- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
mitkom89, не ме карай да се връщам назад във високо интелектуалните постове изпълнени със стилна литературна критика и да ти показвам всичките грешки които си допуснал. Защото не са малко...надявам се си мъж и след това мнение няма да тръгнеш да редактираш постовете си, а и да тръгнеш е все тая защото те са факт и аз съм ги видял.
Та както и да е. Понеже ти се явяваш голям психолог, и "умееш" да разчиташ кой мишка, кой плъх, кой канарче, явно сме колеги...защото и аз умея. Ти не се спря да натякваш че си правил секс, не се спря да натякваш че този и онзи бил девствен и т.н. О' велики секс жребецо, нека ви светна нещо че истинския ебач не се прави на голямата работа пред дечурлигата в тоя форум. Не повтаря във всяко свое мнение че поне бил правил секс. Това всеки го може, да излезна на улицата и да се фукам пред 14-15 годишните келеши с колко съм преспал при положение че имат жълто около устата си. Но ти защо го правиш ? Че и повтаряш и повтаряш. Искаш да се защитиш, искаш навсяка цена всички тука да разберем че митком89 бил правил секс и хейтваш и обиждаш сякаш да си девствен е срамно и пагубно. Ето това мой човек е чиста проба комплексарщина. Ти си 1 или айде бил си (давам ти не повече 2-3 да си го правил) от тея деца които до 18 годишна възраст са били девствени, приятелите ги ебават че още не могат да направят сефтака и те се комплексират и в мозъка им се наслагва мисълта че да си девствен е нещо ужасно и срамно. И понеже по някаква случайност ти се е отворил парашута и си направил сефтака единственото ти място за изява остава тийнпроблем.нет, където интернет пространството ти служи за прикритие, а заблудените деца в тоя форум допълнително да повдигат въшките. Да, ама не и не забравяй че винаги има някой който чете и се смее на постовете ти и се смее на заблудените овци които ти казват евалла и се съгласяват със смешните ти постове. "GAME OVER". Надживей периода на урлд ъф уаркрафт и влез малко в реалността. Тези изрази далеч не те правят по велик. И понеже съм сигурен че имам повече опит от тебе в леглото и с жените ти казвам че не е хубаво да ебаваш хората които не са правили секс или не им върви с женското / мъжкото съсловие, иначе рискуваш да се превърнат като тебе, а това не е хубаво.
Друго което да добавя. Ти твърдиш, че трябва да бъдеш себе си. Охх да виждам колко ги разбираш нещата. И пак като по опитен ти заявявам че ако искаш да имаш всяка жена трябва да поизневериш на себе си и да нарушиш някой друг принцип. Всъщност трябва да забравиш че имаш принципи. Сега афектирания ти мозък чете това и веднага замисля как ще ми отговори колко жалък съм бил за да изневеря на себе си за да съм имал някоя жена. Да, ама не приятелю и както ти обичаш да казваш :
"Ще видиш"
А колкото до темата. Общи и сухи неща. Верни са до известна степен. Рецепта няма, всичко зависи от конкретната ситуация. На момента трябва да става всичко иначе се губи спонтанността на първата среща. Хубаво е неопитните и бъдещи свалячи първо да се научат да контактуват свободно с женското съсловие и тогава да прибягват до покани за срещи. В интернет нищо няма да се получи. Четеш --> асимилираш --> забравяш. Практиката му е майката
Поздрави !
Пресли, не казвам, че има етикети. Просто дава някаква идея на тези, които я нямат.
А е и добър старт. Този, който я приеме буквално ще пробва, ще види какво НЕ трябва да прави следващият път и така...
Защо приемате всичко толкова буквално?
Митко, нали не си толкова плосък, че да взимаш объркано Ш с Щ за грешка, която съм направил нарочно.
