.
Затворена тема
Страница 26 от 91 ПървиПърви ... 162223242526272829303676 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 2269
    "Как да се харесаме на момиче" ... всяко момиче има различен вкус ! Вместо да четете по форуми ... пробвайте сами ! Иначе ЕВАЛА за труда ! Темата е доста полезна !

Град
    Bulgaria
    бъдете себе си .. ако не й се харесате - момичета колкото ви видят очите .. не можеш да се преструваш на някой друг и да държиш тази роля завинаги .. ако тя не те хареса естествен,друга ще те .. просто опитай ..
    "Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш

Супер фен Аватара на lyfche

asd

http://igrabg.info/vote.php?id=140 moga li da vi pomogna za malko pomo6t da vleznete tyk

Цитирай Първоначално написано от nikoletkata0
    Такамм.. аз съм момиче - първо да кажа,че темата е суперска .. Искам само да кажа нещо - за момичетата наистина е важен външният вид,поради простата причина,че когато се запознаем с вас,първото впечатление идва от външността ви. Естествено,за нас е много важен и характерът и държанието ви. Ето малко от мен (не прочетох всички страници и не знам дали са написани вече..):

1. Да забравиш рожден ден или празник,или да ни пренебрегвате не ви прави готини,само карате момичето да си мисли,че не я харесвате... оттам тръгват проблемите.
    2. Да направиш комплимент е много важно.. айде сега,не казвам да лъжете... Просто когато ви направи впечатление външния вид или нещо в нас,е хубаво да го кажете - Много си красива! или Как може да си толкова забавна! - тези неща ни повдигат самочувствието и ни показват,че ни харесвате. Друго - може на уше да ни прошепнете колко сме секси например.. това ще ви спечели точки..

Искам само да отправя малка поправка към автора- беше написано,че момичетатат не ви слушаме. е това е хем малко обидно,хем е грешно.. Слушаме ви и се интересуваме от вас (ако ви харесваме ест. ,ако блеем нанякъде,значи прекалявате или не ви харесваме).
    надявам се да помогнах поне малко,ако има се сетя за нещо ще пиша пак ...
    грешно грешно и пак грешно като момче ти го казвам,
    т.1 е приложима само ако вече ходите с момичето, ако не трябва - да я държите в мистерия дали я харесвате или не, трябва да и давате объркващи сигнали, това ще я накара да направи нещо за да разбере истината.
    т.2 пак ако вече ходите, иначе ако видиш някое хубаво момиче и я обсипеш с комплименти не че няма да и хареса- напротив, но ти по нищо няма да се различаваш от 100000 други момчета които са и го казвали
    ПС: много наивни станахте в тоя форум
    ААаАаА за наденицата ли питате?

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от nikoletkata0
    Такамм.. аз съм момиче - първо да кажа,че темата е суперска .. Искам само да кажа нещо - за момичетата наистина е важен външният вид,поради простата причина,че когато се запознаем с вас,първото впечатление идва от външността ви. Естествено,за нас е много важен и характерът и държанието ви. Ето малко от мен (не прочетох всички страници и не знам дали са написани вече..):

1. Да забравиш рожден ден или празник,или да ни пренебрегвате не ви прави готини,само карате момичето да си мисли,че не я харесвате... оттам тръгват проблемите.
    2. Да направиш комплимент е много важно.. айде сега,не казвам да лъжете... Просто когато ви направи впечатление външния вид или нещо в нас,е хубаво да го кажете - Много си красива! или Как може да си толкова забавна! - тези неща ни повдигат самочувствието и ни показват,че ни харесвате. Друго - може на уше да ни прошепнете колко сме секси например.. това ще ви спечели точки..

Искам само да отправя малка поправка към автора- беше написано,че момичетатат не ви слушаме. е това е хем малко обидно,хем е грешно.. Слушаме ви и се интересуваме от вас (ако ви харесваме ест. ,ако блеем нанякъде,значи прекалявате или не ви харесваме).
    надявам се да помогнах поне малко,ако има се сетя за нещо ще пиша пак ...
    И да се сетиш - недей писа

Имам проблем..

Харесвам си едно момиче и искам да станем гаджета но не знам как да и се харесам.Моля помогнете
    FORZA MILAN

Re: Имам проблем..

Цитирай Първоначално написано от Ubieco
    Цитирай Първоначално написано от m1lan3l0
    Харесвам си едно момиче и искам да станем гаджета но не знам как да и се харесам.Моля помогнете
    отиди при нея,плясни патока на масата погледни я мило и кажи моме че ти скъсам гъзицата.Гарантирам че ще е твоя завинаги
    Аз пък ти гарантирам,че няма да го погледне повече

Ами според мен , момичетата харесват различни момчета и не е нужно да се прави нещо че да се харесате

Толкова глупости събрани на едно място никъде няма.Ако следвате този "правилник" всички ще станете еднакви и никой няма да бъде наистина себе си.Това за съчетаването на дрехите и въобще урока по обличане просто ме уби.Нали знаеш,че има милион различни вкусове и това,което ти смяташ за най-хубаво и най-приемливо за друг може да е ужасно?Много се кефя като някой започне да обеснява кое как трябва да стане,колко часа да ти е срещата,как да си облечен,какво да кажеш.Всичко,което трябва да направиш е просто да се поинтересуваш какво харесва въпросният човек.Като излезете на среща не е нужно да си броиш минутите,сакън да не трае по-дълго срещата.Човек отива на среща с нагласата,че трябва да бъде себе си,а не да се води по някакви неписани закони...

Re: Имам проблем..

