- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Зависи. Но и да не го възприемат другите, за влюбената двойка не мисля че ще е проблемПървоначално написано от FuckedUp
![]()
По темата бих казала само едно: БЪДЕТЕ ТОВА КОЕТО СТЕ, МОМЧЕТА!! Защото няма нищо по-хубаво от един естествен мъж/момче в очите на едно момиче![]()
Ох.. ако всички момчета изпълняваха тези правила... нямаше да има девствени момичета..![]()
Ами.. вижте, доста е индивидуално и относително, затова няма да говоря общо, а за себе си.
Лично аз се впечатлявам от непринудено, мило държание, разговорливост, комплименти, малки жестове, нежни погледи... никога не съм харесвала момчета, с които не може да се подхване сериозна тема, които обръщат всичко на простотия или които нямат най-малка обща култура.. мразя и селяндурски подмятвания, подсвирквания и тем подобни....
но някои се кефят на такива... индивидуално е, както споменах.
И аз да си споделя скромния си житейски опит.Всеки може да си хване приятелка,показваш внимание към нея(не натрапчиво разбира се) и рано или късно някоя ще се върже.Ако обаче искаш да си хванеш приятелка която не всеки може да хване трябва да се постараеш.Ясно е че всички момичета са различни и затова подхода е най-важен.Въпрос на отношение,някой момичета харесват един тип поведение ,други друг.Имах една приятелка с която колкото по-зле се държах ,толкова по-добре тя се държа с мен.Друга пък при най-лекия намек или бъзик се нацупваше "-Ако така ще се държиш ,аз ще си ходя!" Не е лошо първо да се поразучи положението-какви са й интересите, по какъв тип момчета си пада ,какво я вълнува за да знаеш как да подходиш.Примерно любимия ми подход е е да покажеш интерес и след това да се отдръпнеш малко,обаче всичко пак е индивидуално,примерно излезнете един-два пъти и вместо да й кажеш "-Ся кога ще излезем пак?" й кажи че си изкарал много приятно с нея и тя да те потърси когато е свободна.Ако си направил добро впечетление би трябвало да те потърси,ако не-явно няма интерес, и това пак е субективно ' щото има момичета който не поемат инициатива.
Всички момичета се впечетляват от комплименти (поне аз не познавам момичета който не се впечетляват),обаче тънко поднесения комплимент винаги предизвиква по-хубава реакция от клишета тип "Малеее много ти е хубава косата(парфюма,грима,и кьвото се сетите)"
Изобщо тънките подмятания са къде къде по-успешни от дебелашките шеги.Силен лаф ми е "от 1 до 10 ти давам оценка 4 (или 6 ако е тънкообидна) ..... на тъмно" (задължително се набляга на тъмно :P )
Друго нещо за което се сетих е че винаги е добре да си в добри отношения с приятелките на избраното момиче.Определенно носи точки когато момичето чува хубави неща за теб от приятелките си ,а ако се държиш гадно вероятно ще й опяват неща от сорта на "-как може да излизаш с тоя ... ( епитетите всеки сам може да си ги сложи)"
Външния вид играе огромна роля,всички го гледат,макар че според мен излъчването е най-важноля.С колкото и готини дрешки и прическа да е някое момче ако се държи мухльо дето си няма и идея кво прави и се пита постоянно "Абе как такова момиче попадна до мене?" трудно да достигне до някъде,не че е невъзможно и не се случва ,обаче рядко се обръща внимание на такива хора.Момчетата който се притесняват да заговорят момиче мога да посъветвам да излизат повече. Като по-малък и аз много се спичах много когато съм се озовавал в компанията на красиво момиче,нормално е и се преодолява с нещо което повдига самочувствието -спортче нещо,някакво хоби и повече излизане и общуване с хора,в един момент просто спека изчезва и престава да ти пука .Пред компа трудно да се научи как да да се държиш с момичетата и хората като цяло.
Като обобщение на целия роман дето го написах мога да кажа че най-важното е вниманието! Независимо по какъв начин се проявява тва внимание..
Повечето хора сигурно ги ги знаят тези неща ,ама аз да си ги напиша![]()
темата сигурно е полезна за някои момчета ....А знаете ли дали има подобна тема,която е полезна за момичетата![]()
От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.
просто едно момче трябва да бъде оригилно,забавно,да весели момичето,да я впечатли,да не се държи прекалено джентълменски или поне да не парадира и да не е натрапчив с това,мен лично ме дразни
иначе си мисля че трябва да разказват повече за себе си и от време на време да подхвърлят най-различни извън темата бележки за времето и мястото,ако на момичето му е интересно ще пита за ощетака за момчетата ще е по лесно да се ориентират в разговора
с две думи-инфо и смях![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
e,не това ме уби!!! ххахахах
извод: момчета,искайте на мама и тати (или там откъдето се сетите) парички и тичкайте в магазините за телефони,ние чакаме да ви се нахвърлим!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хумора е много важен, момчето да е забавно, да приказва, а не да мълчи като рибаи да се прави на баровец .. И ако наистина харесва даденото момиче направо да и го каже, а не да овърта. Ако ще стане ще стане, ако ли не не е болка за умиране. Мен лично така биха ме спечелили (то всъщност вече ме спечелиха де
) Така, че бъдете естествени и ще успеете ..
