- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Даваш линк към някоя снимка и казваш "хей, тук си излязла страшно добре/имаш страхотна усмивка/трапчинката на брадичката ти е много сладка/миглите ти са страхотни"... Леко клиширано, но няма момиче (според мен) което да не се зарадва. Пишете си няколко дни и тогава й искаш скайпа... А ако се познавате, още по-добре - подходи хумористично. Момичетата ценим самоиронията.![]()
Харесвам едно момиче ,което е на моята възраст (14 години) и ходи с един , който в 11-12 клас.Как да й кажа , че я харесвам и да й предложа... Ние сме приятели , обаче се страхувам да не ме отреже.И между другото , дайде ми идея като започнем да говорим към какви теми да се насоча . Ще съм ви благодарен.![]()
^ Съжалявам, но щом вече ходи с някого, при това с батко, я отпиши.(освен ако разбирасе чувстваш, че го превъзхождаш с нещо изключително, което е много малко вероятно)
Mersi pich ..![]()
![]()
Колко много съвети, а нещата са си едни и същи. Толкова ли е голяма философия за поканиш едно момиче на среща? Ц Ц Ц...накъде отива днешната младеж...
пу неви е срам да копирате теми от други саитове ....![]()
![]()
![]()
![]()
насякаде чета едно и сащо
Като си мил, възпитан, забавен пред нея![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Ами май наистина си е много трудно да поканиш момиче на среща, да я забавляваш и да й показваш, че я харесваш! Даааммм...На много хора съм им казвала, че нито момчетата, нито момичета ще те изядат, ако се държиш мило с нея/него!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
нищо няма да стане на бас?Първоначално написано от mz1
ААаАаА за наденицата ли питате?
Абе...сваляш,не сваляш...не та ли е харесала...![]()
..Ама Дядо Попе,много съм тясна!
-Не бой са чадо,Дядо Поп за мъки е роден!
Напиши името на човек от срещуположния пол.
2. Kой е любимият ти цвят от тези: жълт, черен, червен, син или зелен?
3. Първият ти инициал:А-,Л-Р,С-Я.
4. Месецът ти на раждане.
5. Kой цвят харесваш повече – черно или бяло?
6. Напиши името на човек от същия пол като теб.
7. Любимото ти число?
8. алифорния или Флорида?
9. Kое харесваш повече – езерото или океанът?
10 .Напиши желание.
НАДОЛУ
Отговорите:
1. Това е името на човека, в който си истински влюбен.
2. Ако си избрал:
Червено – ти си жив и изпълнен с любов;
Черен – ти си скромен и агресивен;
Зелен – твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие;
Син – ти си човек със спонтанен характер;
Жълто – ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3. Ако инициалът ти е:
А- – имаш много приятели и любов в живота;
Л-Р – опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне;
С-Я – обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4. Ако си роден през:
Януари-Март – годината ще е много добра и ще разбереш, че си се влюбил в този, в който не си очаквал;
Април-Юни – ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго;
Юли-Септември – ще имаш незабравима година с много промени;
Октомври-Декември – годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа.
5. Ако избереш:
Черно – животът ти ще тръгне в различна посока, ще има много промени и ще се радваш на тях;
Бяло – ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6. Това е най-добрият ти приятел.
7. Това са броят на близките приятели, които ще имаш в живота си.
8. Ако избереш:
алифорния – обичаш приключенията;
Флорида – романтична душа си.
9. Ако избереш:
Езерото – верен си на приятелите си и си малко резервиран;
Океан – ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10. Желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час
Има нещо вярно.Първоначално написано от St1kit0
По темата - бъди себе си, човек! За да разбереш наистина ли си подхождате, не слагай маски, бъди истински. Е, не да бъдеш някакъв простак и да й кажеш "Ко прайш, путка майна?", 'ми просто да отидеш до нея, да я попиташ нещо, да завържеш непринуден разговор... Нещата след това сами си идват на мястото. Моят съвет е, първият контакт да не се осъществява в Скайп или други подобни "места", а на живо!
...
Нали за това е темата. Че ако тръгнеш с такава нагласа,че ще те отреже нищо няма да стане.Първоначално написано от annihilator
Като съм естествен и не се правя на оборотен или кой ''съм аз''.. Просто се държа естествено и мило ..![]()
темата ми допадна, въпреки че съм момиче, но искам да попитам нещо като я обърна- значи по тези критерии горе - долу се разбира, че едно момче не е безразлично към едно момиче? А можеш ли да дадеш съвет какво трябва да прави момичето?![]()
Има хора, които като ги видя само ии..Ако искат и звезди да ми свалят, пак няма да ги харесам..
![]()
Като говорите с момичето гледайте да не повтаряте 1 и също нещо по няколко пъти - наистина дотяга![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ние не очакваме много от вас. Поне аз така си мисля.
Аз лично харесвам момчета, които се държат нормално, а не както повечето в днешно време "педа*ски"Някви нахакани с големите очила а у .. пф ..
Ако всички бъдете себе си ще бъде чудесно![]()
![]()
Фен си на ЕMINƎM? Да го доведем в България!
http://www.facebook.com/event.php?eid=158620580833283
Може би бих започнала с един любим мой цитат : "..И тя изведнъж се разсмя със звънлив смях.Жените се смеят така само от щастие,а не от любезност или някаква шега.Жената се смее така само няколко пъти в живота.И няма значение какво е изражението на лицето й.Чуваш само този смях и чувстваш,че си уловил някаква чиста и красива истина...За такава жена светът..би се изб...ил.Защото единственото, което всъщност иска всеки мъж, е да чуе такъв смях."
Накараш ли една жена да се смее по този начин то ти вече можеш да правич всичко с нея.Но всеки глупак може да прелъсти една жена, а по начина, по който я напуска си личи истинския мъж. Жените на първо място искат искреност и доверие.. оттам се почва и оттам се гради)
Всичкият ми опит ме води до няколко прости извода -
1во разсмивай момичето край теб
2ро бъди груб но " в минимални количества" границата е много тънка и не трябва да се минава веднъж мине ли се край ......
3то погрижи се да имаш някаква визия
4то опитай да предложиш нещо необичайно на което не е свикнала след кратък анализ на характера и начина и на живот .
НИЩО друго не ти трябва ........ тва за първите няколко срещи и преди това разбирасе . Нататъка всеки да импровизира заучен план за действие няма !
на повечето момичета, включително и на мен, им се харесват момчета, които са себе, държат се пред момичето така както се държат и пред приятелите си.
И естествено не да и казват "Ооо п*тка майна кво стаа ма" ами да не спазват никакви критерии ... просто да си бъдат себе си. връзка, в която дори единият се преструва или е нечестен спрямо другия не стига до никъде.![]()
FIRE! FIRE! GO GO GO!!!
Ейтфа е най-добрия съвет майПървоначално написано от St1kit0
![]()
леле .. евала на автора .. просто .. ако вс това момче го направи с мен азз сигурно ще се влюбя в него.. НО !! ако после ме заебе ..
.. кактоо едно момчее направи .. вс перф беше и после ..бум и край ..
![]()
.. за това момчета внимавайте !
Иначе към АВТОРА !! ХИПЕР ЯКАА ТЕМАА !! ЕВАЛАА![]()
![]()
Тръгнеш ли въобще да се харесваш на някого работата е умряла. Или нещо си пламва или не става. Това не е математика, където изчисляваш променливите, наместваш ги и хоп, девойката се подкосила. По-скоро темата трябав да е - как момичето да ни се хареса? Или "с какво момичето ни залужава?".