Alabalaportokala напротив, въобще не съм афектиран. Дори се радвам на постове като твоя! Но за грешките грешиш! Единствените грешки, които още допуснам / никъде не съм казал, че имам висока езикова култура, просто е по-висока от тази на другите, джафкащи се с мен / са в пунктоацията! И въпреки всичко ще се радвам да ги видя. Спокойно няма да ги редактирам! Не съм психолог, но умея да боравя с фактите, което се вижда от всичко изписано в тази и не само тази тема. Не съм казал, че съм кой знае какъв жребец, но имам с какво да се похваля. А и не смятам, че повечето са дечурлига, а напротив! Те са мой връстници... Не виждам кой от тях е 14-15 годишен... А на тази възраст за момче, не е много голяма гордост да е девствен / говоря за 18-19 годишните /. Далеч съм от комплексите, особенно на сексуална тематика! И тук вече говориш на сляпо... Което не ти прави чест, като се има в предвид останалата част от поста ти, която е доста добре издържана. Но всеки допуска грешки. А и нямам никакви цели да се прикривам... който се е поинтересувал от нещо за мен съм му казал! И не правя нищо, за получаване на подкрепа от другите, защото когато съм прав тя не ми е нужна!!! Дали ме подкрепят 200 човека или 0 не променя факта, че моята теза и начина по който я защитавам е правилен! И за компютърните игри също говориш на сляпо... може и да имаш повече опит от мен, но не си прав. Като засегнеш някой, той се мобилизира и започва да действа по-креативно... Бих се радвал повече хора да стават като мен...
Относно другото къде в да бъдеш себе си задължително включва да имаш принципи... или да ги спазваш? Точно тази тема налага принципите... И напротив, защо да си жалък като изневериш на принципите си? Нали имаш цел, която се явява по-важна от тях... Щом си си поставил такава цел, значи си наясно с това какво можеш и не можеш да направиш/пожертваш за постигането и... Лично аз също бих го направил!
ПС. Много се радвам, че съм привлякъл вниманието и на по-трезво мислещи хораС този коментар нямам за цел да ти се мазня или каквото и да било. И още веднъж да ти кажа, очаквам да видя къде са ми грешките.
An Evil Man
Ще кажа само две думи , защото всички големи разбирачи взехте да го играете .
Алабалапортокала - С какво показа ,че си по - добър (както казваш ти ) от Митком89 ? С нищо ! Изписа няколко реда в които правиш личностна характеристика на потребителя ,а по темата 2 реда . За какво пишеш изобщо , за какво се намисаш в спора като нямаш какво да кажеш по темата? Ей така, да се покажеш , да се самоизтъкнеш ли ?ХаХаХа бих казала аз на целия ти пост .Извод - Ненужен пост!
Лиз - Ами ако ти кажа ,че във всеки втори твой пост има правописни грешки ?Тогава какво ? Ти за какво всъщност писа в темата ? Само , за да се заяждаш ли ? Не вървиш , защото дори и в едно заяждане не можеш да напишеш нищо интересно .
Димитар-ак - за него какво ? Пак нищо . Бях изказала мнението си за него по - горе , което отново си остава същото. От нямане какво да каже , само едно +1 , като типичните пубери на по 14 - 15 години . Което съответно отново потвърждава мнението ми по - горе .
До тук с простотиите , сега малко и за по - важното - темата!
Валдес ...
"Дай да убием и малкото симпатия с инфантилно поведение " и какво като стане така ? Дори е по - добре . Щом си инфантилен , такъв си си . Ще се преструваш 1 -2 -3 срещи ,а после какво ? Пък и един човек винаги се издава , когато се преструва . И какво следва? По - голямо разочарование от това ,че всъщност не познаваш човека до себе си .
""Баси дебила съм, как не се сетих по рано"" ако някой се усети чак на 20та среща за това наистина е дебил и е добре ,че го е осъзнал сам !!! А и сам е най - добре , ако щеш дори характера се оформя по - добре така .
"Къде заробвам неопитните? " - как къде ? И какво тука си споделят проблема , ти им "помагаш" , те после излизат навън и го "разрешават " , сега добре . 1 - 2 -3 месеца така , а после какво ? Не може да се справя сам в ситуацията , не може да преценя сам кое е най - добре във връзката му . За какъв напредък ми говориш изобщо?
