- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Chacho, страхотно си го написал! Браво! В живота всичко трябва да го правим, защото ни се иска, а не да се харесаме на някого. Когато се правиш или въртиш игрички, много ясно си личи и в повечето случаи, рискуваш да станеш смешен. А когато си естествен по природа и не се "напъваш" да правиш впечатление, момичетата/ момчетата те оценяват много по-високо.
И да, определено жените обичаме увереността в мъжете и именно това потвърждава съгласието ми с Chacho.
Принципно да се харесваш на някого е безсмислено.На света има толкова много хора,които си допадат,че е напълно лишено от смисъл да лъжеш или променяш себе си за да се харесаш на когото и да било.
Не гледайте отговорите преди да сте отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно. И така:
1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
2.Кой е любимият ти цвят от тези - жълт, зелен, червен, син или черен.
3.Първият ти инициал -А-Р, Л-Р, С-Я.
4.Месецът ти на раждане.
5.Кой цвят харесваш повече - черен или бял.
6.Напиши името на човек от същия пол като твоя.
7.Любимото ти число.
8.Калифорния или Флорида.
9.Кое харесваш повече - езерото или океанът.
10.Напиши желание.
Отговори:
1.Това е името на човека, в който си истински влюбен.
2. Ако си избрал:
Червено - ти си жив и изпълнен с любов.
Зелено - твоята душа е щастлива и излъчва спокойствие.
Жълто - ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
Синьо - ти си човек със спонтанен характер.
Черен - ти си скромен и агресивен.
3.Ако инициалът ти е:
А-Р-имаш много приятели и любов в живота.
Л-П-опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне.
С-Я-обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4.Ако си роден през:
Януари-март - годината ще е много добра и ще разбереш, че си се влюбил в този, в който не си очаквал.
Април-юни - ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-септември-ще имаш силна година с много промени.
Октомври-декември - годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа.
5.Ако избереш:
Бяло-Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичко това, но може и да не го разбереш.
Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях.
6.Това е най-добрият ти приятел.
7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8.Ако избереш:
Калифорния-Обичаш приключенията.
Флорида - Романтична душа си.
9.Ако избереш:
Езеро-Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснеш това в друг форум до час.
За да те хареса едно момиче трябва да бъдеш себе си , да имаш голямо чувство за хумор и да й обръщаш внимание .....
Не гледайте отговорите преди да сте отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно. И така:
1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
2.Кой е любимият ти цвят от тези - жълт, зелен, червен, син или черен.
3.Първият ти инициал -А-Р, Л-Р, С-Я.
4.Месецът ти на раждане.
5.Кой цвят харесваш повече - черен или бял.
6.Напиши името на човек от същия пол като твоя.
7.Любимото ти число.
8.Калифорния или Флорида.
9.Кое харесваш повече - езерото или океанът.
10.Напиши желание.
Отговори:
1.Това е името на човека, в който си истински влюбен.
2. Ако си избрал:
Червено - ти си жив и изпълнен с любов.
Зелено - твоята душа е щастлива и излъчва спокойствие.
Жълто - ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
Синьо - ти си човек със спонтанен характер.
Черен - ти си скромен и агресивен.
3.Ако инициалът ти е:
А-Р-имаш много приятели и любов в живота.
Л-П-опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне.
С-Я-обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4.Ако си роден през:
Януари-март - годината ще е много добра и ще разбереш, че си се влюбил в този, в който не си очаквал.
Април-юни - ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-септември-ще имаш силна година с много промени.
Октомври-декември - годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа.
5.Ако избереш:
Бяло-Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичко това, но може и да не го разбереш.
Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях.
6.Това е най-добрият ти приятел.
7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8.Ако избереш:
Калифорния-Обичаш приключенията.
Флорида - Романтична душа си.
9.Ако избереш:
Езеро-Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснеш това в друг форум до час.
Здравейте,харесвам си едно момиче ,но то е с една година по-голямо от мен.Аз съм на 14,тя на 15.Как да я накарам да ме хареса?Пишем си често,но не толкова често я виждам навън и когато я видя само се поздравяваме.Постоянно е с приятелките си и не мога да я заговоря ... притеснявам се от тях . Когато си пишем ,често има закачки,но понякога се и караме.ПОМОГНЕТЕ МИ,МОЛЯ!!!
