.
Затворена тема
Страница 32 от 91 ПървиПърви ... 222829303132333435364282 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 2269

Hybrid View

?

Здравейте нов съм във форума и ако можете да ми дадете съвет...
    Днес бях на среща с една приятелка(от скоро излизаме), бяхме на кино,но като цяло филма не и хареса на нея. В избора участвахме и двамата. Размотавах ме се след това и на път към вкъщи имаше период в който не си говорехме (неловката тишина). Днес бях решил да и дам някакъв знак, че не сме само приятели, но..... не се получи
    Въпроса се състои в следното : да и пратя ли малко по-късно някакъв СМС с лек намек, малко люзърска история,но .........

Град
    in the middle of nowhere
    Има нещо вярно в този "пътеводител" , но има и някой големи глупости. Казвам го от женска гледна точка. Като за начало ако момчето ми почне да говори несвързано, че си помисля че е няква шматка. Нали ще искам да разбера повече за него, да го опозная, малко трудно ще ми е ако по едно време ми говори за металика и после скача на африка. И да си правиш шега с очите ми, че са били като на мики маус - е тука малко ще се издразня.
    Иначе си ги бива насоките, много си прав за някои неща. Много се дразня като ме питат може ли да те целуна.
    И момчета незабравяите, че ние всички сме индивидуални точно както вие. Трябва да бъдете себе си, защото никой неможе да ви каже какво да правите с всички момичета, ако ще и 1000 жени да е вкарал в леглото. А и 1000 е само бройка, вие знаете ли дали те му помнят името?
    Моя савет е бъдете различне, не се водето със стадото.

Re: ?

Цитирай Първоначално написано от Dancho0
    Здравейте нов съм във форума и ако можете да ми дадете съвет...
    Днес бях на среща с една приятелка(от скоро излизаме), бяхме на кино,но като цяло филма не и хареса на нея. В избора участвахме и двамата. Размотавах ме се след това и на път към вкъщи имаше период в който не си говорехме (неловката тишина). Днес бях решил да и дам някакъв знак, че не сме само приятели, но..... не се получи
    Въпроса се състои в следното : да и пратя ли малко по-късно някакъв СМС с лек намек, малко люзърска история,но .........
    Забрави за смс-и, скайп, фейсбук, и т.н. Действай само на живо!!
    А за това, със знака.. забрави и него! Просто вкарай малко повече сексуално напрежение в разговорите.. докосвай я при всеки удобен случай, направи контакта с очите по-продължителен и избягвай моментите с неловката тишина!

iceangel, автора на темата не е дал подходящ пример с воденето на такива разговори. При този подход е добре темите да са поне малко свързани! А относно мики маус.. и очите, този пример също не ми харесва.. Ето един мааалко по-удачен пример: Имаш хубави очи.. особено лявото (Като естествено трябва да се разбира, че това е бъзик..)

Успех, с мацките!

Град
    in the middle of nowhere
    Хаха, да това звучи яко. Де някой да направи тема как да ви привлечем вашето внимание.

Автора е бог направо ! ! !

Респект ! ! ! :P

Хаа ми просто бъди себе си иначе дори да я забиеш няма да е за дълго (лично мнение)

Добре де хора аре хелп плс : ето какво става до сега-от 2 вечери си драскаме по скаип и постоянно ми се обажда иска да говорим и на всяка по тънка шега ссе смее трябва ли да го приемам това като нещо по сериозно или не също така вчера не бях особено забавен и си играхме на мълчанка абе общо всето беше неловко и обещах днес да съм по интересен вчера се усмелих да я питам кога ще се видим (много трудно ми беше очакваь да ме скълца и да ми се зсмее) и тя ми каза ами не знам когато имаш време може да пием по едно кафе... И ТАКА ИСКАМ ПОМОЩ МОГА ЛИ ДА ПРОДЪЛЖА ИЛИ НЕ СЪМ ЖЕЛАН ОБЕКТ?? мерси предварително
    Днес караш линейка утре те карат в нея!!!

Личи си че те е харесва нещо. Така че бъди по мил с нея и уверен.Ако и ти изпитваш нещо към нея и докажи
    I LOVE EMINEM

знаете ли какво аз съм момиче и сега ще ви кажа мен какво ме дразнят момчетата и да гледате да го избягвате, ако искате да си хванете изтинско момиче а не лигла която гледа само парите .
    И така мн ме дразни едно момче да се изтъква явно, ако изкате да се похвалите направете го по забулено, а моми4ето няма на4ин да не го разбере но ще и хареса 4е не се хвалиш а просто се гордееш с това което и съобщаваш и другото не се лигавете , не лазете дръгте се мъжки най добре ще тече разговора ако се държите с момичето като с приятел, равен , а не да правите разлика мевдуполовете и още по малко да се държите с нея като с по нишша и посленно по skypeto избягвайте да говорите за любов, целужки и нежности защото някои момичета се връзват лесно а не е и изри4но и обратното да стане така4е бъдете умерени и уверени в действата си не бъдете нито лиглйо нито надут пи4
    ТОВА БЕШЕ ОТ МЕН И НАДЯВАМ СЕ ДА МЕ ПОСЛЪШАТЕ !!!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от hlapachkata693
    И така мн ме дразни едно момче да се изтъква явно, ако изкате да се похвалите направете го по забулено, а моми4ето няма на4ин да не го разбере но ще и хареса 4е не се хвалиш а просто се гордееш с това което и съобщаваш ...
    Не успях да установя как така момчето не се хвали ама се гордее
    Иначе препоръки нямам.
    Всеки по себе си е уникален. Езика на тялото играе много важна роля. Прекаления хумор понякога е досаден.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Цитирай Първоначално написано от hlapachkata693
    знаете ли какво аз съм момиче и сега ще ви кажа мен какво ме дразнят момчетата и да гледате да го избягвате, ако искате да си хванете изтинско момиче а не лигла която гледа само парите .
    И така мн ме дразни едно момче да се изтъква явно, ако изкате да се похвалите направете го по забулено, а моми4ето няма на4ин да не го разбере но ще и хареса 4е не се хвалиш а просто се гордееш с това което и съобщаваш и другото не се лигавете , не лазете дръгте се мъжки най добре ще тече разговора ако се държите с момичето като с приятел, равен , а не да правите разлика мевдуполовете и още по малко да се държите с нея като с по нишша и посленно по skypeto избягвайте да говорите за любов, целужки и нежности защото някои момичета се връзват лесно а не е и изри4но и обратното да стане така4е бъдете умерени и уверени в действата си не бъдете нито лиглйо нито надут пи4
    ТОВА БЕШЕ ОТ МЕН И НАДЯВАМ СЕ ДА МЕ ПОСЛЪШАТЕ !!!
    Браво +

