.
Затворена тема
Страница 36 от 91 ПървиПърви ... 263233343536373839404686 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 2269
    Град
    В ироничните мисли..
    Автора живее в измислен свят с измислени закони и принципи ,тва са пълни глупости ,ако ми покаже такова държание ще му се исмея в очите
    Мъжа трябва да е непостоянен ,различен и непридвидим ,тази тема е пълен абсурд
    Bitch

Браво, браво, господа, в правилна насока се движите!

За мен лично обаче, истината е някъде между мнението на автора и това на ntL.
    Тъпо ще е да обсъждаме външния вид, защото едно момиче може да харесва момчета с кецове и раста, а друго такива с лъскави маратончици и блузки, на които пише ВЕРСАЧИ. Прав е автора - важното е да си чист и поддържан. Парфюмът също играе голяма роля, поне при мен. Когато се разделя с някой и години да минат, винаги му помня парфюма. Никви дълги нокти на кутрето и буйни мъжки косми навсякъде! Ако пък много държите да си ги имате като белег за мъжественост, лишете се от тях поне в интимната зона и под мишниците.
    Колкото до впечатляването, струва ми се, че на нас ни харесва мъжът да е на нашето интелектуално ниво, а може би дори с една идея по-високо. Обичаме да бъдем учени, водени, от някой, който изглежда, сякаш има опит в нещата, които ни вълнуват. Например, не искам аз да му кажа, че чета еди кой си автор, а той да ми каже, че книгите са за хора без интернет.
    И най-важното - жените най-често са привлечени от "сложни" мъже. Не точно от недостъпни курвари, които играят игрички, а от сложни. Такива, които са преживели толкова, че да се зачудим дали в интересния им живот има място и за нас и дали можем да си извоюваме първо място в каленото му сърце. Обичаме да се чувстваме закриляни, пазени, малки и дори съвсем леко, почти незабележимо командвани. Дори и да не си го признаваме, обичаме да сме слабите, но го показваме чак, когато видим, че мъжът е достоен индивид Затова, просто никога не се показвайте неопитни, неуверени и не разкривайте абсолютно всичко за живота си, защото така ще убиете и най-хубавата връзка.

първо трябва сами да си отговрите на въпроса кво искате от момичето-да сте си приятели,да сте гаджета,да се обичате за вечни времена или просто да я изчукаш .
    после вижте кво е момичето,смисъл ако е тъпа кифла или к***а става за последното,ако опиташ някое от предишните повярвай ми пич,ще те преебе и прецака по най-скапания начин.
    аз лично подхождам по 2 начина-1- казвам и нещо от сорта" ела в парка след даскало да пием нещо"кефя се ако се навие на твърдо,щот бирата е вредна Very Happy Very Happy там се държа що годе весело до даден момент
    2-правя се на добро,нежно момче и че не пия,пуша,че съм свястен,е чета. но понеже 2рото почти никога не се получава,ти предлагам първото
    може да и кажеш и нещо от сорта в лице мязаш на Йори,а миришеш на прасчооооо
    RedRum Against Racism!/afa/

:P :P А какво ще кажете за това да те заведе в тях след парвата ви среща?

Повече от фен Аватара на w0lf
    Цитирай Първоначално написано от p1s1to
    :P :P А какво ще кажете за това да те заведе в тях след парвата ви среща?
    dump incoming
    madafaka

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    ееее 60 страници и още не сте намерили начин да се харесате на това момиче ... пък и тя много претенциозна бееее - да си седи стара мома тогава

Град
    Добрич

Re: Как да се харесаме на момиче?

Да ти кажа зависи от момичето, но не се колебаж и не ставай достаден.
    аве ако искаш може да те светна

Ако и званиш всеки ден преди да се ожените си или много отчаян или много задръстен и в двата случея не е в твой интерес, но пък ако се правиш, че не ти пука за нея изглежда че си или педе*ас или, че не я харесваш.

А и аз съм момиче да не се чудиш от де ги знам тиа ама евала за темата

добре де ... до тука всеки говори за себеси... било то неговия подход или начин на държание ... до тука добре

ама представете си някой изчете цялата тема и приеме всеки 1 съвет написан тука .... от толково мн. инфо ше си глътне езика и до там

личното ми мнение е че няма точно упределен подход за това ка да свалиш 1 момиче,при всеки е различно .....то ако питаш за т'ва после ще питаш и мн мн други безмислени въпроси от сорта на "що не ми пуска,как да я накарам да ми пусне"..... и секви е такива тъпи въпроси.....

и накрая се получава,че всяка 1 важна стъпка от твоя живот си правил не по собствен начин а следвайки чужди съвети

иначе катп цяло темата е добра,но не ми допада идеята някой друг да ми казва какво да правя или да не правя

Аз съм на мнение , че момчето трябва да се държи и да беде естествено не да се прави на готин и да се държи като пълен задник

Да а как изобщо да събереш кураж да кажеш на едно момиче че я харесваш?От две години харесвам едно момиче от класа и и йсе правя на приятел защото съм твърде шибано срамежлив.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Тва е най-голямата грешка. Не си губи времето, ами намери начин да й покажеш кво чувстваш, че така съвсем ще затънеш в блатото.

Супер фен
    Няма как да "накараш" определен човек да те хареса. Или те харесва, или не.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    :P БРАВО НА АВТОРА

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ЩЕ Е ПОЛЕЗНО НА НАЯКОКОГО

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Вижте хора, надявам се няма такъв уникат като мен, но просто нямах време да прегледам 60 страници... Та по същество... Аз съм едно 13 годишно момче... (Моля не си мислете, че съм поредния загорял пубер, който търси някоя само да си направи кефа!) Много ми се иска да си намеря приятелка, която наистина да е приятелка (гадже имам предвид). Тоест - да не е поредната лигава 12-13 годишна комплексарка както казаха някои хора от първите страници Но проблема е този, че немога да открия такава... Аз не съм достатъчно голям, че да ходя по купони всяка вечер до 2 - 3h и да се запознавам всяка вечер... Например от нашия клас всичките ни момичета са пълна скръб.. Не говоря за външния вид.. Той си е много добре, но всичките са лигави и правят следния номер:
    Правят се на ангелче пред момчето, а после в женските тоалетни - Шушу - мушу, шушу - мушу за тоя, шушу - мушу, шушу за оня... Положението е такова горе долу с цялото училище... За момичета имам предвид... Естествено и 85% от момчетата са такива де... Матереалисти и матереалистки. Какво да кажа.. Моля дайте ми някакви съвети какво да правя и т.н. Моля само сериозни мнения...

Бе като прочетох тази тема мислех , че ще ми помогне поне малко, ама то всеки коментар е различен.Вече се съмнявам дори и в себе си :razz:

Zaglavie

искам някоя момиче да ме хареса такъв каъвто съм

има ли значение как съм облечен

Re: Zaglavie

Цитирай Първоначално написано от Penov

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place

Re: Zaglavie

Цитирай Първоначално написано от Penov

Еми общо взето да,защото момичетата им прави впечатление.Обличай това което ти харесва и съчетавай добре дрехите,трябва да си имаш нещо като твой стил

Голям фен Аватара на NaGaStYlE
    Темата е копка от друг сайт.Поради тази причина сте ми смешни,но се пак хубаво е да давате идеййй

I'm gonna do it my way Момче съм !
    Прочетете!

Аз съм на 13 години и си харесвам едно 12 готишно момиче.Ние се познаваме от 1-2 години но сега започнах да я харесвам.мисля,че тя знае,че я хар..мисля,че имам смелоста да и го кажа но какво да и кажа. някой да ми хелп плс

Най-разпространения начин да се харесаш на момиче - Ти си средно заможен келеш, всеки ден сменяш парцалки от по 20 лв чифта, редовно си гелосан и следиш тенденциите в поп-фолка. Я новата на Галена, я новата на Преслава (нищо че е същата като старата).
    Да се върнем на заможността - това е най-важният фактор, който влияе на един мъжки пубер. Колкото повече "кинти" имаш, толкова си по уверен и нахален в това, което правиш. Безпарачието те комплексира и можеш да се превърнеш от прекрасен млад мъж, в отшелник и маргинал.
    Ако отговаряш на горните критерии, ти си идеалният обект на желанията на всяко средностатистическо момиче (тийнейджър).
    Противопоказно е да си душевно красив, жените са природно ограничени и не могат да забележат това, през целия си живот ще бъдеш мачкан и никога няма да получиш това, което искаш.

Из страшните истини на ученическия живот - 21 век България, опа Ъпсурдистан.

Мега фен Аватара на Rakshy
    и аз съм на 13 а тия раоти са скучна тема
    боли я нея маникюра дали имаш 20лв или 19.99
    се тая
    ако ти е толко зор риск печели риск губи
    ако и кажеш 6е ти е спокойна душата

Град
    Пловидив
    Ако си мърляф , човек без чувство за хумор и нямате вкус за дрехи .. не следвайте съвета "бъди себеси" ^^ . Аз лично съм излизал много пъти , наистина да пускаш някой лаф не е зле . А тфа че има такива бауши който си мислят , че парите са всичко ... - да и аз съм бауш тогава ^^ , според мен всеки човек си има цена , но когато излизате забравете за финансите и се фокусирайте на момичето/момчето и да кажа като момче не се бавете с секса (писва ни )
    1.Отлепи
    2.Оближи
    3.Потопи

OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си