.
Затворена тема
Страница 8 от 91 ПървиПърви ... 4567891011121858 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 2269
    Hora moqt problem se re6i si4ko e SUPER ... i znaete li kak stana kazah i da se sre6tneme nqkude otidoh podarih i edna plu6ena igra4ka celunah q pregurnah q kazah i 4e q obi4am i 4e ako se 4uvstva sigurna s men da mi kaje dali i tq ima 4uvstva .... mn puti sam se opitval da q kanq da izlezeme no taka ili ina4e vinagi sme bili zaeno poneje bqgahme ot testovete .... karahme si kefa i sega sme zaedno /// za vs hora koito o6te se 4udqt kakvo da napravq kato izlezete s neq - Az napravih edno ne se durjah kato idiot pokazah i 4e naistina mi puka za neq , i qvno go e razbrala no ni6to ne moje da postignete ... ako tq ne vi haresva ! BRAGODARQ NA VSI4KI i se nadqvam i vie da napravite ton4oto ne6to

Re: Как да се харесаме на момиче?

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Човек,не знам защо,ама
    се пръсвам от смях
    Особено там за Бъгс Бъни,
    динозаврите и зулусите
    Да не стане историята-И те отишли
    да се разходят....аааа,леля е тракторист хахаха...

Има 1 истина,да я знаете от Бай Тоя-
    ако момичето ви иска,няма какво да
    я спре чак толкова-то се усеща,ясно е
    и на двамата.
    Когато тя не е сигурна в чувствата
    си,трябва да се "сваля".
    хахахахаха... WORD
    An Evil Man

хихи темата е много хубава според мен де ама за да се хареса едно момче на едно момиче трябва да я впечатли да я спечели и тн Не с външната си хубост а с характера си .

баце, не стааш!
    тряа да си най-нахалния, но да не се натрапваш. Ако наистина я искаш - примерно аз играя топло студено - каня я - тя заета с гаджето си. тя ме търси - аз съм зает след 3 дена звъня - излизаме. На срещата тя вече е на моето поле - водя я където искам, не и разпраям за Металика и слонове, може да и приказвам и за големия пръст на левия си крак, ама тя е вече мн вътре и само мисли колко иска да ме цунка пък и друго - жени сякви. през тва време съм си по анцунг - най-удобно си ми е - Адидас- черен със сиви ленти и тениска също черничка. а пък дали ше сме на най-скъпото кафе или на пейка в парка - няма никво значение, ако имаш достатъчно самочуствие и самоувереност - тя е твоя - даже да ти мине мерака след срещата - при мене и тва го имаше

Цитирай Първоначално написано от stuci_i_miri
    баце, не стааш!
    тряа да си най-нахалния, но да не се натрапваш. Ако наистина я искаш - примерно аз играя топло студено - каня я - тя заета с гаджето си. тя ме търси - аз съм зает след 3 дена звъня - излизаме. На срещата тя вече е на моето поле - водя я където искам, не и разпраям за Металика и слонове, може да и приказвам и за големия пръст на левия си крак, ама тя е вече мн вътре и само мисли колко иска да ме цунка пък и друго - жени сякви. през тва време съм си по анцунг - най-удобно си ми е - Адидас- черен със сиви ленти и тениска също черничка. а пък дали ше сме на най-скъпото кафе или на пейка в парка - няма никво значение, ако имаш достатъчно самочуствие и самоувереност - тя е твоя - даже да ти мине мерака след срещата - при мене и тва го имаше
    Това според мен е доста по-правилен подход, отколкото да се правиш на интересен или да си прекалено мил. :P

Град
    По балкана някъде..
    ти си толкова прекрасна и изглеждаш толкова добре. Как ми се иска да не бях гей...
    Това никога не бих го казал ... O_O....
    ACϟDC

Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    ти си толкова прекрасна и изглеждаш толкова добре. Как ми се иска да не бях гей...
    Това никога не бих го казал ... O_O....
    Даже и "ти си толкова прекрасна и изглеждаш толкова добре. " не бих казал на първа среща, дори и да го мисля.

как ше кажеш, че е прекрасна ве? начи се едно сам да си го навреш и мацката да знае, че седиш в малкото и джобче - на повикване

Цитирай Първоначално написано от GotTheLife
    на мене би ми харесало момче което не се старае да ми се хареса
    е вижте тука мацката знае ко иска - тя да го хареса без тои да и лиже дупето! е тва е мацка на място. Така трябва да се държи един ПИЧ - без да кляка, без дънките, бежавата ризка и подобни

Има едно момиче

Има едно момиче което го харесвам. Тя ходеше с BFF ама скъсаха преди... около половин година, тя го харесваше до преди една седмица. Сега искам да я забия (ама не да я свалям) исам да й направя впечтление и чак тогава да започвам да я свалям. Ще ми кажете ли как да й направя впечатление?

Град
    бълХаристан
    купи си лъскаво ферари - слушай кати - като лъскаво ферари и си прави извода

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Има едно момиче

Цитирай Първоначално написано от stev
    Има едно момиче което го харесвам. Тя ходеше с BFF ама скъсаха преди... около половин година, тя го харесваше до преди една седмица. Сега искам да я забия (ама не да я свалям) исам да й направя впечтление и чак тогава да започвам да я свалям. Ще ми кажете ли как да й направя впечатление?
    Застани на челна стойка и или и подари невестулка.

