник,или да ни пренебрегвате не ви прави готини,само карате момичето да си мисли,че не я харесвате... оттам тръгват проблемите.
2. Да направиш комплимент е много важно.. айде сега,не казвам да лъжете... Просто когато ви направи впечатление външния вид или нещо в нас,е хубаво да го кажете - Много си красива! или Как може да си толкова забавна! - тези неща ни повдигат самочувствието и ни показват,че ни харесвате. Друго - може на уше да ни прошепнете колко сме секси например.. това ще ви спечели точки..
Искам само да отправя малка поправка към автора- беше написано,че момичетатат не ви слушаме. е това е хем малко обидно,хем е грешно.. Слушаме ви и се интересуваме от вас (ако ви харесваме ест. ,ако блеем нанякъде,значи прекалявате или не ви харесваме).
надявам се да помогнах поне малко,ако има се сетя за нещо ще пиша пак...
When can you live forever,.. What do you live for?
Отново ви казвам / казах го и преди 20-30 страници / темата е изключително глупава и безсмислена, не може да се използва толкова конкретика за такива неща. Нещо което работи някъде, може да не работи другаде, все пак става въпрос за хора, а не за компютърни игри!!! Това не е как да убиеш някой бос, а как да свалиш момиче.
An Evil Man
Според мен всички идеи са времениии ... дори и да има ефект ... влизаш в образа който ще и хареса на нея и почваш да играйш ... гокато те хареса ако стане .. спокоен вечее няма да се усетиш иии пак ще си бъдеш ти какъвто си ... ще последва въпрос ? каде отиде момчето което харесах ? ко праим сиг казваме в тийн проблеми еВариантите са 2 Най добрия е ако те хареса такъв какъвто си печелиш .. другия е думичката НЕ там се иска мн тънкажна игра която не се пише с буквички а се учи с времето та това от мен :P
Ммм спамец ааа Научете повече в портала ми като си дръпнете някой филм примерно от тракера![]()
Стига е нахален ... да не са прости хората да видят че линка ти е към смотаната игра ..аз нерекламирам тука.. теб няма кой да банне
на4и аз правя поже4ето от хубавите не6та и малко от гре6ките като с тая аиде н кафе не некжи толко брутални скоро ме отрязаха д кажа в4ера бесхе ми гадно ве4е ми нее![]()
![]()
[/quote]
Ами не е много удачно да и кажеш че прилича на Моджо Джоджо или на Прасчо.. Да кажеш че зъбите/ушите и са като на Бъгс Бъни също не е добра комбинацияПървоначално написано от valdesbg
ама иначе е ОК темата браво
![]()
Ами не е много удачно да и кажеш че прилича на Моджо Джоджо или на Прасчо.. Да кажеш че зъбите/ушите и са като на Бъгс Бъни също не е добра комбинацияПървоначално написано от valdesbg
ама иначе е ОК темата браво
![]()
Просто бъди себе си !!!
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Изцяло зависи от момичето. Какъв тип е, на какво се кефи и тн. Няма "универсална рецепта"
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki
Качи в интернет клипче в което сереш и го покажи на всичките си приятели.
Най - добре да се напиеш като куче отиваш при нея... бааМ .. един шамар и я завличаш с тебе в някое мазе..... до сутрината .... яко ...ако и така не стане ... значи тя не е подходящата
..Дебело чаделче ще повия...