- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Най-важното бъди себе си !!
--------------------------------------------
https://www.neobux.com/?rh=53746F696F6D6F746F3930 Едноминутна (безплатна) регистрация помагаща за дарение.Благодарим за отделеното време!
"Бъди себе си" - защо ли това много ме дразни, нещо, което се повтаря и пак и пак просто дразни.
1. Трябва поне малко да си симпатичен на даденото момиче. Ако не те харесва, защото те мисли за смотан и досаден пак няма да стане. Ако не те харесва, защото си надут, самовлюбен, то тогава нещата могат да се получат. Даже е доста вероятно.
2. Никога не трябва да казваш на момичето, че е хубаво, да й правиш комплименти (става на въпрос постоянно). Комплиментите трябва да бъдат умерени иначе губят смисъла си и почваш да ставаш досаден. Едно е да си говорите/пишете, 2 часа и тогава да кажеш, че е забавен човек, готина мацка или там каквато "свалка" ще изплозлваш.
3. Трябва да се закачаш с нея. Да не я търсиш много често.. трябва да я накараш тя да те иска.
Всичко е една игра в началото. Колкото по-често я играеш и я рестартираш, толкова по-бързо ще стигнеш я превърташ ниво.
Разбира се има много начини. Сякаш този е най-универсален.
Аз сам Данчо и сам на 18 и вече имам косопад.Пробвах всичко дори си мазах главата с яйца и кокосово масло.Мола помогнете тук или ми пишете на емайла trazex@abv.bg
Искам да питам автора.Първо браво за темата и аз имам лек проблем в любовта.На 14 години съм и повечето вече имат гаджета а аз дори не разговарям с момичета.Просто няма как.Незнам какво да направя за да ме хареса момиче докато не прочетох темата.Но обикновенно докато съм до момиче(и то яко)ако ме пита нещо запецвам и говоря несмислено.Аз тренирам всеки ден.Искам да се харесам на някое момиче.Сега ще влизам в гимназия и там какво ще става незнам.Но ще опитам горните неща
Красиви момчета под път и над път! Трябва излъчване! Наскоро срещнах едно момче на моите години или малко по-голям, не беше кой знае какво на външен вид, но трепнах като го видях. То идва от вътре! Може да имаш морско сини очи и тяло наподобяващо на древногъцки бог, но ако го няма излъчването...просто ще ми направи впечатление на красавец и нищо повече.
Здравейте и от мен прочетох темата но аз имам един проблем и искам да избягам от него...
Харесвах едно момиче много си падах по нея но проблема ми беше че щом я видя щом я накарам да излезем(да се разхождаме) просто се чудя какво да й кажа, приказвам приказки за даскалото и т.н
Най големият проблем от който искам да избягам е притеснението ми(то е адски голямо) просто щом видя момиче се притеснявам и губя ума и дума..
Ако някой знае как да помогне да пише...
Ludaka23, явно прекалено много ти пука и се впрягаш та за това.Просто бъди на принципа кот-такоа да не ти пука... гледаш напред, правиш каквото ти се прави и това е.
Как да се харесаме на момиче? - Трабва да сме надут, самовлюбен и да не ни пука за нея. Като гледам в последните години момичетата все с такиви хора излизат ( лошите момчета ) и за тия от нас които не падат в тази категория просто няма шанс ....
Аз имам въпрос супер спешен. Имам първа среща с едно момиче и от приказка на приказка се разбрахме да се повозим с колата ... обаче зима е ... никаква идея. От София съм и Копитото не върви ...Дано се намери някой който да има идея...
У вас?
Колата може внезапно да ти се "развали", близо до някое евтино мотелче по околовръстното. Или още по-добре - спрете да ядете някъде и като се качвате не щеш ли - акумулаторът паднал и не пали! Я, това наблизо не е ли мотелче
? (Ако това не ти се струва много скъпо, тъпо или брутално.)
Мол и кино, кино и мол - някъде там? В киното някъде назад?
по пътя за бистрица/железница?![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
не е студено, в такива моменти до -10 не усещаш
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Къде е казало момчето, че иска да правят секс. Баси бе, само аз ли излизам навън с моя с колата, че просто да си полафим![]()
![]()
![]()
замисляш ли се в момента по-сериозно ^ ? :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...