.
Затворена тема
Страница 32 от 91 ПървиПърви ... 222829303132333435364282 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 2269
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    На вас нормално ли ви се струва 17 годишно момиче да ходи с 14 годишно момче?
    Зависи. Но и да не го възприемат другите, за влюбената двойка не мисля че ще е проблем

По темата бих казала само едно: БЪДЕТЕ ТОВА КОЕТО СТЕ, МОМЧЕТА!! Защото няма нищо по-хубаво от един естествен мъж/момче в очите на едно момиче

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Аз пък бих казал това: Просто бъди СЕБЕ си!

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Ох.. ако всички момчета изпълняваха тези правила... нямаше да има девствени момичета..

Ами.. вижте, доста е индивидуално и относително, затова няма да говоря общо, а за себе си.
    Лично аз се впечатлявам от непринудено, мило държание, разговорливост, комплименти, малки жестове, нежни погледи... никога не съм харесвала момчета, с които не може да се подхване сериозна тема, които обръщат всичко на простотия или които нямат най-малка обща култура.. мразя и селяндурски подмятвания, подсвирквания и тем подобни....
    но някои се кефят на такива... индивидуално е, както споменах.

Повече от фен Аватара на BgHtH
    И аз да си споделя скромния си житейски опит.Всеки може да си хване приятелка,показваш внимание към нея(не натрапчиво разбира се) и рано или късно някоя ще се върже.Ако обаче искаш да си хванеш приятелка която не всеки може да хване трябва да се постараеш.Ясно е че всички момичета са различни и затова подхода е най-важен.Въпрос на отношение,някой момичета харесват един тип поведение ,други друг.Имах една приятелка с която колкото по-зле се държах ,толкова по-добре тя се държа с мен.Друга пък при най-лекия намек или бъзик се нацупваше "-Ако така ще се държиш ,аз ще си ходя !" Не е лошо първо да се поразучи положението-какви са й интересите, по какъв тип момчета си пада ,какво я вълнува за да знаеш как да подходиш.Примерно любимия ми подход е е да покажеш интерес и след това да се отдръпнеш малко,обаче всичко пак е индивидуално,примерно излезнете един-два пъти и вместо да й кажеш "-Ся кога ще излезем пак?" й кажи че си изкарал много приятно с нея и тя да те потърси когато е свободна.Ако си направил добро впечетление би трябвало да те потърси,ако не-явно няма интерес, и това пак е субективно ' щото има момичета който не поемат инициатива.
    Всички момичета се впечетляват от комплименти (поне аз не познавам момичета който не се впечетляват),обаче тънко поднесения комплимент винаги предизвиква по-хубава реакция от клишета тип "Малеее много ти е хубава косата(парфюма,грима,и кьвото се сетите)"
    Изобщо тънките подмятания са къде къде по-успешни от дебелашките шеги.Силен лаф ми е "от 1 до 10 ти давам оценка 4 (или 6 ако е тънкообидна) ..... на тъмно" (задължително се набляга на тъмно :P )
    Друго нещо за което се сетих е че винаги е добре да си в добри отношения с приятелките на избраното момиче.Определенно носи точки когато момичето чува хубави неща за теб от приятелките си ,а ако се държиш гадно вероятно ще й опяват неща от сорта на "-как може да излизаш с тоя ... ( епитетите всеки сам може да си ги сложи)"
    Външния вид играе огромна роля,всички го гледат,макар че според мен излъчването е най-важноля.С колкото и готини дрешки и прическа да е някое момче ако се държи мухльо дето си няма и идея кво прави и се пита постоянно "Абе как такова момиче попадна до мене?" трудно да достигне до някъде,не че е невъзможно и не се случва ,обаче рядко се обръща внимание на такива хора.Момчетата който се притесняват да заговорят момиче мога да посъветвам да излизат повече. Като по-малък и аз много се спичах много когато съм се озовавал в компанията на красиво момиче,нормално е и се преодолява с нещо което повдига самочувствието -спортче нещо,някакво хоби и повече излизане и общуване с хора,в един момент просто спека изчезва и престава да ти пука .Пред компа трудно да се научи как да да се държиш с момичетата и хората като цяло.
    Като обобщение на целия роман дето го написах мога да кажа че най-важното е вниманието! Независимо по какъв начин се проявява тва внимание..
    Повечето хора сигурно ги ги знаят тези неща ,ама аз да си ги напиша

темата сигурно е полезна за някои момчета ....А знаете ли дали има подобна тема,която е полезна за момичетата
    От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.

