.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2269

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Ами ако съм естествено грозен и момичетата се отвращават от мен?

Цитирай Първоначално написано от Ashenvale Виж мнението
    Ами ако съм естествено грозен и момичетата се отвращават от мен?
    Ти направи всичко по силите си, усилията ти няма да останат незабелязани.

risemeup вярно казва, че никой не е грозен и всеки е уникален по собствен начин, като пръстов отпечатък. А ако става въпрос за външен вид, споко, едно истинско момиче въобще няма да му пука дали си хубав или грозен, тя ще оценява вътрешните ти качества.
    Но все пак, прави всичко възможно за външния си вид. Няма да сваляш мацки, брадясал, със сумати и пъпки по цялото лице, гаден дъх, мазна коса etc... гледай винаги пред момиче да си максимално красив, полагай усилия.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от godfather33 Виж мнението
    Ти направи всичко по силите си, усилията ти няма да останат незабелязани.

risemeup вярно казва, че никой не е грозен и всеки е уникален по собствен начин, като пръстов отпечатък. А ако става въпрос за външен вид, споко, едно истинско момиче въобще няма да му пука дали си хубав или грозен, тя ще оценява вътрешните ти качества.
    Но все пак, прави всичко възможно за външния си вид. Няма да сваляш мацки, брадясал, със сумати и пъпки по цялото лице, гаден дъх, мазна коса etc... гледай винаги пред момиче да си максимално красив, полагай усилия.
    Абе, стига с тия вътрешни качества и "бъди себе си", "бъди естествен". Кого заблуждавате? Истинско момиче, фалшиво момиче, дрън-дрън. Не е казано, че някой трябва да е първа красота или нацепен мутряга, но външният вид е от изключителна важност при всички положения, защото човека, с когото си, трябва да те привлича най-малкото. Ако ще и да е най-добрия човек на света, ако няма химия и привличане - не става.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си