- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Личния психиатър ми каза, че има един форум пълен с глупаци...Първоначално написано от sweet_sorcerer
Злобата си е много добър спътник в живота мога да ти кажа... Сигурно ще съм комплексиран, щом ви храня всичките, значи съм сууууууууупер комплексар... Да ви имам логиката... Дайте и аз да я прочета тая тема "Класификация на личността според постовете в умрелия форум". Разбираш... щом разбираш обясни ми на мен комплексирания и неразбиращия... защото аз от 10 страници насам само ви обяснявам, а вие нищо не вадите... май вие сте комплексираните, че и ви е страх да си отстоявате мненията...
ПС. Темата ми е полезна, защото виждам колко елементарно мислите... И се очаква ДЕЦА като ВАС да оправят проблемите на другите... Чак се очудвам до къде я докарахме...
An Evil Man
Щом злобата ти е спътник в живота ясно защо си такъв....Но позволи на нас,децата,да се радваме, че не търсим сламката в чуждото око,а не можем да видим гредата в своето...Толкова ли те е яд,че някой разбира и се опитва да помогне на другите,докъто ти само нареждаш и "остроумничиш"? Децата като нас са бъдещето,а тези като теб - да кажем, че един лузър повече или по-малко не е от голямо значение...Първоначално написано от mitkom89
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
sweet_sorcerer - Не знаех, че си момиче
mitkom89 - Ти имаш ли 20 години, или си още на 19, Всички видяхме простотиите ти,Видях ме, че можеш да правиш сек,Разбрахме, че имаш огромен опит в всички отношения в живота
, Видяхме че си злобар,и най-важното разбрахме, че с това си постигаш целите.Защо изобщо пишеш в темата, когато имаш такава злоба.Когато не ти изнася темата напиши си отрицателното мнение,ама за какво се заяждаш.
А, от къде прицини, че твоето мнения е напълно вярно.Не, аз просто нямам думи, или някои те излъгал, че имаш дар и такива работи, или се мислиш за най-великия,Кой знае в живота колко си надменен.
Послепис: Каквото и да кажеш, мен слабо ме интересува.А пише ли някъде, че съм дете,за да слагаш под общ знаменател "батко"
Пак го казвам,много е лошо да се правиш на велик(кои съм аз).
Радвайте се... Яд ме е, че този който се опитва да помогне НЕ РАЗБИРА!!! Ако разбираше, нямаше да има такава безсмислена тема! Точно за това ме е яд. А и на всичкото отгоре е сложена във Важни, което е пълна простотия! Просто искам Валдес да се извини, че е направил тъпата тема и е заблудил хората и темата да се махне... То именно заради деца като вас България е в такова положение в момента... и точно с вас аз не виждам бъдещето...Първоначално написано от sweet_sorcerer
Боби на 19 съм. Защо да не пиша в теми след като имам злоба? И не съм казал нищо невярно! Просто ви показвам нещата от друг ъгъл... те са си все същите, но вие отказвате да погледнете. Коне с капаци! И къде аз се заяждам още веднъж питам? Като заяжданията и обидите срещу мен струят от почти всяко ваше мнение...
Не е напълно вярно. Но е по-реално и същевременно вярно от другите и това го доказах в милион постове вече... Докъто вие не защитихте вашите мнения, което ги прави необосновани! Видяхме, че нямаш думи!!! Във всеки твой пост го виждаме. Не съм най-великия, но съм голям / не на възраст, а като персона /! Колкото да ви е яд, ДА аз съм голям!!! Може и надменен да съм, но вървя напред и се развивам и МАЧКАМ такива като вас... Деца сте, съдя го по начина ви на изразяване и начина по който се впрягате за най-малкото! И аз все още съм малък на години, но не се държа като дете!!!
Пак го казвам, АЗ съм голям. Като не ти изнася оплачи се на родителите ти!!!