Цитирай Първоначално написано от DeAdLyDoSe
    темата сигурно е полезна за някои момчета ....А знаете ли дали има подобна тема,която е полезна за момичетата
    И аз това се питам!

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    Цитирай Първоначално написано от GD95
    Цитирай Първоначално написано от DeAdLyDoSe
    И аз това се питам!
    питайте мене на лично е ша ви отворя портите на рая

просто едно момче трябва да бъде оригилно,забавно,да весели момичето,да я впечатли,да не се държи прекалено джентълменски или поне да не парадира и да не е натрапчив с това,мен лично ме дразни

иначе си мисля че трябва да разказват повече за себе си и от време на време да подхвърлят най-различни извън темата бележки за времето и мястото,ако на момичето му е интересно ще пита за още така за момчетата ще е по лесно да се ориентират в разговора

с две думи-инфо и смях

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    http://men.hotnews.bg/n/seksi-iphone.7485.html

e,не това ме уби!!! ххахахах
    извод: момчета,искайте на мама и тати (или там откъдето се сетите) парички и тичкайте в магазините за телефони,ние чакаме да ви се нахвърлим!!!

Град
    Варна
    Хумора е много важен, момчето да е забавно, да приказва, а не да мълчи като риба и да се прави на баровец .. И ако наистина харесва даденото момиче направо да и го каже, а не да овърта. Ако ще стане ще стане, ако ли не не е болка за умиране. Мен лично така биха ме спечелили (то всъщност вече ме спечелиха де ) Така, че бъдете естествени и ще успеете ..

Ако може малко помощ, но първо да разкажа набързо защо ми трябва такава. Преди година и половина имах едно ужасно гадже. Излизахме от одавна ,но се в компании. Веднъж останахме сами и така станахме гаджета, но тя искаше да не излизаме много сами ,защото много хора я познавали и щели са да и се подиграват и (най-дразнещото) да не показваме ,че сме гаджета. Когато излизахме все се шегуваха с нас ,че сме гаджета и аз казвах "Ми малко." ,а тя "Ти па! С тоя?! Чуваш ли се!?" ,което малко го приемах за обида. Търпях колкото можах на това и веднъж в компания и казах "Няма вече к'во да се криеме, всички знаят." (то се виждаше ,че между нас не беше само приятелство) . Тя оттам най-демонстративно ,пред всички, ми каза "Нямам представа за какво изобщо за какво говориш.". Това ми беше предела на търпение и след много кавги същата вечер скъсахме. Да не говорим ,че мене наричаше с думи от сорта на "гей", "пе**раст", "хомосексуална курва" и други тем подобни за да прикрие ,че сме гаджета.
    След това имах подобен случай ,но поне с нея не се криехме толкоз много и не се разделихме с епична битка.
    Проблема ми е ,че след тези два случайа самочувствието ,което и преди го нямах, се снижи много. Сега всеки опит да си хвана момиче свършва с епичен провал. Правя нещата написани от автора (за които ЕВАЛА) ,но не става и не става. Сега съм си харесал едно момиче , но тя е нещо като "забраненото цвете в градината" т.е. много е харесвана . Говорим си ,чатим и тем подобни ,но ме е страх да я поканя на среща, за да не завърши с подобен провал. Моля за някакъв съвет.