Цитирай Първоначално написано от Ubieco
    Цитирай Първоначално написано от m1lan3l0
    отиди при нея,плясни патока на масата погледни я мило и кажи моме че ти скъсам гъзицата.Гарантирам че ще е твоя завинаги
    направо ме разби

Град
    село София
    изебия едно убаво такова, че кеф да й стане
    LikeAstar
    Hiph0pgirl

hi az sam now tyka! 6e ima dosta da si b1rborim

Град
    Halls Of Valhalla
    Въобще няма да чета темата ти,а ще ти отговоря направо - КАТО БЪДЕШ СЕБЕ СИ !

На 100% съгласен!
    whO0p-whO0p

Книгата "Играта" от Нийл Строс.
    Иначе добре си се справил!
    whO0p-whO0p

Цитирай Първоначално написано от MaRiJuAn
    "Как да се харесаме на момиче" ... всяко момиче има различен вкус ! Вместо да четете по форуми ... пробвайте сами ! Иначе ЕВАЛА за труда ! Темата е доста полезна !
    какъф труд човече, половината в темата са пълни глупости

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    vuh narode po4nah az da svalqm edna i to4no predi dve sedmici mi kaza da i sled edin den ne i az se 4ydq sq ko da pr kato edin put kazala da posle ne i sq kvo ebaam si mamata e ako nqkoi moje da kaje na tozi etap kak se deistva 6toto ne sum razy4il i ne mi e poznato

Град
    Italy,Venezia
    Имам един въпрос: Миналото лято бяхме се събрали аз, един мой приятел и 2 момичета в един апартамент и си купонясвахме с тях. Всичко което написа стана но имам такъв по конкретирзиран въпрос: Преди момичетата така да се отпуснат, преди това си говорихме за най - различни неща разбира се тук се включват и майтапите и смешките след това едното момиче ми направи жест на въздушна целувка значи ли това че тя ме е харесала ? (Питам просто за пояснение, но така или иначе аз закъснях да си я хвана за гадже за което много съжалявам)
    Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.

Цитирай Първоначално написано от Teenajer_993
    Имам един въпрос: Миналото лято бяхме се събрали аз, един мой приятел и 2 момичета в един апартамент и си купонясвахме с тях. Всичко което написа стана но имам такъв по конкретирзиран въпрос: Преди момичетата така да се отпуснат, преди това си говорихме за най - различни неща разбира се тук се включват и майтапите и смешките след това едното момиче ми направи жест на въздушна целувка значи ли това че тя ме е харесала ? (Питам просто за пояснение, но така или иначе аз закъснях да си я хвана за гадже за което много съжалявам)
    Не съжалявай! При описаната ситуация: 2 пачи и 2 момчета цяла вечер в 1 апартамент и най-накрая вечерта да завърши само с 1 въздушна целувка... Считай и си прави изводите сам. Дори да беше тръгнал с това момиче, трябвало е да чакаш поне 1 година докато стигнете дори до телефонен секс. Споко, нищо не си загубил.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Например едни развлачени дънки, или суичър в който можете да се поберете ти и барт + кучето не е подходяща комбинация. Крещящите цветове също. Избирай дрехи в една гама или близки по цвят. Добра комбинация е бежаво + жълто; светло съньо + дънки; червена блуза и бежави панталони.
    С това не съм съгласна. На всяко момче дрехите му стоят различно. Например за по-широки дънки, панталони защо трябва да имам нещо против. А и обожавам голеееми и меки суитчъри
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

ми неможе да стане на сила...по-добре и кажи да баде наясно с твойте чувства или и го показвай...и ако те отреже категорично без да се замисли няма смисъл да дълбаеш,защото само допалнително ше нараняваш себе си.....сас заобиколки а-у нищо няма да направиш....дирекно и смело,такива трябва да са момчетата,но все пак и малко настоечиви,но не и досадни

Супер фен Аватара на Bianc0
    wtf ?! 932131 реда с глупости...Бъдете себе си.

Не съм прочел нищо, прочетох само че някакви си двама ще ни дават съвети и искам да кажа , Ха абе вие вярвате ли си ? Никoй не може да каже ето така трябва да се държиш и всяко момиче ще ти върже ;d Всяко момиче е различно така че според мен няма никакъв смисъл тая тема .. ;]]
    xa pro sm ;]

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Според мен пък темата е малоумна, а автора трябва да намали филмите , а примерите му са просто абсурдни. Нз за някакъв адския сваляч ли се има или какво.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Цитирай Първоначално написано от tolypro
    Не съм прочел нищо, прочетох само че някакви си двама ще ни дават съвети и искам да кажа , Ха абе вие вярвате ли си ? Никoй не може да каже ето така трябва да се държиш и всяко момиче ще ти върже ;d Всяко момиче е различно така че според мен няма никакъв смисъл тая тема .. ;]]
    от части си прав но не съвсем
    1. Първо трябва да общуваш с момичето, най-честата греша при момчетата на този етап е тази, те гледат влюбено момичето и чакат нещо да се случи, момичето също чака нещо да се случи и всъщност нищо не се случва
    2. Трябва да си уверен, усети ли че те е страх или по-лошо загорял си ... прав ти път
    3. Трябва да си учтив но не да изпълняваш всяко нейно желание и да се превърнеш в прислужник, така вече не си и интересен и ще започне само да те използва.
    4. Трябва да и покажеш че си мъж а един от онези емоподобни хермафродити които са заобиколени от момичета но всъщност са само техни приятелки (Не им завиждайте), но нямам предвид да я насилваш или биеш, а да покажеш че можеш да се справиш с всичко.
    5. трябва да излизаш на вън а не да пишеш коментари в някои от неините профили с надеждата да и направиш впечатление сред всичките 500 човека които правят същото
    6. бъди различен

пс: някой трябва да изтрие ненужния спам в темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си