еми мразя самохвалковци които постоянно казват аз имам това и онова е това направих има и други на4ини да се похвалиш . Например като кажеш : Знаешли мн се радвам защото еди какво си или нешто подобно. Незнам за другите но според мен оште важат ценностите и не ме интересува кой модел кола кара мом4ето и колко му е голям портофейла и попринцип ме кани някой на кафе мн не се съгласявам но с удоволствие ходя на разходка в парка. Незнам колко са моми4етата които не ги вълнува колко имаш, но ако сте си харесали моми4е което въздиша по всеки втори 4и4ко с готина кола тогава за какво всъшност ти е да я караш и да падаш на колене само да те хареса просто незнам.

еми мразя самохвалковци които постоянно казват аз имам това и онова е това направих има и други на4ини да се похвалиш . Например като кажеш : Знаешли мн се радвам защото еди какво си или нешто подобно. Незнам за другите но според мен оште важат ценностите и не ме интересува кой модел кола кара мом4ето и колко му е голям портофейла и попринцип ме кани някой на кафе мн не се съгласявам но с удоволствие ходя на разходка в парка. Незнам колко са моми4етата които не ги вълнува колко имаш, но ако сте си харесали моми4е което въздиша по всеки втори 4и4ко с готина кола тогава за какво всъшност ти е да я караш и да падаш на колене само да те хареса просто незнам.

"свалям момиче"
    звучи ми все едно я е свалил с крак на земята
    FUCK-тически не ме интересувате..

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе

Re: Как да се харесаме на момиче?

Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    Браво за темата, пич!

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Като обобщение - бъди различен. Не бъди нахален, не бъди страхлив. Много е важно и самочувствието ти. Всички неща които написах няма да ти вършат работа ако се имаш за смотльо, ако тръгваш с нагласата че ще те отрежат, че няма да се справиш, че това което искаш да направиш е нередно. Ако нямаш вяра в себе си - загубен си.
    От тук май ми идват всичките проблеми...
    Абе май и на мене .

"Например едни развлачени дънки, или суичър в който можете да се поберете ти и барт + кучето не е подходяща комбинация. "

Пък ако има някое "G" как няма да ходи така

П.П:Добри съвети !
    GRAFFITI !!!

Бъди себе си и рано или късно някое стойностно момиче ще те хареса за това, което си.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    6a ta klatq kato gladen ciganin zrqla djanka-e na tva sum se smql v produljenie na 15-20 minuti i to sus sulzi

Цитирай Първоначално написано от Gr0zDan0v
    6a ta klatq kato gladen ciganin zrqla djanka-e na tva sum se smql v produljenie na 15-20 minuti i to sus sulzi
    ти болен ли си ве,на т'ва се смеят лапетията в 2-3 клас...и пиши на кирилица !

Мега фен
    Ае да питам...колко струва букет от 130 червени рози и мога ли с него да постигна нещо ? Мерси.

Щом си стигнал до тука да питаш едва ли си влюбен
    Тя и една ще ти свърши работа стига да я поднасяш с любов

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Ае да питам...колко струва букет от 130 червени рози и мога ли с него да постигна нещо ? Мерси.
    130?
    може и по-малко според мен.. малко тежичко
    важен е жестът, а не броя на розите/цената на подаръка ...
    Carpe Diem. It means 'Seize the Fish'.

мии 130х5=650лв.

Ами лично мое мнение- не мисля че бройката е чак толкова важна...+това зависи в кой цветарски магазин ще отидеш...може да ти излезе и по евтино!

А по темата...-един свет:На първа среща или поне в началото на връзката не правете тъпи намеци че се интересувате от момичето само като секс-играчка.Адски дразнещо е.В по предишни мнения една потребителка се беше изразила че не харесва да и правят комплименти непрекъснато...+1 мацка..някои момчета дори не разбират що е това романтика.Но от време на време нещо просто но искрено действително въздейства адски много.
    За първата среща отново...само едно нещо:не се дръжте като говеда да се хилите на всяка дума или на всеки две да вмъквате едно звучно-Ъъъ...Освен това преди да поканите момиче на среща гледайте да сте я опознали що годе добре за да знаете на какви теми да говорите все пак.
    Ами..май е това.До колко някой ще се вслуша в съветите не знам,но рябваше да дам лично мнение все пак !

P.S. Не прекалявайте с подаръците-някои момичета се чувстват доста неловко в такива ситуации

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си