- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
по пътя за бистрица/железница?![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
не е студено, в такива моменти до -10 не усещаш
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Къде е казало момчето, че иска да правят секс. Баси бе, само аз ли излизам навън с моя с колата, че просто да си полафим![]()
![]()
![]()
замисляш ли се в момента по-сериозно ^ ? :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ако момичето не те харесва каквото и да правиш няма как да й се харесаш.
Е, щом форонният гуру е казал... Кой съм аз да споря?
форумния гуру е грозния
аз съм форумният идиот
ама поне не съм под чехъл не ми се налага да питам
преди да се изказвам
То това си идва от вътре или излъчваш някаква енергия, която привлича жените като магнит или не! И аз забелязвам примерно, че някои момичета излъчват нещо и ми се струват много секси и привлекателни, а други просто нямат излъчване и не ме привличат следователно може да сме си най-много приятели с такива!![]()
Не знам нямам никакъв опит! Пишем си напоследък ама все аз започвам да пиша... все пак я питам дали досаждам и тя казва, че не съм й досаден и продължаваме да си пишем. Според вас дали е добре примерно след като спрем да пишем някой път просто да я оставя 2-3 дни да видя дали ще ме потърси и ако не ме потърси да сметна, че не е заинтересована от мен?
По начина по който ми отговаря смятам че й е приятно да чатим обаче няма как да знам... примерно като я питам някой въпрос който може да се отговори с да/не, не ми отговаря само с да/не, а винаги допълва нещо, по това считам че иска да продължи дискусията ама не знам дали правилно преценявам. И също използва доста емотиконки от типа на, което не знам как да го приемам, но и аз използвам доста.
Последно редактирано от Bener : 05-22-2017 на 17:17
Разбира се, че без среща няма как да стане! Не съм споменавал за среща само двамата, а подмятах че ще е яко да се съберем отново да се срещнем някакви хора. Предполагам както ти лаза интуицията й е подсказала, че нямам точно това предвидДано да си прав, че имам някакъв шанс, защото до сега съм харесвал момичета, но така не ми е завъртала главата никоя до сега
Не знам дали правилно постъпвам, но сега се пробвам да я опозная, тоест питам я някакви общи неща от типа на какво мисли да прави след като завърши, как е училището и т.н. Според вас добре ли правя или да спра ?
Не знам забелязал съм, че жените са супер пасивни и на живо и в чата или може само в България да са такива не знам, даже едно момиче да те харесва няма да се излъже да ти пише първа, винаги чака ти да и пишеш! Виж има и такива, които ми пишат, ама с тях обикновено сме си само приятели и няма шанс за нещо повече според мен! Повечето, ако ги питаш да се видите започват да овъртат и да се правят, че не са го прочели, или че нямат време и са много заети!![]()
Има нещо такова, защото подхвърлих няколко пъти, че ще е готино да се видим (дори и не казах да бъдем само двамата) и тя веднага измести темата... затова не напирам много за среща, защото вече няколко пъти подхвърлям така и измества темата, може би още не сме достатъчно близки. Затова също писах по-горе какво сме си писали, ако някой може да прецени дали има някакъв шанс да има някакъв интерес или да не й досаждам повече.
Случва ми се доста често да ми отговори на нещо с "![]()
"и повече нищо не пише и не знам какво да правя, попринцип сменям темата, но не знам колко е правилно - това може би значи, че е загубила интерес вече от чата или...? Дайте някакви предложения какво да правя в такъв случай.
Последно редактирано от Bener : 05-23-2017 на 05:37