.
Затворена тема
Страница 41 от 91 ПървиПърви ... 3137383940414243444551 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 2269

Hybrid View

Аз съм момиче и много ясно,че познавам много момичета.Всяка от тях има свое виждане за перфектният мъж или „мъжът на мечтите и“!Но всяка от тях иска внимание.Иска момчето/мъжът да е нежен към нея и т.н. Моят съвет е като харесвате момиче отивате при нея и и го казвате.Е,вие си знаете по какъв начин,защото малко ще е натрапчиво ако просто отидете и го кажете...ама по никакъв начин не увъртайте!!! Ии то това е!И вече друг е въпроса за момичето-дали е подходяща или не.Ама господата сами си решават.
    We work in dark and we do what we can>>>

Как да се харесаме на момиче?
    Точната формула още не е измислена.. то просто си става

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Loooooser
    Как да се харесаме на момиче?
    Точната формула още не е измислена.. то просто си става
    +1

Форум за Музика, Клипове, Текстове и много други...

Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    И остава една мн малка част от Нормални момичета за които няма значение материалното а също така и нее от голямо значение как изглежда ,външния вид и няма значение за тях дали ще е мускулест или не .Но такива момичета почти неостанаха всички са привлечени от това което блести)
    Е ся какво? Специален ли искаш да се чувствам

Ето рецептата как да се харесате на момиче:

1.изтупайте се, никой не харесва одърпани оръфани хора
    2.бъдете самоуверен в себе си. Дори да се притеснявате вътрешно не гпо показвайте. Самоувереността се харесва много на жените.
    3.бъдете забавен. Опитвайте се да разсмеете и веселите избранницата. Ако успеете ви е в кърпа вързана дори и да не сте най-големият красавец.

Цитирай Първоначално написано от krispyyy
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    а, аз ще ви осветлявам аз нищо не разбирам от тия момичета, тва не са хора
    Напротив хора сме и за сведение на някои момчета, момичетата не обичат да бъдат скупани, спъвани и тем подобни! Според мен едно момче за да се хареса на едно момиче трябва да бъде мил и да казва поне едно "здравей", защото многоо рядко момчетата го правят. Момичетата искат внимание, но не такова някой да те бутне нарочно, за да паднеш и всички да се смеят, ами да се отнасяте с нея като.. знам ли, катоо нещо много красиво и ценно. Надявам се да сте ме разбрали какво искам да кажа!
    Тука бих могъл да поспоря. За да накараш едно момиче да ти обърне внимание трябва първо да я изкараш че е коза, к..ва, пача и т.н.
    Поне при повечето е така

Ебаси скучните шаблони. Ужас...

Град
    Навсякъде и никъде
    Цитирай Първоначално написано от buba4ko
    Ето рецептата как да се харесате на момиче:

1.изтупайте се, никой не харесва одърпани оръфани хора
    2.бъдете самоуверен в себе си. Дори да се притеснявате вътрешно не гпо показвайте. Самоувереността се харесва много на жените.
    3.бъдете забавен. Опитвайте се да разсмеете и веселите избранницата. Ако успеете ви е в кърпа вързана дори и да не сте най-големият красавец.
    1.Почти съгласна.Не е нужно едно момче да е в нови и скъпи дрешки, просто да бъде облечен в неговия собствен стил, а не да копира.
    2.Почти съгласна.Самоуверенността не е задължителна, но когато е прекалена е дразнеща.Ако едно момче си мисли че света е негов и всичко което вижда е негова собственост, то тогава това момче е пълен пикльо(с извинение)."Не всичко което хвърчи се яде", нали знаете?Но пак казвам, когато е в допостими количества е много полезна.
    3.Напълно не съгласна.Ако самото момче не е забавно, няма смисъл да се прави на клоун за да го харесат.Ако си е веселяк по душа-добре, но ако въобще не харесва тези неща няма никакъв смисъл да го прави.
    Най-добрия съвет според мен е да бъдеш себе си и да не се страхуваш от отхвърляне.Не мисли какво ще стане ако се издъниш, в света има много момичета, не мисли за нищо, бъди себе си и се забавлявай.Не се преструвай на някой друг, в това няма никакъв смисъл.
    Shorty I love you
    And you love me too
    We were meant to be
    Cause shorty
    You love me
    And I love you too
    And I promise I'll be true to you

Или те харесва или не , какви са тези глупости

Забелязах че си написал че момичетата обръщат внимание на гласът...обаче моят глас е МУТИРАЛ !!! xD xD xD
    Мислиш ли че това ще я отблъсне ???

По темата.

Според мен въпроса е да се направи първата атака, по някой забавен начин. След това се дърпате на страна... Гласа не играе роля в любовта.
    Важно е първото впечатление да е хубаво... Без да се хвалите с излишни глупости.