Цитирай Първоначално написано от devilax4o
    Ако може малко помощ, но първо да разкажа набързо защо ми трябва такава. Преди година и половина имах едно ужасно гадже. Излизахме от одавна ,но се в компании. Веднъж останахме сами и така станахме гаджета, но тя искаше да не излизаме много сами ,защото много хора я познавали и щели са да и се подиграват и (най-дразнещото) да не показваме ,че сме гаджета. Когато излизахме все се шегуваха с нас ,че сме гаджета и аз казвах "Ми малко." ,а тя "Ти па! С тоя?! Чуваш ли се!?" ,което малко го приемах за обида. Търпях колкото можах на това и веднъж в компания и казах "Няма вече к'во да се криеме, всички знаят." (то се виждаше ,че между нас не беше само приятелство) . Тя оттам най-демонстративно ,пред всички, ми каза "Нямам представа за какво изобщо за какво говориш.". Това ми беше предела на търпение и след много кавги същата вечер скъсахме. Да не говорим ,че мене наричаше с думи от сорта на "гей", "пе**раст", "хомосексуална к***а" и други тем подобни за да прикрие ,че сме гаджета.
    След това имах подобен случай ,но поне с нея не се криехме толкоз много и не се разделихме с епична битка.
    Проблема ми е ,че след тези два случайа самочувствието ,което и преди го нямах, се снижи много. Сега всеки опит да си хвана момиче свършва с епичен провал. Правя нещата написани от автора (за които ЕВАЛА) ,но не става и не става. Сега съм си харесал едно момиче , но тя е нещо като "забраненото цвете в градината" т.е. много е харесвана . Говорим си ,чатим и тем подобни ,но ме е страх да я поканя на среща, за да не завърши с подобен провал. Моля за някакъв съвет.
    Еми като я познаваш просто някой път като си говорите, кажи и "искаш ли някой път да идем на по кафе". Ако ти е навите ше приеме ако не ще се оправдава че има работа, че спешно трябва да отиде при леля си и т.н. Само ако ти откаже недей да и досаждаш. Просто не трябва да ти пука. Казваш си "не ме интересува, дали ще приеме, дали не, има и други" а не "ако откаже си тегля ножа".
    Давам покани за Lockerz. За повече инфо тук или на ЛС.

Град
    На масата
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Може да е клише , но бъди такъв какъвто си =).Не си струва заради мимолетно увлечение да се праваш на някой , който не си.
    Напълно съм съгласен
    Бомба със закъснител!

Але момичетата се вика искаме хумор.Кажеш нещо изхилят се,викат забавен си и до там,някой път само се подхилкват и мълчат,сигурно щото нищо не разбират.Т.е. гледат само да се забавляват от хумора ти за момента и после нищо......

Супер фен
    valdesbg всичко ,което изписа е НЕНУЖНО.просто буди ЕСТЕСТВЕН.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Някой на направи тема "Как да впечатлим едно момче"

Он топик: Радвам че че има естествени момчета. В моят град са големите "баровци", а кфилите ходят с тях само заради парите и моторите / на бащите на момчетата / ..
    *сън*

Re: Как да се харесаме на момиче?

Като обобщение - бъди различен. Не бъди нахален, не бъди страхлив. Много е важно и самочувствието ти. Всички неща които написах няма да ти вършат работа ако се имаш за смотльо, ако тръгваш с нагласата че ще те отрежат, че няма да се справиш, че това което искаш да направиш е нередно. Ако нямаш вяра в себе си - загубен си.

Ето моя проблем от къде идва :S
    Budi estestwen ne ynijawai i ne dawai da te ynijawat !
    Ako iskash da mi kajesh neshto lichno eto ti skype- kafkaz96

Град
    Пловдив
    Днешните момичета са доста странни

Re: Как да се харесаме на момиче?

Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Важна подробност е и тембърът, с който говориш. Прекалено пискливият глас не е сред любимите на жените. Не е нужно и да грачиш като мечок-махмурлия разбира се Постарай се гласа ти да има дълбочина. Друго важно условие за да отвориш врата по пътя към сърцето на една жена е какво излъчваш с гласа си. Когато си на среща обаче - гласа ти се вкочанява, започваш да заекваш, да изпускаш думи букви... абе личи че се притесняваш от километри. Затова - постарай се да не мислиш за това че си с момиче на среща. Представи си че си обясняваш на малкото ти братче как са изчезнали динозаврите. Придай малко академичност в гласа си.

По уместно ще е да кажеш нещо от сорта: "Знам едно кафе където правят страхотен шейк/чай/мокачино/кафе/топъл шоколад/сладолед хайде да идем там да го опиташ и да си полафим."

Нещо което ще ти помогне е преплитането на теми. Например - "Знаеш ли онзи ден с Митко ходихме на концерта на Металика. Беше супер яко, металика ми е една от любимите групи. А Митко пък видя един негов стар съученик, та отидохме в "Бай Гроздан" да се видим. Аз се запознах с него, страшно забавен човек, прилича малко на Майкъл Джордан и Бил Клинтън едновременно. Да се върна към концерта - около 3 часа класика и добро настроение. Съученика се казваше Янко, веселяк и половина, преди няколко дена се върнал от Африка. Спомням си че аз исках като малък да отида там, защото ми е интересно да науча за зулусите и техните обичаи. А искам да видя и слон. Което ми напомня че майка ми има колие от слонова кост....." ....

