.
Затворена тема
Страница 68 от 91 ПървиПърви ... 185864656667686970717278 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 676 до 1 700 от общо 2269
    Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Като видях това , та се сетих за моя приятел SpiritInBlack
    На тва тяло мога да му открия още много кусури , дето не ми харесват , в комплект с тия дето са изброени ^^ .Само не ми казвай , че изглежда привлекателно ... Аз лично предпочитам да не прява секс с години , отколкото да легна с някоя подобна .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Идеята беше, че въпреки тея "недостатъци" (повечето от които силно преувеличени) в реалния живот той не може да и стъпи на малкия нокът, а самочувствието до небесата.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Пффф, толкова жени изглеждат и по-зле, а без секс не са останали. Така де, въпрос на вкус...

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Пффф, толкова жени изглеждат и по-зле, а без секс не са останали. Така де, въпрос на вкус...
    Именно, то картинката е публикувана с обилна доза ирония. Но съм чувала и виждала лично как момче говори по телефона с момиче и друго момче му крещи в ухото ( и съответно в телефона) "МОДЕЛ ЛИ Е?!?!??" ... а не изглежда момче, което само с модели излиза. Повечето недорасли момчета имат прекалено завишени изисквания, дължащи се на избиване на комплекси.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Говориме главно за външен вид, не за успехи в живота и положение в йерархията . Аз лично него не го познавам , не знам и какво е говорил , ще пропусна да отправя коментар в негова посока .

Rebirthing е права , пълно е с такива момичета , там е и проблема . Не че нещо , но незнам как има може да има момчета дето им се навиват на лойните топки , винаги съм си мислил че са някъв тип мазохисти . JoLLiE92 , явно аз съм комплескар , но съм неосъзнат
    Последно редактирано от N1ksun : 03-20-2013 на 16:46
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

На мен винаги ми става супер странно да видя момиче с лоена топка, която на всичкото отгоре се държи отвратително с нея.
    N1ksun аз не за теб.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Съгласявам се , има го и обратния случай , даже бих казал че е по-лош варянт .
    Не за мен ли ? Aз съм точно от тоя тип момчета , дето се вглежда в най-малките подробности в отсрещното момиче , приятелите ми постоянно ми се нервят , че съм бил отсвирвал мацки .. Просто в моите очи не са такива , защо не ме разбират , такъв съм и такъв ще си остана ! Вярно , поради факта че съм такъв в крайна сметка нищо не намазвам , но предпочитам да е така отколкото да се фана с някоя и да почна да и намеквам какво трябва да подобри в себе си ( звучи даже абсурдно) ^^ .

То и аз .. винаги е по-добре да си сам, отколкото с някой сульо (не знам как е сульо в женски род :Д) , но въпросния индивид си заслужава всяко изказване от мое лице. Трябва малко да си знаем ние какви сме и да търсим човека до себе си не да е "много яка" и "модел ли е", а да ни отива.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Не гледам това дали ще ми отива , гледам просто дали ми харесала , ако ми харесва ок .

Град
    София
    Виж сега, момичето изглежда прилично според мен. Разбира се, ако спортува ще изглежда далеч по-добре. Но не разбирам какво точно искате мъжете ? Модел на Виктория Сикрет ? Пък да не мислите, че тялото е за цял живот ? След една или две бременности има такива, които няма и да изглеждат наполовина толкова добре, колкото са изглеждали. Знам, че за някой е тежко, но трябва да се гледа реално на нещата.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Да ви имам претенциите.

Циците й наистина са отвратителни, обаче другаде не виждам сериозни кусури да има. Коремът й въобще няма сланини, ръцете й са малко отпуснати, ама не е нищо фрапантно, съразмерни са. Супер преиграване, тоя дето го е описвал това е някой болен.

Да не споменавам излишно, че тези, които тоооолкова много възхваляват външния вид, обикновено нямат с какво друго да се похвалят.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Виж сега, момичето изглежда прилично според мен. Разбира се, ако спортува ще изглежда далеч по-добре. Но не разбирам какво точно искате мъжете ? Модел на Виктория Сикрет ? Пък да не мислите, че тялото е за цял живот ? След една или две бременности има такива, които няма и да изглеждат наполовина толкова добре, колкото са изглеждали. Знам, че за някой е тежко, но трябва да се гледа реално на нещата.
    Не всички са като мен ^^ , ако бяха света да се е свършил отдавна . За съжаление тялото е до време , тва ми е ясно , но съм си набил в главата няква перфектност дето не съществува , която е пречка за мен във отношенията ми с женския пол .

