- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Така искам да те питам нещоМомичето е от моя клас последно като си писахме ми каза мн си тап и сега съм в заданена улица
![]()
![]()
Кажи ми на ЛС или тук
Хора как да пиша ЛС-та ? Извинявам се за отклонението
![]()
Страхотна тема, съветите в началото съм се убедил с опит че действат (мога да поясня защо но в момента трябва да бягам), но защо не намирам авторът да поства в последно време? Не съм изчел цялата тема, така че не ме обиждайте![]()
Хора имам проблем не мога да видя какво пише на последната страница от темата защо става така ???![]()
![]()
![]()
НА 12 съм ?!?! Ако и го кажа такъв шамар ще изям , че 1 седмица ще ми е червена бузата ...Първоначално написано от Scourge
Хора като някой ми изпрати ЛС ми изписва , че "Мнението не същестува ... "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля че сложих край на дискусията.
![]()
Така е правилно.Не бива да ръсите такива глупости.Аз съм момиче и знам ,че само с нежност става.Бъди мил с нея ,но не чак да я засрамваш.Покани я внимателно и се опитай да я разсмееш преди това,но не с някой нелеп виц,а с някоя забавна история или шега.Първоначално написано от Anto123
Е,лично аз,ако момчето по което си падам ми каже нещо подобно (за чукането) ,бих се расмяла и да го прегърна или целуна по бузата...
Често се питам защо те обичам, нима си идеала на моите мечти? И друг да ме пита неще отричам- обичам те просто, защото си ти!
Намерете си общи теми на разговор.Ако се затрудняваш се поинтересувай какво харесва![]()
People who makes us happy are never the people we expect,so when you find someone you've got cherish it!
Първоначално написано от Jessieee
![]()
Don't worry about life; you're not going to survive it, anyway.
Здравейте! На 12 съм. има момиче което харесвам. Питах я по скайпа кого си харесва,след като тя каза никой, ме попита и аз казах ,че е нея. Тя каза че се радва и нищо повече .. И сега какво да правя Познаваме се от 1 година. Но нямаме кой знае какви отношения
Моята ситулация е следната:
Аз и един мой приятел отиваме до неговата къща и едно момиче с година две по-малко от мен постоянно "ме зарибява" така да се каже,но аз харесвам едно друго момиче на моите години на което и оставих лошо първо впечатление и любовният ми живот за сега на никъде не върви.Имах приятелка,но тя ме отряза незнайно защо.Не знам какво да правя.Не знам на къде да продължа.
Ако може дайте ми съвет два,защото почвам вече да се отчайвам.
Бъди мил :Д:Д:Д .Това е за педалите!бъди мъж,бъди такъв какъвто си и запомни Секс > Любов и Приятели и навици > Момиче. Или те харесват такъв какъв то си или да го духат.Пък и шамсут да намериш супер свястно момиче и да си подхождате и да не се карате за повече от два месеца е мизерен.
RedRum Against Racism!/afa/
ROBOTaGOROM, след като само ти е казала, че се радва и не е направилна, или казала, нищо повече, значи, или те иска само за познат и приятел, или просто не знае как да подходи със ситуацията и очаква, ти да възприемеш нещо. Поговори пак с нея, съвсем нормално, без излишни драми, поразпитай я и разбери дали те харесва, по начина, по който ти я харесваш.
Sotko, според мен, трябва да ги зарежеш до една и да започнеш наново. Защо, например, да не се запознаеш, с някое ново момиче ? А и така е по - интересно.
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
Ами при мене лошото е че адски пного се срамувам!
`Времето контролира хората`
Странното е че пише да не сме нахални. Е при мен е точно обратното доста съм нахален и ми се получава. Като не ми се получи от първият път с едно момиче продължавам да се опитвам и да и показвам че съм по-добър от другите. Не знам дали е заради самочувствието ми или просто такъв съм си по характер, но не се отказвам лесно дори и момичето да е от по-дръпнатите.
Има интерес към теб,но след няколко дена например го няма.Каниш я да се видите тя отказва ? Еееее тва ми е много интересно при някой момичета.....![]()
Естествено. Момичетата обичат, уверените момчета, които знаят какво искат. Аз лично, със срамежливи и подценяващи се момчета, не мога да бъда нищо повече, от приятелка.Първоначално написано от nin0o0
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
Да! Вдигам 2 ръце в подкрепа на това.
И все пак... ако аз му показвам, че не го харесвам, а той продължава да ми се натиска, ще си го отнесе. Наистина мразя нахални хора.
Но леко арогантните и чаровно нескромни са ми любимите![]()
Знаете ли какво да правя, ако харесвам отново моя бивша приятелка и тя също е свободна?
Хей, знаеш ли че прическата ти/очите ти/усмивката ти/изражението ти/зъбите ти ми напомнят на Бъгс Бъни/Прасчо/Моджо Джоджо/Барни....
Ако някой ми го каже ще си помисля най - малко, че ме сваля или както ти казваш опитва да ми се хареса ;]
Първоначално написано от vasko96
Зависи от причината да е станала ''бивша''.. Обичаш ли я?
"Как да се харесаме на момиче?"
Eлементарно,колеги.Развейт я пари,я лъскава кола и сте готови.То винаги това му е бил номера.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Хей, знаеш ли че прическата ти/очите ти/усмивката ти/изражението ти/зъбите ти ми напомнят на Бъгс Бъни/Прасчо/Моджо Джоджо/Барни....
Тук идеята е да хвнаеш нещо което изглежда добре в момичето и да го сравниш с някой анимационен герой/комедиен герой/смешно явление/забавна случка. Отново с шега в гласа, и никаква нотка на сериозност.
Много тъпичък съвет.Съжалявам, но си е така. " Ехех,знаеш ли?Усмивката ти ми напомня на тази на мечо пух".....да не сте на 8![]()
Запознах се с едно момиче на почивка, мисля че направих добро първо впечатление. Проблемът е, че тя е от друг град и искам да дойде при мен на гости да се опознаем. Тя е с две години по - малка от мен. Спешно ми трябва помощ.