.
Затворена тема
Страница 27 от 91 ПървиПърви ... 172324252627282930313777 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 2269

аз съм директен човек ;)

Изобщо не си и направих труда да чета написаното от теб скъпа темосъздателке ! :ддд Таа давам го директно,как да се харесаш на момче,покажи че си жена и бъди себеси,ако той те хареса значи има вкус или е тъп като галош,зависи от теб какъв човек си,ако не те хареса или е задник или разбира от момичета,това пак зависи от това що за човек си Успех и Нека силата бъде с теб ! Надявам се да няма обиди относно това че не прочетох темичката
    Та нали за това падаме ! За да се научим да ставаме!

темичката е как да се харесаме на МОМИЧЕ
    ААаАаА за наденицата ли питате?

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...

Re: аз съм директен човек ;)

Цитирай Първоначално написано от parcalino0juso
    Изобщо не си и направих труда да чета написаното от теб скъпа темосъздателке ! :ддд Таа давам го директно,как да се харесаш на момче,покажи че си жена и бъди себеси,ако той те хареса значи има вкус или е тъп като галош,зависи от теб какъв човек си,ако не те хареса или е задник или разбира от момичета,това пак зависи от това що за човек си Успех и Нека силата бъде с теб ! Надявам се да няма обиди относно това че не прочетох темичката
    Мога да ти кажа,че тая тема е създадена от мъж.И Владо е казал доста смислени неща,така че си заслужава да седните да я прочетете дори да не сте съгласни с тезата му.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    По средата на нищото.
    Цитирай Първоначално написано от oNthEmaX
    Цитирай Първоначално написано от tolypro
    Не съм прочел нищо, прочетох само че някакви си двама ще ни дават съвети и искам да кажа , Ха абе вие вярвате ли си ? Никoй не може да каже ето така трябва да се държиш и всяко момиче ще ти върже ;d Всяко момиче е различно така че според мен няма никакъв смисъл тая тема .. ;]]
    от части си прав но не съвсем
    1. Първо трябва да общуваш с момичето, най-честата греша при момчетата на този етап е тази, те гледат влюбено момичето и чакат нещо да се случи, момичето също чака нещо да се случи и всъщност нищо не се случва
    2. Трябва да си уверен, усети ли че те е страх или по-лошо загорял си ... прав ти път
    3. Трябва да си учтив но не да изпълняваш всяко нейно желание и да се превърнеш в прислужник, така вече не си и интересен и ще започне само да те използва.
    4. Трябва да и покажеш че си мъж а един от онези емоподобни хермафродити които са заобиколени от момичета но всъщност са само техни приятелки (Не им завиждайте), но нямам предвид да я насилваш или биеш, а да покажеш че можеш да се справиш с всичко.
    5. трябва да излизаш на вън а не да пишеш коментари в някои от неините профили с надеждата да и направиш впечатление сред всичките 500 човека които правят същото
    6. бъди различен

пс: някой трябва да изтрие ненужния спам в темата

Напълно съм съгласен ! ^^
    Не може да избягаш от слабостта,трябва да се бориш с нея или да умреш и ако бъде така, защо не сега, къде гледаш?

браво за темата!!!

Ох това чувство за хумор...нямам никакво чувство за хумор.Фатално ли е?
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

Мега фен
    На писане и по форуми изглежда супер лесна работа, да ама не. Трябва си реалното общуване. Винаги можеш да подхванеш някоя тема и да започнете да си говорите и от там нататък е ясна и лесна работата.

Цитирай Първоначално написано от Mitkoni
    не,само внимавай да не изтърсиш нещо не на място.Но и не се спучай тотално,защото все нещо може и да ти се получи

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    дръж се естествено най-лесния начин е да земеш нечие сърце е като го накараш да се разцмее (относно това " най-лесния начин е да земеш нечие сърце" моля да не ме изкарате пак някакъв че последния път когато го казах се каза че събирам органи )

Времее да се обединим!

Re: аз съм директен човек ;)

Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    Цитирай Първоначално написано от parcalino0juso
    Мога да ти кажа,че тая тема е създадена от мъж.И Владо е казал доста смислени неща,така че си заслужава да седните да я прочетете дори да не сте съгласни с тезата му.
    Такам тогава лично се извинявам на владо и много поздрави и за това че не прочетох онуй нещо
    Та нали за това падаме ! За да се научим да ставаме!