Така, като за начало няма такъв филм "да я накараш" да те хареса.
Доста малко информация си дал. Ти ли започваш да и пишеш или тя на теб? /като цяло не отдавай голямо значение на чатовете, физическия контакт си е друга работа/ Откъде се познавате - общи приятели/в едно даскало ли учите/ (тоест често ли се виждате) И btw няма смисъл да се притесняваш от приятелките и - като нищо можеш и тях да ги включиш в разговора. Което по-нататък така или иначе ще ти трябва ако се занимаваш с момичета, така че колкото по-отрано свикнеш, толкова по-добре.
Бъди себе си ,без да се комплексираш и без да се правиш на "кой съм аз "![]()
Реших да прочета темата отгоре отгоре, да видя как мислят момчетата по това.
Доста ми харесва съвета за чистотата, защото това си е важно,поне за мен.
Плюс това още нещо - трябва да сте мили. Не знам съществува ли момиче, което да не харесва това някой да й прави комплимент или да се вържи с нея като с писано яйце.
Освен това момичетата искат внимание - никое момиче няма да се противи да й обръщате внимание, да се интересувате от нея. Е, разбира се говоря за истинските момичета, а не тези, които искат парички и т.н.
Освен това вниманието не бива да изчезва щом спечелите момичето. Това често се случва - тя вече е ваша и готово мисията изпълнена, но това не е съвсем така.
От време на време напомняйте й, че е важна за вас, например изненадайте я с цвете, дори и да сте го откъснали току-що, или пък просто й подарете нещо, напишете й нещо, направете жест, дори и малък, момичето ще се почувства хубаво.
Това е от момичешката гледна точка![]()
здравейте тинейджъри !
Ето една статийка с малко полезни съвети, а ако не ви доскучее има и други на тази тематика !
http://www.xn----7sbzhilcabkdehhh6c....%81%D0%B8.html
Има много начини да се харесаш на момиче, но най-важното е да не ставаш досаден! Пиши й винаги пръв, примерно през вечер, ще се зарадва много. Опитай се да я опознаеш много добре. Говорете/пишете си за нещата които и двамата харесвате, за да разберете общите си интереси, а след всичко това я покани да излезете. Ако примерно тя ти откаже (дано да не става) не се отказвай от нея, но не бъди и досаден! След известно време тя сама ще поиска да излезете ! Успех от мен![]()
Каквото и да ви говорят, каквито и мачовци, каубои, ММ-бойци и тем подобни да са на мода, момичетата дълбоко в душите си обичаме романтичните мъже, които ни поднасят цветя, кавалерстват и могат да водят смислен разговор и умеят да ни разсмеят.
Да не забравяме и да са чистоплътни, защото все по-често срещам мръсни дънки, мазни коси и кецове в безобразно състояние, към които е прикрепен смартфон-последен писък на модата!
Ако към всичко това момчето притежава някакви интересни умения като карането на безмоторен самолет-идилията е пълна!
Ама не разбирам защо има тема ".. на момиче", а няма "..на момче".. каква е тая дискриминация ;д
Как да се харесаме ли?? Пълни глупости...Каквото и да правите, ако не ви иска е излишно, Бог да станете ще е без значение. Първо защото насила нищо не става и второ, някой ще ви хареса такива каквито сте, има ли нужда да се правите на някой друг за да ви харесат а не сте себе си, то тогава всичко е изкуствено и няма капчица чистота и истина.....
