Абе Борето пита как да си намери приятели не нещо за чешане. Просто трябва да намери хора с нееговите интереси. Иначе много от нещата дето SpiritInBlack каза са верни с малки изключения. Прав е трябва да се проба то иначе няма да стане е при някои сами идват жените но те са малко. Но е смешно да се каже че от 5 набелязани и заговорени момичета 4 ще си дадат телефона.Това и при познати свалячи не става. По моя преценка и наблюдения върху различни познати от 10 момичета две или три връзват за кафе или просто да се видят втори път с момчето. При мен е малко по сложно от 40-50 две три връзват за втори път да се видим. Добре че съм в голям град а и на мен вече не ми пука. Както каза SpiritInBlack при всеки е различно и смятам че тези пикъпи са загуба на време да те действат но при някой така че мисля че темата тря се спре вече всичко е обсъдено и да тези насоки са верни но те са общоприети а не абсолютно правило което действа при всеки. А забравих да питам SpiritInBlack ако е от София и ако иска да се видим и да отидем на дискотека да ми покаже нагледно как се намират 4 телфонни номера от 5 момичета напълно непознати. Ако го направи го признавам. На приказки всеки е велик. Аз само ще стоя и ще гледам отстрана че ми е интересно. Да покаже майсторските си умения в действие.
Последно редактирано от Macorancho : 05-10-2013 на 21:13