.
Затворена тема
Страница 76 от 91 ПървиПърви ... 266672737475767778798086 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 876 до 1 900 от общо 2269
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Геният ти сам по себе си е толкова велик,че и ти не го разбираш. С простотията е същата работа.
    maDamn

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Аз си мисля, че се опитва да троли нещо, но всъщност...действително си е ретард.
    Съгласихте ли се вече?

Ако мислите че се ебавам кажете го на оная ми работа че от доста време е на сухо. Тя едва ли мисли така.

Цитирай Първоначално написано от beretta92sd Виж мнението
    Аз да кажа едно нещо което ми каза един познат навъртре в нещата
    Момичетата търсят момчета с изваяни тела смисал такива които тренират, с хубави тела мускули и т.н.
    Има два типа момичета такива които си признават че търсят това и такива които неси признават, но искат да имат такова гадже.
    Друга час от тези момичета пък ги интересуват материалните неща пари коли къщи и т.н .
    И остава една мн малка част от Нормални момичета за които няма значение материалното а също така и нее от голямо значение как изглежда ,външния вид и няма значение за тях дали ще е мускулест или не .Но такива момичета почти неостанаха всички са привлечени от това което блести)
    Както беше казала една русокоска от Биг Брадар
    "На всякаде кадето блести нещо , аз съм там "
    Такаче тия описани неща горе са малко по остарели или са за някоя друга страна извън БГ , неказвам че е невъзможно но е малко вероятно.
    Точно така.

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Тва са пълни глупости.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    Щом е една малка част от момичетата, тогава не би ли трябвало да са ненормални?
    Щом другото поведение е общоприетото и нормално?

Като се абстрахираме от над 10те реда с повръщано в стил teenproblem...
    Все пак един от основните аргументи на тезата е цитат от Биг Брадър!

Голям фен Аватара на sneering
    Едно интелигетно момиче винаги се интересува от емоционалното отношение и оставя то да води играта,телата и бемеветата само тук в бедната България са приоритет,защото за останалото се иска интелект... Лошото е че този поток от изкривени отношения и разбирания не може да се спре.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ако мнозинството искахме мъже с мускулести тела, всички щяхме да сме на сухо ;о ! Между идеала и реалността има голяма разлика. Като се влюби човек тези неща остават на заден план...

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Ако мнозинството искахме мъже с мускулести тела, всички щяхме да сме на сухо ;о ! Между идеала и реалността има голяма разлика. Като се влюби човек тези неща остават на заден план...
    Ей заради това мислене се наслаждавам по улиците на момичета с токчета и рокли до момчета с анцуг. външният вид си е важен, но не е единствено той определящ. Но не е като съвсем да остава на заден план.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    ТОЛКОВА мразя да съм се "пипнала"/"барнала"/нагласила и да съм излязла с някой, без значение какъв ми е, който изглежда смъкнат, неугледен и нз още кво.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ТОЛКОВА мразя да съм се "пипнала"/"барнала"/нагласила и да съм излязла с някой, без значение какъв ми е, който изглежда смъкнат, неугледен и нз още кво.
    то и от обратната страна е смешно - момче и момиче на разходка в морската, той с анцуг и маратонки (приятно изглеждащ спортен мъж) тя като за Плаза облечена... Аз винаги съобразявам какво да облека според с кого излизам, къде отиваме и т.н. и много мразя "ами като се видим ще решим" ... Обичам да си отивам с човека , с когото съм излязла, дори да не ми е гадже.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Абсолютно :д

Преждевременно в нашите глави:

-Маму, ше излизам с ебати пичето! Чеки да се облеча.. Тениска, гащи, излазам!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Има значение как се обличате... Момичетата трябва да са възможно най-голи..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Преждевременно в нашите глави:

-Маму, ше излизам с ебати пичето! Чеки да се облеча.. Тениска, гащи, излазам!
    Ти - може би, ама някои наши общи познати - нъц

Град
    София
    На мен ми се е случвало аз да бъда "барнат", а момичето да е по-невзрачно от продавачка в денонощен магазин за алкохол и цигари. :/

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    ае мен ма хейтват нещо на лекциите, щото са потресени от мойто поведение, ама сам ги ебал , мн са превземат

Аз мисля, че тази тема ще е от полза на много момчета.