An Evil Man
На 18 съм и съм девствен. Имам чувството, че нещо не ми е наред, уж тва правя, онова правя и уж го правя като хората - лафя с момичета, струвам им се приятен тип щом и те се задържат да си ляфят с мене, даже някои и ме харесват, но проблема излиза от там, че дисциплината ми често пречи на това да разкривам чувствата си. През живота съм си имал само една единствена среща с момиче, както хората си беше всичко - поканих я на кафе, забавлявах я с малоумни и широко разливащи се теми както авторът опътва новаците да правят - сякаш и задържах вниманието ма то кво излезе. Уж щеше да излезе нещо ама уй - нищо не стана. После не знаех кво да я правя след срещата - да я поканя на нова или да чакам ответна реакция, сякаш чакам някоя да поеме инациативата в свои ръце, а не аз да действам. А не умея да действам просто щото чувствам неувереност. Тя сякаш идва от тва, че вече цял живот си стоя девствен, а тва ми създава куп комплекси. Комплекс, че не умея да прая нищо като хората, че живота ми губи смисъл гледайки в перспектива и се депресирам от факта, че сякаш никога няма да мога да тръгна с момиче именно поради смотаната си дисциплина да не умея да разкривам чувствата си. Е това най-много ми пречи. То страха да поканя момиче на среща го преодолях, разбрах че лесно става ма от там нататък кви филми да вкарам, че да вземе да ми върже нещо. Ебаси, създавам впечатление на перфектното момче - скромен па и красив (да, красив съм май) и никак не съм надут и като цяло ква файда. Връзвам приказката, ама не знам как да кажа "ХАРЕСВАМ ТЕ, ебаси колко си хубава". Да си намеря момиче за мен просто е по-сложно от колкото и най-сложния възможен изпит на тоя живот. И ебаси (съжалявам за таваталогията) ма къде е цаката да направя така, че да кажа на момиче, че го харесвам, ма да го кажа ей така - по готин начин, че да не се изложа ако вземе да ме отреже. Ей да, тва е големия проблем - никой не обича да се излага, а аз се страхувам от тва най-много. И що ще се питате - ми щото мисълта е сдухваща. Сдухвам се от мисълта някое момиче да усети, че явно не мога да свалям по подхдящ начин и веднага да разбере и да си помисли "тоя май никога не е ходил с момиче" и да ме отреже именно заради тва.
А то е ясно, че момичетата избягват девствени момчета - що ли? Ми щот знаят, че девствените са загубеняци или поради девствеността си на такава възраст явно са много много загоряли и главната им цел сякаш е да вкарат коя да е в леглото колкото вече да се оттърват от шибаната девственост. Та именно поради тва никое момиче не предпочита благи и хрисимки момчета, които заради кроткостта на характера си и притеснението от неопита да вържат свалка биват отбягвани щото момичето не иска да знае, че е спасителен вариант и надежда за някой загубеняк. Щото в днешния свят момичетата са с нагласата, че пича с който ще тръгнат не трябва да е девствен отчаян лузър, за който предполагат, че целта му е да ги свали не щото са красиви, ми щото чака с нетърпение да си легне с каквото и да е в крайна сметка само, за да загуби проклетата си девственост най-накрая. А мацката пък не желае да се чувства така, сякаш е от достатъчно сдуханите, че да бъдат свалени от смотаняк. И тва е причината да не обръщат внимание на момчета като нас. Та въпроса ми като заключение в крайна сметка е как да не се издаде човек, че е девствен и че няма опит така, че да му върже? А, само на този последен въпрос ми отговорете, та да знам как да не си загубя тотално надеждата вече.
Това, че си девствен не означава нищо, бе.
А защо казваш, че си девствен. Дръж го в мистерия - хем така, хем онака.
Директно ли те питат?
Точно това е проблема, всъщност.. Не начините, ами именно САМОУВЕРЕНОСТТА.
А тя се добива с контакти, вече...
EeeBobii - не си питал,не съм казалаПървоначално написано от mitkom89
![]()
mitkom89 - злобееш, че темата е сложена във важни?Омг,ти си яко комплексар май...Като казах - като не ти харесва,не я чети! Човека е имал добро желание и я е направил.За някои може да е полезна,за други не.Стига си се правил на голямата работа,вече ставаш банален.Радвай се на успеха на хората и не злобей,че ще ти излезнат бръчки...![]()
П.С.Въпросното "дете" е само 2 години по-малко от теб...Така че не се прави на разбирач на хората,щом в началото даже и не разбра,че съм момиче...
