.
Затворена тема
Страница 73 от 91 ПървиПърви ... 236369707172737475767783 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 2269
    Мега фен Аватара на Chacho
    Аре още 1-2 "да"/"за" и отварям тема.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Винаги мога да събера контингент, които да се довлачат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    аз пък ще идвам началото на юни, юли пак ще съм там и ако съм си изиграла добре картите от есента- hello Sofia.
    maDamn

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    аз пък ще идвам началото на юни, юли пак ще съм там и ако съм си изиграла добре картите от есента- hello Sofia.
    Значи ако сега се състои, после може да мислим и за втори дубъл..

бтв, в тази статия има доста истина:

http://nie-jenite.com/5347/6-tipa-ma...zheni-mrazyat/

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    бройте ме от 14ти юни натам

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението

Като за такава статийка е доста добре направена истина е.
    maDamn

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Да, сигурно си права, аз съдех от това, че все по-рядко виждам момчета с нелепи прически ;д.
    Иначе смятам, че красотата, при мъжете и жените като цяло си е природна даденост, поддръжката само я подсилва.
    Нищо не разбираш ти от прически , прическата нa azizz e изключително прифесионална и е само за ценители . Лошото е ,че иска поддръжка се1 си жена

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София

Истина има, а аз бих допълнил, че почти винаги тези типове са комбинирани, предполагам ще се съгласите - женомразец, арогантен простак, сексуално настървен и г-н приятелите преди всичко, както и другите 2.

Аз примерно страшно много се натоварвам от общуването си с такива хора, представи си, ако бях момиче сигурно щях да им забивам остри предмети в гърлото.

Имат се за тарикати, играчи и т.н, ама не се усещат колко нелепи и жалки ретарди-чекиджии са. :Д

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Истина има, а аз бих допълнил, че почти винаги тези типове са комбинирани, предполагам ще се съгласите - женомразец, арогантен простак, сексуално настървен и г-н приятелите преди всичко, както и другите 2.

Аз примерно страшно много се натоварвам от общуването си с такива хора, представи си, ако бях момиче сигурно щях да им забивам остри предмети в гърлото.

Имат се за тарикати, играчи и т.н, ама не се усещат колко нелепи и жалки ретарди-чекиджии са. :Д
    Мхм. Макар че голяма част от тях са просто емоционално незрели, най-тежки са тия, дето са твърдоглави, самовлюбени и не биха се променили никога.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Beyond reality
    Познавам мъж , който незнайно как е оцелял, въпреки ,че е смесица между всичките тези 7 типа. Ужасно неприятна личност. на всичкото отгоре има и жена до себе си, която е горе долу негово копие в отношението си към хората.Та...за всеки влак си има пътници.

Рекламно мото: Дори и да сте тъп, агресивен,псуващ,не искащ деца и крайно критичен към всичко и всички СПОКОЙНО и за вас ще намерим изрод.
    maDamn

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София

Познавам мъже и от 6те типа, номер 6 се търпи най-лесно като че ли.

А дано никой не попада на 'Сексуално настървеният'...веднъж излязох по приятелски с един такъв на кафе, не подозирах какъв е всъщност. Пита ме дали бих правила тройка като му отговорих почна да ми пелтечи. Ужасът беше пълен ;д.

Град
    Beyond reality
    Попадала съм на такъв тип и доста често е съвкупност от " простакът,псуващ и обиждащ наред" , придружено със селяндурския манталитет.
    Неприятно е да си му в компанията , ама имам явно талант да ги отблъсквам от раз. Много обичам на някого да му знае устата, без дори да има и идея за какво говори. Най-сладки са ми такива поплювковци!
    maDamn

Град
    София
    Всички изброени типове са ужасни, но "сексулано настървеният" ми е някакси най-противен и смешен като че ли. Точно като девственици се държат някои (нищо чудно и да са) или в повечето случаи се правят на големите тарикати, свалячи и секс машини и ако се подлъжеш да опиташ - накрая се оказват по-зле и от зле. Наскоро една приятелка ми сподели за един такъв..как да не ти се прииска после да му се изсмееш в лицето.

Бях излизала с един, който беше абсолютно уверен, че ще правим секс. Нямаше по-жалка гледка от него, със събути гащи, с меко достойнство и с поглед в очите като на животно, което моли за храна.
    Иначе най-лошото за един мъж е да е безхарактерен.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    е гледам няма...как да се харесаме на момче...ама аз да си кажа хахаха поне при мен всичко е първично...в началото не ме ли грабне като я видя...после каквото и да направи многооооооооооо трудно ще ми се хареса...