Ако може малко помощ, но първо да разкажа набързо защо ми трябва такава. Преди година и половина имах едно ужасно гадже. Излизахме от одавна ,но се в компании. Веднъж останахме сами и така станахме гаджета, но тя искаше да не излизаме много сами ,защото много хора я познавали и щели са да и се подиграват и (най-дразнещото) да не показваме ,че сме гаджета. Когато излизахме все се шегуваха с нас ,че сме гаджета и аз казвах "Ми малко." ,а тя "Ти па! С тоя?! Чуваш ли се!?" ,което малко го приемах за обида. Търпях колкото можах на това и веднъж в компания и казах "Няма вече к'во да се криеме, всички знаят." (то се виждаше ,че между нас не беше само приятелство) . Тя оттам най-демонстративно ,пред всички, ми каза "Нямам представа за какво изобщо за какво говориш.". Това ми беше предела на търпение и след много кавги същата вечер скъсахме. Да не говорим ,че мене наричаше с думи от сорта на "гей", "пе**раст", "хомосексуална курва" и други тем подобни за да прикрие ,че сме гаджета.
След това имах подобен случай ,но поне с нея не се криехме толкоз много и не се разделихме с епична битка.![]()
Проблема ми е ,че след тези два случайа самочувствието ,което и преди го нямах, се снижи много. Сега всеки опит да си хвана момиче свършва с епичен провал. Правя нещата написани от автора (за които ЕВАЛА) ,но не става и не става. Сега съм си харесал едно момиче , но тя е нещо като "забраненото цвете в градината" т.е. много е харесвана . Говорим си ,чатим и тем подобни ,но ме е страх да я поканя на среща, за да не завърши с подобен провал. Моля за някакъв съвет.![]()
![]()
Еми като я познаваш просто някой път като си говорите, кажи и "искаш ли някой път да идем на по кафе". Ако ти е навите ше приеме ако не ще се оправдава че има работа, че спешно трябва да отиде при леля си и т.н. Само ако ти откаже недей да и досаждаш. Просто не трябва да ти пука. Казваш си "не ме интересува, дали ще приеме, дали не, има и други" а не "ако откаже си тегля ножа".Първоначално написано от devilax4o
![]()
Давам покани за Lockerz. За повече инфо тук или на ЛС.
Напълно съм съгласенПървоначално написано от winterfresh4o
![]()
Бомба със закъснител!
Але момичетата се вика искаме хумор.Кажеш нещо изхилят се,викат забавен си и до там,някой път само се подхилкват и мълчат,сигурно щото нищо не разбират.Т.е. гледат само да се забавляват от хумора ти за момента и после нищо......
valdesbg всичко ,което изписа е НЕНУЖНО.просто буди ЕСТЕСТВЕН.
Някой на направи тема "Как да впечатлим едно момче"![]()
![]()
![]()
Он топик: Радвам че че има естествени момчета. В моят град са големите "баровци", а кфилите ходят с тях само заради парите и моторите / на бащите на момчетата /..
*сън*
Като обобщение - бъди различен. Не бъди нахален, не бъди страхлив. Много е важно и самочувствието ти. Всички неща които написах няма да ти вършат работа ако се имаш за смотльо, ако тръгваш с нагласата че ще те отрежат, че няма да се справиш, че това което искаш да направиш е нередно. Ако нямаш вяра в себе си - загубен си.
Ето моя проблем от къде идва :S
Budi estestwen ne ynijawai i ne dawai da te ynijawat !
Ako iskash da mi kajesh neshto lichno eto ti skype- kafkaz96
Днешните момичета са доста странни![]()
Много си прав, едно голямо БРАВО!Първоначално написано от mitkom89
1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен
3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я
4.Месецът ти на раждане
5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял
6.Напиши името на човек от същия пол като теб
7.Любимото ти число
8.Калифорния или Флорида
9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът
10.Напиши желание.
Отговорите:
1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.
2.Ако си избрал:
Червено - Ти си жив и изпълнен с любов.
Черен - Ти си скромен и агресивен.
Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
Син - Ти си човек със спонтанен характер.
Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3.Ако инициалът ти е:
А-Р - Имаш много приятели и любов в живота
Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще
разцъфне.
С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4.Ако си роден през:
Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се
влюбил в този, който не си очаквал.
Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени.
Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще
откриеш сродна душа.
5.Ако избереш:
Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много
промени и ще се радваш на тях.
Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще
направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6.Това е най-добрият ти приятел.
7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8.Ако избереш:
Калифорния - Обичаш приключенията.
Флорида - Романтична душа си.
9.Ако избереш:
Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час!!!
да,ето това е сигурният начин...Първоначално написано от Z0mBay0
да си изядеш боя![]()
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Намерих 1 момиче във фейсбук и ще и поискам скайпа ама искам да ви попитам като я намеря как да започна с разговора,как да и се представя защото все идиотщини измислям и ме е страх да не кажа нешо много неуместно и да ме отпише?![]()