- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Hora moqt problem se re6isi4ko e SUPER ... i znaete li kak stana kazah i da se sre6tneme nqkude otidoh podarih i edna plu6ena igra4ka celunah q pregurnah q kazah i 4e q obi4am i 4e ako se 4uvstva sigurna s men da mi kaje dali i tq ima 4uvstva .... mn puti sam se opitval da q kanq da izlezeme no taka ili ina4e vinagi sme bili zaeno poneje bqgahme ot testovete ....
karahme si kefa i sega sme zaedno /// za vs hora koito o6te se 4udqt kakvo da napravq kato izlezete s neq - Az napravih edno ne se durjah kato idiot pokazah i 4e naistina mi puka za neq , i qvno go e razbrala no ni6to ne moje da postignete ... ako tq ne vi haresva ! BRAGODARQ NA VSI4KI i se nadqvam i vie da napravite ton4oto ne6to
![]()
хахахахаха... WORDПървоначално написано от BaiToq
An Evil Man
хихи темата е много хубава според мен де ама за да се хареса едно момче на едно момиче трябва да я впечатли да я спечели и тн![]()
Не с външната си хубост а с характера си .
баце, не стааш!
тряа да си най-нахалния, но да не се натрапваш. Ако наистина я искаш - примерно аз играя топло студено - каня я - тя заета с гаджето си. тя ме търси - аз съм заетслед 3 дена звъня - излизаме. На срещата тя вече е на моето поле - водя я където искам, не и разпраям за Металика и слонове, може да и приказвам и за големия пръст на левия си крак, ама тя е вече мн вътре и само мисли колко иска да ме цунка
пък и друго - жени сякви. през тва време съм си по анцунг - най-удобно си ми е - Адидас- черен със сиви ленти и тениска също черничка.
а пък дали ше сме на най-скъпото кафе или на пейка в парка - няма никво значение, ако имаш достатъчно самочуствие и самоувереност - тя е твоя - даже да ти мине мерака след срещата - при мене и тва го имаше
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това според мен е доста по-правилен подход, отколкото да се правиш на интересен или да си прекалено мил. :PПървоначално написано от stuci_i_miri
Това никога не бих го казал ... O_O....ти си толкова прекрасна и изглеждаш толкова добре. Как ми се иска да не бях гей...
ACϟDC
Даже и "ти си толкова прекрасна и изглеждаш толкова добре. " не бих казал на първа среща, дори и да го мисля.Първоначално написано от FlashMX
Има едно момиче което го харесвам. Тя ходеше с BFF ама скъсаха преди... около половин година, тя го харесваше до преди една седмица. Сега искам да я забия (ама не да я свалям) исам да й направя впечтление и чак тогава да започвам да я свалям. Ще ми кажете ли как да й направя впечатление?![]()
купи си лъскаво ферари - слушай кати - като лъскаво ферари и си прави извода
Застани на челна стойка и или и подари невестулка.Първоначално написано от stev
По дебилно можеш ли да се изразиш?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
разкажи и за щирбукаааааач и ще лудне по теб
An Evil Man
Добре искам да попитам къкви теми на разговор да засягам защото винаги има някой който ми се струват глупави и че не ги отразява момичето а и все едно айде вие помогнете малко
С тея сценарии няма да стигнеш доникъде,да энаеш.Първоначално написано от dimitar90
[size=7][b][u]fosse cos
добре де аз питам що не ми отговориш а ми казваш съвсем друго
не бе човек, неможеш да си напишеш на листче темички и да си буташ натам разговора. тряа си компетентен дори и за гримове ако се наложии м/у др не е никак гейско, на повечето момичета им става интересно, ако знаеш дори малко за техните боички, щото НЕ ГО ОЧАКВА, апак момичетата са си така - привлича ги любопитното, това което не са видели досега - щото на всяка яка мацка и се е случвало да и обясняват колко е невероятна и т.н. ама не всеки ден намират момче - хетеро дето да поназнайва нещо за женски тайнички
![]()
![]()
batka spored men ot golqmo znachenie e v koi grad jiveesh,samo tova e vajnoto- edin primer ti davam vednaga-onzi den obikalqh stolicata v produljenie na cql sledobed s kola i ostanovih sledmoto neshto: zabelqzvah li dvoika, bqh svidetel na slednata kartinka absolutno vinagi- momicheto karasivo kato kapka, a momcheto vednaga v drugata protivopolojnost-vse edno sduvkano,smachakano i izpluto,potresavashta gledka, i to pri vsqka dvoika i nai vajno pri vsichki takiva sluchai ne vidqh nikude momcheto da e edin ot naslednicite na rokfeler, spored men izvodq e qsen kolkoto i otvratitelen dasi vse se hvurlqsh na nai dobroro,ne vidqh nito edno momche s nqkoe obiknovenno momiche vsichki si gi bqha izbrali po katalog ,a za smetka na tova sum siguren che momchetat imat u tqh ogledalo i mogat da vidqt shto za stoka sa. izvoda e edin spored men tam kudeto momicheta sa po osvobodeni i momchetata namazvat v ostanalite sluchai na drgite im ostavat da lupqt semki pokrai tqh...Първоначално написано от kiflio
Само да кажа, че освен външност едно момиче търси и други неща. Така, че всеки може да има момиче като от каталог стига да удовлетворява нуждите й. А нуждите може да са различни - финансови, емоционални, сексуални, някаква стабилност.
аааааааа аз се научих да свалям момичета, вие се оправяйте![]()
An Evil Man
Първоначално написано от mitkom89
![]()
![]()
темата има само един проблем и той е че не върши абсолюто никаква работа...толкова ли е трудно човек да се замисли че никоя ситуация не е еднаква с друга ситуация...нещата са толкова относителни че никакви теми не могат да дадат на хората ясна представа как се правят и сигурен отговор на въпроса 'и...ще се получи ли?...'
така че няма смисъл да се занимавате да си чупитепръстите и да си амортизирате клавиатурите с толкова писане..пък и умственото натоварване в повечето случаи не е малко...това е нещо което ставасъвсем естествено и не попада в рамки и класификации...момче среща момиче...запознават се и ако има нещо което да ги свързва тръгват заедно...
например аз и моята бивша вече приятелка се запознахме съвсем случайно...тъй като сестра и е в моя клас...и така въпроссната приятелка ме била харесвала отпреди но просто съм и бил интересе...различен...не знам нещо такова беше...но я е било срам да ме заговори(през това време аз въобще не я познавах...)и на хелоуийн се запознахме напълно случайно и след няколко разговора в скайп се убедих че тя е абсолютно невероятен човек и се възползвах доняъде от това че тя ми се кефеше отпреди(което ме учуди адски много...всмисъл...аз не ставам...абсолютен нещастник съм...) и просто я попитах'искаш ли да излезем...може да се поразходим?...' и така това бяха най-хубавите 4 месеца в живота ми...не бях водил толкова приятни разговори с никого дотогава...и така
просто нещата изобщо не стават според правила...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Трябва да бъдеш себе си!![]()