.
Затворена тема
Страница 45 от 91 ПървиПърви ... 3541424344454647484955 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 2269
    Имаше две три момичета които ме харесваха но като съм се опитвал да ги сваля се правеха на недостъпни- Кат ти се правят на недостъпни бии им един шамар и готова работата

Момче към фитнес инструктора:
    – Искам да впечатля едно хубаво момиче. Коя машина да ползвам?
    – Банкомата.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

XD любов любов...
    Devil May Cry

Евала авторее !!
    Момиче съм уе

Re: non

Цитирай Първоначално написано от sexykockar
    Да питам но искам момиче да ми отговори. Не мога да си хвана приятелка а мои приятели които са доста по зле изглеждащи от мен свалят по няколко на месец. Висок съм 190 см и съм бил замалко модел във варненска агенция. Пробал съм да свалям момичета но някак си забелязват само недостатъците в мен защото и аз имам. Имам познат който е с леко шкембе и според мен не е привлекателен но му се натискат. Бил съм свидетел лично да му се предлагат а при мен не идват нито ми се обаждат момичета по телефона нито нищо. Имаше две три момичета които ме харесваха но като съм се опитвал да ги сваля се правеха на недостъпни и след това гледам други момчета ги сваляха и те тръгваха с тях. Къде е проблема не мога да схвана.
    Просто ги сваляш грешно и пропускаш моменти, които за другите момчета са естествени или вече предобити.
    Ако си от Варна - мога да ти помогна в това.
    Made by God, improved by Devil
    Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me

Цитирай Първоначално написано от toninatora
    Всички викат бъди себе си! Тва не е лесно.Примерно преди извесно време бях само на компа и тн.Ако се обадя по тела на некои момиче и почна да говоря за неква игра веднага ще каже:Иам малко работа ще ти звънна после: След 2-3 часа седиш пред тела и чакаш и нищо.На следващия ден я питаш що не се е обадила и тя те реже кат идиот и ти вика че е учела или нещо такова и тва е! Повече не ти звънни нито пък ти дига! ко да говоря
    Съгласен съм с теб.
    Обаче да бъдеш себе си, също така значи и да се развиваш.
    Даже има статия точно по тази тема http://progresiray.me/osnova/statii/...-okolnite.html

Здравейте!
    Отправям питането си основно до автора, но далеч не отказвам мнения и от другите
    Та... Поредната банална ситуация... Искам да поканя едно девойче от моя клас на среща или нещо такова. Мъничко ме е срам, но това далеч не същинския проблем. Осми клас съм и проблемът е следния. Аз не съм виждал по - нисък човек от мен, който горе - долу да е на моята възраст... Чак ме е срам да си призная... 149см кажете какво да правя... Тя е около 152 може би, но не я харесвам само заради това че е горе - долу моя ръст

Така много е дълга историята.....на кратко много сме си говорили по скайп имаме много общи интереси.Преди около половин година се запознахме по скайп общи приятел ни запозна.
    Докато си говорехме пусках няколко комплиента за нея и след 1 месец я питах по скайп дали имам шанс с нея и тя каза че си имала гадже,ама продлъжава да ме търси и тн.....дори ме покани да излезнам.Като ме видя ние не се познавахме ме прегърна.Разхождахме се след което тя си изгуби портфейла и тн.....купих и билет и ме на тръгване пак ме прегърна.Не мога да разбера тя харесва ли ме моля те ми отговори да знам дали да действам

Така много е дълга историята.....на кратко много сме си говорили по скайп имаме много общи интереси.Преди около половин година се запознахме по скайп общи приятел ни запозна.
    Докато си говорехме пусках няколко комплиента за нея и след 1 месец я питах по скайп дали имам шанс с нея и тя каза че си имала гадже,ама продлъжава да ме търси и тн.....дори ме покани да излезнам.Като ме видя ние не се познавахме ме прегърна.Разхождахме се след което тя си изгуби портфейла и тн.....купих и билет и ме на тръгване пак ме прегърна.Не мога да разбера тя харесва ли ме моля те ми отговори да знам дали да действам

Цитирай Първоначално написано от Rocky14
    Пичага недей да чакаш.Действай.Щом си има гадже,а излиза с тебе начи иска тебе не гаджето и.Действай стискам палци!!

