Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
И ще и кажа " не ми се налага , огледай се наоколо и може да понаучиш нещо" и и се усмихни по-широко и от нея.Флиртувай с яките момичета на дансинга и ако си мен , ще можеш всяка вечер да избираш.Това с точките си е бейзик стъф , логично е да не ви харесва , все пак сте " мулетата " в пик ъпа , които трябва да впечатлят , за да бъдат подложени на по-обстойна оценка.Различно реплики действат различно при голям набор от хора , щом съм и го казал , значи е имало нещо , което ми е направило впечатление.Валентин съм убеден ги чатка нещата , от това , което съм прочел , попитай го - може да ти ги разясни.

п.с. Това с точките го направих само за валидейшън - момичето не беше нищо особено и не ми се губи време.Преди питах " обвързана ли си в началото " и почти винаги казваха " да" , сега казват " не " , дори когато са.Фреймът винаги трябва да е , че си по-готин от мадамата и тя трябва да се бори за теб . Затова го използвах и проработи : ) На страничен наблюдател от опит знам , че изглежда като магия.Аз също реагирах така като го направиха първите пъти пред мен : О , не , пич , тая реплика няма как да проработи".А всъщност думите носят толкова малък смисъл при свалянето на курви.
Валентин ги чатка, но е умерен и със сигурност не е толкова нагъл да твърди, че жените били "мулета", които... нещо си.

Приеми го като съвет от човек, който е от същия пол като на целевата ти група. Ако се опиташ да настъпиш едно момиче и уцелиш болното й място, има два варианта: или да ти направи тоя шийлд ли, каквото и там, което е поза, естествено, или да започне да ти се доказва. Имаш шанс и в двата случая. Опиташ ли се обади да обидиш нещо, за което тя е с пълното съзнание, че е хубаво или че го умее, нямаш абсолютно никакъв шанс. Нулев. 0.

И дай да се разберем - Думите носят малък смисъл при свалянето на курви, където под курви имаш предвид момичета като цяло или лесните момичета?
Щото свестните момичета се възбуждат от акъл, следователно от думи и няма да минеш с нещо повърхностно.