Здравейте, имам сладния проблем и бих искала да разбера вашето мнение и как бихте постъпили в тази ситуация:
Падам си по момче от доста дълго време, но ме беше срам да му кажа защото сме много добри приятели и сме в един клас. След известно време той ми казва, че ме харесва! Но се появи едно момиче, което стана най-добрата ми приятелка и се оказа че двамата също се харесват и станаха гаджета.. Разбира се, не ми беше приятно, но какво можех да направя освен да му кажа какво чувствам към него! Направих го, той ми каза че вече не я харесва както преди защото се държи ужасно с него.Каза ми че е готов да се раздели с нея за да бъде с мен! На рожденият ми ден го поканих заедно с най-добрата си приятелка! Когато го видях той ме прегърна и ми каза че съм прекрасна, думите му много ме зардваха. През цялото време той се движеше около мен а накрая ме целуна пред гаджето си. Почувствах се добре но и зле, защото приятелката ми се натъжи. След около седмица и обясни че няма да остане с нея но няма и да тръгне с мен само защото не искада си разваляме приятелството. Той не се раздели с нея,а аз продължавах да го харесвам все повече с всеки изминал ден! След приблизително около месец, той е казал на една приятелка че ни харесва и двете и не знае какво да прави! Гаджето му се раздели с него, защото е разбрала че се харесваме взаимно, но пак си останахме приятелки! Той не искаше това да става и ми каза ''не искам да ни гледаш отстрани да те боли", но продължи да се върти около нея, а не мен не ми обръща внимание! Мога да твърдя, че го обичам, постоянно мисля да него или за ТЯХ, спомням си първият път когато погледите ни се срещнаха и когато ме прегърна и целуна за първи път. Чувставм го близък и с него съм себе си. Боли ме и съм тотално объркана! Моля ви, помогнете ми!
П.С: Съжалявам за правописните и пунктоационните грешки!
Последно редактирано от Darling09 : 12-31-2014 на 12:19
истината е една... слушайте батко ви хахахобхваща по-голямата част от жените
1) сред много хора - трябва да се подиграете смешно с някой, по интересен начин
пример - виж го оня как ходи, все едно са му писали двойка днес, и техните го чакат да си покаже бележника....
некакви ето такива креативи - печелят - нейната усмивка, и блясъкът в очите и гледайки Ви
повторете програмата още няколко пъти
поканете я на кафе/ ресторант
секс
коли за скрап изкупуване на коли за скрап за гр. София и региона
Ахахаха res5ect , ако това ти е подхода с жените съм без коментар![]()
![]()
Мацките се кефят на лидерите , хората които водят интересен лайфстайл,които ги карат да изпитват по 324312321 емоции като са заедно , а не простотиите които сте ги правили когато сте били по на 12 години
Toя пример който си дал , бих го използвал в ситуация , която се свалям с мацката и някой идва да ми се прави на най - големия алфа мъжкар на света , с цел да се хареса на мацката :]
Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно! И така:
1. Напиши името на човек от срещуположния пол.
2. Кой е любимия ти цвят от тези – Жълт, черен, зелен, син или червен.
3. Първият ти инициал: А-P, Л-Р, С-Я.
4. Месецът ти на раждане.
5. Кой цвят харесваш повече-черен или бял.
6. Напиши името на човек от същия пол като теб.
7. Любимото ти число.
8. Калифорния или Флорида.
9. Кое харесваш повече: Езерото или океанът.
10. Напиши желание.
Отговорите:
1. Това е името на човека, в който си истински влюбен.
2. Ако си избрал:
Червено – Ти си жив и изпълнен с любов.
Черен – Ти си скромен и агресивен.
Зелен – Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
Син – Ти си човек със спонтанен характер.
Жълт – Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3. Ако инициалът ти е:
А-Р – Имаш много приятели и любов в живота.
Л-Р – Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще.
разцъфне.
С-Я – Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4. Ако си роден през:
Януари-Март – Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се.
влюбил в този, който не си очаквал.
Април-Юни – Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-Септември – Ще имаш незабравима година с много промени.
Октомври-Декември – Годината няма да е от най-добрите, но ще.
откриеш сродна душа.
5. Ако избереш:
Черно – Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много.
промени и ще се радваш на тях.
Бяло – Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще.
направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6. Това е най-добрият ти приятел.
7. Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8. Ако избереш:
Калифорния – Обичаш приключенията.
Флорида – Романтична душа си.
9. Ако избереш:
Езерото – Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан – Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10. Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час
Аз сам Данчо и сам на 18 и вече имам косопад.Пробвах всичко дори си мазах главата с яйца и кокосово масло.Мола помогнете тук или ми пишете на емайла trazex@abv.bg