Здравейте! казвам се Борислав и съм на 17гд. и да имам един неясен въпрос какво правим ако сме малко затворени в себе си и не излизаме много често с други хора по една или друга причина, аз примерно не излизам много често защото се преместих в нов град и не познавам много хора пък съм забелязал че хората са малко по как да го кажа...малко повече мислят за себе си и гледат да се придържат към групата от хора която познават демек не са готови за нови запознанства а ако тръгна да се запознавам с всеки срещнат няма ли да ме сметнат за някъ'в нахалник.. и друг голям проблем е вярата в нас самите ако имаме тъмно минало което съм сигурен че всеки е преживял някакви гадни неща, които понякога го "дърпат' надолу какво да правим ? представете си че сте на среща и се сетите за гаден спомен от детството или от друго време, който е толкова силен че не можете да го потиснете с хубави мисли ? малко така го написах ... съжалявам ако не ме разбирате добре..

Боре нема кво да се плашиш и да се филмираш. Няма как да не намериш познати независимо къде си. Просто трябва да намериш хора с твоето мислене интереси и горе долу да ти пасват. Примерно моите познати са повечето фитнес, авто и секс маняци и аз съответно щом съм като тях е нормално да си прекарвам повечето време в тяхната компания. Хора като теб можеш да намериш в училище на работа в фитнеса или където обичаш да ходиш. Виж ако търсиш жени вече там не мога да ти помогна.

Твоите? "Секс маняци"? Като теб? Сериозно?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от Borislav,Georgiev Виж мнението
    Здравейте! казвам се Борислав и съм на 17гд. и да имам един неясен въпрос какво правим ако сме малко затворени в себе си и не излизаме много често с други хора по една или друга причина, аз примерно не излизам много често защото се преместих в нов град и не познавам много хора пък съм забелязал че хората са малко по как да го кажа...малко повече мислят за себе си и гледат да се придържат към групата от хора която познават демек не са готови за нови запознанства а ако тръгна да се запознавам с всеки срещнат няма ли да ме сметнат за някъ'в нахалник.. и друг голям проблем е вярата в нас самите ако имаме тъмно минало което съм сигурен че всеки е преживял някакви гадни неща, които понякога го "дърпат' надолу какво да правим ? представете си че сте на среща и се сетите за гаден спомен от детството или от друго време, който е толкова силен че не можете да го потиснете с хубави мисли ? малко така го написах ... съжалявам ако не ме разбирате добре..
    1. Не се срамувай от себе си, в това число и от миналото си. Бъди искрен. Ако съжаляваш или те е срам от нещо, просто не се гордей с него, вади си поуката, но не го крий. Всеки човек си има лошите моменти, така че е нормално. Иска се смелост обаче, да покажеш какъв си наистина.

2. Общите дейности могат да те съберат с други хора. Спорт, курсове, няква произволна група.
    Също така не ти пречи да заговаряш хората, но не е нужно да е за запознанство. Можеш да се заговориш в магазина с някоя, можеш и на друго място. Ако си в настроение и разговорът потръгне, искай и телефона. А може и да оставиш така нещата, пък ако се видите някой друг път, ще се разпознаете и ще си уредите среща.

Мерси на всички ви

rincewind
    Guest
    Ами започни контакти с някой приятел от класа като за начало. Впоследствие най-вероятно ще се запознаеш с хора от неговото обкръжение А за срещата помни - не може вечно да живееш в миналото. Все някога хората израстват и духовно и физически и се променят

Да, прав си хората се променят или по точно светът и хората в него го променят, но какво да ти кажа аз се определям като сложен характер говоря си с хората от моя клас гледам с всеки да се бъзикам нали да нямам врагове защото просто не искам аз като цяло искам в тяхните очи да изглеждам готин и да мога с всеки да съм си приятел, но като гледам не може така или по точно те не искат ... не знам в тяхните очи какъв съм до преди няколко дена ми пукаше вече ми е все 1 квот'о е писано да става..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си