Град
    cvxcvcx
    Вчера поканих 1 момиче на кафе и неска я чакам на мястото където трябваше да се видим..... по принцип трябваше да се видим в 3 но в 3:10 тя ми написа да вляза в кафенето да не я чакам отвън и след 5 мин ми написа че има други планове......... и че няма да се видим днес
    дали я е било срам или просто си е направила ташак с мене
    cxvcxvxc

С АК-47 както се казва :"Калашников решава 600 проблема в минута".

Хора чуствам се ужасно ... Имам малка гърбица на носа и всеки път като се срещна примерно с някоя приятелка и момче мен ме е срам заради тъпата гърбица ... Вече ми е писнало ... Чуствам се като индивид вече ...
    Моля ви ако някои има предложение как да спре тоя ''терор'' да каже ...
    (момиче съм)

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Хора чуствам се ужасно ... Имам малка гърбица на носа и всеки път като се срещна примерно с някоя приятелка и момче мен ме е срам заради тъпата гърбица ... Вече ми е писнало ... Чуствам се като индивид вече ...
    Моля ви ако някои има предложение как да спре тоя ''терор'' да каже ...
    (момиче съм)
    Пластична операция...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив

Re: По темата.

Цитирай Първоначално написано от Schekspir
    Според мен въпроса е да се направи първата атака, по някой забавен начин. След това се дърпате на страна... Гласа не играе роля в любовта.
    Важно е първото впечатление да е хубаво... Без да се хвалите с излишни глупости.
    Ами добре момче на 19 но има дефект,гласът му е още детски не е мутирал... Какво правиме?Ще го вземеш ли ама всичко от другите неща му е на 6? Та той е на 19 с детски глас!Ей тва ми е чудно?

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Повече от фен
    здравеите при мен проблема е следният направил сам сичко което мога и даденото момиче каза че неиска сериозна вруска неиска да ми разбива сърцето обаче ми каза че може да е убарвам на сякаде и когато искам за мен това е малко странно моля за помощт
    Поздрави

Град
    МайнаTown
    HIT AND RUN кво повече искаш

Повече от фен Аватара на w0lf
    приятели с предимства
    madafaka

Фен Аватара на quexxe
    Браво на авторът. Вложил е и хитринки, вижда се. Отново браво.

Обаче, твърде вероятно е, тъй като материалът се чете и от дванадесет, тринадесет и четиринадесетгодишни, да преиграят тази т.нар. първа среща. По - добре мълчалив и отнесен, отколкото страхлив актьор, който се мъчи да се сети вицовете, прочетени на път за срещата. Да не говорим, че момичетата в пубертет НЕ обичат, защото и не разбират, момчетата на ниво - смятат ги за, цитирам: "забили", "бавни", "сдухани". Формулата за деца в такава възраст е, каквато е и днес, за съжаление - всякакъв вид вулгаризми, нападки, които демонстрират надмощие - физическо и умствено (което не мога да си обясня точно за пък умственото, но това е друг въпрос...) . Тежкарите са на мода, момчета. Както и "яките дрешки". Меркантилният лаком момински поглед дебне отвсякъде.

На среща, според мен, е твърде относително да се казва какво точно трябва да се прави. Два субекта и страница с вицове - трудна задача. Вицове мога да си разказвам и с приятели.
    VIVA VICTORIA SIEMPRE!

[quote="Tempest"]предполага да ме веселят... обещали са ми... въпроса ми се състои в това как да направя така, че да сме само двамата, за да действам.. да я поканя - не става, едва ли ше се навие да излезе на разходка в парка с някакъв идиот.. Не Се Подценявай... говоря ти за "идиот"

а според мен не трябва да подхождаме еднакво към абсолютно всяко момиче. хората са различни. банално - но факт. нещо, което би се харесало на едно момиче, би могло да отблъсне друго. трябва и малко преценяване на нещата и малко адаптация : )
    REGGAE BOOM <3

problem :S

Имам един проблем.. значи харесвам едно момиче от другия клас в училище, но проблема е, че не се познаваме... смисъл.. аз преди не я харесвах а само я смятах за готина, а откакто ми писа ф фейсбук и някак си сякаш ме привлече незнам как но... ии проблема е, че от време на време тя ми маха и праи разни жестове, ноо не се познаваме напълно а аз я харесвам.. какво да направя?
    facebook - отличния начин FACE да не види BOOK дълго време

Истината е,че харесването и вкусът са строго индивидуални и е най-лесно да харесаш някого.Друго е, в случая, да задържиш мацката и да даваш от себе си това,от което индивидуалното момиче се нуждае ;]

Истината е,че харесването и вкусът са строго индивидуални и е най-лесно да харесаш някого.Друго е, в случая, да задържиш мацката и да даваш от себе си това,от което индивидуалното момиче се нуждае ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си