Цитирай Първоначално написано от Sp0t
    Здравейте!
    Отправям питането си основно до автора, но далеч не отказвам мнения и от другите
    Та... Поредната банална ситуация... Искам да поканя едно девойче от моя клас на среща или нещо такова. Мъничко ме е срам, но това далеч не същинския проблем. Осми клас съм и проблемът е следния. Аз не съм виждал по - нисък човек от мен, който горе - долу да е на моята възраст... Чак ме е срам да си призная... 149см кажете какво да правя... Тя е около 152 може би, но не я харесвам само заради това че е горе - долу моя ръст
    Има дрехи, които визуално те удължават. В гугъл можеш да го видиш.
    Също така има мъжки обувки с подметки 2-3 см, така ще си почти колкото нея. И... просто я покани. Няма какво да губиш така или иначе. Успех!

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Ами мен като ме е супер много срам незнам кво ше правя, майна :S Сигурно никога няма да се обвържа ..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    хора аз имам един много различен проблем .. Имам мустак които не мога да махна заради баща ми(ако кажете говори с него...направил съм го) и ми е мн. Тъпо понякога когато съм с момиче което харесвам заради мустака ми. И по някога ми намаля самочуствието много,но намирам начин да го повдигна но за полувин ден

Град
    в нас
    [/u]

He was a brainwashed, scum fucker,
    Wasted mother fucking piece of shit

Не съм прочел всички страници , видях първите 3-4 и за какво се говори. Нека само да добавя и незнам до колко съм прав , НО забелязали ли сте днесшните 13-14-15 годишни момичета които са мислят за голямата работа и още сумати и неща какво търсят или по точно какво правят ( незнам как по точно да го кажа ? Какво ли ? Ще дам пример с 1 моя бивша съученичка . Тя е на 14 той е на 20 wtf ? Правя си извод ( чакай малко та ти си малолетна той пълнолетен ) правя следен извод ( защото много от момичетата са като нея поне аз до колкото съм забелязъл ) какво търсят ? Голям батко с който да се хвалят , да кара кола или мотор , да може да ги "отоври" да е големия връзкар , да ги зарежда с цигари и подобни неща + да е напомания мъж , има много момичета които търсят точно това или гледат някои неща които са безсмислени ( дали е големия връзкар ? Дали е голям биткаджия и дали пуши ( защото ако пуши си пада газар ) ) За мен това е безсмислено неказвам ,че всички момичета са такива , но тези 13-14-15 годишни кифли ще ме извините , които са имат за богини и голяма работа са точно такива . Има и свестни момичета ( които са останали малко за жалост) до колко съм прав ? Незнам вие ще прецените дали говоря истина или глупости . Повечето от момичетата пушат ( както и момчета ) Защо ? За някаква си тъпа газария . Това е безсмислено според мен да се тровиш , за да те мислят , че си големия газар . Та както и да е надявам се да сте го прочели и да изразите мнение дали е вярно поне половината от написаното

Град
    България
    Значи моя проблем е че през лятото я изпращах всеки ден като бяхме навън. По файсбук почнахме да си пишем сърчица и такива. Сега като дойде време за училище нещо стана. Тя започна да не говори с мен, прави се че не ме познава и тн. Скоро и писах смс защо не ми говори и тя ми написа да спра и пиша защото нищо нямало да стане между нас. Имали какво да се направи или е ясно?

Цитирай Първоначално написано от linkinmen
    Значи моя проблем е че през лятото я изпращах всеки ден като бяхме навън. По файсбук почнахме да си пишем сърчица и такива. Сега като дойде време за училище нещо стана. Тя започна да не говори с мен, прави се че не ме познава и тн. Скоро и писах смс защо не ми говори и тя ми написа да спра и пиша защото нищо нямало да стане между нас. Имали какво да се направи или е ясно?
    Когато едно момиче ти каже така или просто си е харесала друг или просто няма интерес към теб . Съжелявам приятельо няма какво да се направи в твоя случай

Град
    България
    Да ама проблема е че преди ме целуваше по бузата и се държахме за ръце и аз нищо не напраих :@

Приятельо разбирам те , но щом ти казала "няма да се получи" явно си е намерила някой друг ;( пробвай си късмета и намери нова и действай , а не чакай ;p

Харесал съм едно момиче но не се познаваме отначало мисля да започна през скайп та после да правя покани за кафета и прочие.Някой да ми даде някакъв съвет как да започна като за начало ?

аз съм момиче и БРАВО на автора добър урок за новации полезен е

аз съм момиче и БРАВО на автора добър урок за новации полезен е

Цитирай Първоначално написано от toninatora
    Цитирай Първоначално написано от Rocky14
    Пичага недей да чакаш.Действай.Щом си има гадже,а излиза с тебе начи иска тебе не гаджето и.Действай стискам палци!!
    Ами човек тя спря да ми отговаря видяхме се още веднъж като минавах покрай даскалото ми и не знам защо спря да ми пише реших да видя колко държи на мен и сега вобще не и пиша....а тя вече 3 дни не ми пише......сиг ще се отказвам от нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си