Rebirthing не разбрах какво си му казала че няма проблеми да видиш дали блъфира и само се перчи или си му отказала и той е оклюмал. Иначе по повод изказването на Goddess за приятелката й че се е смеела. Ми честно да ти кажа на нас мъжете не ни пука важното е да те е минал и да си е напраил кефа. Пък ако не щеш пак ще отиде при друга ще се прави на интересен отначало. Тя ще лапне въдицата после ще я мине тя ще му бие шута и на следващата. Ама той си ги пердаши пък нека му се смеят. Една позната се смееше на бившия си че му е малък и само го коментираше но й казах ама той си е правил кефа с тебе така да се каже си станала бройката в тефтерчето му пък ти му се смей колкото искаш тя нищо не каза и й стана кофти но знаеше че съм прав.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Macorancho Виж мнението
    Rebirthing не разбрах какво си му казала че няма проблеми да видиш дали блъфира и само се перчи или си му отказала и той е оклюмал. Иначе по повод изказването на Goddess за приятелката й че се е смеела. Ми честно да ти кажа на нас мъжете не ни пука важното е да те е минал и да си е напраил кефа. Пък ако не щеш пак ще отиде при друга ще се прави на интересен отначало. Тя ще лапне въдицата после ще я мине тя ще му бие шута и на следващата. Ама той си ги пердаши пък нека му се смеят. Една позната се смееше на бившия си че му е малък и само го коментираше но й казах ама той си е правил кефа с тебе така да се каже си станала бройката в тефтерчето му пък ти му се смей колкото искаш тя нищо не каза и й стана кофти но знаеше че съм прав.
    Сигурно има и такива жалки типажи, само че ще му се изсмее една, ще му се изсмеят две, три, ще го разнасят навсякъде какъв е смешник и после още повече ще му лъхат комплексите и надали толкова ще му връзват. А колкото до моята приятелка - тя не му се е изсмяла директно, той сам си е изглеждал засрамен. Пък и трябва си наистина много смешен, за да наричаш кеф това, че си се изложил..

Град
    София
    Rebirthing не разбрах какво си му казала че няма проблеми да видиш дали блъфира и само се перчи или си му отказала и той е оклюмал.
    Е, отговорих му с да. По-късно явно се притесни. Ама така е, като много обичат да ми се отварят големите 'свалячи'.

Тя ще лапне въдицата после ще я мине тя ще му бие шута и на следващата. Ама той си ги пердаши пък нека му се смеят.
    Абе, защо мъжете си мислите, че само вие си правите кефа ? Едно момиче може също да си направи кефа и после да ви бие шута.

Добре де ами ако отговори няма проблем. Ще се навиеш ли на тройка или от своя страна ти блъфираш. Аз ще съм много щастлив ако някое момиче се съгласи да направи тройка с мен и смятам и повечето момчета мислят така. Проблемът е че не искат дори и в мола за дрешки да обиколят с мен. Както и да е ако си от София можем да се видим за тройка . Аз няма да избягам или да се притесня. Иначе Goddess имах предвид че ние мъжете сме щастливи ако чукнем още една и не ни притеснява че ще ни зарежат после или ще бъдем употребени и захвърлени. Това при нас го няма. Когато се съберем ние си споделяме кой коя е излупал и това е общо взето. Важното е да си правиш кефа. Елате момичета да ме чукате и да ме зарежете няма проблеми. После може и да ми се смеете.

Град
    София
    Проблемът е че не искат дори и в мола за дрешки да обиколят с мен. Както и да е ако си от София можем да се видим за тройка . Аз няма да избягам или да се притесня. Елате момичета да ме чукате и да ме зарежете няма проблеми. После може и да ми се смеете.
    Не знам да се смея ли или да плача...

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria
    ПХАХАХАХХАХАХААХАХАХАХА
    ”The truth is written in blood”

Град
    София
    Добре де ами ако отговори няма проблем. Ще се навиеш ли на тройка или от своя страна ти блъфираш. Аз ще съм много щастлив ако някое момиче се съгласи да направи тройка с мен и смятам и повечето момчета мислят така. Проблемът е че не искат дори и в мола за дрешки да обиколят с мен. Както и да е ако си от София можем да се видим за тройка . Аз няма да избягам или да се притесня. Иначе Goddess имах предвид че ние мъжете сме щастливи ако чукнем още една и не ни притеснява че ще ни зарежат после или ще бъдем употребени и захвърлени. Това при нас го няма. Когато се съберем ние си споделяме кой коя е излупал и това е общо взето. Важното е да си правиш кефа. Елате момичета да ме чукате и да ме зарежете няма проблеми. После може и да ми се смеете.
    Изивнявай за интимния въпрос, но ми стана интересно предвид всички жалвания и глупости, които пишеш...ти някога правил ли си секс?

Изивнявай за интимния въпрос, но ми стана интересно предвид всички жалвания и глупости, които пишеш...ти някога правил ли си секс?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Няма защо да се извиняваш казвам веднага. Да но рядко. Но все пак аз съм мъж не очаквам да ме разбереш.

Град
    София
    Рядко като "от време на време" или рядко като "случвало се е" ? Защото ако е първото, значи все пак се намират такива/такава, които ти връзват и преувеличаваш писанията си, от които излиза едва ли не, че само като те видят и бягат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си