- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Както в много мнения пише - не трябва да показвате колко лудо сте хлътнали....маркират ли ви, като "в кърпа вързан" губите играта.
А относно свалянето - действайте! Няма за кога да отлагате щурма, ако сте влюбени, няма време за губене. Бъдете естествени - позйорските номера, минават само след много време практика и в крайна сметка не печелите нищо. Опитвайте да се развивате - четете. Когато имаш някакъв поглед над повече теми откриваж нови гледни точки.
Но най-важното е след като паднеш да се изправиж изтупвайки прахоляка. Понякога просто не се получават нещата. Тогава продължавате напред към следващата цел.......
Поканих я на среща мисля че нещата се подреждат но когато излезем искам някои друг савет
едно голямо браво от мен това е важна тема за вси4кини.Браво на автора!!!!
Влюбен съм в едно момиче. Забелязвам че има добро отношение към мен. В един момент обаче разбрах че тя е влюбена в друг, а след това й казах какво съм разбрал. Мога ли да се надявам че тя ще ми се довери след това и да очаква същото от мен? Коже ли да се направи нещо в кратък срок?
На автора мога да му кажа само едно БРАВО за получителната тема!
Макар и вече доста късно..щеше да ми е интересно да видя тема за жените на всички критици, които са писали тук!
Немога да ги разбера жените. Значи аз и едно момиче се харесва ме
взаимно но тя не иска да сме гаджета, но пак аз изкам. Какво да правя?
Ей 4овек да те питам аз тебе пробвах с гу6кането след 6егите стана при едно моми4е но после осъзнах 4е тя не за мене после 4ух друго моми4е към което се бях насо4ил да казва на една нейна приятелка "Тоя твоят братов4ед като ме прегърна 6тях да повърна" и 4ух и о6те един път бяхме на един празник с нея да правим сценка и после играят си4ки и един мъж я хвана да играят и тя после като свър6и танца каза "Едвам се отървах от тоя малее не ме пуска бе" и се 4удя да не си помисли така и за менеа и на тва моми4е един път и казах и тя отговори с да на другия ден с НЕ
бях 6окиран направо толкова дълго я желах и ся пак се пробвам с нея но тя уж дава някой намек после не ту намеква после пък не и така мн е трудна ли как да кажа и си мисля 4е бая опит съм добил тва моми4е да го свалям после се пробвах с друга само се пробвах да видя кво 6те стане не исках връзка и за една но6т е моя
еех опасен съм ей мн опит мн не6то
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Кажи и че искаш да ти е приятелка с принадлежностиПървоначално написано от mitakaa95
нещо като швейцарско ножче
![]()
![]()
![]()
" Дрехите трябва да са ти по мярка и да се чувстваш удобно в тях, това е основното правло. Например едни развлачени дънки, или суичър в който можете да се поберете ти и барт + кучето не е подходяща комбинация. Крещящите цветове също. Избирай дрехи в една гама или близки по цвят. Добра комбинация е бежаво + жълто; светло съньо + дънки; червена блуза и бежави панталони. Друг вариант е контрастни цветове. Например: тъмносива блуза и сини дънки, светлооранжава ризка и тъмни панталони. Схванахте идеята, нали? "
Ти к'во кат се носиш с плътните дрехи като педераст и к'во всички да ти подражават ли. Аз такъв ми начина на живот, тея дрехи са ми супер удобни и има мацки, които ценят хората със стил... Стила не е нещо което се придобива човек се ражда с него
нали знаеш...
Аз к'во кат се нося изтърсено и тей ми е готино да си променя целия живот и убеждения заради някоя която още не познавам едва ли
Невероятно е какво биха направили хората за удобрението на хората имайте малко вяра в себе си... Рано или късно всичко си идва по място ако не дойде значи не го заслужаваш, кат се замислиш малко и ще го видиш, че е точно тейВсеки влак си има пътници... Живей за днес, защото утре може да не дойде... Ако живееш за някой, ти не живееш своя живот, а живота на някой друг ... На тея години малцина знаят кой са всъщност каму ли да ми говорите за любов на тея години само се преебавате един друг и нищо друго не правите детски ви истории, живели сте максимум 18-19 години да са най-възрастните тука и к'во нито сте толкова опитни нито нищо само се спичате един друг и не мислите правилно... Ако не можеш сам, не го прави има една приказка... 'щото се разждаш сам, умираш сам, и в ковчега пак си сам...
Лошо няа ама тряа има граници нали се сещатеааа стига по тая тема кофти е за тва няа кво да се каже повече
До автора
аз като момиче искам да ти направя някои забележки.Ако съм прочела правилно излиза че момчето трябва да говори през цялото време но едно момиче едва ли ще иска през цялото време на срещата ви само ти да говориш. ние момичетата обичаме да говорим за себе си и най важното е да има кой да ни слуша.Затова според мен момчето трябва да бъде добър слушател.Е ако момичето е срамежливо и не обича да говори така можеш да избегнеш нловките ситуации но вече повечето момичета са отраканиИ това с тембъра на гласа и цветовете на дрехите също не мисля че е от голямо зьначение даже ако почнат да си преправят гласа ще стане още по зле изобщо доста неща има които могат да объркат всяко начинаещо в срещите момче.
и това за митко металика и африка.Ние да не сме някви безмозъчни.Ако момиче с което си излязъл на среща почне да ти говори някакви безсмислици ти какво ще си помислиш иначе хубаво че си си направил труда да дадеш напътствия на начинаещите.
начи предполага се че ако излизате с нагласата да се харесате на момичето това няма как да се случи... какво ходите си и й говориш като предварително си си отделил няколко добри фразички НЕ деба усетете го xD и излизайте с друга нагласа...и не мислете постоянно как трябва да и се харесате все пак излизате за забавление не по задължение ;d... а и всичко е относително може пък да сте и крайно антипатичен и колкото и да се пънете едва ли ще ви хареса.... все пак успех на всички
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
Първоначално написано от mitakaa95
Няма такова нещо - харесва ме и не иска ! Или те ползва за спонсор или те баламосва !!![]()
много ъмерикън хайскул малко реалност...всичко е шанс любовта просто се случва и тогава никой не ти гледа жестовете и комбинацията на дрехите...![]()
Всичко е много добре оформено и обмислено,но никъде не е написано нещо за коса,смисъл прически и т.н.![]()
ква коса, кви прически?
сега не е ли модерно да си гола тиква (мафиа стайл)![]()
полезна темичка![]()
На мен пък ми беше много забавно като го четох. Всмисъл няма да го помисля за някакъв побъркан или подобно. А и ако е ходил на Металика ще има какво да се обсъжда. Ккато и всичко това отваря и много сдруги теми за разговор.Първоначално написано от GaLkAsS
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
A mini cooper-a ми ще ми помогне ли при свалките с момичетата?
От няколко месеца харесвам едно момиче от нашия клас.Първо и подарих едно слонче за Коледа и тя се изненада...Сега за Свети Валентин и подарих гривна и и написах писмо.Дадох и ги.Всички нейни приятелки искаха да и сложат гривната защото според тях беше много хубава,но момичето,което харесвам си ги прибра в раницата.Още едно момче и подари нещо,доколкото видях някакво дървено сърце,но неговия подарък го даде да го разглеждат другите.Много ми е гадно заради тази неизвестност защото нищо не сме си казвали от първия ми подарък.Понеже вие тук сте по-опитни от мен искам да ви помоля да ми дадете съвет.
Лесно е да впечатлиш момиче с външния си вид, но е трудно да го впечатлиш с характера си. Бъдете себе си,това е най-важното.![]()
Има ли момичета за закачки тука? : D : D
Ами запознахме се в универститета.Сближихме се.По едно време се гушкахме и т.н. Видя,че не съм срамежлив.Но след време,започва да забелява това,че не съм уверен в себе си.Опитахме нещо малко с нея,демек целунахме се (не продължих да действам по настоятелно). Иначе покривам нейните изисквания за момче (разбирате ме).Но ето с тази моя неувереност и страх как ще реагира ако напраява това или онова,сега вече е изгубила интерес,отряза ме и т.н.(просто съм много влюбен). Има ли според вас някакъв шанс след време пак да опитам (вече преосмислих сериозно нещата относно смелостта,жалванията,неуве реността) ? Дали пак може да имам бегъл шанс с нея,ако мине достатъчно време.Сега не си говориме много,даже никък.И последен въпрос,дали ще и стане мъчно за мен след време ? Все пак прекарвахме доста време заедно.
Не, за кво да й е мъчно - на човек му се иска да е така, но тя не е толко тъпа, че да те отреже, ако те харесва. Може и да не знае кво иска, ако е по-яко парче.
Лиду сте ве мамка му![]()
![]()
![]()
Let`S RiD3 Th3 SkyYy !!!{}~{}~{}
{~~~~~~~~~~~~~~~~_~~~~~~~~~~~~~}
Един съвет-На пазара ме няма оставам себе си -ДАно ти помогне
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!