хахаха да... супер много ме е яд, че темата е във важни... Можеш да си направиш тоя извод и по това че пиша във всички важни теми... Яд ме е, че темата е глупава и е във важни... То някой ще се хване да направи тема "Как да контактуваме с извънземни". А на мен ми е интересно къде се скри автора? Нима е толкова насран и неуверен в себе си, че не може да защити собствените си думи??? Не става само с добро желание!!! Иска се и компетентно мнение, за което именно споря и ви го повтарям във всеки пост, но сте толкова малоумни и не можете да хванете нишката... И на 17 не си ли дете??? Какво жена ли си... А откъде да разбера, че си момиче??? От мъжкия ти ник ли??? Все едно аз да се кръстя Мария и да казвам, дори не разбра, че съм момче...
An Evil Man
Мъжкия ник?Кое себауважаващо се момче ще се кръсти "sweet"?
А само да те светна, че sorcerer значи магьосница...Мъжкия ник
Още нещо - на 18 съм,не на 17...Добре преценяваш,браво
А ти ако съдиш по мненията на автора,както съдиш по мойте,ясно е ти колко си компетентен...Темата не е глупава,ти не си админ да казваш трябва ли да е във важни или не.
За автора - много извинявай,че ти спамим темата. Ще е интересно обаче наистина да чуем и твоето мнение.![]()
Така... Първо урок по английски език.
Sorcerer - Магьосник
Sorceress - Магьосница...
Има момчета със sweet в никовете си... Тук загуби.
И по математика си слаба... Казах, че съм на 19, а ти добави, че си -2 което прави 17... Найстина преценявам добре...
А по какво да съдя? Да не ви познавам лично, за да ви кажа какви сте извън този сайт? Поредното плоско мнение от твоя страна... Много навътре взимаш думите ми! Нямаш ли уроци за четене? Не ми е нужно да съм админ, за да видя колко е глупава темата!!! Ако на теб ти е нужно да си администраторка, за да преценяваш кое е правилно или не... твой проблем!
За автора - айде бе мишок... нали беше много устат... Чакам да разбера, как да се харесаме на случайно момиче от улицата![]()
![]()
![]()
An Evil Man
Урок по английски - "sorcerer" - магьосник/магьосница.Знам,че е поправилно да се запише със Sorceress, само че при правенето на рега(ако не си забелязал е от преди 2 години) въобще не съм се и замисляла, че някой даже ще се сети какво означава тази дума,за което всъшност те поздравявам. За момчетата със "sweet" - аз не познавам, за теб незнам. За математиката - ако си набор 89 би трябвало да си на 20. Даже не съм забелязала къде уточняваш, че не си![]()
Ами никой не иска ти да му казваш глупава ли е темата или не.Всеки си преценява за себе си. Нали зн,че мнението е като задника - всеки си има,но културните хора не врат своето в лицето ти!...Не се прави на голям авторитет,защото не си...
А за заяждането ти с автора - нали всичко знаеше,той защо да ти обяснява...Само да си губи времето с безнадеждни случаи...![]()
Sorcerer е от мъжки род, толкова ли не можеш да разбереш??? Да си се поинтересувала вместо да се оправдаваш сега!!! Казах, че съм на 19 години в темата! За момче със sweet, ами да познаваш! И не съм питал дали искате или не искате мнението ми. И да си видяла задника ми в лицето си ?!? Не си ти човека, който ще каже дали съм авторитет...Първоначално написано от sweet_sorcerer
А за заеждането ми с автора, не мога да разбера къде се крие толкова много... И ми е интересен новият му НАУЧЕН ТРУД. А ти защо си губиш времето с безнадеждни случаи ?!?
An Evil Man
ОоО продължаваме да се джавкаме? Весело...Май ти приемаш мнението ми много на вътре...![]()
Задника не ти го видяхме,ама мнението си го набута на всички ни в лицето.