По дебилно можеш ли да се изразиш?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

разкажи и за щирбукаааааач и ще лудне по теб
    An Evil Man

Голям фен Аватара на beb4yy
    Точно така тренирайте

Добре искам да попитам къкви теми на разговор да засягам защото винаги има някой който ми се струват глупави и че не ги отразява момичето а и все едно айде вие помогнете малко

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dimitar90
    Добре искам да попитам къкви теми на разговор да засягам защото винаги има някой който ми се струват глупави и че не ги отразява момичето а и все едно айде вие помогнете малко
    С тея сценарии няма да стигнеш доникъде,да энаеш.
    [size=7][b][u]fosse cos

добре де аз питам що не ми отговориш а ми казваш съвсем друго

не бе човек, неможеш да си напишеш на листче темички и да си буташ натам разговора. тряа си компетентен дори и за гримове ако се наложи и м/у др не е никак гейско, на повечето момичета им става интересно, ако знаеш дори малко за техните боички, щото НЕ ГО ОЧАКВА, апак момичетата са си така - привлича ги любопитното, това което не са видели досега - щото на всяка яка мацка и се е случвало да и обясняват колко е невероятна и т.н. ама не всеки ден намират момче - хетеро дето да поназнайва нещо за женски тайнички

Цитирай Първоначално написано от kiflio
    Пич всичко което си го написал си е доста вярно НО вие които четете не мислете че като направите всичко което е написано по горе ще ви върже искам само да спомена че неможете да сваляте някоя много красива девойка ако и вие не сте красиви , за всеки човек си има влак , ако не сте от наи симпатичните , то би трябвало да си търсите не толкова симпатична приятелка това е АААА може и да сте грозни но трябва да са ви претапкани джобовете с Стефан Стамболовки
    batka spored men ot golqmo znachenie e v koi grad jiveesh,samo tova e vajnoto- edin primer ti davam vednaga-onzi den obikalqh stolicata v produljenie na cql sledobed s kola i ostanovih sledmoto neshto: zabelqzvah li dvoika, bqh svidetel na slednata kartinka absolutno vinagi- momicheto karasivo kato kapka, a momcheto vednaga v drugata protivopolojnost-vse edno sduvkano,smachakano i izpluto,potresavashta gledka, i to pri vsqka dvoika i nai vajno pri vsichki takiva sluchai ne vidqh nikude momcheto da e edin ot naslednicite na rokfeler, spored men izvodq e qsen kolkoto i otvratitelen dasi vse se hvurlqsh na nai dobroro,ne vidqh nito edno momche s nqkoe obiknovenno momiche vsichki si gi bqha izbrali po katalog ,a za smetka na tova sum siguren che momchetat imat u tqh ogledalo i mogat da vidqt shto za stoka sa. izvoda e edin spored men tam kudeto momicheta sa po osvobodeni i momchetata namazvat v ostanalite sluchai na drgite im ostavat da lupqt semki pokrai tqh...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Само да кажа, че освен външност едно момиче търси и други неща. Така, че всеки може да има момиче като от каталог стига да удовлетворява нуждите й. А нуждите може да са различни - финансови, емоционални, сексуални, някаква стабилност.

аааааааа аз се научих да свалям момичета, вие се оправяйте
    An Evil Man

Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    аааааааа аз се научих да свалям момичета, вие се оправяйте

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    темата има само един проблем и той е че не върши абсолюто никаква работа...толкова ли е трудно човек да се замисли че никоя ситуация не е еднаква с друга ситуация...нещата са толкова относителни че никакви теми не могат да дадат на хората ясна представа как се правят и сигурен отговор на въпроса 'и...ще се получи ли?...'
    така че няма смисъл да се занимавате да си чупитепръстите и да си амортизирате клавиатурите с толкова писане..пък и умственото натоварване в повечето случаи не е малко...това е нещо което ставасъвсем естествено и не попада в рамки и класификации...момче среща момиче...запознават се и ако има нещо което да ги свързва тръгват заедно...
    например аз и моята бивша вече приятелка се запознахме съвсем случайно...тъй като сестра и е в моя клас...и така въпроссната приятелка ме била харесвала отпреди но просто съм и бил интересе...различен...не знам нещо такова беше...но я е било срам да ме заговори(през това време аз въобще не я познавах...)и на хелоуийн се запознахме напълно случайно и след няколко разговора в скайп се убедих че тя е абсолютно невероятен човек и се възползвах доняъде от това че тя ми се кефеше отпреди(което ме учуди адски много...всмисъл...аз не ставам...абсолютен нещастник съм...) и просто я попитах'искаш ли да излезем...може да се поразходим?...' и така това бяха най-хубавите 4 месеца в живота ми...не бях водил толкова приятни разговори с никого дотогава...и така
    просто нещата изобщо не стават според правила...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Повече от фен
    Трябва да бъдеш себе си!

Отиваш на първа среща и правиш каквото си искаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си