.
Затворена тема
Страница 89 от 91 ПървиПърви ... 397985868788899091 ПоследнаПърви
Резултати от 2 201 до 2 225 от общо 2269

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    по пътя за бистрица/железница?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    по пътя за бистрица/железница?
    Навън е студено мила, иначе можеше и на Камбаните, в Борисовата или на покрива на някой блок !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

не е студено, в такива моменти до -10 не усещаш
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на draid
    не е студено, в такива моменти до -10 не усещаш
    Особено като в колата парното работи

Голям фен
    Къде е казало момчето, че иска да правят секс. Баси бе, само аз ли излизам навън с моя с колата, че просто да си полафим

Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Къде е казало момчето, че иска да правят секс. Баси бе, само аз ли излизам навън с моя с колата, че просто да си полафим
    Винаги ли се смееш?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Винаги ли се смееш?
    Навик ми е да го пиша, като цяло през цялото време съм много радостна и усмихната, та и затова пиша емотиконката. А и си ме кефи

Навик ми е да го пиша, като цяло през цялото време съм много радостна и усмихната, та и затова пиша емотиконката. А и си ме кефи
    Така трябва!

замисляш ли се в момента по-сериозно ^ ? :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен
    замисляш ли се в момента по-сериозно ^ ? :Д
    Никога не ме е изкушавала мисълта да правим секс в колата.

Мега фен Аватара на draid
    Никога не ме е изкушавала мисълта да правим секс в колата.
    Нормално. То това е най-неудобното възможно място сигурно.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Е, то зависи от габаритите на колата и на участниците в заниманието...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Е, то зависи от габаритите на колата и на участниците в заниманието...
    квито ще да са габаритите, все едно да влезнете в чекмедже да се ебете

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Е то пък аз и никога не съм го правил в кола, ама ако нямах примерно друга възможност и място, може би само тогава бих опитал в кола!

Ако момичето не те харесва каквото и да правиш няма как да й се харесаш.

Е, щом форонният гуру е казал... Кой съм аз да споря?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    форумния гуру е грозния
    аз съм форумният идиот
    ама поне не съм под чехъл не ми се налага да питам
    преди да се изказвам

А, щом си форумният идиот, мога да ти тегля майната.

То това си идва от вътре или излъчваш някаква енергия, която привлича жените като магнит или не! И аз забелязвам примерно, че някои момичета излъчват нещо и ми се струват много секси и привлекателни, а други просто нямат излъчване и не ме привличат следователно може да сме си най-много приятели с такива!

Не знам нямам никакъв опит! Пишем си напоследък ама все аз започвам да пиша... все пак я питам дали досаждам и тя казва, че не съм й досаден и продължаваме да си пишем. Според вас дали е добре примерно след като спрем да пишем някой път просто да я оставя 2-3 дни да видя дали ще ме потърси и ако не ме потърси да сметна, че не е заинтересована от мен?

По начина по който ми отговаря смятам че й е приятно да чатим обаче няма как да знам... примерно като я питам някой въпрос който може да се отговори с да/не, не ми отговаря само с да/не, а винаги допълва нещо, по това считам че иска да продължи дискусията ама не знам дали правилно преценявам. И също използва доста емотиконки от типа на , което не знам как да го приемам, но и аз използвам доста.
    Последно редактирано от Bener : 05-22-2017 на 17:17

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    То това си идва от вътре или излъчваш някаква енергия, която привлича жените като магнит или не! И аз забелязвам примерно, че някои момичета излъчват нещо и ми се струват много секси и привлекателни, а други просто нямат излъчване и не ме привличат следователно може да сме си най-много приятели с такива!
    Започваш да звучиш като някоя жена с тия приказки за "излъчване" .

Цитирай Първоначално написано от Bener Виж мнението
    Не знам нямам никакъв опит! Пишем си напоследък ама все аз започвам да пиша... все пак я питам дали досаждам и тя казва, че не съм й досаден и продължаваме да си пишем. Според вас дали е добре примерно след като спрем да пишем някой път просто да я оставя 2-3 дни да видя дали ще ме потърси и ако не ме потърси да сметна, че не е заинтересована от мен?

По начина по който ми отговаря смятам че й е приятно да чатим обаче няма как да знам... примерно като я питам някой въпрос който може да се отговори с да/не, не ми отговаря само с да/не, а винаги допълва нещо, по това считам че иска да продължи дискусията ама не знам дали правилно преценявам. И също използва доста емотиконки от типа на , което не знам как да го приемам, но и аз използвам доста.
    Следващия път като си пишете или се видите я покани да излезете заедно двамата. Бъди директен, не увъртай, не мрънкай. Ако на живо се притесняваш, пиши ѝ!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Започваш да звучиш като някоя жена с тия приказки за "излъчване" .
    А пък ти с твоите повтаряния за пари, коли и мускули звучиш като развалена плоча, а като се заоплакваш пък тогава приличаш на некой пенсионер!

Разбира се, че без среща няма как да стане! Не съм споменавал за среща само двамата, а подмятах че ще е яко да се съберем отново да се срещнем някакви хора. Предполагам както ти лаза интуицията й е подсказала, че нямам точно това предвид Дано да си прав, че имам някакъв шанс, защото до сега съм харесвал момичета, но така не ми е завъртала главата никоя до сега Не знам дали правилно постъпвам, но сега се пробвам да я опозная, тоест питам я някакви общи неща от типа на какво мисли да прави след като завърши, как е училището и т.н. Според вас добре ли правя или да спра ?

Цитирай Първоначално написано от Bener Виж мнението

Не знам забелязал съм, че жените са супер пасивни и на живо и в чата или може само в България да са такива не знам, даже едно момиче да те харесва няма да се излъже да ти пише първа, винаги чака ти да и пишеш! Виж има и такива, които ми пишат, ама с тях обикновено сме си само приятели и няма шанс за нещо повече според мен! Повечето, ако ги питаш да се видите започват да овъртат и да се правят, че не са го прочели, или че нямат време и са много заети!

Има нещо такова, защото подхвърлих няколко пъти, че ще е готино да се видим (дори и не казах да бъдем само двамата) и тя веднага измести темата... затова не напирам много за среща, защото вече няколко пъти подхвърлям така и измества темата, може би още не сме достатъчно близки. Затова също писах по-горе какво сме си писали, ако някой може да прецени дали има някакъв шанс да има някакъв интерес или да не й досаждам повече.

Случва ми се доста често да ми отговори на нещо с " "и повече нищо не пише и не знам какво да правя, попринцип сменям темата, но не знам колко е правилно - това може би значи, че е загубила интерес вече от чата или...? Дайте някакви предложения какво да правя в такъв случай.
    Последно редактирано от Bener : 05-23-2017 на 05:37

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си