Град
    София
    Има силикон, определено, твърде опънати изглеждат, с другото съм съгласна. Иначе според мен, този, който го е правил, го е правил на бъзик...

Дам. Затова са ми адски смешни изказвания тип "модел ли е" , още повече , че в България модел се става по втория начин и не е задължително да е особено хубава.
    Violenza с ирония е ! "Да не споменавам излишно, че тези, които тоооолкова много възхваляват външния вид, обикновено нямат с какво друго да се похвалят." - точно това искам да кажа на въпросния индивид, когото поздравих с картинката
    Пък това за изискванията, аз имам много, но те са съобразно това, което аз харесвам. Примерно държа да е грозен, мъжествен и чернокос, въобще не държа да е "модел" или "мма- файтър" После да си го развеждам в парка да се хваля с него хахахахахха
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Примерно държа да е грозен.
    http://img.xcitefun.net/users/2011/0...ictures-12.jpg :ddd

My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

E ти верно ли изкара Jason Statham грозен

Не е "красавец". Аз не харесвам "красавци". Не е Чанинг Тейтъм, Иан Сомерхалдер и Уентуърт Милър и други известни и безизвестни момиченца (по мое мнение)
    Опитвам се да ти кажа, че за мен това е хубаво, а за друго момиче друго е хубаво това, което за мен е ewww ... Различни типове, ние си избираме да съвпада повече с това, което харесваме, а не да е модел.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 03-20-2013 на 18:08
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Lazar Angelov (inlove) . E тия дето ги изброи , дори не ги знаех ^^ .

Аз също като тебе си имам някъв модел в главата , но той е прекалено нереален . Момичетата , които могат да го доближат до няква степен биха ме накарали да се замисля , но са рядкост .

Град
    София
    Пусни снимка на някоя, която е близо до модела ти. Интересно ми стана да видя ;д.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ууу, този Лазар Ангелов е някакъв ужас. Супер гей и покъртително гадно тяло. Знам, че му се кланят всички, ама за мен наистина е адски грозна картина. Такъв мъж да ме утрепят не мога да погледна, отвращава ме отвсякъде.

Ей за това говоря. Аз си знам, че харесвам грозни за повечето момичета мъже.
    Допълвам с
    http://us.cdn002.fansshare.com/photo...1363038357.jpg
    http://divabetic.files.wordpress.com...oth_sued-1.jpg в този сериал има някакъв обаятелен необясним чар ..
    моята представа за красив мъж http://handson.provocateuse.com/imag...webster_02.jpg http://images.starpulse.com/pictures...SGG-042321.jpg
    http://thumbs.dreamstime.com/thumbla...3129sSqk2P.jpg или този http://m.popstar.com/Gallery/Celebri...00004-1579.jpg
    И вечният ми фаворит накрая http://2.bp.blogspot.com/_0SRWpIVmOk...y++actor+2.jpg
    Мъжът е главно поглед и излъчване за мен.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ей за това говоря. Аз си знам, че харесвам грозни за повечето момичета мъже.
    Обратното. На тоя Лазарчо всички женски му се кефят.

Спамим темата, ама няма как да не кажа, че наистина просто дори в съзнанието си не мога да си създам/представя по-красив мъжки образ.
    http://wallonnie.com/wp-content/uplo...r-1024x768.jpg
    http://www.moviephotogallery.com/dat...t_class_29.jpg

Няма, то просто няма такъв втори.

edit
    чакаме никсъна да постне снимка

Vio защо да е гей ? Защо ти е толкова отвратително тялото му , обясня плс интересно ми е ^^ .

Rebirthing http://www.youtube.com/watch?v=xLY71tGFUB0 , преди време докато беше още млада беше страхотна , сега позастаря след като мина 30 :X .

От приятелките ми всичките му се подиграват "какъв е тоя бизон". Ама виж другите, за него ясно, че повечето му се кефят. :Д Иначе и твоят е готин, те повечето актьори ги харесваме в някоя роля, а и като ги гледаме как играят, на снимка никога не ги харесвам после.
    А, добавям Leandro Vissotto - бразилски волейболист. Мега як. :Д Снимките са му ужасни и нарочно не ги публикувам.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове