- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Е то какво открих в един сайт:
Не четете отговорите преди да отговорите на въпросите, иначе няма да ви е интересно 1.Напиши името на човек от срещуположния пол. 2.Кой е любимият ти цвят от тези:жълт,черен,червен,син или зелен? 3.Първият ти инициал:А-К,Л-Р,С-Я. 4.Месецът ти на раждане. 5.Кой цвят харесваш повече,черно или бяло? 6.Напиши името на човек от същия пол като теб. 7.любимото ти число? 8.Калифорния или Флорида? 9.Кое харесваш повече:Езерото или океанът? 10.Напиши желание. . . Отговорите: 1.това е името на човекът,в който си истински влюбен. 2.Ако си избрал: Червено-Ти си жив и изпълнене с любов Черен-Ти си скромен и агресивен Зелен-Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие Син-ти си човек със спонтанен характер Жълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора 3.Ако инициалът ти е: А-К-имаш много приятели и любов в живота Л-Р-Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне С-Я-Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро 4.Ако си роден в: Януари-Март-Годината ще е много добра и ще разбереш че си се влюбил в този който не си очаквал Април-Юни-Ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго Юли-Септември-Ще имаш незабравима година с много промени Октомври-Декември-Годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа 5.Ако избереш… Черно:Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях Бяло:Ще намериш приятел който ще ти се доверява и ще направи всичко това,номоже и да не го разбереш 6.Това е най-добрият ти приятел 7.това са броят на близките приятели,които ще имаш в живота си 8.Ако избереш… Калифорния-обичаш приключенията Флорида-романтична душа си 9.Ако избереш… Езерото-верен си на приятелите си и си малко резервиран океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора 10.желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час
Аз мисля, че ако я поканиш на кафе няколко пъти тя ще разбере, че чустваш нещо по-специално към нея!
Сега е на мода сред момичетата да казват , че единственото важно нещо в момчето е характерът му. И както всички от нежния пол сме единодушни за това,всички свестни , но непривлекателни момчета си остават сами.. Аз лично това ,което харесвам ,са чувството за хумор,милия характер и за каквито още бози се сетите,но и доста важен е външният вид.Не говоря за красота,тъй като много малко(или почти никои) момчета са красиви.Става въпрос за поддържане.![]()
Даа, даа добра тема човече. Някои неща ги знаех обаче доста ми помогнаи това за звъненето е логично
нека има още такива теми
![]()
много добре е уписано сичко :)
Здравеите вижте харесал съм си 1 момиче ще ходим заедно на купон но не знам как да и покажа че я харесвам пред толкова много хора.. просто ще ме е срам ... явно ще се надявам да се напиемоля ви за малко помощ..
еее вие сте кат хлебарки бе..Първоначално написано от Reallizer
глупостта около мен ме уморява
"ти си толкова прекрасна и изглеждаш толкова добре. Как ми се иска да не бях гей...
Това го казваш с широка усмивка и майтапчийски акцент. Или друго:
Хей, знаеш ли че прическата ти/очите ти/усмивката ти/изражението ти/зъбите ти ми напомнят на Бъгс Бъни/Прасчо/Моджо Джоджо/Барни...."
Не съм спец, ама това ми се вижда ебати тъпия съвет
"Знаеш ли, че лицето ти ми напомня на Прасчо? Само да не бях гей!"![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Първоначално написано от bobioooo
![]()
Е, по-твоето мислене ,аз всеки ден съм специална като ме канят.
Кафето нищо не е ,това че някой иска нещо от теб не е специалност ,тя се изразява в малки жестове невидими за очите ,а за душата .
Жалко че прекалено малко момчета го умеят. Пак казвам че темата е пълен абсуер ,и автора е дървен философ..
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Авторът на темата е прав за някои неща, но останалото е далеко от истината.![]()
![]()
Почти достатъчно е да вярваш в себе си и да не си чудовището от Лох Нес
![]()
![]()
![]()
на мене темата мн ми харесва. с нетърпение чакам учебната година да почне и да опитам това онова.![]()
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”
това не е много подходящо за женствени момчетааПървоначално написано от xNiKx
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко което сте писали толкоа труд толкоа нерви малииичак ме мързеше да го чета апък сичко е толкова просто и се съдържа в 1 изречение "Никой не е съвършен докато не се влюбиш е него"
![]()
![]()
![]()
You fuck or you get fucked такъв филм като девственост няма!
Поздравявам автора на тази тема, доста изчерпателно е обяснил основните моменти в това, как трябва да се държи едно момче при опити да свали момиче.
Аз обаче имам друга теория, която не твърдя по никакъв начин, че е правилната, но.. това е.
Лично аз когато искам да привлека вниманието на едно момиче, примерно ако сме в компания е като се държа студен, дръпнат и незаинтересован. Гледам да съм център на внимание, набелязал съм я вече.. но не я отразявам особено. Тя ако има желание, ще ме заговори. Ако не ме заговори тя, аз ще го направя, но много студено и до там. Ще и поискам номера, евентуално, но ако ще и звъня, то ще е след 1 седмица най-малко. Ако тя ми звънне (както почти винаги се случва) и ме покани на кафе, или нещо от сорта, се правя на зает и и отказвам: "Нямам време миличка, ще ти се обадя тези дни, ако имам свободно време". Искам да ви кажа, че жените харесват недостъпните мъже! Те си казват "Абе к'ъв е тоя, че ще ми се дърпа" и ще драпат докато не стане на тяхното, както се случва винаги! Аз лично, както вече отбелязах, съм студен с жените. Причината не я знам, но така ми е добре. Може би е някаква защитна реакция на организма ми, така не позволявам да ми се качват на главата (до преди няколко години това се случваше ежесекундно). Мъже, не показвайте изцяло какво чувствате към нежната половинка.., винаги си оставяйте нещо за себе си, което в последствие, ако жената е сериозна и си заслужава, ще и го покажете и ще я впечатлите, уверявам ви! Бъдете истински мъжкари, уверени в себе си, не мънкайте на жената, правете и комплименти РЯДКО, но да са впечатляващи, купувайте и подаръци без повод, казвайте и, че тази сутрин Вие се събудихте точно заради НЕЯ, но не прекалявайте, отново повтарям.
Винаги бъдете искрени и откровени, не остявайте неизказани неща във времето.. Не планувайте какво ще направите след като срещата е приключила.. всичко си идва на мястото само. Ако момичето изпитва симпатии към вас, то ви трябва само 1 нещо, за да е ваша: а именно: УВЕРЕНОСТ!
Това е от мен, моля да не приемате съветите ми като константни и задължителни, а просто си четете и размишлявайте. Момичетата да не ми се сърдят много.. ъ-ъ-ъ..) хихи...
facebook.com/mrrrrrrr
До сега ти си най-прав. Лично аз харесвам такова поведение от момчетата...Първоначално написано от ntL
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Да, знам, че съм прав, въпреки, че много жени не смеят да си признаят![]()
facebook.com/mrrrrrrr
Бъдете себе си. Ако играеш роли и й се харесаш, след като тръгнете ще те опознае и това няма да продължи дълго. Точно така стават "кифленските" връзки за по 1-2 седмици, които аз мразя в дъното на душата си.
Бъди творец, но твори и простотия
Аз лично си мисля за такива момчета, че са твърде надути => не са за мен.Първоначално написано от ntL
...
При мене работата е че от средата на миналата учебна година имам симпатии към едно момиче...обаче мен ме беше срам...а и тя се правеше на недостъпна което ме нервеше...тя чака аз да действам но както се прави на трудна пак ще каже нещо кеото ще провали всичко...и така си остана...почти нямам симпатии вече към нея но тя още ме наблудава...ама вече няма смисал.
А сега като почна новата година дойде нов 8ми клас със едно хубаво момиче което не познавам...и и ме е срам да се запозная пък имам чувството че може да се влубя
Защо съм срамежлив?,и това е ужасно как мога да преодолея страха,срама.
Просто не намирам смелост.
Не мога да живея така.
(\ /)
(^.^)
(> <).
Ем никой неможе да ти помогне.Първоначално написано от noname17
Мисли по този начин:
Аз съм човек...Срамът е чувство произлязло от човека.
Едно чувство неможе да ме командва.
(офф демек отиваш при момичето казваш си наум квото искаш да казваш и си викаш *квот стане стане!Имам 5 години да го оправя*) и го казваш
капиш?![]()
Много вярно.Първоначално написано от AsHbRoWnIE
![]()
Да, 99% от жените ме мислят за такъв, но е много далеч от истината, всъщност. Всичко това са приоми за привличане на жената към мъжа, в случая - към Мен. Ако на теб не ти харесва такова отношение, значи няма как да си паснем примерно и да се случи нещо м/у нас. ФАКТ -> за всеки влак си има пътници.Първоначално написано от Dragonflyelf
facebook.com/mrrrrrrr