Цитирай Първоначално написано от kypo
    а, аз ще ви осветлявам аз нищо не разбирам от тия момичета, тва не са хора
    Хора са ама още май не си си харесал някоя... а харесай и после друга песен ще пееш
    Бъди себе си, за да те уважават и другите...

Цитирай Първоначално написано от Mitkoni
    това е поправимо и аз бях така но с малко тренировка, вицове, комедии положението се оправя, иначе винаги има опасност да истърсиш нещо не на мясно то ако мислиш за това ще се притесниш и ще го направиш

Град
    Sofia
    Начи,момчета,слушайте.Хващ те се за топките,посочвате момичето с ръка и викате:"Ше те еба яко."

хахаха най кофти е ,че някфи псевдо пичове тип фефън и мускули се харесват повече аз не смятам ,че не може някъф мускулест пичага тип неинтелигенция да свали нещо по-добро от мен без значение тяло коса и тн няма ли мацки които се кефят на умни готини с добро образование хубава работа.......хахахахахахах неееееееееееее

Мега фен
    ^^^^
    Щом сме седнали да ревем в тоя форум, ясно е, че или сме сдухани, или загубеняци. Ако бяхме нормални хора нямаше да кибичим тука сега Знам, че звучи тъпо, ама се замислете...

Ще ти отговоря като кажа, че не четеш какво пише автора... Той човека написал имаите самочувствие.... Апък ако махнеш само това че се мислиш за идиот идеята е прекрасна ... В парка отивате и след това отидете примерно някаде другате ... И след това си деистваи по план а

Момчета прочетох само 2 страници ... ии малко ме домързя да чета 45 страници ... та вупроса ми е : от месец харесвам едно момиче и сам и предлагал тя тогава ме отряза, но после каза, че ме обича и на другия ден се скарахме и дотам. Сега продялйаваме да си пишем да споделяме аз постоянно и казвам че я обичам че не мога без нея и теи подобни тя не излиза, защото е наказана но май утре след даскало ще ходим да играем билярд (любимата и игра) ... но незнам за какво да си говорим И имам чувството че все още има някви чувства към мен ... няя да сме сами .. сиг ще сам с приятели ама това няя никво значение таа за во да си говоримм ии как да се държа ..... 97 набор е ... мала но я обичам пак и няма значение възраста

Браво на автора за темата ще ми помогне много според мен

темата е добра но коментарите са идиотски и на никой няма да помогнат

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    дръж се естествено

темата си е много хубаво написана! Момчета не глеайте да ни привличате внимаето,защото изглеждате глупаво в повечето случаи

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TedinCetyYy
    темата си е много хубаво написана! Момчета не глеайте да ни привличате внимаето,защото изглеждате глупаво в повечето случаи
    Е...ми ако не ти привлеча вниманието, как ще ме забележиш, ако аз искам, а ти не си ме забелязала ? Дай ми отговор.

Sajelqvam 4e ne pi6a po bylgarski no sam lamer i ne znam kak da si napravq balgarskiq Bulgarian funetik .. ta da se vyrnem na temata vsqko momi4e se vpe4atlqva ot razli4ni ne6ta ne izbroqva6 vsi4ki da ti kaja
    momi4etata koito az poznavam ne se vpe4atlqvat ot nito edno ot tiq ne6ta te gldat samo haraktera
    Fuck is good,
    Fuck is funny,
    A lot of people fuck for money,
    If you think the fuck is funny,
    Fuck yourself and save your money!!!

Хората са различни- затова е много трудно да се отговори на този въпрос. Но пък от друга страна за всеки влак си има пътници... По принцип ако едно момиче реши "че не си неин тип" и на ръце да проходиш пак нищо няма да стане Главните правила поне според мен е да не се вдървяваш ( самопсихоза от сорта на "ама какво да й говоря", "ама дали ще ме хареса" , "ама как да ме хареса" и "дали няма да ме помисли за балък" само утежнява положението), да не си гнусар и да я слушаш- да се интересуваш от нея и да си внимателен, а не някой галфон (въпреки че някои и галфони харесват) и да й покажеш , че имате общи неща... По принцип най-добрите връзки излизат тогава, когато първо се сприятелиш с мацката и после действаш, а не да я нападнеш директно- така поне ще има интерес и интрига, щото като разбере от втория ден , че си й в кърпа вързан и си чао....

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Най-важното е да си естествен и да нямаш самочувствие до тавана. Добре да е имаш малко ,ама някои прекаляват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си