- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Аз пък не давам даже да ме пипат в дискотеката, какво остава да ходя, за да се натискам. Ужасно ми е противно някой непознат да се лепне до мен или пък да ме хване през кръста и да ми говори нещо, обръщам му гръб и си заминавам. Освен ако са някакви по-възпитани и не-мъртво-пияни може да се запознаем и толкова. И телефон дори не съм си давала в дискотека, пък камо ли да си легна с някого. Няма как да стане, и аз заявявам, че тия свалки описани от Спирита нямат никакъв шанс да минат при мен. Просто много си личи, когато някой е бройкаджия - силен или слаб, няма значение, но си личи...и като си мислят, че могат да имат всяка, повече ме привлича да му докажа обратното, отколкото да си легна с него.
Чак пък да не си дадеш телефона... Ако изглежда готино, защо да си отрязваш всеки шанс да го видиш пак?
Мда.. и аз не съм си давала телефона. С моите хакерски умения после винаги го намирам във фейсбук и ако тогава преценя на трезвена глава, че е нормален, правя нещо :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не знам, не си го давам, от всичко най-мразя да си давам телефона всъщност. При всички тия социални мрежи, дето всеки те намира и ти пише, телефона ми е единственото лично което ми остава като че ли. Ако наистина много много ми е харесал, да - може, ама се е случвало само веднъж и то общо взето го познавах този човек, макар и не лично до онзи момент. Странна съм доста в това отношение и съм на настроения..в повечето случаи откровено ме дразни като някой почне да ми пише и звъни по-често, а аз не съм заинтересована примерно и съжалявам, че съм си дала номера, защото се налага да го отрежа. Абе, рядко си харесвам някого дотолкова, че да се радвам на обажданията му, това имам предвид. В останалите случаи ми е просто досадно и затова се научих да не си го давам само защото този, който ми го е поискал е бил симпатяга.
Ако се замислиш, по-готино е телефона да си дадеш. Там няма един тон лична информация, както във фб. В такива ситуации по не ми харесва да си давам фейсбука на някоя, с която се зарибявам, щото част от мистерията си заминава. Една сура снимки, какви филми харесваш, каква музика слушаш, какви точно снимки имаш, кво учиш, къде учиш... не ми харесва идеята в такива ситуации да ми имат веднага фб. Пък и го има момента, в който могат да ти видят интересите и умишлено да те будалкат, че имат подобни, за да те овъртят.
Temet Nosce
벨야카
Не си права.Запознанството в дискотека не се различава принципно от това в университета примерно - ако ми харесаш , ще се запознаем и в зависимост колко ми допаднеш , бих могъл да ти искам телефона.Винаги опитвам да взема телефон вместо фб , но рядко си давам моя, защото ми е леко неудобно , когато съм имал дадени отношения с едно момиче , да спра да и се обаждам поради една или друга причина.Странно е , но ме товари.Много е грешно да мислиш , че свалям момичета само за бройка и ги изоставям.Самото запознанство иска много внимание от моя страна и пълната ми отдаденост.Как да не бъда вниматален към жената след като съм вложил толкова емоции , за да бъдем заедно ? Да си бройкаджия е комплексарско , защото нямаш критерии и чукаш всичко , което се навие и непрекъснато търсиш oдобрение. Няма универсална формула , която да проработи за всяко момиче - казваш и "xyz" , държиш се "yux" и работата става.Всяко момиче е уникално по свой начин и се старая да я накарам да си прекара забавно с мен и това наистина се усеща и положителната ми енергия се прехвърля върху нея.
Ти трябва да изнасяш уроци на тема "Как да направим, че на едно момиче да и се повдига от нас - advanced level"![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
razsmei qi b1di sebe si
Как да се харесаме на момиче ли ? ами лесно.Отиваш при момичето, и казваш ''Абе дай да тръгнем пък каквото излезе''- майтапа на страна.Трябва просто да си себе си и да те не е срам
![]()
"Абе дай да тръгнем" върви само до втора група в детската градина.
добавката "пък каквото излезе" би отблъснала почти всяка жена.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не ги слушай пич, най-яката свалка е " Щи пусна пайджина ФОСТАТА"
Значи е точно толкова проста , колкото него и си отиват. :Д
Delvecchio оф ....... адски тъпо е това![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
error
Последно редактирано от Goddess : 02-08-2013 на 00:12
И ти си прав. Обаче както казах - ако наистина ми е харесал много, да, ще му го дам. Иначе не, защото после следват обвинения защо изобщо съм му дала телефона, като не му вдигам, като не му пиша, като не искам да излизаме и пр. И са прави..Чувствам, че съм поела ангажимент към някого едва ли не, ако са по-упорити. Затова.
