.
Затворена тема
Страница 67 от 91 ПървиПърви ... 175763646566676869707177 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 651 до 1 675 от общо 2269
    Имах предвид, че колкото и да е готин, ако е трагично прост, няма да му връзват.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повярвай ми може да е готин и да приказва нормални неща и пак да не го харесват.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Macorancho Виж мнението
    Повярвай ми може да е готин и да приказва нормални неща и пак да не го харесват.
    Все пак трябва и да направи крачката. Ако не си създаде емоционална връзка с мацката, шит.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на ranieri
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Имах предвид, че колкото и да е готин, ако е трагично прост, няма да му връзват.
    Да бе сигурно

anonymous708973
    Guest
    Това ми изглежда много нагласено. Като от някакъв филм. Искам да го видя и ще повярвам. Нали като се стигне до поискването на телефона на нея ще и стане ясно че искаш друго а не да играете само тенис и всички приказки и истории са били вид свалка. Защо и искаш номера за да и приказваш смешки ли. Боже господи. Другия вариант е просто и тя да иска от теб нещо но тя ако иска всеки по нормален разговор върши работа. Другия вариант е да е бавноразвиваща.
    Ти да не си на 5, че да те е срам? Естествено, че ще разбере. Е, и?! Ти възнамеряваш да я чукаш/да излизаш с нея без тя да разбере ли о.О

Чачо, не съм съгласна. Точно пък ние можем да кажем кое работи, а не кое вие си мислите, че работи. Щото може да ти вържат и ти да си кажеш "е, значи подходът би е окей", но всъщност да е имало суперфейлове, които мадамата просто е игнорирала на фона на добрите неща. Винаги има какво да се изглади.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Чачо, не съм съгласна. Точно пък ние можем да кажем кое работи, а не кое вие си мислите, че работи. Щото може да ти вържат и ти да си кажеш "е, значи подходът би е окей", но всъщност да е имало суперфейлове, които мадамата просто е игнорирала на фона на добрите неща. Винаги има какво да се изглади.
    1. Обикновено се концентрирате върху "суперфейловете" и приемате основното за даденост.
    2. В повечето случаи знаете какво трябва да се промени, но не можете да го кажете така, че да го разбере момчето.
    3. Ако видите подхода или ви разкажат, лесно може да изкоментирате, но трудно може да предложите подход, когато питащият е грам без идея.
    4. Как да си намери място сред другите мъже.. пак въпрос в нашето игрище.
    5. Не ви слушат със същите уши.
    6. Не сте били на негово място.
    Последно редактирано от Chacho : 03-11-2013 на 12:59
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не става въпрос за срам но изглежда детска самата свалка. Пък и нали уж жените все се оплакват че мъжете им досаждат или мислят само секс . Ми ок няма да мислим за секс. Ще си приказваме с тях лафиме си и после чао кой откъде е по живо по здраво. Но пък като се замисля ако всички са така до 100 години хората ще изчезнат и земята ще си отдъхне няма да има замърсяване ще се появи нова цивилизация която се размножава като цветята по въздуха чрез опрашване и всичко ще е супер. Или пък от непорочно зачатие!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Брато , почти няма надежда за теб.Най-много се нуждаеш от промяната на цялостната ценностна система и нагласата

Голям фен Аватара на N1ksun
    Единствената промяна , която му трябва, е просто да спре да ги мисли тези жени .. Полза каква?Досега както го е карал , може да го кара още много дълго , човек може да живее и без връзки и без секс .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Пошегувах се бре хора много ясно че не може това беше в риторичен смисъл.

Голям фен Аватара на N1ksun
    Не ставаше дума специално за последния ти пост .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Пошегувах се бре хора много ясно че не може това беше в риторичен смисъл.
    Отдъхнах си.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз вчера се изявих като голем тЕрикат, направо случая е за някой учебник.

Супер фен Аватара на paradosou
    ^и какво би пишело в учебника?

Ето PinkPan7her го каза много от момчетата си мислят че заради това което са направили или казали са свалили мацката но не е така просто мацката е решила да е с тях. Ето момиче ви го каза.

anonymous708973
    Guest
    А, разбираш ме грешно.
    Мацката не решава просто ей така да е с някого, това е избор, направен след определена равносметка, която е предимно сбор от действията на момчето. Това, което имах предвид, е, че понякога тактиката може да е 90% успех и 10% фейл, но мадамата въпреки това да се навие. Преценила е, че 10% се преглъщат.

Е да то ясно че всеки си има кусури нали това е в съшността на една връзка да се правят и компромиси спрямо другия.

Явно софиянките са особени хах. Повечето момичета като ги заговоря ми казват а и показват че не искат да им обръщам внимание и по поведението им разбирам че им е неприятно. Сигурно трябва да оставя те да си искат или да ми покажат че искат да направя нещо а не да измислям начини да ги заговарям и да се държа мило както съветвате вие. Не върши работа. Казват че им е досадно и не трябва така и свалките не са хубаво нещо но пък в същото време го правят с други момчета. Тези момчета как ги свалят нали е досадно и не тря се мисли за това на тях не им ли се сърдят. Или може би те се виждат и взаимно става без някви неща

Проблемът ви е, че прекалено много го мислите... и без жена и секс също може да се живее...

anonymous708973
    Guest
    Явно софиянките са особени хах. Повечето момичета като ги заговоря ми казват а и показват че не искат да им обръщам внимание и по поведението им разбирам че им е неприятно. Сигурно трябва да оставя те да си искат или да ми покажат че искат да направя нещо а не да измислям начини да ги заговарям и да се държа мило както съветвате вие. Не върши работа. Казват че им е досадно и не трябва така и свалките не са хубаво нещо но пък в същото време го правят с други момчета. Тези момчета как ги свалят нали е досадно и не тря се мисли за това на тях не им ли се сърдят. Или може би те се виждат и взаимно става без някви неща
    Ох, майчице...

Вече е популярна теорията за френдзоната. Време е да стане популярна и теорията за bitch shield-a: http://www.pualingo.com/pua-definiti...tch-shield-bs/

Като видях това , та се сетих за моя приятел SpiritInBlack
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Kак да се харесаме на момиче ?

step 1 . Отиди на плажа с авери
    step 2. Съблечи се гол за да видят всички котенца , невероятно изцепеното ти тяло
    step 3. Занимавай ги и им говори сякакви глупости
    step 4. Да не ви ебе за тяхното мнение
    step 5. Уговорете си среща за диско , кафета и тн.
    step 6. Profit ?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Вече е популярна теорията за френдзоната. Време е да стане популярна и теорията за bitch shield-a: http://www.pualingo.com/pua-definiti...tch-shield-bs/
    Еми, много ясно пък. То някои от друго не разбират.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Оправи ми се настроението и реших да помогна.Гледам доста се нуждаете....
    Сигурно не съм от тази планета, но тези реплики никога не биха минали при мен...Може би начина по, който си говорил е звучал добре, но на четене ми звучи самохвално, да не кажа арогантно. Особено това с брадясването, не зная как би минало при повечето ;д.

Ти ги заговаряш само с цел свалка ли ? Защото ако е така, ясно защо те режат. Ако се чувстваш твърде отчаяно това е възможно да се проектира на държанието ти. Жените забелязват и най-малките промени в изражението, мимики и прочие. Не се ли опитваш да водиш непринуден разговор с някоя, без да гледаш на нея като обект за свалка ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си