- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Геният ти сам по себе си е толкова велик,че и ти не го разбираш. С простотията е същата работа.
maDamn
Ако мислите че се ебавам кажете го на оная ми работа че от доста време е на сухо. Тя едва ли мисли така.
^Тва са пълни глупости.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Щом е една малка част от момичетата, тогава не би ли трябвало да са ненормални?
Щом другото поведение е общоприетото и нормално?
Като се абстрахираме от над 10те реда с повръщано в стил teenproblem...
Все пак един от основните аргументи на тезата е цитат от Биг Брадър!![]()
Едно интелигетно момиче винаги се интересува от емоционалното отношение и оставя то да води играта,телата и бемеветата само тук в бедната България са приоритет,защото за останалото се иска интелект... Лошото е че този поток от изкривени отношения и разбирания не може да се спре.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ТОЛКОВА мразя да съм се "пипнала"/"барнала"/нагласила и да съм излязла с някой, без значение какъв ми е, който изглежда смъкнат, неугледен и нз още кво.
то и от обратната страна е смешно - момче и момиче на разходка в морската, той с анцуг и маратонки (приятно изглеждащ спортен мъж) тя като за Плаза облечена... Аз винаги съобразявам какво да облека според с кого излизам, къде отиваме и т.н. и много мразя "ами като се видим ще решим" ... Обичам да си отивам с човека , с когото съм излязла, дори да не ми е гадже.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Абсолютно :д
Преждевременно в нашите глави:
-Маму, ше излизам с ебати пичето! Чеки да се облеча.. Тениска, гащи, излазам!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Има значение как се обличате... Момичетата трябва да са възможно най-голи..
На мен ми се е случвало аз да бъда "барнат", а момичето да е по-невзрачно от продавачка в денонощен магазин за алкохол и цигари. :/
ае мен ма хейтват нещо на лекциите, щото са потресени от мойто поведение, ама сам ги ебал , мн са превземат
Здравейте! казвам се Борислав и съм на 17гд. и да имам един неясен въпрос какво правим ако сме малко затворени в себе си и не излизаме много често с други хора по една или друга причина, аз примерно не излизам много често защото се преместих в нов град и не познавам много хора пък съм забелязал че хората са малко по как да го кажа...малко повече мислят за себе си и гледат да се придържат към групата от хора която познават демек не са готови за нови запознанства а ако тръгна да се запознавам с всеки срещнат няма ли да ме сметнат за някъ'в нахалник.. и друг голям проблем е вярата в нас самите ако имаме тъмно минало което съм сигурен че всеки е преживял някакви гадни неща, които понякога го "дърпат' надолу какво да правим ? представете си че сте на среща и се сетите за гаден спомен от детството или от друго време, който е толкова силен че не можете да го потиснете с хубави мисли ? малко така го написах ... съжалявам ако не ме разбирате добре..![]()
Боре нема кво да се плашиш и да се филмираш. Няма как да не намериш познати независимо къде си. Просто трябва да намериш хора с твоето мислене интереси и горе долу да ти пасват. Примерно моите познати са повечето фитнес, авто и секс маняци и аз съответно щом съм като тях е нормално да си прекарвам повечето време в тяхната компания. Хора като теб можеш да намериш в училище на работа в фитнеса или където обичаш да ходиш. Виж ако търсиш жени вече там не мога да ти помогна.
Твоите? "Секс маняци"? Като теб? Сериозно?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
1. Не се срамувай от себе си, в това число и от миналото си. Бъди искрен. Ако съжаляваш или те е срам от нещо, просто не се гордей с него, вади си поуката, но не го крий. Всеки човек си има лошите моменти, така че е нормално. Иска се смелост обаче, да покажеш какъв си наистина.
2. Общите дейности могат да те съберат с други хора. Спорт, курсове, няква произволна група.
Също така не ти пречи да заговаряш хората, но не е нужно да е за запознанство. Можеш да се заговориш в магазина с някоя, можеш и на друго място. Ако си в настроение и разговорът потръгне, искай и телефона. А може и да оставиш така нещата, пък ако се видите някой друг път, ще се разпознаете и ще си уредите среща.
Ами започни контакти с някой приятел от класа като за начало. Впоследствие най-вероятно ще се запознаеш с хора от неговото обкръжениеА за срещата помни - не може вечно да живееш в миналото. Все някога хората израстват и духовно и физически и се променят
![]()
Да, прав си хората се променят или по точно светът и хората в него го променят, но какво да ти кажа аз се определям като сложен характер говоря си с хората от моя клас гледам с всеки да се бъзикам нали да нямам врагове защото просто не искам аз като цяло искам в тяхните очи да изглеждам готин и да мога с всеки да съм си приятел, но като гледам не може така или по точно те не искат ... не знам в тяхните очи какъв съм до преди няколко дена ми пукаше вече ми е все 1квот'о е писано да става..
![]()