"да, прилагам това което съм написал. Разбира се много по разчупено" - еми кажи голямата тайна де . Нека всички да научат как става номера гарантирано и да няма "тъпи теми " . Защо оставяш горките хорица да се мъчат . А и на мен като момиче ще ми е интересно да прочета .
Греша, греша, греша, греша, греша. Че то било много лесно да се набеди човек в грешка. Ти може и да не твърдиш че си големия жребец, но в почти всеки твой пост виждам секс секс секс и ти си девствен ти си девствен ти си девствен, което е правопропорционално. Сякаш е голямата работа да правиш секс. Нищо особено, а просто начин за възпроизводство и извличане на удоволствие. Не е гордост, не е срам. Девствеността не е порок. Познавам момчета които не могат и не могат да го получат, не им върви и толкова. Нима трябва да ги виним затова или подиграваме? Аз мисля че е по важно това какво имаш на втория етаж, а не с колко ефтини курви си преспал. Защо четеш между редовете и защо извърташ така както ти е удобно?? Не си обективен. Добре знаеш каква е аудиторията в този форум и каква е средната възраст на повечето от пишещите. Който се е позаинтересовал нещо казваш? А нима пак не можеш да използваш монитора и клавиатурата за прикритие? Хайде сега. Не се прави на разсеяна ученичка. Добре знаеш какво имам впредвид. И за комплексите. Защо тогава подигравш девствените момчета? Уж си такъв уж си онакъв. 1 път 2 пъти, добре, но ти просто прекаляваш, а повторението говори именно за обратното. Че си комплексиран, защото само 1 комплексиран човек било то момиче или момче може да мисли девствеността за СРАМНА !
За компютърните игри не говоря на сляпо а ти не можеш да разбереш значението на думите ирония и сарказъм. Защото компютърните игри и холивудските американски филми правят така че всяко изминало поколение да деградира с бясна скорост. Заради тях валдес трябва да прави такива теми и заради тях днешните момчета не могат да завържат 1 лаф че да разсмеят 1 момиче.
Принципността и да спазваш принципите си означава да бъдеш себе си. Човек си изгражда принципи на базата на личността на която е, на неговото собствено "Аз", Не може едновременно да си принципен човек и да НЕ си себе си. Това е все едно да си пушач, но по принцип да не пушиш цигари. Парадоксално нали ? Е същото е това което казвашОтносно другото къде в да бъдеш себе си задължително включва да имаш принципи... или да ги спазваш
За грешките- ето една която виждам на прима виста в сегашното ти мнение.
Дааа, дааа, знам че допусната от бързината, осъзнавам го напълно. Време е да го осъзнаеш и ти !Те са мой връстници...
Поздрави !
Любе, това трябва да го кажеш на митко, който почна да се прави на ощипана мома.
Имам грешки и даже сам ги виждам, ама не натяквам на тоя-оня, че не пишат правилно и бъркат съседни букви на клавиатурата.
Точно на мен тея работи ми помогнаха, защото след една връзка всичко ми се беше размазало и просто имах нужда от вкарване в релсите, което те направиха.
Това, че един-двама човека не са намерили това, което търсят не значи, че съветите не струват.
По вашата логика - давай сами да се учим на всичко. Нали за това сме хора - да си предаваме опит и да се развиваме.
Аз че кажа 2 думи само, От мухата-слон.
Послепис: Кефи ме факта че спориме едно и също в различни гледни точки.Защо спорим за тия работи къде вече си ги знаем и сме минали по тоя път?, а тия къде не ги знаят не пишат - смеят ли да пишат(Никой не се родил научен).Темата е за тези хора къде тепърва почват да свалят момичетата.А вие къде се правите на (кой съм аз) по тоя начин не им помагате, а точно обратното.
Послепис 2:Тея хора които се хвалят че са правили секс, са пълни глупаци, а и тия къде си мислят че имат опит в живота.Айде сега изяжте ме - не ми пука да ви кажа честно.