@SpiritInBlack, не съм зачела много в методите ти, защото са дълги и не ми се четат... ;д само първия и втория и другите по диагонал, но при всичките целта на запознанството ти е секс, не друго и с това си противоречиш: "Много е грешно да мислиш , че свалям момичета само за бройка и ги изоставям." И в постовете си редовно използваш "курва" като нарицателно за жена. Няма лошо да търсиш просто секс, но в този случай цялото ти усилие и внимание, което отделяш, както казваш, е доста излишно и преиграно...за "курви".
Няма лошо да търси само секс, но ако момиче, което е било с повече от 5 е курва .... ? Какви са тея двойни стандарти? Ако недай си Боже се напия до такава висша степен, за да си легна с теб някой ден, сигурно ще ми кажеш, че е гнусно да ми направиш френска, но държиш аз да ти лижа анала, като нещо най-нормално и ежедневно
umri да, имаш логика. Сещам се за една серия на How I met you mother където Тед се запозна с момиче и искаше да не гугъл-ва, но накрая не се сдържа и осра всичко :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Тед е тъп комплексар.Барни ис дъ мен http://thepiratebay.se/torrent/61315..._Playbook_.pdf ето книгата му.
Как да се харесаме на момиче?Не мисля,че има някакъв универсален начин.Колкото сме еднакви,толкова сме и различни.Една ще харесва играчи като Брад Пит а.к.а. spirit in черно,друга ще харесва тъпи мутрагени и двуметрови катили като футболистите на Черно Моретрета ще харесва дърти с разклатено здраве и дебели портфейли и всички можеш да ги срещнеш в дискотеката.Ако целта ти е да спиш с някоя просто за една вечер,трябва да имаш добър поглед,да можеш да прецениш коя е там,за да си го получи и коя по какъв би си паднала.Ако усвоиш това 9 от 10 не изглежда толкова нереално.И да на всяка жена и се прави секс,но тези,които ще го направят за една вечер с непознат,все пак си остават малко.Spirit-a в никакъв случей не е някой самохвалко,който говори празни приказки,но начина по който гледа на живота и жените е доста циничен,което поне на мен ми е малко неприятно.Скоро ще пораснеш приятел и ще почувстваш нужда от сериозна връзка,а тогава ти ще имаш нужда от съвети.Жената търси сигурност след една определена възраст,генетично заложено е.Ти си типа,с който жените биха се позабавлявали(поне така ми изглеждаш) и до там.Даже сега да те устройва,с този мироглед след някоя друга година няма да си много щастлив.
Хахххах Барни из дъ бест! :Д
Да накараш момиче, което е дошло да прави секс с някого, да я накараш да прави секс точно с теб, не е толкова трудно. Трудно е да минеш "интервюто" на момиче, което не е за единия секс, което на него с това поведение не виждам да му се случи скоро. Виждам го как си намира "майстора"Момичетата просто му търпят тъпите реплики вероятно защото е симпатичен или защото им предлага това, което искат сега, а не както той си мисли да се впечатляват от малоумните pick-up lines. Познавам и аз такива момчета. Бих се забавлявала с тях, но не бих допуснала майка ми или някой близък да ме види с тях.
Няма проблем да си като Чарли Харпър и да искаш само секс, обаче не забравяй, че на него му отива да е такъв и че дори той не си позволява да говори така. Има мъже, на които просто им отива да са леко вулгарни и цинични, но ти по-скоро да ме отвратиш, SpiritInBlack . Да не споменавам гейската снимка на Брад Пит :Д Бройкаджията задължително е мъжкар, никога гей-приятелка. :Д Освен това мисленето ти, че на теб всичко ти е позволено и обещано в качеството ти на мъж, но жената трябва да е с един през целия си живот, ме отчайва. Та нали ако жените бяха само с един, никоя нямаше да погледне такъв като тебе? Ако имах право само на един, ти въобще нямаше да се вписваш като кандидат. Не че сега се вписваш :Д Аре стига съм те коментирала, вече ми писна. Просто си всичко, което НЕ бих искала моят мъж да бъде.
Delvecchio Нещо против Черно море ли надушвам?? А шамар?![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
:ДДДДДДД
А един шамар по дупето ?![]()
My name is Melissa