.
Затворена тема
Страница 57 от 91 ПървиПърви ... 74753545556575859606167 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 2269

Hybrid View

не но по-добрия вариант е да спортуваш нещо .. хем се грижиш за тялото и здравето си, хем си по-харесван не искам да прозвучи повърхностно , но е факт

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Според мен не е точно така, но както и да е.

Иначе няма спор, че някои момиченца харесват футболистите… Познай защо. Смях…!

http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%B2%D1%8F може ли да погледнете темата ми и да ми дадете някакъв съвет понеже ме мързи да пиша всичко на ново благодаря предварително

Знаеш ли какво ти става? Става ти това, че яката си хлътнал по нея и досега не си имал такъв случай, че не знаеш какво да предприемеш. Споко, и по - сложни случаи ще има. Само не изпъквай с глупостите които знаеш, а изпъквай като джентълмен и се опитвай да контактуваш с нея колкото се може повече без да мълчиш и да очакваш тя да те заговори, ръководи ситуацията, разсмивай я. Бъди пич и в никакъв случай не говори за бивши момичета - не работи доказано е . Тренираш ли нещо? Един джогинг рано сутрин би ти помогнал да си освежиш състоянието. Покани я на среща, какво толкова поне няма да хвърлящ боб дали те харесва, ти трябва да започнеш връзката. Давай смело

Тя сега заминава на почивка и мисля след почивката да го направя. Обаче има един проблем - тя е на 15 а аз на 13 и не знам дали ще се получи

Възрастта няма граници, доказано е. Всеки втори или трети човек е имал случай, в който харесва партньор`ка по-голям от него, това за мен говори че щом харесваш по - голям човек на възраст от теб, значи си надраснал връстниците си, което според мен трябвада те окуражи! ДАвай смело напред!

Днес й го казах и спря да ми пише ( а може би е заета не знам ) И ще видим дали ще ми е приятелка като гадже или просто приятелка

Моето женско мнение е такова : както каза лили бъдете себе си,но и не правете глупости пред момчетата като да се уригате или да пърдите ..за момичетата това е гнусно..бъдете лубезни забавни и ще ви се харесат

В допълнение към автора мога да кажа, че аз винаги съм забелязвала обувките на момчето, с което излизам. Дали са чисти и дали подхождат на дрехите му и където отиваме. Не знам дали съм само аз, но за мен това е важно ;д
    Освен това още един съвет - никога, абсолютно НИКОГА, не се дръжте с едно момиче така, както се държите с други. Всяка жена е различна и специална по свой начин и никоя не иска да разбере, че се държите по един и същи начин с нея и с някоя друга. Случвало ми се е ,виждала съм го с очите си, адски грозно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на someonerandom
    ^Всъщност показва само,че няма по-специални намерения към въпросното момиче.Или е бройкаджия.
    По темата за спорта:Колкото и да си говорим за вътрешна красота,характер и т.н(!а те наистина са важни!) винаги е по-добре да си с готино тяло И готин характер,отколкото само с готин характер.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    По темата за спорта:Колкото и да си говорим за вътрешна красота,характер и т.н(!а те наистина са важни!) винаги е по-добре да си с готино тяло И готин характер,отколкото само с готин характер.
    Така е Мъжете имате бонус това, че може да сте грозни в лице и пак да сте много привлекателни ако си направите хубаво тяло, а момичето ако няма красиво лице по природа губи доста точки, което е въпрос на късмет. Аз примерно даже НЕ ХАРЕСВАМ красивите мъже, искам да са грозни и мъжествени. Но отношението към даденото момиче е най-важно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Chacho
    Ето, мацката го каза, харесва мъжествени мъже. Преди да се стигне до конкретната девойка и как ще се държиш с нея, трябва да се замислиш как се държиш без да включваш мацката в картинката. Ако си достатъчно осъзнат, принципен и самостоятелен, може да мислиш за още някой в живота си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    О, мъжете не трябва да са красиви..т.е. тяхната красота няма нищо общо с женската. При жените красивото лице идва от правилни черти, симетрия, хармония ако щеш, докато аз също не държа мъжът да е изписан в лице, колкото по-груби черти, толкова по-добре.

Neznam izobshto kakwo sa ti kazwali i koe e vqrno i koe ne sluhai sega.. izlizala sum s 3 "kurvarcheta" i dokato me svalqha im razbrah trikovete edno i su6to prqwat ama e efektivno neznam dali e umishleno ili ne no e edno i su6to .. 1 muzika vsi4ki polzvat muzika sled kato se zapoznaete polzvai muziakata nqkoq gotina po bavna pesen da ima spomen za teb zvuchi tupo no e taka .. vijdaite se vseki den v kompaniq ili pobne 2-ma ili trima choveka da ne e nelovko .. izkluchih veche mislata si ama dobre pomagai i slushaite muzika i kato stane po dobre q zavedi na nqkoe hubawo mqsto s POVEHCKO HORA ako tq poska otidetet nqkude po na skito kato v parka primero aa da prawi mucunki ako ti kaje ne6ty ili te obidi tova e super sladko vupreki da ti zvuuchi tupo prawi si se na idoot no ne s neq s priqtel .. ne q luji ako te popita ne6ty kolko momicheta si imal ili ne6ty takowa budi chesten e ako 1 mojesh da kajesh 3 no ako sa mnogo i go kaji ne kazwai nishty za seks i ne q obarvai mnogo golqma greshaka pri momchetata nishty za seks povqrvai mi she doide sam znaesh za razmivaneto i komplimentite . sega v momenta izkluchih no tova sum zabelqzala a ii az sum go probwaka vurhu momicheta a znaesh che epo trudno momcihe s momiche take che deistwat :P uspeh ako se setq she ti kaja oshte :P

^Толко си тъп, че и бактерия ще ти се присмее.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Как да привлечем вниманието на момиче, което сме видели в метрото?

Цитирай Първоначално написано от ♠Joker♠ Виж мнението
    Как да привлечем вниманието на момиче, което сме видели в метрото?
    Сядаш до нея и я заговаряш. Небрежен разговор и ще й привлечеш вниманието.

Град
    Shumen
    Как се свалят по-надутите момичета? Малко по-обстойно ако може.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Нищо друго не ти трябва, освен джобовете ти да са като баница и да имаш някакъв oldschool beamer… Е, може и от по-новичките де.

Хахахаха
    Безотказен начин ако я искаш за една вечер : унижаваш я , правиш я на две стотинки и ще те преследва ;дд
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Shumen
    А ако искаш нещо сериозно с нея

Ако е надута тип "аз съм следващата Николета Лозанова" наистина трябва да си дядо с портфейл, ама тогава и не си заслужава да се бъхтиш за нея ;д
    какво значи надута ?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Струва ти се надута, всъщност не иска да си затрива времето с теб, щото не смята, че си заслужаваш. Просто те пробва дали ще се насереш като се държи дръпнато. Не й обръщай внимание на надутото поведение, знай си, че си готин и когато схване, че не ти трябва да й се доказваш, а тя на теб и просто се забавляваш, ще ти е в кърпа вързана.

Самочувствието е най-доброто мъжко оръжие Увереността
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Ами ако съм естествено грозен и момичетата се отвращават от мен?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си