![]()
![]()
Митком89
- Страница 3 от тематане поакзват
- Страница 3, същото мнениенайстина
- Страница 3, същото мнениешнорлех
- Страница 3, същото мнениеНайстина
В 1 мнение 4 грешки.
Такъв израз може да използва рядко и то само в литературната реч. Иначе граматически е неправилно - Пак страница 3, но по долното ти мнение.сериозни неща случващи ми се
с мисле[на] като на 13 - Страница 3, същото мнение
- груба правописна грешка, Страница 3, същото мнениеобеждавам
- пише се отделно, Страница 3...непомня
Спирам до тук. Защото не мисля да си губя времето да ти доказвам че и ти си човек който може да допуска грешки от бързина или от правописна, или граматическа гледна точка. Затова нападките и това че можеш да пишеш едва ли не перфектно, над съфорумниците са меко казано ИЗЛИШНИ !
Поздрави !
Това е форум, аз съм регистриран потребител и имам право на мнение. Същите въпроси мога да ти задам и аз. Ти къде се вреш между чука и наковалнята? И когато смятам че някой греши обичам да показвам къде са му грешките и това че не е хубаво да се мисли за перфектен, оплювайки другите потребители за грешки които и той допуска. Никъде не твърдя че съм по добър от митком, но че съм по опитен в някой отношения в него да. А ти престани да злобееш, а отговори на мнението, обори го с твърда теза и доказателства и тогава ще млъкна без ти да ми казваш. Дотогава, мненията ти си остават чист спам и доволно сухи.Алабалапортокала - С какво показа ,че си по - добър (както казваш ти ) от Митком89 ? С нищо ! Изписа няколко реда в които правиш личностна характеристика на потребителя ,а по темата 2 реда . За какво пишеш изобщо , за какво се намисаш в спора като нямаш какво да кажеш по темата? Ей така, да се покажеш , да се самоизтъкнеш ли ?ХаХаХа бих казала аз на целия ти пост .Извод - Ненужен пост!
Alabalaportokala,само не ми лепи етикети.
[size=7][b][u]fosse cos
Елвис, аз не ги лепя, а ги натъртвам, за да може хора като тебе да ги забележат,прочетат и Усмислят. Понеже знам каква е утехата за такива като тебе ще ти кажа СПОКС. Не си единственият от стадото който сляпо се съгласява с всичко което му се предложи от менюто. Говорех в множествено число.Първоначално написано от Presley
Момиче съм.Първоначално написано от Alabalaportokala
Имаш грешна представа эа мен.Но си в правото си да иэраэяваш лично мнение.
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Alabalaportokala
Къде видя ,че злобея? Май пак нищо не можеш да кажеш по темата и започваш с личните обиди.
Само да ви питам - осъзнавате ли,че се карате за глупости?![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Първоначално написано от sweet_sorcerer
Първоначално написано от EeeBobii
Че и питаш. Я си прочети внимателно хейтърския пост. Няма да се научите. Май,юни или юли... имам какво да кажа по темата и го казах. Имах какво да кажа и на митком89 и го каза. Имам какво да кажа и на тебе: хейта ти е некачествен и плосък. Вземи пример от митком който хейтва, но като хората.Къде видя ,че злобея? Май пак нищо не можеш да кажеш по темата и започваш с личните обиди.
А аз не знаех че се обиждаш, че и лично. Ехее работата е дебела. Значи наистина злобееш. Стани от компютъра, разходи се, вземи душ, измисли го и тогава се яви с ясно мнение.[/quote]
Първоначално написано от Presley
![]()
![]()
![]()
това е инстината за вселената
За грешките ме разби признавам си.