Абе и аз се чудя защо си губя времето с теб...Може пък да ми е стнало интересно колко още можеш да се вживееш...Забавен си...Особенно когато се връзваш.![]()
![]()
Просто ти отговарям и продължавам да те оборвам. Ако това е приемане навътре, значи ДА, приемам мнението навътре... Или може би ти е интересно колко още ще ви насирам? Аз и когато не се връзвам пак съм забавен... Аз съм забавна личност![]()
An Evil Man
Минал си покрай забавна личност... А при теб май няма варизнт да не се връзваш...Да ме оборваш? Къде точно...До сега не видях някой от нас да си е отстъпил от позицията.
![]()
Това ми е най-странното и на мен... не вадите никакви аргументи и продължавате да повтаряте едно и също... Никъде не видях някой, да даде някаква обосновка, защо темата да е нужна... а аз изпизах сума постове в подкрепа на обратното...
An Evil Man
Аз,до колкото си спомням,също доста пъти поясних защо мисля,че темата е полезна.Само че според теб авторът "нищо не разбира" и за това не приемаш моето мнение.А според мен ти нищо не разбираш и за това не приемам твоето.Сес се?![]()
Авторът няма време да ми пише в скайп, а какво остава да гледа и пише по темата...
Митко, защо не приемаш мнението на останалите и спориш толкова ожесточено.
Ta taka , purvo se izvinqvam za kirilicata .... Iskam da pitam ne6to pro4etoh temata mn puti s nadejdata da sam izpusnal ne6to ne e taka , prosto vinagi kogato se opitam da i kaja ne6to vse ne6to se oburkva imam 4uvstvoto 4e mi se oplita ezika i ne moga da kaja i duma .. ne me e strah da q celuna ili predgurna strah me e ot otogovora i na tovaPodarih i lan4e s sur4ice , nosi go no si mislq 4e q e sram da kaje 4e az sum i go dal. Opitvam se da q nakaram da si izgradi mnenie 4e ne sum idiot kato pove4eto hora ami 4e naistina mi puka za neq i 4e bih dal vsi4ko samo zada mi kaji edno mersi. Vijdam q navsqkude v daskalo sled nego po ulicite i prosto nemoga .... ne se sramuvam ami vse edno ima edna stena majdu nas i dvamata se opitvame da q oni6tojim no nemojem ..... ima i dr mom4e poneje te dvamata i dr 2-3 momi4eta otivat da pu6at (tq pu6i) toi izliza ne6to kato jenkar no vs mu obru6tat na nego vnimanie
kakvo li ne pravih zada q nakaram da me haresva .... kato q pitam mi mul4i nito DA ni6to NE nz ve4e kakvo da pravq pisah v mn forumi i nikoi ne mi dava to4no otgovora , po princip nikoga ne sum pital nqkoi 4ovek kakvo da pravq s momi4e no prosto se 4uvstavam se edno edin den me haresva i navsqkude sme zaedno a dr den prosto nastroenieto i e nekfo mra4no i se edno me nqma ... kato se opitam da govorq po romanti4no ili da q dokosna ... tq me gleda i znam 4e me misli za idiot koito neznae kak da se durji s momi4eta. Az naistina znam no tova momi4e me obiva .... poneje o6te sum u4enik pi6em doma6nite samo zaradi tova 4e moje da iska da prepi6e , u4im za testove samo 6oto moje da ne zane ne6to i mn dr ne6ta ... tq prosto ne go ocenqva taka mi kazvat dr no nemoga da q zabravq kato i vidq liceto mi idva da se hvurlq da q pregurna da q celuna i taka da ostana cql jivot ... d ane mi puka za ni6to dr na toq sfqt
ako nqkoi moje da mi kaje kakvo da pravq 6te sum mn blagodaren
Какво да правиш ли? Събуди се! Магьоснико, поясни още веднъж.
An Evil Man
Какво да ти поясня,о,разбиращ от всичко човеко?Първоначално написано от mitkom89
![]()
Oposoma - на колко години сте? А за това някой да ти каже какво да правиш - никой не може да го направи.Тук могат да ти дадат насоки и съвет!
Първоначално написано от sweet_sorcerer
An Evil Man
Айде пак всичко отначало.Достатъчно развалихме темата на човека.Ако искаш да ти обяснявам нещо - на лично.Ако не - успех ти желая.Така няма да се разберем- никой не си отстъпва от позицията.So Good Luck And Have Fun!![]()