- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
"Как да се харесаме на момиче" ... всяко момиче има различен вкус ! Вместо да четете по форуми ... пробвайте сами ! Иначе ЕВАЛА за труда ! Темата е доста полезна!
бъдете себе си .. ако не й се харесате - момичета колкото ви видят очите .. не можеш да се преструваш на някой друг и да държиш тази роля завинаги .. ако тя не те хареса естествен,друга ще те .. просто опитай ..
"Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш
http://igrabg.info/vote.php?id=140 moga li da vi pomogna za malko pomo6t da vleznete tyk![]()
грешно грешно и пак грешно като момче ти го казвам,Първоначално написано от nikoletkata0
т.1 е приложима само ако вече ходите с момичето, ако не трябва - да я държите в мистерия дали я харесвате или не, трябва да и давате объркващи сигнали, това ще я накара да направи нещо за да разбере истината.
т.2 пак ако вече ходите, иначе ако видиш някое хубаво момиче и я обсипеш с комплименти не че няма да и хареса- напротив, но ти по нищо няма да се различаваш от 100000 други момчета които са и го казвали
ПС: много наивни станахте в тоя форум
ААаАаА за наденицата ли питате?
И да се сетиш - недей писаПървоначално написано от nikoletkata0
![]()
Харесвам си едно момиче и искам да станем гаджета но не знам как да и се харесам.Моля помогнете
FORZA MILAN
Първоначално написано от Ubieco
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък ти гарантирам,че няма да го погледне повече
![]()
![]()
Ами според мен , момичетата харесват различни момчетаи не е нужно да се прави нещо че да се харесате
![]()
Толкова глупости събрани на едно място никъде няма.Ако следвате този "правилник" всички ще станете еднакви и никой няма да бъде наистина себе си.Това за съчетаването на дрехите и въобще урока по обличане просто ме уби.Нали знаеш,че има милион различни вкусове и това,което ти смяташ за най-хубаво и най-приемливо за друг може да е ужасно?Много се кефя като някой започне да обеснява кое как трябва да стане,колко часа да ти е срещата,как да си облечен,какво да кажеш.Всичко,което трябва да направиш е просто да се поинтересуваш какво харесва въпросният човек.Като излезете на среща не е нужно да си броиш минутите,сакън да не трае по-дълго срещата.Човек отива на среща с нагласата,че трябва да бъде себе си,а не да се води по някакви неписани закони...
направо ме разбиПървоначално написано от Ubieco
![]()
![]()
![]()
![]()
изебия едно убаво такова, че кеф да й стане![]()
![]()
![]()
![]()
LikeAstar
Hiph0pgirl
hi az sam now tyka! 6e ima dosta da si b1rborim![]()
Въобще няма да чета темата ти,а ще ти отговоря направо - КАТО БЪДЕШ СЕБЕ СИ !![]()
Книгата "Играта" от Нийл Строс.
Иначе добре си се справил!
whO0p-whO0p
какъф труд човече, половината в темата са пълни глупостиПървоначално написано от MaRiJuAn
vuh narode po4nah az da svalqm edna i to4no predi dve sedmici mi kaza da i sled edin den nei az se 4ydq sq ko da pr kato edin put kazala da posle ne i sq kvo
ebaam si mamata
e ako nqkoi moje da kaje na tozi etap kak se deistva 6toto ne sum razy4il i ne mi e poznato
![]()
Имам един въпрос: Миналото лято бяхме се събрали аз, един мой приятел и 2 момичета в един апартамент и си купонясвахме с тях. Всичко което написа стана но имам такъв по конкретирзиран въпрос: Преди момичетата така да се отпуснат, преди това си говорихме за най - различни неща разбира се тук се включват и майтапите и смешките след това едното момиче ми направи жест на въздушна целувка значи ли това че тя ме е харесала ? (Питам просто за пояснение, но така или иначе аз закъснях да си я хвана за гадже за което много съжалявам)
Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.
Не съжалявай! При описаната ситуация: 2 пачи и 2 момчета цяла вечер в 1 апартамент и най-накрая вечерта да завърши само с 1 въздушна целувка... Считай и си прави изводите сам. Дори да беше тръгнал с това момиче, трябвало е да чакаш поне 1 година докато стигнете дори до телефонен секс.Първоначално написано от Teenajer_993
Споко, нищо не си загубил.
С това не съм съгласна. На всяко момче дрехите му стоят различно. Например за по-широки дънки, панталони защо трябва да имам нещо против. А и обожавам голеееми и меки суитчъриНапример едни развлачени дънки, или суичър в който можете да се поберете ти и барт + кучето не е подходяща комбинация. Крещящите цветове също. Избирай дрехи в една гама или близки по цвят. Добра комбинация е бежаво + жълто; светло съньо + дънки; червена блуза и бежави панталони.![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
ми неможе да стане на сила...по-добре и кажи да баде наясно с твойте чувства или и го показвай...и ако те отреже категорично без да се замисли няма смисъл да дълбаеш,защото само допалнително ше нараняваш себе си.....сас заобиколки а-у нищо няма да направиш....дирекно и смело,такива трябва да са момчетата,но все пак и малко настоечиви,но не и досадни![]()
Не съм прочел нищо, прочетох само че някакви си двама ще ни дават съвети и искам да кажа , Ха абе вие вярвате ли си ? Никoй не може да каже ето така трябва да се държиш и всяко момиче ще ти върже ;d Всяко момиче е различно така че според мен няма никакъв смисъл тая тема .. ;]]
xa pro sm ;]
Според мен пък темата е малоумна, а автора трябва да намали филмите , а примерите му са просто абсурдни. Нз за някакъв адския сваляч ли се има или какво.
"If you look like an idiot it's probably punk."
от части си прав но не съвсемПървоначално написано от tolypro
1. Първо трябва да общуваш с момичето, най-честата греша при момчетата на този етап е тази, те гледат влюбено момичето и чакат нещо да се случи, момичето също чака нещо да се случи и всъщност нищо не се случва
2. Трябва да си уверен, усети ли че те е страх или по-лошо загорял си ... прав ти път
3. Трябва да си учтив но не да изпълняваш всяко нейно желание и да се превърнеш в прислужник, така вече не си и интересен и ще започне само да те използва.
4. Трябва да и покажеш че си мъж а един от онези емоподобни хермафродити които са заобиколени от момичета но всъщност са само техни приятелки (Не им завиждайте), но нямам предвид да я насилваш или биеш, а да покажеш че можеш да се справиш с всичко.
5. трябва да излизаш на вън а не да пишеш коментари в някои от неините профили с надеждата да и направиш впечатление сред всичките 500 човека които правят същото
6. бъди различен
пс: някой трябва да изтрие ненужния спам в темата