Не приятелю, девойката изобщо не те слуша какво говориш.
    Докато говориш, премести се до нея и започни да говориш до нея. Ако не реагира негативно и не се дръпне значи до тук си успял. Ако ли не - търси грешката някъде в себе си. Гледай я в очите и отвличай вниманието и от ръцете ти. Сложи ръка на коляното и/рамото и/върху нейната ръка и отново виж как ще реагира. Не би трябвало да е негативно. Докато говориш просто я гушни
    ...
    Като обобщение - бъди различен. Не бъди нахален, не бъди страхлив. Много е важно и самочувствието ти. Всички неща които написах няма да ти вършат работа ако се имаш за смотльо, ако тръгваш с нагласата че ще те отрежат, че няма да се справиш, че това което искаш да направиш е нередно. Ако нямаш вяра в себе си - загубен си.

Нека направя кратък разбор на "ОСНОВАТА"
    1) Кое му е толкова важно на тембърът? Какъвто ти е гласът такъв е... Не може на първите 5 срещи да си преправяш гласа и после като те чуе да каже "Защо ти е такъв гласа"... Какво ще и обясниш, ами четох в един форум еди си кво си... Особенно с академочността ще ги разбиеш отсякъде...
    2) ХАХАХАХАХАХАХАХАХА Това звучи 300 пъти по-глупаво от айде на кафе... просто защото айде да пием едно кафе е някак по-непринудено... Знам едно място където правят як шейк...

3) Вместо да говориш за Митко и металика, защо просто не и обясняваш " А бе много си тъпа, много си проста, много си тъпа много си проста, закона на ом гласи еди си кво си, снощи цяла вечер пърдях в нас и много миришеше..." НАЛИ НЕ ТЕ СЛУША ?!?!? Кажи като се изаках, акото ми приличаше на Бил Клинтън и Майкъл Джордан и имаше прическата на бъгс бъни...
    3) Като се преместиш до нея, какво очакваш да каже??? Бягай бе нещастник??? това е първа среща! Няма да те разкара, но ще и е тъпо. ТОВА Е СУПЕР НАХАЛНО... Сложи ръка... оууууу йес ЖЕСТОКО! Право я хвани за гъза ако искаш...
    4) Като обобщение. Ако си различен няма да имаш нужда да слушаш тези съвети и да ги правиш. И като ги прилагаш няма как да си различен! И ако не се имаш за смотльо / и ако в действителност не си такъв/ ще можеш да забиеш една мацка без помощта на олигофренска тема... Отивайте и се мислете за най-големите, после като ви свалят на земата пак ще има реване!
    Много си прав, едно голямо БРАВО!

Град
    Венера
    1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
    2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен
    3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я
    4.Месецът ти на раждане
    5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял
    6.Напиши името на човек от същия пол като теб
    7.Любимото ти число
    8.Калифорния или Флорида
    9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът
    10.Напиши желание.

Отговорите:

1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.
    2.Ако си избрал:
    Червено - Ти си жив и изпълнен с любов.
    Черен - Ти си скромен и агресивен.
    Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
    Син - Ти си човек със спонтанен характер.
    Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
    3.Ако инициалът ти е:
    А-Р - Имаш много приятели и любов в живота
    Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще
    разцъфне.
    С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
    4.Ако си роден през:
    Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се
    влюбил в този, който не си очаквал.
    Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
    Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени.
    Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще
    откриеш сродна душа.
    5.Ако избереш:
    Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много
    промени и ще се радваш на тях.
    Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще
    направи всичко това, но може и да не го разбереш.
    6.Това е най-добрият ти приятел.
    7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
    8.Ако избереш:
    Калифорния - Обичаш приключенията.
    Флорида - Романтична душа си.
    9.Ако избереш:
    Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран.
    Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
    10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час!!!

Kазваш и ша ти скъсам гъза и ша ти се испразня в носа и глей как ша ти го налапа ;д;д

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от Z0mBay0
    Kазваш и ша ти скъсам гъза и ша ти се испразня в носа и глей как ша ти го налапа ;д;д
    да,ето това е сигурният начин...
    да си изядеш боя
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Град
    haskovo
    Намерих 1 момиче във фейсбук и ще и поискам скайпа ама искам да ви попитам като я намеря как да започна с разговора,как да и се представя защото все идиотщини измислям и ме е страх да не кажа нешо много неуместно и да ме отпише?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си