- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Като толкова не те заслужават,обърни резбатаПървоначално написано от bratignat
![]()
Сериозно,да не би някоя "красавица" да те е разочаровала ??
С мнението си показваш едва ли не колко сте висши момчетата ..
увлякох се .. по темата:
Ще цитирам само едно: "Ако можеш да накараш момиче да се засмее,ти моеш да я накараш да прави всичко." Мерилин Монро![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
bratignat, идеята на темата е как и защо малките греши от рода на ... ами, всичко, провалят шансовете на момчетата да са с някое сладко момиче.
Постът ти е изключително дразнещ... Защо да трябва да е: Как момичето да ни се хареса? Първо, има такава тема. Второ, откъде накъде ние да се харесваме - нали сам казваш, или има искра, или няма. И двете страни трябва да правят крачки поотделно в името на общото (или не) бъдеще.
Звучи добре... Но въпросът не е в това да можеш, а да успееш да я накараш. Това е голямата тайна...Първоначално написано от brutaLxxbunny
Е,да,прав си ..Първоначално написано от tnp123
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Бъди себе си ама друг път, ако си темерут порождение не ти завиждам. Ако стила ти на обличане е ужасен походката (гейста или тежкарска), а прическата обикновенна ще ти е мн. трудно да се харесаш на едно момиче, особенно ако е с високи изисквания.Първоначално написано от sonoftruth
Трябва да можеш да се променяш. Да бъдеш един вид хамелеон. Така да можеш да променяш характера си, че да се харесаш на всякакви различни типажи хора. Успееш ли - девойките ще идват при теб сами (говоря за по-лесните), има и някои които се правят на недостъпни, но един кратък разговор с интелигентен хумор и 1 - 2 комплимента на място, ще и омекнат краиниците.
Бъди такъв какъвто момичето те иска :P (само в началото де, после тя ще стане много по отстъпчива)![]()
Жена с пари е като луд с картечница.....
Аз съм забелязал че някои хора нарочно се правят на темерути, не са такива по рождения...Първоначално написано от Kopu
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък когато съм в друга държава (на 13 съм) вървят ми свалките,когато съм в друга държава и примерно хората говорят английски.И искам да сваля някое момиче,правя се,че си нямам идея от английски,и примерно на пясъка и изрисувам Iyou,и става мн гот повярвайте ми колкото и да съм малък върши работа
![]()
I might just bite your lip
е гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, ина4е няма да ви е интересно! И така:
1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен
3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я
4.Месецът ти на раждане
5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял
6.Напиши името на човек от същия пол като теб
7.Любимото ти число
8.Калифорния или Флорида
9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът
10.Напиши желание.
Отговорите:
1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.
2.Ако си избрал:
Червено - Ти си жив и изпълнен с любов.
Черен - Ти си скромен и агресивен.
Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
Син - Ти си човек със спонтанен характер.
Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3.Ако инициалът ти е:
А-Р - Имаш много приятели и любов в живота
Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще
разцъфне.
С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4.Ако си роден през:
Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се
влюбил в този, който не си очаквал.
Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени.
Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще
откриеш сродна душа.
5.Ако избереш:
Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много
промени и ще се радваш на тях.
Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще
направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6.Това е най-добрият ти приятел.
7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8.Ако избереш:
Калифорния - Обичаш приключенията.
Флорида - Романтична душа си.
9.Ако избереш:
Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час!!!
За горното ще кажа едно нещо:
GTFO!
Тъй като явно форума не позволява големи букви...
Избери си:
А ако случайно си момиче:
![]()
straxoten analiz na tazi temma !! pomogna mi ,bLagodarq mnogoo !!![]()
Мисля,че ми помогна много!Мерси,скоро мисля да пробвам написанто от тебе как деиствамерси пак
![]()
Страхотна тема, евала![]()
просто бъди себе си![]()
![]()
![]()
Ще засам доста тъп въпрос, но ...
За първи път ще излизам на среща с момиче.. не се познаваме тя ме покани да излезем на кафе.. и въпроса ми е къде е по-добре да седна до нея или срещу нея![]()
![]()
![]()
срещу нея да я виждаш по-добре!!!Първоначално написано от ivansss
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Целта не е да и се харесаш,а да прецениш интереса и към теб,и после така да я накараш,че тя да се бори за теб![]()
Още един въпрос .. ако можете да ми кажете някакви универсални теми за разговор, ако нешата зациклят .
Благодаря предварително![]()
Ако това със седенето срещу нея не беше саркастично,пич седи до неяПървоначално написано от ivansss
Така тя ще чувства близостта ти.А отностно темите за разговор... тя трябва да говори повече ти трябва да действаш повече
Огледай я примерно косата и питай я как си е я направила... питай семпли въпроси на които да може да отговаря по-дълго.Позаинтересувай се какво харесва.Използвай го после като свое оръжие
Ако те пита нещо отговаряй кратко и не много пълно.Така ще предизвикаш по-голям интерес в нея.И запомни никога целувка на първа среща.Момичетата усещат кога едно момче е искрено с тях,така че не прави безмислени комплименти,които тя чува на всяка среща
Така,че бъди себе си и бъди искрен.Момичетата обожават това.Айде успех с мaцката
![]()
Аве казваш и " шъ та клатя като гладен циганин зряла джанка" и поросто ти е в карпа варзана![]()
![]()
![]()
![]()
Тва са пълните найзустени глупости ,ние сме различни ,прекалено различни за да се държи като по модел с нас..
Автора пък ако дойде и покаже такова поведение ,ще му се изсмея в очите..
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Момата е напълно права.За отчаяните,ТОВА НЕ Е ОПЪТВАНЕ ЗА МОМИЧЕТА!!Всяко момиче е различно,това са просто общи съвети които помагат за свалянето на 1 момиче но не е задължително да действа при всяка.Първоначално написано от silvencety
Can It All Be So Simple ?
Много искам да заговоря някое хубаво момиче,да почна да и дрънкам за Африка и за някви Металски групи да видя тя какво ще каже,нищо лично![]()
Не всеки иска "п*тка със занижени стандарти".Първоначално написано от winterfresh4o
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.