Докъто сме в този дух3 грешки само в няколко думипо опитен в някой отношения в него да![]()
Не е порок, но е срамно. Показателно е, че девствения индивид от мъжки пол не постига успех с жените. Което не е особенно приятно и го споменавам за да се види какви хора са на мнението на валдес! Хора без опит и практически тяхното мнение не е обективно. Чета между редовете и извъртам, защото имам такава възможност и го правя в рамките на казаното от другите. Това е начин да се видят думите им от друг ъгъл. Също така това ми помага да оставям на другите по-малък шанс за извъртане на думите ми... Аудиторията е знам и ако се залъжат от малки да вярват на такива форуми жална им майка... Братовчед ми регна този ник за да му се помогне по един проблем... След като видях какви хора би трябвало да му помогнат се отчаях... От тогава се опитвам да ги сложа на местата им! А как иначе да ползвам форума, без да съм зад компютър? Това беше някак безсмислено... Това за комплексите все още ме изумява... явно си си набил в главата някаква мисъл, че съм комплексар и си на път да ми го натякваш. А по твоята логика нали се сещаш какво означава това ?!? И в тази връзка. Само 1 комплексиран човек може да мисли, че 1 човек е комплексиран, защото мисли девствеността за СРАМНА! Виждаш ли как можем да се гоним до края на света? За компютърните игри съм адски съгласен... Защото половината в този форум са играли игри до 16-17 годишна възраст и са решили след това да започват да гонят момичета... / и аз съм играл като малък, но се усетих доста по-навреме /. И точно тях валдес трябва да ги вкарва в още по-измислен свят... където всичко е като на игра... спазваш това това и това и мисията изпълнена... моля ви се пак ставате смешни... Това че не могат да вържат 1 лаф да не би да е мои проблем??? Това за принципите доста го пресили! А не може ли аз да съм непушач по принцип, но да реша да запаля една цигара? Това ме прави да не съм себе си ли? Или да не пия алкохол по принцип и да пия 1 чашка... / следвам духа на твойте примери /. Явно не е толкова парадоксално нали ?
Боби вие изпаднахте от дискусията още преди 5 страници... не се вживявай толкова...[/quote]
An Evil Man
[/quote]Първоначално написано от Alabalaportokala
O , Аз незнам кой хейтва и кой не . То се вижда по постовете . Незнам защо някой като каже истината и на който не му харесва започва да се прави на интересен . За това съм на мнението ,че трябва да оставя всеки да си блъска главата сам . Работата бих казала ,че не е никак дебела . Не смятай ,че се обиждам от някакъв прошляк от форума . Няма какво да си мисля . Интернет светът ми приключва и си остава там, когато си изключа компютъра. Сещаш ли се?![]()
[/quote]Първоначално написано от mitkom89
Ами ние с Боби май и двамата чакахме да видим колко още глупости може да напишете....Конкретно ти доста,богато въображение имаш...![]()
Не съм съгласен с това, че сте чакали. Първо защото вие нямате какво да кажете, не се обосновавате и нямате никакви аргументи... просто се включвате за да трупате мнения или незнам и аз вече какво... Благодаря за проявения интерес към мен, това показва още веднъж колко интересна личност съм и ви го доказва и на вас! Освен богатото въображение имам и дар слово, което също се вижда...Първоначално написано от sweet_sorcerer
А и ако имахте какво да напишете съм сигурен, че щяхте да го напишете...
An Evil Man
Олии.........ти ли ще ми кажеш имам ли нещо да кажа или не? Аз вече казах преди това каквото имах да кажа - според мен темата е полезна,защото във форума е пълно с хора,които питат за тези наглед "елементарни" неща.Имай си го дар словото,ама го използвай в правилна посока.Интересен си да, и съм сигурна ,че и някой психиатър ще прояви интерес към теб...Първоначално написано от mitkom89
![]()
Олии........ ти си момиче ?!? А аз се чудих защо ти липсват обосновките... Моя личен психиатър проявява много интерес към мен и кво? Доволна ли си? И пак ще оспоря глупостта, че темата не е грам полезна, обосновах се хиляда пъти... Кое къде ще използвам все още си е моя работаПървоначално написано от sweet_sorcerer
An Evil Man
Тцтцт...Ами какво ти каза личния ти психиатър за злобата и коплексите?Да ги избиваш във форума? Умно....тука никой не те знае какъв си и можешда се правиш на голямата работа.Разбиирам...Първоначално написано от mitkom89
![]()
П.С.Щом на теб не ти е полезна темата,не я чети.На други може да помогне.